bende bir süre hergün ceviz yedim şimdi yiyemiyorum bademe geçtim birde kuru kayısı yiyorum kayısı yemek çok hoşuma gidiyor :)
bende sabah açken 3 tane yiyorum.kabızlık olmasın diye.aslında illa bunu yiyelim diye kendimizi zorluyoruz ya oda zararlı.hergün ceviz yemek süt içmek artık iice kötü yapıyor beni.normalde mide bulantım yok.ama zorlayınca psikolojik olarak bulanıyorummm ... bi süre ara vermek iyi olacak galiba.
bende sabah açken 3 tane yiyorum.kabızlık olmasın diye.aslında illa bunu yiyelim diye kendimizi zorluyoruz ya oda zararlı.hergün ceviz yemek süt içmek artık iice kötü yapıyor beni.normalde mide bulantım yok.ama zorlayınca psikolojik olarak bulanıyorummm ... bi süre ara vermek iyi olacak galiba.
haklısın aslında zaten bebek ilk 3 ay anneden alıyormuş aldığını biz ne kadar yesekte alacağı belli ama bizde kendimizi öyle rahatlatıyoruz. Annelik psikolojisi sanırım şimdiden başladık yüreğmiz dayanmıyorr:))onun için şunu yemeliyim bunu yemeliyim:))))
kızlar yaa bana acayip uyku bastı.. şöylee evimde olsaydımm ohh misler gibi yatağımda uzansaydımm mışıl mışıl uyusaydım rüyamda da bebişimi görseydim ne güzel olardıı:))
görünür canım kalp atışlarını duyamazsın ve vajinal ultrason yaparlar bilgin olsun:) senin 2. bebeiş senin daha tecrübeli olman gerek, heyecanlı anne :)
benim doktorumda ayda bir çağıracak beni bundan sonra. ilk 2 kontrolümüz 2 hafta arayla oldu. 5+5de kesemizi gördük.7+4te kalp atışını duyduk. şimdi 11+4te gidicez nisan ayında. hemde ikili test yapılacak hayırlısıyla...
bizim kurumda öğlen yemeğinde yoğurt vardı. onu yedim. cevizimi öğleden önce yemiştim. suyumuda içiyorum. günde 1.5 lt ancak içebiliyorum:44:
haklısın aslında zaten bebek ilk 3 ay anneden alıyormuş aldığını biz ne kadar yesekte alacağı belli ama bizde kendimizi öyle rahatlatıyoruz. Annelik psikolojisi sanırım şimdiden başladık yüreğmiz dayanmıyorr:))onun için şunu yemeliyim bunu yemeliyim:))))
kızlar yaa bana acayip uyku bastı.. şöylee evimde olsaydımm ohh misler gibi yatağımda uzansaydımm mışıl mışıl uyusaydım rüyamda da bebişimi görseydim ne güzel olardıı:))
aynen sana katılıyorum hatta burda kontroller yapıyor felan ya içime daral geliyor, midem bulanıyor. aklıma geldikçe ve tiksinmedikçe yiyorum kendimi zorlamak ve hamileliğimi zorlaştırmak istemiyorum. doktorum bana bu güne kadar nasıl yaşıyorsan öyle devam et dedi. sağlıksız şeylerden uzak dur yeter dedi. ilk 3 aya kadar.
akıntı durumunuz nasıl? sürekli bir akıntı hali mi? yoksa günde 1 ya da 2 kere sarı yoğun halde mi?
akıntı durumunuz nasıl? sürekli bir akıntı hali mi? yoksa günde 1 ya da 2 kere sarı yoğun halde mi?
evet kimsenin maşallah midesi bulanmıyor sanırım. benim de içimde baygınlık var, mide bulantısı kadar şiddetli olmasada birşeyler var. ağzımın tadı hiç yok, sabah aç karna yarım litre su içen ben su içemez oldum, herşey kağıt gibi tatsız, sanki böyle geyirsem rahatlıcam, ya da tuzlu birşeyler yesem içimi bastırcak ama geçmiyor işte. daha önce yasmin kullanırken de ara ara bu şekilde iç baygınlığı olurdum. hayattan bezmiş gibiyim, zaten depresyona meyilli bir insanım, nerden hamile kaldım bile diyorum yani
ahhh canım işte sıkıntım uykukafamı dayadığım yerde uykum geliyor, işyerinde de çok tembelleştim. ahh biraz uyuyum gelsem acaip dinamik olucam sanki
bende öğlen zor olsa bişiler yedim. yoğurdumuda yedim ama resmen çıkaracak gibi oldum. en rahat pilav ve makarna yiyebiliyorum ama fazla yemiyorum.
bu akıntı konusunu bende soracaktım. mesela geçen hafta çok akıntım vardı. biraz kremsi geldi. hatta adet olmuşum gibi fazla hissettim. bu hafta bişi yok. acaba bebeğin gelişimine göre mi oda değişkenlik gösteriyor. akıntısı olan varsa yazabilir mi?
benimde nasıl uykumm var yaaa, iş yerinde olmak istemiyorum böyle anlardan. evimde olsam. battaniyenin altında kanepede sızsam biraz televizyon izlerken. iş yerinde müsait bi oda var. orda gidip yarım saat kestirdim biraz öncedaha iyiyim ama yinede uykumm var
hepimizde aynı dertlerr yaaa
benimde akıntım var 3-4 gündür, çok afedersiniz siyah çamaşır giydiğimde kireç gibi beyaz oluyor:44:
benimde var cnm akıntım. 3-4 gündür oluyor ilk günlerde yoktu sanki. şeffaf ve kokusuz çok şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?