canım hoşgeldin kuzummmnasılsınız kızınlaaaa
özledik yahuuu gitmeyin hiçbir yereee
en iyisini yaparsınn bendee inşallah alabilirsemm eylül basında 15 gun rapor 15 gun yıllık izin alıcam sonrada dogum iznini başlatıcam nasipsee bunlaraa müstehak
canım düzenli yiyotum diyosan çok sorun etme bence yaa... herkesin bünyesi aynı değil ki... 2000kalorilik yersin sendekilo yapar, başkası yer onda kilo yapmaz... vücut istiyor demekki... ödem de olabilir bi anda aldıysan.. çok dert etme bence...
50 mg ın sonucu 170 çıktı canım... 10 gün sonra yaptırıcam 100mg lık testi...
uff çok zor.. Allah yardımcın olsun canımmm...
buarada sana da günaydınn
Selam kızlar nasılsınız bakalım burcuxx,esraa,annesininbirtanesi,lavinya,milona,kaju,hayatbanagüzel,arcak,beysal,aysun ve adını yazmadığım güzel anneler..
Canım çokk geçmiş olsun...
şimdi aynı şehirde olacaktık her cumartesi bir bebiş için toplanırdıkk doğuma kadar ancak biterdi partilerrrr ondan sonradaa gelsinn kilolarr
Günaydın tatlımmm çok iyiyizz sen nasılsın bakalımmm????
ne eğlenceli olurdu ama
hadi kaçtım bennn
şimdi aynı şehirde olacaktık her cumartesi bir bebiş için toplanırdıkk doğuma kadar ancak biterdi partilerrrr ondan sonradaa gelsinn kilolarr
Tatlımm hoşbuldukk biraz ağırlaştık tatilde ama dinlenmek çok iyi geldi valla. Biz de sizleri çooook özledikkkk
Kuzum valla en iyisini yaparsın çalışanına insan gibi davranmayanlar sonun kadar hak ediyorlar. Allah Kerim bir şekilde çıkartır onlardan....
Kuzum şeker yüklemesi iki kez mi yaptırıyorsun sen?? Benim doktorum sadece bir kez 75 mg lık yaptırmamı istedi. Bu arada ben medical parkta yaptırmayı düşünmüyorum çok uçuk fiyat söylüyorlar testlere, doktorum da dışardan yaptırabilirsin dedi. Sen nerde ne kadara yaptırıyorsun, önerebileceğin bir yer var mı?
Günaydın tatlımmm çok iyiyizz sen nasılsın bakalımmm????
Hoşşbulduk canım ne var ne yok..
bence bir haftasonu bir mekanda parti yapsak süper olurdu :) br sandelye yapardıkk sırayla oturur foto çektirirdik yiyceklerden yerdikk off n güzel olurdu hediyelerimizi verirdik karşılıklıı,
partii danss
ayyyy yaaaa hayalii bilee güzeellllama nasılll
zor işteee, birinin yada birilerinin mekanı hazırlaması lazım, sonra oradaki toplam parayı gelen kişi sayısına bölerek paylaşabilirizz, ama zor iş herkes gelir mi bilmem
yalnız fevkalede bişi olurdu
dikkat canım o zaman...bende çarşamba yaptırıcam korkuyorum yüksek çıkacak diye...zaten kılo da alıp duruyorum..canım düzenli yiyotum diyosan çok sorun etme bence yaa... herkesin bünyesi aynı değil ki... 2000kalorilik yersin sendekilo yapar, başkası yer onda kilo yapmaz... vücut istiyor demekki... ödem de olabilir bi anda aldıysan.. çok dert etme bence...
50 mg ın sonucu 170 çıktı canım... 10 gün sonra yaptırıcam 100mg lık testi...
uff çok zor.. Allah yardımcın olsun canımmm...
buarada sana da günaydınn
Selam kızlar nasılsınız bakalım burcuxx,esraa,annesininbirtanesi,lavinya,milona,kaju,hayatbanagüzel,arcak,beysal,aysun ve adını yazmadığım güzel anneler..
Günaydın emeki hoşgeldin tatlım...
Canım kendi derdimden sana yazamadım.. hoşgeldin
Tatil dönüşü can sıkıcı olmuş durum ama inan bizimkilerde aynı... Bende c.tesi ve p.tesi gelemedim işe görsen suratlar beş karış olmuş.. Bayramdan sonra eylül başı gibi 15 gün rapor almak istiyorum bende bakalım başarabilirsem gelmicem daha inşallah başarırız.. Çünkü kurula felan girmek gerekiyormuş doktorum ayarlar onu inşallah :44::44:
Bizde çok iyiyiz canım, fındıkfaremin tekmeleriyle uğraşıyorum
Doğum ve süt izni artacak
Çalışan annelere doğum sonrası verilen 8 haftalık ücretli izin 6 aya çıkarılacak ve süt izninin 2nci 6 aylık döneminde verilen süt izni süresi 1.5 saatten 2 saate çıkarılacak. Çalışan ve çocuk sahibi olan annelere kreş yardımı yapılacak, çocuk yardımı artırılacak. Kadının iş ve aileye uyumunun sağlanması için evden çalışması da önerilecek. Anne Dostu Hastane Programı yaygınlaştırılarak mahremiyet beklentileri karşılanacak, hijyen ve konfor standartları yükseltilecek.
Yeni kanun geliyormuş !!! 6 ay diyor gözlerime inanamıyorum
muhteşem habeeerrr nerden okudun canımmmmm
Doğum ve süt izni artacak
Çalışan annelere doğum sonrası verilen 8 haftalık ücretli izin 6 aya çıkarılacak ve süt izninin 2nci 6 aylık döneminde verilen süt izni süresi 1.5 saatten 2 saate çıkarılacak. Çalışan ve çocuk sahibi olan annelere kreş yardımı yapılacak, çocuk yardımı artırılacak. Kadının iş ve aileye uyumunun sağlanması için evden çalışması da önerilecek. Anne Dostu Hastane Programı yaygınlaştırılarak mahremiyet beklentileri karşılanacak, hijyen ve konfor standartları yükseltilecek.
Yeni kanun geliyormuş !!! 6 ay diyor gözlerime inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?