2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Eee peki ne zaman uygulamaya girecek ki tatlım biz yararlanabilecek miyiz??? Eğer bize yetişirse çooook güzel olur

Taslak bakanlar kuruluna gitmiş tatlım.. Tatilden sonra olsa da bize vuruyor anladığım kadarıyla.. Umarım bir sıkıntı çıkmazda çıkar şu yasa evde bebeklerimize rahat rahat bakarız ki haberde yazana göre yeni yasama döneminde çıkacakmış kanun... Umarım daha erken çıkarabilirler

Son düzenleme:

inşallah kuzum bugün biraz doldum galiba ben ya...

ay evet hiç bitmiyor o hesapta olmayan şeyler neyse hayırlısı...

işte bir baby shower partisi :):):)

çok heveslendimm.. ben de yapıcammmm

ALACARTE by Neslos: "YAĞMUR'U BEKLERKEN" BABY SHOWER PARTİSİ

ya çokkkkkkkkkk güzelllllllllllllllllllllllllllllllll... bende istiyorum bundan...

koş hemen bul :)

şimdi aynı şehirde olacaktık her cumartesi bir bebiş için toplanırdıkk doğuma kadar ancak biterdi partilerrrr ondan sonradaa gelsinn kilolarr

valla ya bende aynı şeyi düşündüm aysunum aynı yerlerde olsaydık gün gibi yapardık ne hoş olurdu:)

zor işteee, birinin yada birilerinin mekanı hazırlaması lazım, sonra oradaki toplam parayı gelen kişi sayısına bölerek paylaşabilirizz, ama zor iş herkes gelir mi bilmem

yalnız fevkalede bişi olurdu

çok güzel olurdu ama farklı farklı şehirlerdeyiz ya çok zor olur kuzular.. ben bundan sonra başka bir yolculuğa çıkmam mesela ayağım çok fena çünkü...

ya süper bize yetişir mi acaba? nolur yetişsin ya lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnn

6 ay ücretli izin waaaaoooooowwwwwww

heyecanla bekliyoruzzzzz

okudumda hiç inandırıcı gelmedi sanki yapmazlar gibi geliyor ama yapsalar ne süper olurdu

canımm sen linki buraya atarmısın ben bakayım bakalım iş kanunu iş güvenliği kanunu ayrıldı yönetmelikler yeniden yazılıyor gebelerle ilgili yönetmelikte olması gerek

Evet tatlım aslında hemen yapılacakmış ama yeni döneme bırakmışlar, ekimde bitiyor tatilleri;ekim sonu kasım gibi de bizim doğumlar inşallah yararlanabiliriz

6 ay ücretli izin waaaaoooooowwwwwww

heyecanla bekliyoruzzzzz

Valla kuzular yetişecek gibi görünüyor
Umarım problem çıkmaz zira taslaktaki ensest ilişki sonrası kadının kürtajı hakim kararına bağlanmış buna karşı çıkılır ama yine de ufak düzeltmelerle yasalaşır diye düşünüyorum

canımm sen linki buraya atarmısın ben bakayım bakalım iş kanunu iş güvenliği kanunu ayrıldı yönetmelikler yeniden yazılıyor gebelerle ilgili yönetmelikte olması gerek

Doktor istemezse krtaj yapmayacak - Hrriyet Gndem
Canım link burda.. bütün gazetelerde yazmış hürriyet'i teyid etmek için bir çoğuna baktım
Bu arada Erdoğan bizim eve yakın oturuyor (kısıklı bize çok yakın) acaba hadi hadi çıkarın şunu demek için kapısınamı yatsam

Evet tatlım aslında hemen yapılacakmış ama yeni döneme bırakmışlar, ekimde bitiyor tatilleri;ekim sonu kasım gibi de bizim doğumlar inşallah yararlanabiliriz

ama bizler dogum iznine ben mesela 4 ekimde sizler eylul gibi çıkacaksınız dolayısıyla yetişmez gibi

inşallah canım bakalım TBMM nin tatil bitimine denk geliyor...

ama bizler dogum iznine ben mesela 4 ekimde sizler eylul gibi çıkacaksınız dolayısıyla yetişmez gibi

bende onu düşünüyorum.. o dönemde 8 haftalık doğum izninde olacağız belki kapsar bizide fukara tesellisi... hep beraber bimere yazalım mı kızlar ne dersiniz? örnek bir metin hazırlarım ben öğlden sonra hepimiz onun üzerinde değişiklik yaparak yollarız, ne dersiniz? belki bişey çıkar

ayyy evet yardımcın olması lazımm artık seyahat olayıda zor gerçiii ama süper olurdu ayol

hoşgeldin emekim nasılsın

hayatım canım kıyamam ben sana ishal mi oldun bol su iç ve o kahveli şeyden yap tatlım çok duydum onu iyi geliyormuş

sapol bi tanemmmm evet ishal oldum ben

ayy süper bişiiiiiiiii

lavinya duydun mu allah sesimizi duyuyor

olur canım süper olur hazırlayıp buradan yayınlarsann göndeririz

şu da var hangi iş veren 6 ay ücretli izine tamam der işsiz kaladabiliriz

Yaz tatlım bakanlığa gönderelim aynı metni hepimiz mail yoluyla.. Sesimizi duyururuz bir şekilde

cok guzel ama bıze yetsımez bencede ve ben sonrasında cıkarsa cok üzülürüm

süper olur canım yollayalım valla

ya ben ya ben !!
Kahrolurum

Valla elimizden geleni yapalım.. Sağlık bakanlığı ... Başbakanlık.. Kadın aileden sorumlu bakanlık hepsine yazalım.. Az kişi değiliz. Maillerimiz illaki cevap bulacak

Son düzenleme:

rabbim inşalalh bizede nasip eder düşünsenize ne kadar güzel olur ya mail falan ne yapılacaksa yapalım kızlar eğer biz doğum iznindeyken yasalaşırsa bizii kapsarmı diyorsunuz ya yürürlük tarihi önemli umarım bizi kapsar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…