Eee peki ne zaman uygulamaya girecek ki tatlım biz yararlanabilecek miyiz??? Eğer bize yetişirse çooook güzel olur
üzme tatlı canını haticemm...rabbim bi kapıyı kapatır bi kapıyı açar elbette...sen tevekkel ol canımm:26:
aminn burcum sağol canım...hiçbirimizin mutlulugunu bozmasın Rabbim inşallah...eşim beni şaşırttı sevindirdi...kendide beni öylee görünce mutlu oldu...
sağol canım allah razı olsun..ayy evet bende ona şaşırdım iştee...hiç çaktırmadı...bide annesini arayıp tembihlemiş...hilali ara davet et ben akşama yokum demiş...(diyorki anneme gereçği söylesem rol yapamacaktı kesin çaktıracaktı, o yüzden gerçekten arkadaşlarla bağa gidiyormuş gibi davrandımmm)
ayyy yesinler oğluşunu seninn....sizinki ne zaman kajumm? rabbim bozmasın
durrrrrrrrrrrrr...demek isterdim ama kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermişş be güzelimmbende 9 kilo almış bulunmaktayım...napalım bebecikleri emzirirken, onların peşinden koştururken gidecek inşallahh...sıkma canını
cok gecmıs olsun canım yedıklerıne dıkkat et de hemen gecsın
bızımde aynı canım eısmın maasının yarısı ama bzı sımdıden borcalrı taksıtlerı bıtırmeye bakıyoruz bakalım yenı borcada gırmemeye calısıyrouz tabı hesapta omayan seyelr cıkıyo ama napalım allah büyük dert etme sımdıden hele bebısler bı dogsun
işte bir baby shower partisi :):):)
çok heveslendimm.. ben de yapıcammmm
ALACARTE by Neslos: "YAĞMUR'U BEKLERKEN" BABY SHOWER PARTİSİ
yaa dolapta limon kalmamış offfffff hemen deniyecektim yan tarafa bakayım genel müdürlükte kesin vardır
esracım hakkaten çok zor ve ağrısı çok kötüü ya bebişime bişi olacak diye korkuyorum
kuzummm çok güzel geçmiş yıl dönümünüzzzzzz , nice mutlu yıllara inş. sende 2+1 =3 olarak kutlayacaksınn iinş. canım mutluluğunuzzzz daim olsun
sağol canım benim
şimdi aynı şehirde olacaktık her cumartesi bir bebiş için toplanırdıkk doğuma kadar ancak biterdi partilerrrr ondan sonradaa gelsinn kilolarr
zor işteee, birinin yada birilerinin mekanı hazırlaması lazım, sonra oradaki toplam parayı gelen kişi sayısına bölerek paylaşabilirizz, ama zor iş herkes gelir mi bilmem
yalnız fevkalede bişi olurdu
Doğum ve süt izni artacak
Çalışan annelere doğum sonrası verilen 8 haftalık ücretli izin 6 aya çıkarılacak ve süt izninin 2�nci 6 aylık döneminde verilen süt izni süresi 1.5 saatten 2 saate çıkarılacak. Çalışan ve çocuk sahibi olan annelere kreş yardımı yapılacak, çocuk yardımı artırılacak. Kadının iş ve aileye uyumunun sağlanması için evden çalışması da önerilecek. Anne Dostu Hastane Programı yaygınlaştırılarak mahremiyet beklentileri karşılanacak, hijyen ve konfor standartları yükseltilecek.
Yeni kanun geliyormuş !!! 6 ay diyor gözlerime inanamıyorum
Taslak bakanlar kuruluna gitmiş tatlım.. Tatilden sonra olsa da bize vuruyor anladığım kadarıyla.. Umarım bir sıkıntı çıkmazda çıkar şu yasa evde bebeklerimize rahat rahat bakarızki haberde yazana göre yeni yasama döneminde çıkacakmış kanun... Umarım daha erken çıkarabilirler
Çalışan annelere doğum sonrası verilen 8 haftalık ücretli izin 6 aya çıkarılacak ve süt izninin 2�nci 6 aylık döneminde verilen süt izni süresi 1.5 saatten 2 saate çıkarılacak. Çalışan ve çocuk sahibi olan annelere kreş yardımı yapılacak, çocuk yardımı artırılacak. Kadının iş ve aileye uyumunun sağlanması için evden çalışması da önerilecek. Anne Dostu Hastane Programı yaygınlaştırılarak mahremiyet beklentileri karşılanacak, hijyen ve konfor standartları yükseltilecek.
Taslak bakanlar kuruluna gitmiş tatlım.. Tatilden sonra olsa da bize vuruyor anladığım kadarıyla.. Umarım bir sıkıntı çıkmazda çıkar şu yasa evde bebeklerimize rahat rahat bakarızki haberde yazana göre yeni yasama döneminde çıkacakmış kanun... Umarım daha erken çıkarabilirler
inşallah kuzum bugün biraz doldum galiba ben ya...
ay evet hiç bitmiyor o hesapta olmayan şeyler neyse hayırlısı...
ya çokkkkkkkkkk güzelllllllllllllllllllllllllllllllll... bende istiyorum bundan...
koş hemen bul :)
valla ya bende aynı şeyi düşündüm aysunum aynı yerlerde olsaydık gün gibi yapardık ne hoş olurdu:)
çok güzel olurdu ama farklı farklı şehirlerdeyiz ya çok zor olur kuzular.. ben bundan sonra başka bir yolculuğa çıkmam mesela ayağım çok fena çünkü...
ya süper bize yetişir mi acaba? nolur yetişsin ya lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn
6 ay ücretli izin waaaaoooooowwwwwww
heyecanla bekliyoruzzzzz
canımm sen linki buraya atarmısın ben bakayım bakalım iş kanunu iş güvenliği kanunu ayrıldı yönetmelikler yeniden yazılıyor gebelerle ilgili yönetmelikte olması gerek
Evet tatlım aslında hemen yapılacakmış ama yeni döneme bırakmışlar, ekimde bitiyor tatilleri;ekim sonu kasım gibi de bizim doğumlar inşallah yararlanabiliriz
ama bizler dogum iznine ben mesela 4 ekimde sizler eylul gibi çıkacaksınız dolayısıyla yetişmez gibi
ama bizler dogum iznine ben mesela 4 ekimde sizler eylul gibi çıkacaksınız dolayısıyla yetişmez gibi
Valla bu tarz bir organizasyon yapmışlığım var
Arkadaşları toplamıştım güzel bir rest'ta ama o zaman hamile değildimŞimdi nasıl olur bilmem.. İsterseniz mekan aramasına girebilirim.. ama organizasyonu tek başına yapmam çok zor zira iki ileri bir geri yürüyorum son günlerde
hoşgeldin emekim nasılsın
hayatım canım kıyamam ben sana ishal mi oldun bol su iç ve o kahveli şeyden yap tatlım çok duydum onu iyi geliyormuş
Çalışan annelere doğum sonrası verilen 8 haftalık ücretli izin 6 aya çıkarılacak ve süt izninin 2nci 6 aylık döneminde verilen süt izni süresi 1.5 saatten 2 saate çıkarılacak. Çalışan ve çocuk sahibi olan annelere kreş yardımı yapılacak, çocuk yardımı artırılacak. Kadının iş ve aileye uyumunun sağlanması için evden çalışması da önerilecek. Anne Dostu Hastane Programı yaygınlaştırılarak mahremiyet beklentileri karşılanacak, hijyen ve konfor standartları yükseltilecek.
kızlar burdaki arkadaşıma gösterdim onunda kızı olacak ya o da bunu çok beğendi ikizimiz olacak gibi diycez satıcıya indirim yaptıracağız:)) pembe ve mavi 1,3tl bu örnek ALLAHcc MUHAMMETsav YAZILI BEBEK VE NİKAH ŞEKERİ GittiGidiyor'da 60443319
Valla kuzular yetişecek gibi görünüyor
Umarım problem çıkmaz zira taslaktaki ensest ilişki sonrası kadının kürtajı hakim kararına bağlanmış buna karşı çıkılır ama yine de ufak düzeltmelerle yasalaşır diye düşünüyorum
bende onu düşünüyorum.. o dönemde 8 haftalık doğum izninde olacağız belki kapsar bizide fukara tesellisi... hep beraber bimere yazalım mı kızlar ne dersiniz? örnek bir metin hazırlarım ben öğlden sonra hepimiz onun üzerinde değişiklik yaparak yollarız, ne dersiniz? belki bişey çıkar
bende onu düşünüyorum.. o dönemde 8 haftalık doğum izninde olacağız belki kapsar bizide fukara tesellisi... hep beraber bimere yazalım mı kızlar ne dersiniz? örnek bir metin hazırlarım ben öğlden sonra hepimiz onun üzerinde değişiklik yaparak yollarız, ne dersiniz? belki bişey çıkar
Çalışan annelere doğum sonrası verilen 8 haftalık ücretli izin 6 aya çıkarılacak ve süt izninin 2’nci 6 aylık döneminde verilen süt izni süresi 1.5 saatten 2 saate çıkarılacak. Çalışan ve çocuk sahibi olan annelere kreş yardımı yapılacak, çocuk yardımı artırılacak. Kadının iş ve aileye uyumunun sağlanması için evden çalışması da önerilecek. Anne Dostu Hastane Programı yaygınlaştırılarak mahremiyet beklentileri karşılanacak, hijyen ve konfor standartları yükseltilecek.
cok guzel ama bıze yetsımez bencede ve ben sonrasında cıkarsa cok üzülürüm
cok guzel ama bıze yetsımez bencede ve ben sonrasında cıkarsa cok üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?