olur canım süper olur hazırlayıp buradan yayınlarsann göndeririz
şu da var hangi iş veren 6 ay ücretli izine tamam der işsiz kaladabiliriz
Adli tatil, her yıl yirmi temmuzda başlar, otuzbir ağustosta sona erer. Yeni adli yıl bir eylülde başlar.
yani hemen yasalaştırıp yürürlük tarihini bizim doğum tarihimizi içerir şekilde yaparlarsa bize de yetişir
kızlar bebek bakım malzemeleri hakkında ne düşünüyorsunuz.. şmpuan bebek yağı pişik koruyucu falan, araştırdınız mı?
giysiler için sonbahar ürünlerinin çıkmasını bekliyorum,kalanlara bakayım dedim
ya ben ya ben !!
Kahrolurum
Valla elimizden geleni yapalım.. Sağlık bakanlığı ... Başbakanlık.. Kadın aileden sorumlu bakanlık hepsine yazalım.. Az kişi değiliz. Maillerimiz illaki cevap bulacak
canım bana bübchen ve mustela yı tavsiye ettiler ,onları araştırıcam.büyük ihtimalle mustelanın ürünlerini almayı düşünüyorum..
herkeslere tünaydın olsunnasılsınız bakalım özledim sizleri anacım ne yazmış kışın bundan rahattım ben bir bakıyım çıkayım dedim çarsıya gideceğim daha
kızlar şimdi pasta siparişi vericem özdileğe nasıl olsun pasta ve üzerine ne yazdırsam :26:
ayyy evet yardımcın olması lazımm artık seyahat olayıda zor gerçiii ama süper olurdu ayol
sapol bi tanemmmm evet ishal oldum ben
ayy süper bişiiiiiiiii
lavinya duydun mu allah sesimizi duyuyor
olur canım süper olur hazırlayıp buradan yayınlarsann göndeririz
şu da var hangi iş veren 6 ay ücretli izine tamam der işsiz kaladabiliriz
Adli tatil, her yıl yirmi temmuzda başlar, otuzbir ağustosta sona erer. Yeni adli yıl bir eylülde başlar.”
yani hemen yasalaştırıp yürürlük tarihini bizim doğum tarihimizi içerir şekilde yaparlarsa bize de yetişir
herkeslere tünaydın olsunnasılsınız bakalım özledim sizleri anacım ne yazmış kışın bundan rahattım ben bir bakıyım çıkayım dedim çarsıya gideceğim daha
kız valla bu sıcakda deli gibi dolanıyom derdime neysetatlım sende bu sıcakta yerinde duramadın yahu
Git gelde rahat rahat görüşelim
hoşbuldum canım sende hoşgeldin tatilin nasıl geçti eğlendin mi şekerimmmhoşgeldin canımcım....
.
Biz geldik, ayrıntılı ultrasondan,ay çok hoş bişeymiş....
CD vermediler bize, biz de sormadık, duymuşum sağlık haberini daha ne gerek bana...
Elini ağzına götürmeye çalışıyordu, elleri,ayakları oynuyordu....
Rabbime çok şükür sağlık haberini duydum ya...
Rabbim herkesin evladını korusun, sağlık versin inşallah.....
kızlar şimdi pasta siparişi vericem özdileğe nasıl olsun pasta ve üzerine ne yazdırsam :26:
ya ben ya ben !!
Kahrolurum
Valla elimizden geleni yapalım.. Sağlık bakanlığı ... Başbakanlık.. Kadın aileden sorumlu bakanlık hepsine yazalım.. Az kişi değiliz. Maillerimiz illaki cevap bulacak
Adli tatil, her yıl yirmi temmuzda başlar, otuzbir ağustosta sona erer. Yeni adli yıl bir eylülde başlar.”
canım kalpli bir pasta yaptır üzerini çilek kaplasınlar boya olmasın...
:)
evet kuzum ya inşallah bizi de kapsar...
olsun elimizde yasal izin var tazminat vs bişey alırız.. o da olmadı mı evden yürütme hakkı tanınıyor..
bende eylül diye biliyorum kaju ekim kasım gibi deyince şaşırmıştım ohhhhhhh inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh yetişir bizlereeeeeeeeeeeeeeeeee....
hoşgeldin canımcım....
kızlar şimdi ben buna yoğunlaşayım sonra buraya yazayım onu ve hepimiz gönderelim.....
Biz geldik, ayrıntılı ultrasondan,ay çok hoş bişeymiş....
CD vermediler bize, biz de sormadık, duymuşum sağlık haberini daha ne gerek bana...
Elini ağzına götürmeye çalışıyordu, elleri,ayakları oynuyordu....
Rabbime çok şükür sağlık haberini duydum ya...
Rabbim herkesin evladını korusun, sağlık versin inşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?