2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
geçen çarşamba doktordaydım ,5 haftalık olabileeceğini düşündü.şimdi 6 olması gerekiyor ama görünen öyle değil.

bak olabileceğini diyorsun doktorda net bir şey söyleyememiş, test sonucun çıksın iyi ise bence bekle ve istersen doktorunu değiştir. benim bebeğim 4+2 günlük olmuştu ben o gün doktordaydım kist şüphesiyle prof bir de bu kadın ve bölüm başkanı beni elle, ultrasonla iyice bir muayene etti bebeğimi görmedi. 3 gün geçice kendim test yaptım pozitifti ve kan değerim 5622,56 idi. dış gebelik dedi ultrasona bir aldı bebeğim orda kesesiyle:) bence bekle biraz başka bir doktora da git ama bir kaç gün sonra

doğru söylüyosun olmazsa öyle yapalım.çok saol.eşim geldi biz çıkıyoruz inş.güzel haberlerle dönerim yanınıza.

bu kadar sık dr a gitmek bence çokta sağlıklı değil. yurt dışında 3-4 defa ultrason öneriyorlar.ama bizde biraz heves heyecan var, daha sık gidiyoruz da neden 8 haftanı beklemedin.??? bak şimdi yok yeree telaş yapıyorsun... geçen hafta gitmişsin, dr neden bi hafta sonra yine çağırıyor.
benim bi dr um vardı o kadar rahattı ki. ayda bir gel derdi.ilk gittim senin gibi 4 haftalıktım dediki ne bu kadar acele , 8 hafta olunca gel bende 9 haftalık gitmiştim kızımın kalbini görmüştüm. biraz relaxxxx olalım. şimdiki gebeliğimdede 6+5 im daha dr a gitmedim. 7+6 da gideceğim.nasipse görürüz kalbini.göremesemde allahım böyle uygun gördü derim. insan bi kere başına gelince daha soğuk kanlı oluyor...

kızlar,moralim çok bozuk.sabah doktora gittim bebek çok az gelişme göstermiş yeniden BhbG istedi 2,5 ta sonucu alıcaz bi sorun var dış gebelik olabilir dedi herşey sonuca bağlı.nolur bana dua edin.

allah korusun hemşomm...inşallahh kötü bişey yoktur. yüreğini ferah tut. herşey Allahtan:26:

sana katiliyorum benim bundan onceki gebeligimde doktorum rustu adetim 3 gun gecmisti ben israr ettim doktorum izin vermedi ultrasona 20 gun sonra gel bakalim dedi onda bile 3 saniye falan bakti cekti ben kalbini dinleyebilirmiyim dedim bana dedi simdi ultrason olmaz zaraliymis

Son düzenleme:

benim doktorumda çok rahat ama işte ilk gebelik olunca heyecan stres ve etraftan duyulanlarla insanlar çok tedirgin oluyor bende ilk 5. haftada gitmiştim çok erken gelmişsin dedi keseyi gördük . haftada çağırdı gittik kalbimizi gördük atıyordu 1 ay sonra gelirsin dedi sanırım bundan sonra aylık olarak gidicez içim içimi yemiyor değil ama sonuçta o da doktor güveniyorum öyle yani kızlar panik yapmayalım

bu arada yoğurt kontrolörü ben bir bardak ayranımı içtim.

vee kızlar cevizler ne alemde herkes yedimi

kızlar,moralim çok bozuk.sabah doktora gittim bebek çok az gelişme göstermiş yeniden BhbG istedi 2,5 ta sonucu alıcaz bi sorun var dış gebelik olabilir dedi herşey sonuca bağlı.nolur bana dua edin.

canım Allah yardımcınız olsunn dualarımız seninle inşş bebeğinde seninledir..Sen kalbini ferah tut Rabbim hayırlısını versin..

canım çok haklısın söylediklerine ayynen katılıyorum benim lekelenmem olmasaydı ben de gitmicektim daha.. bu sefer çok daha rahatım Allaha emanet zaten olacak olan her koşulda oluyor

Son düzenleme:

benim doktorumda ayda bir çağıracak beni bundan sonra. ilk 2 kontrolümüz 2 hafta arayla oldu. 5+5de kesemizi gördük.7+4te kalp atışını duyduk. şimdi 11+4te gidicez nisan ayında. hemde ikili test yapılacak hayırlısıyla...

bizim kurumda öğlen yemeğinde yoğurt vardı. onu yedim. cevizimi öğleden önce yemiştim. suyumuda içiyorum. günde 1.5 lt ancak içebiliyorum:44:

canım kan testi yaptırdınmı bilmem ama bezen evdeki testlerde çıkmıyor.bide geç döllenme hemen çıkmıyor.az daha sabret.

yok yaptırmadım ama haftasonuna kadar olmazsam dr gidicem bakalım inşallah olmam lütfen allahım lütfen bebiş olsun kızıma kardeş çok istiyorum...

valla ben bu gün itibariyle 1 gün ceviz bir gün bademlerimi yemeyi düşünüyorum.günde ikisini birden yiyince 1 kilocuk hemen geldi.
yoksa ceviz gibi yusyuvarlak bişi olcam...
bide artık tiksinecek gibiyim.
şu çaydanda vazgeçemedim yaaa...

bende bir süre hergün ceviz yedim şimdi yiyemiyorum bademe geçtim birde kuru kayısı yiyorum kayısı yemek çok hoşuma gidiyor :)

çaydan ben tiksindim ya içemiyorum ki feci tiryakiydim. ceviz çok yağlı geliyo yiyemiyorum offf. bu arada ben de kilo aldım sanıyordum ama iştah çok açıldığı ve çok su içtiğimiz için mide ve bağırsaklarda birikenler onlar mesela hafta sonu evde bişey yiyemedim 2 gün o gün baktım 1,5 kilo eksiğim :) çok endişe etmeyelim olabilir, alabiliriz sonra da veririz :)

dualarımız seninle canım allahım bebişini korusun inşallah bir sorun yoktur...Gönlünü ferah tutmaya çalış

evet a benim düşünceli anam derdi durudu :))) karıca yumurtasını bende duydum. sen nereden almıştın yumurtayı?

canım 3 yıldan fazla geçti aradan tam hatırlamıyorum ama birilerine getirtmiştik galiba ama güvendiğin bir aktar varsa ordan alabilirsin tüm aktarlarda var karınca yumurtası yağı diye satılıyor sadece yumurtası varmıdır bilmem keşke birileride bize süreymiş gerçekten işe yarıyorsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…