2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Tatlımm hoşbuldukk biraz ağırlaştık tatilde ama dinlenmek çok iyi geldi valla. Biz de sizleri çooook özledikkkk

Kuzum valla en iyisini yaparsın çalışanına insan gibi davranmayanlar sonun kadar hak ediyorlar. Allah Kerim bir şekilde çıkartır onlardan....

Kuzum şeker yüklemesi iki kez mi yaptırıyorsun sen?? Benim doktorum sadece bir kez 75 mg lık yaptırmamı istedi. Bu arada ben medical parkta yaptırmayı düşünmüyorum çok uçuk fiyat söylüyorlar testlere, doktorum da dışardan yaptırabilirsin dedi. Sen nerde ne kadara yaptırıyorsun, önerebileceğin bir yer var mı?

Selam kızlar nasılsınız bakalım burcuxx,esraa,annesininbirtanesi,lavinya,milona,kaju,hayatbanagüzel,arcak,beysal,aysun ve adını yazmadığım güzel anneler..

Canım çokk geçmiş olsun...

Günaydın tatlımmm çok iyiyizz sen nasılsın bakalımmm????

Aşkım babam;

Bu mektubu sana annemin parmaklarını kullanarak yazmak zorundayım; çünkü henüz benim parmaklarım fındık kadar ve buradaki melekler bana yazı yazmasını öğretmediler…

Biliyor musun, seninle ilk merhabalaşacağımız an, aramızda yaşanılacakları çok merak ediyorum… Acaba beni kucağına aldığında ne hissedeceksin? Acaba ben kokunu duyduğumda nasıl bir tepki vereceğim sana... Aslında biliyor gibiyim, işte o an çok kötü fena bir şekilde aşık olacağım sana. Ve sen ömrün boyunca seni çok seven abim, ben ve annem arasında gidip gidip geleceksin. O 'benim'' diyecek, ben ''benim'' diyeceğim; annemle ve abimle aramızda kıran kırana bir mücadele başlayacak adı ''sen'' olan...

Görüntü olarak kime benzerim sence ben baba? Ay bişi dicem, saçlarımla gözlerim anneminkilere benzesin olur mu? Gülüşümü de ondan alayım mümkünse… sen ona böyle aşık olmadın mı?? Aaa, ama, ama, ama neden kızıyorsun kii,evet,kendimi sipariş ediyorum babacığım Hem bir kere, ben kelimenin tek anlamıyla bir ''Aşk'' bebeği olmayacak mıyım? Yani sen ve annem birbirinizi dünyalarrr kadar çok kocaman ve sadece ''sen'' ve ''o'' olduğunuz için sevmiyor musunuz? Hıh işte, işte bu yüzden çok ama çok özel bir üretimim ben ve bu yüzden de kimden ne almak istediğimi dile getirmek gibi de bir hakkım var benim... Annem duymasın ama geri kalan herşeyi senden almak istiyorum baba; yani dibine kadar senin oğlun olmak istiyorum ben... Herşeyim ama herşeyim sana benzesin olur mu? Annemi deli ettiğimde''ayy aynı babanın oğlusun sen!'' dediğinde gurur duyarak ''evet, mahsurumu var, beğenmiyorsan ver babamı benim olsun'' demek istiyorum. İnsanları senin gibi sevmek, senin kadar dürüst olmak, senin kadar ciddi ve aynı zamanda da komik olmak istiyorum. Sevdiğin yemekleri, sevdiğin her şeyi sevmek istiyorum… Aslında nargileyi de sevsem mi diyorum ama sonrada bana da kızarsan diye korkuyorum be baba hedeflerim olsun, prensiplerim olsun, kocaman tertemiz bi yüreğim olsun istiyorum baba; bir de çok doğru çalışan bir beynim olsun...

Ben seni çok sevmek istiyorum biliyor musun? Abimde göremediğin yaşayamadığın her şeyi benimle yaşa istiyorum… minicik ellerimi doğduğum anda tut ve ömrüm boyunca bırakma istiyorum… her anımı saniyemi heyecanla annemle, abimle birlikte yaşayın istiyorum… çünkü abimle yaşayamadın bunları.. ve onlar sensizken çok üzgündü yarımdı.. şimdi öyle çok şey var ki annemin yaşamak istediği… ben doğunca sadece dördümüz olalım hep mutlu olalım baba… vee Allah’a hep şükret beni ve abimi sana verdiği için.. anneme hep teşekkür et bizi karnında taşıyıp onca acıyı çektiği için..

Harflerle tanıştığımda, ilk ''baba'' demek istiyorum, ayakta durmayı başarabildiğim an, paytak paytak ilk adımlarımı sana doğru atmak istiyorum, hatta ilk kez sana koşmak istiyorum. Karanlıktan korktuğum da minik ayıcığımın elimden tutup sana gelmek, seninle, göğsünde, kalbinde uyumak istiyorum. Sahi baba, benim oyuncak ayımın adı ne?

Seni, annemi, abimi, sizi, beni, bizi yaşamak istiyorum ben babam...Oyuncak ayımı kucağıma alıp sizi, sevginizi, neşenizi seyretmek istiyorum.Sizin masalınızı dinlemek,sizin filminizi izlemek istiyorum.Ben aşka, ben sevgiye, ben huzura, ben mutluluğa doymak istiyorum baba...Evimizde, seninle, annemle, abimle, kucağımdaki ayıcığımla eğlenmek, sorunsuz büyümek istiyorum.

''Ama ama ama'' diye başlayan ve sonu kahkahalarla biten saçma sapan kavgalar edin istiyorum. Abimle ''babaya kapıyı önce kim açacak'' yarışları yapmak, senin terliklerini vermek için kavga etmek istiyorum. Annem sen gelmeden önce telaşla senin için hazırlanırken, ben onu seyretmek istiyorum. yastık savaşları yaparken seninle ve abimle bir olup annemi delirtmek, ciyak ciyak bağırmasına kahkahalarla gülmek istiyorum. Sen abime ve bana çuçulata getirdiğin zaman, annemin ''yaa, ama hani banaaa'' diye kıskançlıkla homurdanmasını duymak istiyorum. Sen aradığın zaman telefonları ondan önce açmak, senin doğum gününü annemden abimden önce ben kutlamak, annemi ekip seninle ve abimle beraber erkek erkeğe dışarıda gezmek istiyorum Sizden önce uyanıp siz uyurken sizi seyretmek istiyorum. Tabii bunu en fazla 1 dakika yapabilirim, sonrasında hopppp diye yatağa atlayacak ve aranıza gireceğim; birazda bana sarıl yaa, yeter anneme sarıldığın!

Büyüyeceğim baba, seninle, senin ışığınla, pusulam sen olarak büyüyeceğim. Sevgin, ilgin, şefkatin, varlığınla büyüyeceğim. Hayatımın imzası sen olacaksın, geleceğimi senin kaleminle yazacağım. Sen çok özelsin benim için, çok önemlisin ve ben ölene kadar da öyle kalacaksın. Acelem bu yüzden işte, bir an evvel doğmak, bir an evvel sana kavuşmak istemem bu yüzden; seni bir gün daha fazla yaşamak, seninle bir gün daha fazla bir arada olmak tüm derdim...

BABAMM... Beni kötü rüyalardan uyandıran, yolunu gözlediğim, SEVDİĞİM İLK ADAM… Seninle, annemle ve abimle beraber yaşamak istediğim o kadar çok şey var ki anlatamam sana… Ben senin oğlun, yakışıklın, bir tanen olmak istiyorum...
Ben seni yaşamak istiyorum...
Ben seni çok seviyorum baba, eğer sende beni seviyorsan takvimlere söyle hızla geçsin şu günler, gelsin kavuşma günümüz, ben sağlıkla doğayım.. Bizim masalımız yazılmaya başlasın artık olur mu?

Seni çok ama çok seven oğlun YAĞIZHAN…….

ne eğlenceli olurdu ama

hadi kaçtım bennn

şimdi aynı şehirde olacaktık her cumartesi bir bebiş için toplanırdıkk doğuma kadar ancak biterdi partilerrrr ondan sonradaa gelsinn kilolarr

bence bir haftasonu bir mekanda parti yapsak süper olurdu :) br sandelye yapardıkk sırayla oturur foto çektirirdik yiyceklerden yerdikk off n güzel olurdu hediyelerimizi verirdik karşılıklıı,

partii danss

sallaaaaa bak senin daha az kalmış benim 47 gun var daha

zor işteee, birinin yada birilerinin mekanı hazırlaması lazım, sonra oradaki toplam parayı gelen kişi sayısına bölerek paylaşabilirizz, ama zor iş herkes gelir mi bilmem

yalnız fevkalede bişi olurdu

Valla bu tarz bir organizasyon yapmışlığım var
Arkadaşları toplamıştım güzel bir rest'ta ama o zaman hamile değildim Şimdi nasıl olur bilmem.. İsterseniz mekan aramasına girebilirim.. ama organizasyonu tek başına yapmam çok zor zira iki ileri bir geri yürüyorum son günlerde

dikkat canım o zaman...bende çarşamba yaptırıcam korkuyorum yüksek çıkacak diye...zaten kılo da alıp duruyorum..

Selam kızlar nasılsınız bakalım burcuxx,esraa,annesininbirtanesi,lavinya,milona,kaju,hayatbanagüzel,arcak,beysal,aysun ve adını yazmadığım güzel anneler..

hoşgeldin emekim nasılsın

hayatım canım kıyamam ben sana ishal mi oldun bol su iç ve o kahveli şeyden yap tatlım çok duydum onu iyi geliyormuş

Hoşbulduk kuzumm ne demek
Özel sektör böyle işte, işlerine yaradığın sürece varsın.. Evet rapor konusunda kurula girmek gerekiyor ben de düşünüyorum doktorum yapar mı diye ama sanırım biraz da rol kesmem gerekecek kötüyüm dayanamıyorum diye. Gerçi iki gündür tansiyonum oynuyor, burnum kanıyor sıcaklardan, bir ay sonra rol keseyim derken gerçekten kötü olursam diye korkmuyor değilim

şimdi aynı şehirde olacaktık her cumartesi bir bebiş için toplanırdıkk doğuma kadar ancak biterdi partilerrrr ondan sonradaa gelsinn kilolarr

Ayy ne güzel olurduuu koca göbüşlüler bir arada hoppidi hoppidi oynuyormuşuz

Bizde çok iyiyiz canım, fındıkfaremin tekmeleriyle uğraşıyorum

Oyyy yeyim ben onun tekme atan ayacıklarınıı, büyüdüler bebişlerimiz artık dışardan bile görünür oldu hareketleri

saolasaın canım ıyıyız şükür ıdare edıyoruz sıcaklarda sen nasılsın

Doğum ve süt izni artacak

Çalışan annelere doğum sonrası verilen 8 haftalık ücretli izin 6 aya çıkarılacak ve süt izninin 2’nci 6 aylık döneminde verilen süt izni süresi 1.5 saatten 2 saate çıkarılacak. Çalışan ve çocuk sahibi olan annelere kreş yardımı yapılacak, çocuk yardımı artırılacak. Kadının iş ve aileye uyumunun sağlanması için evden çalışması da önerilecek. Anne Dostu Hastane Programı yaygınlaştırılarak mahremiyet beklentileri karşılanacak, hijyen ve konfor standartları yükseltilecek.

Yeni kanun geliyormuş !!! 6 ay diyor gözlerime inanamıyorum

muhteşem habeeerrr nerden okudun canımmmmm

Eee peki ne zaman uygulamaya girecek ki tatlım biz yararlanabilecek miyiz??? Eğer bize yetişirse çooook güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…