2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıklıca bebeğine kavuştursun. ben ilk muayenemi olacağım cuma günü dua ediyorum sağlıklı olsun diye. sanırım cuma kalp atışı için erken olabilir ama ilk muayene olacağı için çok da geciktirmek doğru değilmiş

tatlım 5+1 iken gittiğimde kese vardı ama kalp atışı yoktu, 2,4 mm'di. 7+2'de gittim gümbür gümbür bir ses ve 1,16 cm'lik miniğim vardı. bakalım 16 nisanda ne kadar olacak? :)

bende bu cmt gidicem
ya ben bu hesaplamayı anlayamıyorum
bana site 6 haftalıksın 5+2 sindio ama ben yumurtlamadan hesaplıorum daha 4 haftalık
:44::44:

yanı cmt gıdersem sıteye gore 5+5 olcam..20 subat sat..bende ben 5-6mart gıbı hamıle kaldım..yumurtlama..
bana gore daha ufak ben bırde 18 martta oğrendıgımde kanımda 350 cıktı hormon sayısı
ya kızlar cmt gıtsem gorurmuyum tecrubelıler verılen bılgılerle bana yardım nolur :44::44::44:

gunaydın tatlım bende belırtı yok ole sadece belım agrıyor ben keseyı gordum cok sukur ama doktor ayın 31nde kalp ıcın gel dedı bana erken geldı bıras ama gıdıcem sanırım cnk meraktan oluorummmm:)

bence bekleyebiliyorsan 7 hafta olana kadar bekle kalp atışı için diyorum, eğer keseyi görmedim diyorsan onun içinde 5. haftada gitmen yeterli ben öyle yaptım canım :)

canım kalp atışını duyar mısın bilmiyorum ama keseni muhakkak görürsün görünmeni tavsiye ederim, benimde sat 19 şubattı benim ki geç döllenme sanırım dün çok küçük gördük yarın sabah yine gideceğim

saol canım senınkıde hayırlı olsun cuma gunu gelısmelerı yazarsın artık bırbırımızı takıp ederız:)

endişe etme bende de oluyor ara ara rahim içi genişlediği için ligamentlerin ağrısı onlar iyi düşün :)

sağolun kızlar, aslında endişelenmemde ayağa kalkınca olduğu için tedirgin oldum. durduk yerde olsaydı tamam kaslar geriliyor felan derdim. neyse cuma gitcem doktora, beklicez başka çare yok.

bence doktora gitsen keseyi görürsün. sabrederim diyorsan 2 hafta bekle herşeyi görürsün. beklemek zor biliyorum.

gittiğiniz hafta-gün ve bebeğin boyu kalp atış sayısı gibi bilgileri herkes yazabilir mi
7+4'te (sata göre) gittik. benim bebiş 1 hafta geriden geliyormuş 6+4 müş. 8mm idi. kalp atışı 140-150 dedi doktor
1 günda ne kadar su tüketilmeliymiş hamileyken?
1.5-2 lt şekerim ama şimdilik. biz tam yaz hamilesi olacağız allahın izniyle.yazın daha çok içerizz muhtemelen.
folik asiti sabah mı alıyorsun canım?
ben sabah aç karna içiyorum folikimi. prospektüsünde aç karna içilmeli diye yazıyor. folidoce içiyorum. buarada doktor bana elevti yazdı. ondada folik asit varmış zaten. 10.haftadan itibaren elevit içicem

hoşgeldinizz efenimm...siz ve bebeğiniz...ohhohhh afiyet olsuunnn yarasınn kuzunaa..şifa olsun bal olsun....

süt kontrol memuresi geldiiiiiiiii hanıııııımmmmmmmmmmmmmmmmm...sütler içildimi bakemmm? 2 yemek kaşığı pekmezimi yedik, sütümüzü içtik.sonra domatesli biberli kaşarlı tost yedik...yanındada çokkk az çay içtik...şimdide maden suyıu içiyoruz....

buarada ben böyleee biz-li konuşmayı çok seviyorum...ben artık ben değilimki, bir bedende iki canım allaha şükür...
bebeğimm hiç üzmüyor benii maşallah...babaannemiz aradı canının istediği bişey varsa ben yapayım..miden bulanıyorsa evde yemek yapmaya uğraşma diyor...bazen kızıyorum ama iyi kadın yaa sağolsun...

ben buara çatlak önleyici krem/yağ/bitkisel karışım arayışındayım...siz ne düşünüyorsunuzz hatunlar?

eben daha eklı dıılımkı ay-she nerdesin

saol canım senınkıde hayırlı olsun cuma gunu gelısmelerı yazarsın artık bırbırımızı takıp ederız:)

sen ilk muayeneye ne zaman gittin? neler söyledi doktor? cumartesi kalp atışı için çağırdıysa bildiği bişi vardır illa kii inşallah ikisini birlikte yaşarız erkenden nasıl mutlu olurummmm Allahımmmmmmmm

cuma günü benimde 5+5 oluyor kalp atışını duyabilecek miyim acaba inşallah duyarım

canım inşş duyarsın ama benim pazar günü gittiğimde 6 haftalık demişti doktor duyamamıştı 2 hafta sonra gel demişti. ama herkeste aynı olmazz duyarsın sende inşş o pıt pıtları:))

bekleyememki inan stresten şiştim
gidim bir keseciği görim en azından rahatlim canım ya.

tatlım ben başladım bile araştırdım alacağım ürün dermokozmetik lierac adlı bir markanın ürünü 3. aydan itibaren başlıyorsun kalça, basen, kol ve göğüs bölgesine kullanıyorsun. şu an da aktardan nar çekirdeği yağı aldım o bitince vaselin başlıycam o bitince de lieraca başlıycam. ner çekirdeği yağını aktardaki kız önerdi bu alanda kullanımını çok bulamadım ama hücre yenileme ve çok yoğun nem verme özelliği var sevdim:) sizlerin var mı fikirleri? ha bir de ara ara kayısı yağı kullanıyorum, badem yağını kullanmayın tüylenme yapıyor :)

talya diye bişi almıştım evde duruyor duyan bilen var mı? sürmenin herhangi bir yan etkisi olur mu bebişe? vücut emer vs. gibi..

kuzum uluslararası bir standart yakalamak için son adet tarihinin ilk günü alınıyor ya. sat 20 şubat olduğuna göre 9 gün şubattan var, 28 günden marttan. 28+9=37
37 gün= 7gün*5 hafta+ 2 gün.

sen yumurtlama gününü bilmeyedebilirdin. beklenmeyen bi gebelikk olsaydı veya bunları bilemeyen, araştırma imkanı olmayan bi anne adayı olsaydın...
sen satı baz al. doktor kontrollerine giderken. o zaten ultrasonda bebek daha küçük yada daha büyük diyor sat haftasına göre..
örneğin bizimki kalp atışını duyduğumuzda sat'a göre 7+4, ultrasona göre 6+4tü teyzesi.
5+5de allahın izniyle keseyi görürsün (ben aynı haftada vajinal olarak gördümm).sende görürsün inşallahh hayırlısıyla

hoşgeldiniz efendimmm annesi ve bitanecik bebişi:))) afiyet olsunnnn sizlere yarasın ikinizede..
ben folicimi unuttum ama sabah sütümü içtim cevizimi yedimm şimdiye kadar da 1 lt suyumuzu midemize indirdikk birazdan da öğle yemeğine gideceğizz inş..

aaa evet bende araştırıyorum kakao yağı ,kayısı yağı kullananlar varmışşş ama bünye meselesi diyorlar ne kadar kullanılsada yapabiliyomuşta cilt. ama ben herne olursa olsun önlem almayı düşünüyorum. çünkü vücudum çatlamaya meyilli:)) kilo alıp vermekten zaten çatlağım çok((
bu konuda Fikirlerinizi bende şiddetle takip ediorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…