:)) kızlar ya ne kadar tatlıyız biz... hepimiz farklı yerlerde aynı sıkıntılarla başediyoruz. Aynı heyecanları paylaşıyoruz..Birimizin bi problemi olsa "aa evet bende de varr" "bende bide şu oluyo sizde de oluyo mu" demelerimizz çok hoş yaaaa:)) Allahım inşş doğumdan sonrada bu heyecanları paylaşmamızı nasip eder..
bunu yaşayan herkese öneriyorum gaviscon diye bir şurup var canım hamilelikte rahatlıkla kullanabiliyorsun, bu şişkinliği geğirme hissini alıyor. ben de 6. haftamda çok yoğun yaşadım bununla rahatladım. eltim aile hekimi o verdi, makalelerde okudum bunun üzerine kana karışmadan direk bağırsaklardan emildiğinden beğe hiç geçmiyor. ben yemeklerden önce 2 ölçeğe kadar içebiliyorum. bunu iç sonra tuzlu kraker, sarımsaklı çorbalar, zeytin ekmek falan ye az az bir süre sonra iştahın da normale dönüyor.
sorduğun 2 soruya da cevap vereyim 5. haftada bana vajinal yaptılar hiç acı vs bir şey hissetmiyorsun, 7+2 de gittiğimde karından baktılar. 5. haftada zor görürler karından canım. akıntı var sürekli değil ara ara sarımsı beyaz kokusuz oluyor. tuvaletten çıkarken suyla yıka unutma:)
bunu yaşayan herkese öneriyorum gaviscon diye bir şurup var canım hamilelikte rahatlıkla kullanabiliyorsun, bu şişkinliği geğirme hissini alıyor. ben de 6. haftamda çok yoğun yaşadım bununla rahatladım. eltim aile hekimi o verdi, makalelerde okudum bunun üzerine kana karışmadan direk bağırsaklardan emildiğinden beğe hiç geçmiyor. ben yemeklerden önce 2 ölçeğe kadar içebiliyorum. bunu iç sonra tuzlu kraker, sarımsaklı çorbalar, zeytin ekmek falan ye az az bir süre sonra iştahın da normale dönüyor.
:)) kızlar ya ne kadar tatlıyız biz... hepimiz farklı yerlerde aynı sıkıntılarla başediyoruz. Aynı heyecanları paylaşıyoruz..Birimizin bi problemi olsa "aa evet bende de varr" "bende bide şu oluyo sizde de oluyo mu" demelerimizz çok hoş yaaaa:)) Allahım inşş doğumdan sonrada bu heyecanları paylaşmamızı nasip eder..
cinsel ilişki serbest di mi kızlar? sıklığı azaltmak gerekir mi? 2 günde 1 e devam edince sorun olmuyor sanırım? bir de ilişki esnasında kuruluk yaşıyor musunuz?
cinsel ilişki serbest di mi kızlar? sıklığı azaltmak gerekir mi? 2 günde 1 e devam edince sorun olmuyor sanırım? bir de ilişki esnasında kuruluk yaşıyor musunuz?
valla canım aslında bende merak etmiyor değilim.. benim kocişle kardeş olduk sankii korkudan hiçbişi yapamıyoz:))) akşam ben koltukta sızıp kalıyorum gece beni uyandırıyo hadi yatağa diye sonra kardeş kardeşş uyuyoz:))
valla bizim doktora kalsa ilişki yasak, ilk kez 16 martta gitmiştim doktora yasak dedi, 22 martta gittim 15 gün sonraya 5 nisana verdi randevu yine yasak dedi5 nisandan sonra duruma göre bakarmışız ben bizim doktoru hiç anlayamadım zaten, vajinal falan bakmadı da bana, gerçi biz dinlemedik birkaç kez oldu yani, hayır bi sıkıntım yokki kasık ağrısı, lekelenme falan.
bu arada benim de bazen yoğun bazen az beyazımsı, sarımsı krem yapılı oluyor akıntılarım, hamilelikte normalmiş, idrarda mikrop çıkmadı çok şükür , bir ara çok fena sistit oluyordum ama şükür geçmiş
kızlar evdeyim ben ya bir haftadır inadına uykum gelmiyor. Kesinlikle hamilelik döneminde kimse çalışmamalı vücut o kadar yoruluyormuş ki anladım ev hanımları harbi şanslı bu dönemde özellile ister yat ister kalk...
7. haftada mı gitsem napsam öyle yaparsam vajinal bakmazlar mı diyosun .... acımıyor diyosun ? bünyeye göre değişebilir mi acaba?
çok doğru değil gibi geldi sanki... bebğin olduğu yerle cinsel ilişki yeri ayrı yerlermiş.... ben sadece eşim sert hareket eder diye kaygılanıyorum
Bana da doktor bu şurubu verdi aldım ama kullanmadım
valla anlamıyorum ben bu doktorları. bir problem yoka neden yasak derler ki...? Hayır adamın da canı can yaniBenim doktorum kalp atışlarını duyana kadar yasak demişti, o da zaten bir haftaydı... Ondan sonra serbest... Tabi çok hareketli olmaması gerek ilişkinin ama ben bu konuda iki tarafında özeni gösterebileceğini düşünüyorum açıkçası...
valla anlamıyorum ben bu doktorları. bir problem yoka neden yasak derler ki...? Hayır adamın da canı can yaniBenim doktorum kalp atışlarını duyana kadar yasak demişti, o da zaten bir haftaydı... Ondan sonra serbest... Tabi çok hareketli olmaması gerek ilişkinin ama ben bu konuda iki tarafında özeni gösterebileceğini düşünüyorum açıkçası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?