2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kalp atışı duyana kadar cinsel ilişkiye girmemek genel bişey midir? bu topikteki herkes bunu uyguladı mı?? eğer bireyselse esracım sana öyle söylemesinin bir sebebi var mıydı?

canım bireysel hiç birşeyi yoktu. 5. haftada kese görünüyordu sadece. 6 haftada kalp atışlarını görünce ilişkiye devam ettik. sadece tedbir amaçlıydı bu.

valla kızlar böyle diyorsanız güveniyorum ben size:))) Bu akşam erkenden uyumayım ben ozaman tööbe tööbee:))

soğutmayın kocişleri de yaaa yazık onlara da...

zaten bu konuda bir çok makale okudum. herkes hiç bir zararı olmadığı aksine, kadının bu ilişkiye manevi olarak ihtiyacı olduğu yönünde... Şahsen hala kociş tarafından istenilmek güzel bişey

cinsel ilişki serbest di mi kızlar? sıklığı azaltmak gerekir mi? 2 günde 1 e devam edince sorun olmuyor sanırım? bir de ilişki esnasında kuruluk yaşıyor musunuz?

tarçınım sende alışkanlık yaptı galiba. 2 günde bir bebiş olsun diyeydi canımmmmmm.
şaka bi yana dr una sor.eğer düşük riskin yoksa ilişki devam.
ama ben 3 haftadır ara verdim. biraz dinlensin orasıda canım.haftaya dr a gidince sorucam, devam derse devam.yasak derse uyucaz mecbur...

aynı biz. kardeşş kardeşş sarılıp yatıyoruzz..yazık bişeycik demiyor kocacığımm

uykuylaa baş edebilirsenn kardelen uyumaa bu akşamm barii...

kızlar yaa buarada nazenin gelmedi demi tekrar? çok merakk ettimm ben hemşomuu?:44: inşallahhhh güzel haberlerle gelirsinn canımmm:26:

Daha önce fikrimi belirtmiştim; ben de yasakçı zihniyete karşıyım =)
ama aklında hep bi soru işareti kalacak olanlar için bir kaynak önerebilirim.
Üye olup direk bilgisayarınıza da indirebiliyorsunuz, kitapçıya utana sıkıla sormaya da gerek yok:
Cinsel İlişki Pozisyonları / E-Kitap - E-Kitap

ama bundan da çekinecek arkadaşlara önerim; yüksek düzeyde aktivite gerektirmeyecek ama en azından eşlerimizin tatminini sağlayabilecek, tabiri caizse 'light' faaliyetler: (elle veya oral yolla uyarmak gibi..)

bence çocuğunuzla birlikte, eşinizle olan uyumunuzu da gözetmek önemli.. ailenin büyümesiyle manevi yönden tatmininiz artarken, fiziksel ve eşinizle ilişkinizin diğer boyutlarında düşüş yaşamamak önemli. yoksa evliliği yavaş yavaş rutine bindirme tehlikesi doğar.
tabi, erkeğin gözünün dışarı kayma tehlikesi de

7. haftada mı gitsem napsam öyle yaparsam vajinal bakmazlar mı diyosun .... acımıyor diyosun ? bünyeye göre değişebilir mi acaba?

5+1 de karından kesemi gördük, 6+1 de bebişimizi gördük ve kalp atışlarını ekrandan gördük, 7+1 de de ekrandan daha net gördük kalp atışlarını yine karından. bir ay sonra gel dedi doktor ense kalınlığı için :)

kızlar aile hekim bana elevit vevegaferon verdi. bunları kullanan folbiol de alıyormu. ikisindede folik asit var.ben sormayı unuttummmda.

ay çok güldüm

doktor ultrasonda baktıktan sonra herşey normal ilişki kısıtlaması yok dedi. ama biz yapmıyoruz. eşimde bende tedirgin oluyoruz.

selam kızlar bugun yazamadım ısyerınde yogundum bıraz ama meyvelerınızı kontrol etmeye geldım

ben 1 eksı elma yedım sızler bakım 1 lt de su ıctım folıkasıtımı aldım bu kadar

ya düşünsene daha bir yıllık evliyim. daha şimdiden böyle korumacı davranırsam adam da soğur. Ama dediğim gibi eğer bir sorun yoksa! Bak dediğine katılıyorum illa tam ilişki değil de daha yüzeysel binbir türlü faaliyet alanı var

selam kızlar bugun yazamadım ısyerınde yogundum bıraz ama meyvelerınızı kontrol etmeye geldım

ben 1 eksı elma yedım sızler bakım 1 lt de su ıctım folıkasıtımı aldım bu kadar

hemnnn koca bir elma yiyorummm. iyi ki hatırlattınnn

yoğurtlar ne alemde kızlar ? ben bir koca bardak ayran içtim. eve gidince de bir kase yoğurt yada bir bardak süt içicemm

valla kızlar eşim şuan benden kaçıyor yok bişey olur yok bilmem ne..doktora gidelim soralım öyle falan diyor..benden daha pimpirikli ve düşünceli ama bence ihmal edilmemeli cinsellik..bu benim 2.bebişim ama ilki gibi heycanlıyım

bu arada kızımda risk vardı. ilişki yasak dedi dr.4 ay biz o yüzden ilişkiye girmedik.4 aydan sonrada amniosentez oldum.çook riskli olduğu için doğuma kadarda o işi yapmadım. eşim benden sırf bu yüzden soğuyacaksa soğusun bence. bi anne için önce yavrusu önemlidir.ve oda çok anlayışlı oldu.hiç lafını etmedi. sonuç itibariyle ilişkimizde bi fark olmadı.doğum sonrası 40 gün kanama .derken temizlendim.ilişkiye devam... valla hem bana saygısını sevgisini anlayışını kanıtladı, hemde dahada bağlandık birbirimize. ilişki tabi önemli ama bence beklentisiz sevmek çok daha önemli arkadaşlar. bu süreç çabuk geçi,yor.ve yine aynı tempo devam gidiyor.sırf eşim soğumasın diyede düşünmeyin. ayrıca illa ilişkiye girerek rahatlamıyorlar ki.bi şekilde ilgilenirseniz sorun olmuyor. yani bende olmadı. ama çok anlayışsız adamlarda var. mesela benim arkadaşıma eşi sezeryan istedi. zevk alması değişmesin diye. ben gebertirim öle kacayı beeeee

kızlar aile hekim bana elevit vevegaferon verdi. bunları kullanan folbiol de alıyormu. ikisindede folik asit var.ben sormayı unuttummmda.

tatlım bana kendi doktorum sadece elevit yazdı. ben folik asit olarak folidoce kullanıyorum. folidoce bitsin elevite geçersin dedi. 2 hafta sonra folik asit bitecek elevite başlıycazz.
elevitinde içinde folik asit olduğu için tekrar folik asit almana gerek yok dedi.

ayy cok haklısın bence yazdıklarında ama ben uygulayamıyorum ya ısteksızlık var bende helekı doktor ılk kontrolde yasak dedı kanama alanı gordugu ıcın bı de hamılelıkten dolayı bulantı uyku hali olunca bıde benım evde kucuk oglum var bahanem cok yanı yanı oyle aman aman ısınamadım bu ıse olakı ıstesem bıle harekete gecmem zor esım benden suphe duymaya basladı hormonlarım calısmıyo dıye

hahahahahah diğer topikte kalmışım dermişim :))) biz haftada 2-3 kereye indirelim diye konuşuyorduk düşün yani:) doktora soracağım da cumaya kadar nasıl bekleyeceğiz bakalım....

işte bu iyi haber karından bakılma ihtimali var yani inşallahhhh

ay daha bizde yapmadık kociş beni kovalıyor hep, sıkıştırıyor iyi madem hadi deyincede ay bişi olursa diyor vazgeçiyor

kız hızlı kovalamasın dikkat et. benim eşimde kıyamam diyor. bu hali çok hoşuma gidiyor, ince düşünmesi, endişelenmesi.

kocam dışarı kaçacak düşüncesiyle bu işe girişmem zaten, adamın içinde varsa kaçar zaten, kimse durduramaz. birbirimize güvendik bu yola girdik, herşeyin hayırlısı.

hemnnn koca bir elma yiyorummm. iyi ki hatırlattınnn

yoğurtlar ne alemde kızlar ? ben bir koca bardak ayran içtim. eve gidince de bir kase yoğurt yada bir bardak süt içicemm

1 muz 1 elma yedim. 1 kasede yoğurt yedim. su 1,5 lt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…