2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım lavinyam ben cumleleri bir iki cumle dısında tamamne değşştirdim ve yolladım hakkımıza hayırlısı olsunn

Afiyet olsun canım, ve çok sağol....
Biz de topikce toplaşıp geliyoruz sizin işyerine artık, bu kadar hamişi doyurmak onlara kalmış...

Yasada şu bizim için çok önemli nokta....

Doğum ve süt izni artacak

Çalışan annelere doğum sonrası verilen 8 haftalık ücretli izin 6 aya çıkarılacak ve süt izninin 2’nci 6 aylık döneminde verilen süt izni süresi 1.5 saatten 2 saate çıkarılacak. Çalışan ve çocuk sahibi olan annelere kreş yardımı yapılacak, çocuk yardımı artırılacak. Kadının iş ve aileye uyumunun sağlanması için evden çalışması da önerilecek. Anne Dostu Hastane Programı yaygınlaştırılarak mahremiyet beklentileri karşılanacak, hijyen ve konfor standartları yükseltilecek.

İşe yarar bir yasa ya ekime kadar çıkmaz tabi....
Dileklerinizi bimerden bakanlıklara (sağlık, aile).... sitelerine bir de gazetelerin kadınlarla ilgili yazı ve haber yapmaya özen gösteren yazarlarına atmak lazım, habercileri bu işin içine çekmek lazım.....

Selam kızlar nabersiniz?

Bu arada mücadelenize bayıldım,işte hep böyle çoğunluk olmamız gerek her konuda...Destekliyorum

Bende yavaş yavaş hazırlanıyorum artık tatil için,yarın dr a gidicem oğluşumu görücem kısmetse,cuma da ağda vs.işleri gece de yola çıkıcaz hayırlısıyla..

Bu akşam da 37 haftalık hamile arkadaşımla yalancıktan aşerelim diyoruz kocişleri kandırıp ortaköy sahil'e gidip bişeyler yiyelimne ben naz yaptım eşime ne o eşine naz yaptı.

Dedim hadi doğurmadan bi aşerelim zaten eşlerimiz kankadır ve hassaslardır o konuda şükür..

okuyunca içim gitti ohh misss canımmm güle güle gidin gelin inşllahh

süperrr ortaköye giidilip ne yeneceğini biliyoruzzz afiyet olsunn

okuyunca içim gitti ohh misss canımmm güle güle gidin gelin inşllahh

süperrr ortaköye giidilip ne yeneceğini biliyoruzzz afiyet olsunn

Aynen canım söylemeyeyim dedim bilirsin seenn

Yaa inşallah dua edin de yolda,tatilde bi sıkıntı,sorun yaşamadan sağlıkla gidip gelelim..

ben özel sektörde çalışmanın çok zor oldugu bu zamanlarda bizlere destek çıkmanız ve işverenler karsısında yanımızda bulunmanız hakkımız olan süt izni ve dogum iznini sonuna kadar kullanmamızı sağlamanız yazdım daaa ya bunlar bizim işyerini basmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…