hadi gözün aydın canım
muhteşem bişy değil mi?bizde geçen hafta girmiştik, ayakları alnında yatıyordu oğluşum
aminn inşallah ...
canım kalpli bir pasta olsun bende benimki öyleydiüzerinde sadece 3 yazıyordu 3 yılımızı doldurdukk
ilave olarak tabi ben not eklemiştimmmsende döktürürsünnn
bende çok üzülürümmama içimden bir ses bu tasarı kabul olursa yetişir diyor ekim sonu bizim zaten bizim 8 haftalk süremiz başlasa dahi kapsar diye düşünüyorumm :26:
bencedee
lavinyam yoğunlaş haber et
ohh maşallahkuzuna yerim onu
canım kalpli bir pasta olsun bende benimki öyleydiüzerinde sadece 3 yazıyordu 3 yılımızı doldurdukk
ilave olarak tabi ben not eklemiştimmmsende döktürürsünnn
bende çok üzülürümmama içimden bir ses bu tasarı kabul olursa yetişir diyor ekim sonu bizim zaten bizim 8 haftalk süremiz başlasa dahi kapsar diye düşünüyorumm :26:
bencedee
lavinyam yoğunlaş haber et
ohh maşallahkuzuna yerim onu
Süper ya, hele kalbini görünce....
Tek alkıma gelen Rabbim sen nelere kadirsin oldu...
Ne büyük bir mucize, Rabbim kadınlara ne büyük bir lütuf bahşetmiş öyle...
Rabbimden başka kimin kudreti yeter ki böyle bir mucizeye...
Allah'ım acılarını göstermesin...
Beyefendi uzun yatıyordu, rahatına düşkün anne-babasına çekmiş...
hosgelıdn canım özledık yav ama hemen gıttın:26:herkeslere tünaydın olsunnasılsınız bakalım özledim sizleri anacım ne yazmış kışın bundan rahattım ben bir bakıyım çıkayım dedim çarsıya gideceğim daha
gözünaydın canım resımde mı vermedıler gorseydık oglusunuBiz geldik, ayrıntılı ultrasondan,ay çok hoş bişeymiş....
CD vermediler bize, biz de sormadık, duymuşum sağlık haberini daha ne gerek bana...
Elini ağzına götürmeye çalışıyordu, elleri,ayakları oynuyordu....
Rabbime çok şükür sağlık haberini duydum ya...
Rabbim herkesin evladını korusun, sağlık versin inşallah.....
saolun kızlar yaaa
kalpli içi damla çikolatalı ve muzlu dışı beyaz kremalı ve lavinyamın dediği gibi full çilekle kaplasın
üzerinede " bebeğimizle nice mutlu yıllara seni seviyorum " yazılsın nasıl ama kısa ve öz anlar herhalde evlilik yıl dönumu oldugunu
anammm bulemsumm gelmiş diyordumki...geldiğiylee gittiği bir olmuşherkeslere tünaydın olsunnasılsınız bakalım özledim sizleri anacım ne yazmış kışın bundan rahattım ben bir bakıyım çıkayım dedim çarsıya gideceğim daha
Biz geldik, ayrıntılı ultrasondan,ay çok hoş bişeymiş....
CD vermediler bize, biz de sormadık, duymuşum sağlık haberini daha ne gerek bana...
Elini ağzına götürmeye çalışıyordu, elleri,ayakları oynuyordu....
Rabbime çok şükür sağlık haberini duydum ya...
Rabbim herkesin evladını korusun, sağlık versin inşallah.....
hosgelıdn canım özledık yav ama hemen gıttın:26:
gözünaydın canım resımde mı vermedıler gorseydık oglusunu
off süper olcek kız canım cektı valla
anammm bulemsumm gelmiş diyordumki...geldiğiylee gittiği bir olmuşkız ne kaa gezenti oldun sen bakem,kızçende öylee olacakk sonra...sıcaklarda dikkat et kendinee kuzucum
gözün aydın canım...sağlıklı kucagınada almayı nasip etsin rabbim:26:
hoşbuldum canım sende hoşgeldin tatilin nasıl geçti eğlendin mi şekerimmm
merhabalar kızlar umarım hepiniz iyisinizdir.umarım şu yasa bizlere yatişirde rahat ederiz.şimdi benim iş yerimin hakkını yemeyeyim.benim için sıkıntı yok.
saolun kızlar yaaa
kalpli içi damla çikolatalı ve muzlu dışı beyaz kremalı ve lavinyamın dediği gibi full çilekle kaplasın
üzerinede " bebeğimizle nice mutlu yıllara seni seviyorum " yazılsın nasıl ama kısa ve öz anlar herhalde evlilik yıl dönumu oldugunu
ayyy kızlarr soğuya yakın suya girip orda saatlerce durmak istiyorum.oğlum haksız değil her banyoyu gördüğünde anne bıcın bıcın diyo.
ayyy kıyamam ben onaa..yavrum napsın..bebeciklerde yanıyorrr...allahım sen bizi yakma cehennemindeee:26:
aysunum benceee süperr olacak..eşin bayılacak bu süprizee...söylede foto çeksin kesmeden önce...foto isterizz haa ona göreee
kızlar değiştirmek istediğiniz ya da eklemek istediğiniz bi şey varsa söyleyin.. yalnız gönderirken değiştirerek gönderelim diyorum herkesin aynı olmasın... hai bekliyorum fikirlerinizi
''Kürtaj yasasıyla birlikte hamile ve anne adaylarına tanınan bazı haklardan haberdar oldum ve çok sevindim. Çalışan annelerin sıkıntılarına bir nebze de olsa çare olabilecek olması beni umutlandırdı. Ancak hazırlanan tasarı yeni adli döneme kaldı ve ben şu an hamile bir çalışan olarak bu tasarıdan faydalanmak istiyorum. Ekim gibi doğum yapacağım ve bir kaç ay farkla bu haktan mahrum kalmak istemiyorum. Yasal olarak doğum iznine eylülde ayrılacağım ve bu yasa çıkmamış olacak belki de. Tasarının belli bir süre içinde doğum iznine çıkmış, belli bir süre içinde doğum yapmış ve yapacak olan kişileri kapsayacak olarak hazırlanmış olmasını temenni ediyorum. Hem çalışıp, hem anne olmak çok zor. Çocuğumu bana en ihtiyacı olduğu dönemde kendimden mahrum etmek ve annelik gibi güzel bir duygudan mahrum olmak istemiyorum. Eminim ki sizlerde bu hassasiyeti göz ününde bulundurarak böyle bir tasarı hazırladınız. Sizlerden ricam lütfen bizleri de göz ününde bulundurun ve bu hakkı bize tanıyın. Adalet terimini çok sık kullanan insanlar olarak lütfen bu adaleti sağlayın. Bu hakları bizlere verirken işvereninde bu haklardan bizleri mahrum etmelerinin önüne geçin. Biraz da çalışandan yana olsun bu yasalar, bizleri işten çıkarma gibi bir durumla karşı karşıya kalmayalım.. kolay gelsin.... ''
Dışarıdan yeni gelince gündemden geri kaldım, neler var araca tasarının içinde....
Süper ya, hele kalbini görünce....
Tek alkıma gelen Rabbim sen nelere kadirsin oldu...
Ne büyük bir mucize, Rabbim kadınlara ne büyük bir lütuf bahşetmiş öyle...
Rabbimden başka kimin kudreti yeter ki böyle bir mucizeye...
Allah'ım acılarını göstermesin...
Beyefendi uzun yatıyordu, rahatına düşkün anne-babasına çekmiş...
saolun kızlar yaaa
kızlar değiştirmek istediğiniz ya da eklemek istediğiniz bi şey varsa söyleyin.. yalnız gönderirken değiştirerek gönderelim diyorum herkesin aynı olmasın... hai bekliyorum fikirlerinizi
''Kürtaj yasasıyla birlikte hamile ve anne adaylarına tanınan bazı haklardan haberdar oldum ve çok sevindim. Çalışan annelerin sıkıntılarına bir nebze de olsa çare olabilecek olması beni umutlandırdı. Ancak hazırlanan tasarı yeni adli döneme kaldı ve ben şu an hamile bir çalışan olarak bu tasarıdan faydalanmak istiyorum. Ekim gibi doğum yapacağım ve bir kaç ay farkla bu haktan mahrum kalmak istemiyorum. Yasal olarak doğum iznine eylülde ayrılacağım ve bu yasa çıkmamış olacak belki de. Tasarının belli bir süre içinde doğum iznine çıkmış, belli bir süre içinde doğum yapmış ve yapacak olan kişileri kapsayacak olarak hazırlanmış olmasını temenni ediyorum. Hem çalışıp, hem anne olmak çok zor. Çocuğumu bana en ihtiyacı olduğu dönemde kendimden mahrum etmek ve annelik gibi güzel bir duygudan mahrum olmak istemiyorum. Eminim ki sizlerde bu hassasiyeti göz ününde bulundurarak böyle bir tasarı hazırladınız. Sizlerden ricam lütfen bizleri de göz ününde bulundurun ve bu hakkı bize tanıyın. Adalet terimini çok sık kullanan insanlar olarak lütfen bu adaleti sağlayın. Bu hakları bizlere verirken işvereninde bu haklardan bizleri mahrum etmelerinin önüne geçin. Biraz da çalışandan yana olsun bu yasalar, bizleri işten çıkarma gibi bir durumla karşı karşıya kalmayalım.. kolay gelsin.... ''
Bugün öğlen canım bişi yemek istemedi, iştahım çok az yine( ama yarın işyerimizde ramazan vesilesi ile kavurma partisi düzenliyoruz yemek listesi hazırlandı, bugün alışverişler yapılacak, yarın kurbanlarımız kesilecek, kocaman bir sofra kurulacak. patronlarım bu konuda çok duyarlıdır. bol bol dua edip yemeğimizi yiyeceğiz. :)
canımm gözün aydın, ohhh rahatlamışsındır ne mutlu sana. rahatına düşkün demek. :))))
ohhh pastaya bak, keşke canım çeksede yiyebilsemneyse hallet şu işi bakalım, eşin ne kadar şaşıracak çok merak ediyorum, Allah bozmasın mutluluğunuzu.
kısa öz yazı bencede daha makbul :)
canım güzel yazmışsın. izin süresinin uzaması özel şirketlerde pek iyi karşılanmayacak. hamileleri işten çıkarırlar artık. mahkemelerde hak aramak o kadar zor ki((
offf özür dilerim arcak 81 benim yzüümden canın çekti
bende güzel olur mu diye emin olamadıgımdan paylaştım o meyveden yokmuşş kırmızı güllerle kaplanacak üstü yalnız güller kremşantiden bozulmazlar umarım
mektubumuzda hazır başka bir hediyeye gerek olmasa
üzerinede " bebeğimizle nice mutlu yıllara seni seviyorum" yazdırdım
saolun kızlar yaaa
Kalpli içi damla çikolatalı ve muzlu dışı beyaz kremalı ve lavinyamın dediği gibi full çilekle kaplasın
kızlar değiştirmek istediğiniz ya da eklemek istediğiniz bi şey varsa söyleyin.. Yalnız gönderirken değiştirerek gönderelim diyorum herkesin aynı olmasın... Hai bekliyorum fikirlerinizi
''kürtaj yasasıyla birlikte hamile ve anne adaylarına tanınan bazı haklardan haberdar oldum ve çok sevindim. çalışan annelerin sıkıntılarına bir nebze de olsa çare olabilecek olması beni umutlandırdı. Ancak hazırlanan tasarı yeni adli döneme kaldı ve ben şu an hamile bir çalışan olarak bu tasarıdan faydalanmak istiyorum. Ekim gibi doğum yapacağım ve bir kaç ay farkla bu haktan mahrum kalmak istemiyorum. Yasal olarak doğum iznine eylülde ayrılacağım ve bu yasa çıkmamış olacak belki de. Tasarının belli bir süre içinde doğum iznine çıkmış, belli bir süre içinde doğum yapmış ve yapacak olan kişileri kapsayacak olarak hazırlanmış olmasını temenni ediyorum. Hem çalışıp, hem anne olmak çok zor. çocuğumu bana en ihtiyacı olduğu dönemde kendimden mahrum etmek ve annelik gibi güzel bir duygudan mahrum olmak istemiyorum. Eminim ki sizlerde bu hassasiyeti göz ününde bulundurarak böyle bir tasarı hazırladınız. Sizlerden ricam lütfen bizleri de göz ününde bulundurun ve bu hakkı bize tanıyın. Adalet terimini çok sık kullanan insanlar olarak lütfen bu adaleti sağlayın. Bu hakları bizlere verirken işvereninde bu haklardan bizleri mahrum etmelerinin önüne geçin. Biraz da çalışandan yana olsun bu yasalar, bizleri işten çıkarma gibi bir durumla karşı karşıya kalmayalım.. Kolay gelsin.... ''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?