2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
olur canım süper olur hazırlayıp buradan yayınlarsann göndeririz

şu da var hangi iş veren 6 ay ücretli izine tamam der işsiz kaladabiliriz

tatlım hangi işveren bizi 4 ay bekler ki? ona bakarsan işsiz kalıcaz zaten o kesin.. Ama hiç değilse kanuni hakkımız oluyor işten çıkarılırsak tazminat talebi felan yapabiliriz... Ben şimdiki işyerimde çalışmayı düşünmüyorum dönünce, bu kadar problemli biri işyerinde mümkün değil çocuğumun yüzünü göremem ben.. Hasta olsa izin alamam.. Vs. vs.

Adli tatil, her yıl yirmi temmuzda başlar, otuzbir ağustosta sona erer. Yeni adli yıl bir eylülde başlar.”

yani hemen yasalaştırıp yürürlük tarihini bizim doğum tarihimizi içerir şekilde yaparlarsa bize de yetişir

umarım yapılır... Bizim atacağımız mailleri de devlete yakın gazetecilere de atsak bence etkili olabilir... Umarım etkili olur.. Ayy 1 eylül'e kadar çatlarım ben şimdi
Keşke haberi daha sonra verselerdi

canım bana bübchen ve mustela yı tavsiye ettiler ,onları araştırıcam.büyük ihtimalle mustelanın ürünlerini almayı düşünüyorum..

merhaba güzel anneler
sabah kayınvalidemle hastanedeydik ancak açabildim
ben çalışmıyorum ama izin konusunu duymuştum umarım yasalaşır ve sizlere yetişir

herkeslere tünaydın olsun nasılsınız bakalım özledim sizleri anacım ne yazmış kışın bundan rahattım benbir bakıyım çıkayım dedim çarsıya gideceğim daha

herkeslere tünaydın olsun nasılsınız bakalım özledim sizleri anacım ne yazmış kışın bundan rahattım benbir bakıyım çıkayım dedim çarsıya gideceğim daha

tatlım sende bu sıcakta yerinde duramadın yahu
Git gelde rahat rahat görüşelim

kızlar şimdi pasta siparişi vericem özdileğe nasıl olsun pasta ve üzerine ne yazdırsam :26:

canım kalpli bir pasta yaptır üzerini çilek kaplasınlar boya olmasın...
:)

ayyy evet yardımcın olması lazımm artık seyahat olayıda zor gerçiii ama süper olurdu ayol

sapol bi tanemmmm evet ishal oldum ben

ayy süper bişiiiiiiiii

lavinya duydun mu allah sesimizi duyuyor

evet kuzum ya inşallah bizi de kapsar...

olur canım süper olur hazırlayıp buradan yayınlarsann göndeririz

şu da var hangi iş veren 6 ay ücretli izine tamam der işsiz kaladabiliriz

olsun elimizde yasal izin var tazminat vs bişey alırız.. o da olmadı mı evden yürütme hakkı tanınıyor..

bende eylül diye biliyorum kaju ekim kasım gibi deyince şaşırmıştım ohhhhhhh inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh yetişir bizlereeeeeeeeeeeeeeeeee....

hoşgeldin canımcım....

kızlar şimdi ben buna yoğunlaşayım sonra buraya yazayım onu ve hepimiz gönderelim.....

tatlım sende bu sıcakta yerinde duramadın yahu
Git gelde rahat rahat görüşelim
kız valla bu sıcakda deli gibi dolanıyom derdime neyse dün çok yorulmuşum zaten ondan önceki günde yorulmuştum bugun de kdv si olacak yorgunluğum

Biz geldik, ayrıntılı ultrasondan,ay çok hoş bişeymiş....
CD vermediler bize, biz de sormadık, duymuşum sağlık haberini daha ne gerek bana...
Elini ağzına götürmeye çalışıyordu, elleri,ayakları oynuyordu....
Rabbime çok şükür sağlık haberini duydum ya...
Rabbim herkesin evladını korusun, sağlık versin inşallah.....

Tünaydın canım, bizde seni özledik. biraz dinlen canım ya, hem çok sıcakta çıkıyorsun çarşıya, güneş dinsin sonra çık olmaz mı?

üfff işlerim çok işim olmayıncada bahçedeyim esiyor bugün, çok yazamıyorum.

hadi gözün aydın canım
muhteşem bişy değil mi?bizde geçen hafta girmiştik, ayakları alnında yatıyordu oğluşum
aminn inşallah ...

bulemsu kuzum nerelerdesin ama özledik seni gezme artık otur anacım azcık dinlen :)

kızlar şimdi pasta siparişi vericem özdileğe nasıl olsun pasta ve üzerine ne yazdırsam :26:

canım kalpli bir pasta olsun bende benimki öyleydi üzerinde sadece 3 yazıyordu 3 yılımızı doldurdukk
ilave olarak tabi ben not eklemiştimmm sende döktürürsünnn

ya ben ya ben !!
Kahrolurum

Valla elimizden geleni yapalım.. Sağlık bakanlığı ... Başbakanlık.. Kadın aileden sorumlu bakanlık hepsine yazalım.. Az kişi değiliz. Maillerimiz illaki cevap bulacak

bende çok üzülürümm ama içimden bir ses bu tasarı kabul olursa yetişir diyor ekim sonu bizim zaten bizim 8 haftalk süremiz başlasa dahi kapsar diye düşünüyorumm :26:

bencedee

lavinyam yoğunlaş haber et

ohh maşallah kuzuna yerim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…