2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
zaten bunları yemiyorum ki... nefret ediyorum hatta.. yediğim tek tatlı dondurma ve meyve ki 4 gündür dondurma bile yemedim

okuyamadım toplamda kaç kilo aldığını kaçırmışım o yazını, ama ben toplamda 7 -8 kilo arasında aldım doktorum normal dedi... Bebek zaten 500 gr. oldu tatlım suyu fazla pompalanan kanı yağı vs.. derken bence çok kilo almadık biz. Yahu siz neden böyle üzüyorsunuz kendinizi tadını çıkarın miss.. Dün akşam alışverişe gittik, ben başladım meyva reyonunda onuda isterim bunuda isterim demeye
yedimde hepsinden bebekler sağlıklımı ? gerisi sıkıntı değil bence

off bencede takmayacağım ödemim çok fazla basenlerime bile dokununca çukurlar oluşuyor çok fena halde ayaklarım falan bu kadar takmayacağım artık....

benimde ödem baslamıs dunki aile hekimi dedi ayakkabı sıkar oldu dedim 8 kilo aldım diyee meğer 9.5 kg almışımmmm çok almışşsın dedi tuuzu bıraktım artık suyun bol içelim canım napalım ödem oluyor :26:

Hamile çamaşırı kullanan var mı kızlar????
Varsa rahat mı kullanışlı mı?
Malum sadece göbeğe değil başka yerlerden de şişiyoruz....

off bencede takmayacağım ödemim çok fazla basenlerime bile dokununca çukurlar oluşuyor çok fena halde ayaklarım falan bu kadar takmayacağım artık....

valla taknca birşey değişmiyor o yüzden takmamak en iyisi takıyorsak eğer dikkat edicez baktık edemiyoruz hala yiyioruz şişiyoruz çatlıyorsak hamileliğin keyfini (dozunda) çıkarıcaz doğum sonrası bebişimizle uğraşıcaz sıkı bir programla eskisinden de iyi olacaz

Hamile çamaşırı kullanan var mı kızlar????
Varsa rahat mı kullanışlı mı?
Malum sadece göbeğe değil başka yerlerden de şişiyoruz....

bende kullanıyorum çok rahat canım kesinlikle almalısın ama korse olanlarından alma penye olanlarından al çok rahat kullanıyorum ben tavsiye ederim

canım dün eczaneden ilaç aldımda doktor bana kan ilacı verdi oda iştahımı bir guzel açar artıkk

58-59 arasıydım hamile kaldığımda bugün 68i gördüm tartıda....

heh bide ödem var tabi

ayaklarım çok fena kızlar incecik narin ayaklarım vardı, 150 kilo olan kişilerin ayakları gibi 37 numara iken 40 numara terliğe ancak giriyor... fenayım....

takmayacağım canım...

sağlıklı olsun bebeklerimiz canını sıkma sen kuzummm canımız sıkıldıgında yazıyoruz birbirimizi motive ediyoruz ne guzell iyiki sizleri tanıdım Allaha hamd olsunnn

bende açık sandalet giymeye baslıcam artık ayakkabılar zor oluyor hadi sen 40 oldun ben zaten 40 giyiyorum herhaldee 43 ayakkabı arar dururum

aaa dün eşi aradı... yarın ya da diğer gün çıkarıyolarmış hastaneden... 8 ayı doldu henüz :)ama maşallah çok iyiymiş...
cok sevındım canım ıns daha da ıyı olurlar
zaten bunları yemiyorum ki... nefret ediyorum hatta.. yediğim tek tatlı dondurma ve meyve ki 4 gündür dondurma bile yemedim
canım zararlı seylerı yemıyorsan dert etme cogu odemdır kı zaten oyel grounuyor ayagın 40 no olduysa keısnlıkle ödem onlar fıs dıye ınıverıcek merak etme ben de alıyorum kılo ama gercek kılo yag yanı vermesı zor olucak
ayrıca tatılın gercektenc ok guzel gecmıs ya bende bayılırım oyelk yerlere bızde marmarıste saklıgöl dıye bı yer var esımle orda kahavltıya gitmiştik süper bı yerdı dedıgın gıbı bazlamaları ev yapımı recellerı bıde göldekı kaplumbagalar fılan harıkaydı
ben hamile kilotu kullanıyorum canım çok rahat göbeğimi kaplıyor bu hafta 3-4 tane daha alıcam

bend ekullanıyorum rahat oluyor gercekten

benımde 40 ayaklarım gecen sandalaetı gıydım ama sıktı cok ödemım olmasa bıle oluyor demekkı ıdare edıyroum valla eskılerle esımde dıyor yanına terlık götür onu gıy dıye valla oyle yapcam artık

benime ev terliklerim bile olmuyo 38den 40 a çıktım sanırım bende

kızlar meyveli soda zararlı mı ben uludag frutti elmalıya bayılıyorum 66 cal bir şişesi :26:

canım zararlı derken ıste ıcınde tatlandırıcı yada şeker var onların ıcılmese daha ıyı dogal sade olanı en guzelı ama arada bende yeyıp ıcıyorum zararlı seyler napım

yoğun bir gün benim için ama zevkli güzel işler yapıyorum :)))

canım biz haftaya p.tesi sabahtan gidiyoruz, kızımı çok özledim. şeker yüklemesi yapılacak, inşallah herşey yolundadır.
heyecanlamak çok doğal ama, bebişlerimizi özlüyoruz, merak ediyoruz, hep iyi olsunlar lütfen

bende böyle hesaplıyorum. 5,5 aylığı azcık geçtim.

annesininbirtanesinin hesabıda böyle. doğru olanlar bunlar bence.

çok güzel hesap etmişsin canım.

ayyy inşallah sana benziyordur bebiş :)) çok sevindim canım, sonuçların güzel çıkmış maşallah diyim
bazen bende sarsıyorum göbişimi bekliyorum sonra tekmeyi

günaydın şeker kız :)

canım ya çok üzüldüm, inşallah çabuk atlatır. hamile kaldıktan sonra bu olaylar çok üzüyor insanı

sadece pasta alsanda olur bence, hem sen pastayı az yemelisin hatta hiç, çok katkı maddesi koyuyorlar ben hiç yemiyorum. kolada yasak biliyorsun değil mi canım .

sinir oldummmm çiçek sepeti kocişimin bulundugu yere kargo yapmıyormuşş gemlikteki pastanelerde göturmuyorlarr off ben kocişe nasıl sürpriz yapıcam

evlilik yıldönümüzdü değil mi? bırak eşin strese girsin seni memnun etmek için :))) ne biliyim beni öyle alıştırdı eşim, stresleniyor güzel geçmez diye gecemiz

canım inşallah güzel sonuçlarla geleceksin. iyi düşün tabiki, hepimiz endişeleniyoruz normal böyle hissetmen.

ohhh maşallah, iyi bişi olmamış sana. eşin yapsın canım riskli işleri.

iyi şeyler düşün canım benim herşey çok güzel olacak Allahın izniyle inşallah

kızlar doğum çantanızı ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz ?

canım 7 ay içinde hazırlamayı düşünüyorum, tabi önce hastaneden bilgi alıcam, içinde ne olması gerektiği hakkında.

canım inşallah güzel haberlerle geleceksin. amin.

kızlar ben geçen unuttum sormayı doktora..
oruç durumunu ne yapacaksınız?

tutmayacağım canım, içimde çok rahat, sabahtan 2 lt suyu devirdim akşam 8 e kadar nasıl dayanacağım ?

evetttttttt beklediğimiz mesaj geldi. canım ne güzel anlatmışsın. ne kadar güzel zaman geçirmişsin, okurken bile kendimden geçtim. buraları unutmayacağım biz sık gideriz marmarise bakayım bende gitmişken :)))

bunuda not ettim bir yere ya çok güzel bir sonraki sefere burayı da kesin gezicem...

kızlar meyveli soda zararlı mı ben uludag frutti elmalıya bayılıyorum 66 cal bir şişesi :26:

aman iç bir tane nolacak koli koli tüketmiyorsun ya sıpalar kocaman oldu zaten...

kesin git kuzum sakın es geçme emin ol aşık olacaksın....

ay canım hayırlı haberlerle git gel inşAllahhh

evet ama bende onu şaşırtmak istiyorum ama off ya zaten pastaneler göturmuyormuş acaba yurt içi kargoyu arasamda onlar mı götürseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…