2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bendede beyaz kokusuz akıntı oluyor sabahları

uykudan bahsetmeyin. uykum geldi yine.gözkapaklarıma kibrit koyacağım bu gidişle kapanmasın diye...

bide ben çok idrara gidiyorum kızlar.ve çokta yapıyorum.idrara yaparken yanma yoksa sorun yok dedi.

amin canım aminnnnn:

teşekkür ederim canım, evet incedim ve hamilelkte bir sakıncası yok, yalnız mideden kaynaklı bulantılar için, mide asidinin artması vs onlara etkili, hamilelikte bulantılar genelde sinirsel kaynaklı oluyor, benim midemde şişkinlik yok ki, olmassa bi alır denerim bakalım

cinsel ilişki serbest di mi kızlar? sıklığı azaltmak gerekir mi? 2 günde 1 e devam edince sorun olmuyor sanırım? bir de ilişki esnasında kuruluk yaşıyor musunuz?

7. haftada mı gitsem napsam öyle yaparsam vajinal bakmazlar mı diyosun .... acımıyor diyosun ? bünyeye göre değişebilir mi acaba?

Bana da doktor bu şurubu verdi aldım ama kullanmadım

sana katılıyorum. birbirimizi hiç tanımıyoruz ama birbirimiz için gönülden dua edip bir sorun olunca endişeleniyoruz. okuduğu güzel haberlere sevinen yada sıkıntı yaşanlar için Allahım ona ayardım et diyen herkese teşekkürler.

cinsel ilişki serbest di mi kızlar? sıklığı azaltmak gerekir mi? 2 günde 1 e devam edince sorun olmuyor sanırım? bir de ilişki esnasında kuruluk yaşıyor musunuz?

valla canım aslında bende merak etmiyor değilim.. benim kocişle kardeş olduk sankii korkudan hiçbişi yapamıyoz:))) akşam ben koltukta sızıp kalıyorum gece beni uyandırıyo hadi yatağa diye sonra kardeş kardeşş uyuyoz:))

valla bizim doktora kalsa ilişki yasak, ilk kez 16 martta gitmiştim doktora yasak dedi, 22 martta gittim 15 gün sonraya 5 nisana verdi randevu yine yasak dedi 5 nisandan sonra duruma göre bakarmışız ben bizim doktoru hiç anlayamadım zaten, vajinal falan bakmadı da bana, gerçi biz dinlemedik birkaç kez oldu yani, hayır bi sıkıntım yokki kasık ağrısı, lekelenme falan.

bu arada benim de bazen yoğun bazen az beyazımsı, sarımsı krem yapılı oluyor akıntılarım, hamilelikte normalmiş, idrarda mikrop çıkmadı çok şükür , bir ara çok fena sistit oluyordum ama şükür geçmiş

çok doğru değil gibi geldi sanki... bebğin olduğu yerle cinsel ilişki yeri ayrı yerlermiş.... ben sadece eşim sert hareket eder diye kaygılanıyorum

kızlar evdeyim ben ya bir haftadır inadına uykum gelmiyor. Kesinlikle hamilelik döneminde kimse çalışmamalı vücut o kadar yoruluyormuş ki anladım ev hanımları harbi şanslı bu dönemde özellile ister yat ister kalk... Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri bi şey yapmadım ilk üç ay riskli eğer bişey olursa üzülürüm üç ay boyunca ölmedik ya . Zaten ikimizde istemiyoz.

Son düzenleme:

valla anlamıyorum ben bu doktorları. bir problem yoka neden yasak derler ki...? Hayır adamın da canı can yani Benim doktorum kalp atışlarını duyana kadar yasak demişti, o da zaten bir haftaydı... Ondan sonra serbest... Tabi çok hareketli olmaması gerek ilişkinin ama ben bu konuda iki tarafında özeni gösterebileceğini düşünüyorum açıkçası...

Ahhh uyumakk... eve geliyorum 8 de uyuyorum 6.30 da zor uyanıyorum. Valla ev hanımları şanslı. Rahat rahat uyuyabilirler, yürümek için bolca zamanları var.. ne güzel

çok doğru değil gibi geldi sanki... bebğin olduğu yerle cinsel ilişki yeri ayrı yerlermiş.... ben sadece eşim sert hareket eder diye kaygılanıyorum

evet bebişle ilişkinin oldğu yer birbirinden çok farklı... Kociş te biraz daha yumuşak davranıcak artık, yapacak bişey yok. Ama tamamen kesilmesine karşıyım ben ciddi bir problem yoksa...

Bana da doktor bu şurubu verdi aldım ama kullanmadım

midede asit, sürekli geğirme isteği, şişkinlik varsa süper bir şey ve sakıncası yok. ben huylu biriyim çok araştırırım, hakkında ingilizce makaleler de okudum yan etkisi yok. hem dediğim gibi aile hekimim eltim her şeyimle ilgileniyor saolsun, bulantı için hapa karşı ama bunu verdi. doktorumda aynını söyledi rahatsız olursan kullan canım :)

kalp atışı duyana kadar cinsel ilişkiye girmemek genel bişey midir? bu topikteki herkes bunu uyguladı mı?? eğer bireyselse esracım sana öyle söylemesinin bir sebebi var mıydı?

kalp atışı duyana kadar cinsel ilişkiye girmemek genel bişey midir? bu topikteki herkes bunu uyguladı mı?? eğer bireyselse esracım sana öyle söylemesinin bir sebebi var mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…