2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
günaydınlar herkese ben anca uyanıyorum. siz ne güzel kaynatmışsınız öylee...

bekleyememki inan stresten şiştim
gidim bir keseciği görim en azından rahatlim canım ya.
aynen canım keseyi bir görsek biraz daha rahatlıyacağız. cuma günü 13.30 da gidicem bende...

seninle de tahmini doğum günleri aynı canım. bende cuma günü gidicem. burada epeyce 25-26 kasım görünen var.
görülür canım. benim önceki hamileliğim de gittiğimde 5 haftalık bekliyorduk. 4+3 çıkmıştı. göründü.

gunaydın tatlım bende belırtı yok ole sadece belım agrıyor ben keseyı gordum cok sukur ama doktor ayın 31nde kalp ıcın gel dedı bana erken geldı bıras ama gıdıcem sanırım cnk meraktan oluorummmm:)
git git caım. merak da stres yapıyor üzerimizde. benim de fazla bir belirtim yok. bir göğüslerim acıyor. bir de çok idrara çıkıyorum. belirtiler için bir kaç hafta daha geçsin bakalım.

kızlar,moralim çok bozuk.sabah doktora gittim bebek çok az gelişme göstermiş yeniden BhbG istedi 2,5 ta sonucu alıcaz bi sorun var dış gebelik olabilir dedi herşey sonuca bağlı.nolur bana dua edin.

korkma canım..yoktur inşallah bişeyciği..şimdi senin için vakit geçmek bilmez..dua et sakin ol..sıkıntıya girmesin bebişte..dualarım seninle

kızlar,moralim çok bozuk.sabah doktora gittim bebek çok az gelişme göstermiş yeniden BhbG istedi 2,5 ta sonucu alıcaz bi sorun var dış gebelik olabilir dedi herşey sonuca bağlı.nolur bana dua edin.

korkma canım..yoktur inşallah bişeyciği..şimdi senin için vakit geçmek bilmez..dua et sakin ol..sıkıntıya girmesin bebişte..dualarım seninle

insallah bir sorun yoktur canim Allah yardimcin olsun.kafama takildi ya dis gebelikse eger bebek gorunur mu neye gore az gelismis dedi

canım inşallah kalp atışınıda göreceksin. dikkat et kendine.

hayırlısı olsun. Allah tamamına erdirsin inş.

bunu genel olarak yazıyorum. arkadaşlar yediklerinizi yazıyorsunuz ben okumuyorum çünkü okumam bile midemde hareketlilik yaratıyor. o yüzden yiyecek yorumlarınıza cevap veremeyebilirim. afiyet olsun.

bana doktorum vitamin vermedi, sorayım bakayım ihtiyacım var mı. yalnız ilk gittiğimde test yaptırmadan evvel vitamin kullanmayacağız dedi. bu defa nedenini sorayım.

arkadaşım sen zaten baya zayıfmışsın tabi boyuna göre normaldir belki. dikkat edersin almazsın fazla. zaten doktor demiş ödemin var. sıkma canını.

evet a benim düşünceli anam derdi durudu :))) karıca yumurtasını bende duydum. sen nereden almıştın yumurtayı?

arkadaşım moralini bozma henüz çok küçük doktor bile anlamamıştır belki. inşallah sonucun yüksek çıkar.

ilkinde benim 9.uncu haftada kalbi durdu.bunda zaten nokta gibi hala kese yok.tahminen 6.hafta.bilemiyorum.benim derdim geçen seferkinden dolayı kalp atışıydı bu defada başka ama tek umudum sat ı hatırlamıyorum o işi karıştırıyor zaten büyüklüğüne böre tahmin edilecekti.şimdi yeniden tahlile bakılacak.

alıntı

kızlar bunu paylaşmak istedim. herşeyin olduğu gibi sanıyorum bunlarında fazlası zarar olanlarlar.

inş.canım.tahlil çıkana kadar burdayım.beni anladığınızı bildiğim için.teşekkürler..

inşallah herşey yolundadır canım. kısmetten ötesi yok sıkma canını...
ben herşey yolundayken kalp atışlarından birgün sonra kaybetmiştim bebeğimi 14 ay sonra anca hamile kalabildim. başımıza herşey gelebiliyor. istemesekte .

bence eğer öyle olsaydı ilk muayene de anlardı.

insallah bir sorun yoktur canim Allah yardimcin olsun.kafama takildi ya dis gebelikse eger bebek gorunur mu neye gore az gelismis dedi

dış gebelikte bebek olması gereken yerde olmuyor tüplerde gelişiyormuş yani kalbi atmıyormuş.1 hafta önceki ultrason değerime göre az gelişmiş dedi.

Ne kadarlık gebeydin son muayene de nasıldı kaç haftalıktı

işte ben sat ı hatırlamıyorum geçen ay çok yoğundum hatırlayamıyorum ama geçen hafta nokta kadardı çok net değildi.zaten idrar tahliliyle öğrendik öyle gittik doktora.haftaya gel keseden tahmin ederiz dedi ama şu an 5 haftalık gibi dedi.bu haftada görünen bifark yok gibi işte böyle canım

dış gebelikte bebek olması gereken yerde olmuyor tüplerde gelişiyormuş yani kalbi atmıyormuş.1 hafta önceki ultrason değerime göre az gelişmiş dedi.

hayır kimi dış gebelik tüplere yerleşiyor , kimisi normal kese görülüyor ama içinde kalp atışı görülmüyor. bunun en doğru cevabını hcg testi verir. üzülmen fayda vermiyorki canım , sonuç çıkınca belli olacak herşey. sonuç çıkana kadar lütfen kafana takma, çalışıyorsan işinle ilglen evdeysen çık dışarı yürüyüş yap, yada temizlik . aklına getirme canım

inş.canım saol.şimdiye kadar beni hiç üzmedi,şimdide şaka yapıyordur inş yaa

Bence yorulmuştur biraz dinleniyordur belki de doktor pinpiriklidir bi başka dr a gitsen o ne diyecek acaba belki istirihat fln verir benim bebek mesela son adetimden önce döllenmiş dr öyle dedi 11 şubatta bitti adetim ama ben 3 şubatta hamile kalmışım . Seninki de belki geç olmuştur

aslında karamsar değilimdir ama korkuyorum işte.saol.

işte bu olasılıklardan bahsetse daha rahat olucam.vallahi sizler doktorlardan iyisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…