slcn82 sende benim gibi 1 kg almışsın henüz?
ya bu iyi bişey mi bilemedim?
aaa ne güzel nice mutlu yıllara canımSelam cicişler biz geldikkkkk
ay çok mutluyum Allahım nazarlardan korusun bizleri sizleri hepimiziiii
kocişe hediyesini güvenlikle gönderdim baya şaşırmışş beni aradı sesi titriyordu heyecandannnn
sizler nasılsınız bakalm
hakkında hayırlısı olsun canımSelam teyzoşlar, bugün bir garip gün....
Tayin isteyecektim, ama kafam karıştı, net bilgi yok, sadece 5 tercih yapabiliyorum....
İşim çok zor, dua edin bana....
nerde bu millet yaaaaa... ne kadar sessiz oldu bu topikkkkk
kızlar bir şey sorcam baktım göremedim haberlerde sabah bir arkadaş söyledi de emin olamadım. profların falan hem devlet hem özelde çalışmasını yasaklayan kanun iptal edilmiş duydunuz mu? artık eskisi gibiymiş düzen
iptal edildi diye ben de duydum ama tam ayrıntısını bilmiyorum....nerde bu millet yaaaaa... ne kadar sessiz oldu bu topikkkkk
kızlar bir şey sorcam baktım göremedim haberlerde sabah bir arkadaş söyledi de emin olamadım. profların falan hem devlet hem özelde çalışmasını yasaklayan kanun iptal edilmiş duydunuz mu? artık eskisi gibiymiş düzen
Amin canım s ağol
Rabbim hakkına hayırlı gönlunce nasip etsin canım..
Amin canım çok sağolAllah yardımcın olsun canım...
Çok sağol canımaaa ne güzel nice mutlu yıllara canımresim çekebilmişler mi
hakkında hayırlısı olsun canım
benım bılgım yok canım ama eger oyle olursa bızım kurumda oyle coook var
canım rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin..kuzunun yüzü suyu hürmetine..şu önümüzdeki mübarek günler yüzü suyu hürmetine inşallahh...
Sıkıntın tercih illeriyle mi ilgili?:44:
İl değil canım il içi, işyerim evime 1 saatten daha uzun, bir de orada kadrom yok artık, oyüzden yer değiştireceğim ama yer değiştirmek istediğim yerlerde açık olup olmadığı belli değil...
kurumları arıyorum açığımız yok diyorlar....
Aslında var şöyleki, aynı elemandan o kuruma 2 kişi lazım ama 1 kişi 2 kişilik işi yapıyor diye ihtiyaç yok diyorlar arayınca...
Düşündüm kaldım....
Selam cicişler biz geldikkkkk
kocişe hediyesini güvenlikle gönderdim baya şaşırmışş beni aradı sesi titriyordu heyecandannnn
sizler nasılsınız bakalm
aaa ne güzel nice mutlu yıllara canımresim çekebilmişler mi
hakkında hayırlısı olsun canım
benım bılgım yok canım ama eger oyle olursa bızım kurumda oyle coook var(ayy karıstırdım ya oyle deıl hem unv hem bızım kurumda calısıyolar mesela özel olmuyo o zaman)
yok canım duymadım ben zaten bugün kendi halimdeyim
yeni müüdür de bitmiş sistemdee açık bulamadı bulamadı en sonundaaa iki tane duzeltmemi istediği birşey cıkardı ama çook mantıksız yaa sinir oldumm
canım aslında 71 dim ilk ayda sonra bulantılardan 3 kilo verdim 68 oldum, sonraaa tekrar o 4 kiloyu aldım6 .ay bitmedi daha 72 yazdık çizelgeye ama sabah 73 gördüm ay sonunda son kilomu söylicem esraya :) almaya başladım sanırım birde ben hamilelikten önce çok kötü besleniyordum .nerdeyse hergün tatlı, cips, abur cubur yiyip bütün gün kola içiyordum.bunları kestim.şimdi tatlı midemi bulandırıyor dondurma bile yiyemiyorum belki o yüzden fazla almadım şimdilik.ama zaten yeterince kiloluyum son aylardan korkuyorum en çok :18::18:
bebişlerimiz iyiyse beslenebiliyolarsa kilo almamamız iyidir diye düşünüyorum.cumartesi gördüm ogluşumu 22 haftaydık 460 gr.olmuş doktor normal dedi.şöyle 10 kiloyla bitirebilsem çok iyi olucak :)
ayy çok hoş...maşallahh canım...akşamada mektubu vercennn ayy ayyykocişinn kesin ağlarr haa
:) boşver tek derdi o olsun başka uğraşmasında senle...
canım bebek besleniyorken bir kilo alır ve o da bize yansımaz mı? bizimde almamız gerekir diye düşünüyorum tabi bu düşünce sadece.. doktorun daha iyi bilir:)
mektubu pasta kutusunun üzerine yapıştırdım canımm
ben o kadar dayanamam kiiii diğer uzun mektubu yıl dönümümüzde vericem
aysun kız pastan super olmus nıce senelere ınsallah
kızlar bız bugun kocişle denıze gıdek dedık şileye dogru yol aldık allahım su buzz gıbıydı ve cook dalga vardı bıraz suyun ıcınde oturduk kalktık sonra agvaya dogru devam ettık mavıkoy plajına geldık onlarda dedı denız 3 gundur cok pıs gercektende pis ordada gıremedık bıraz daha ılerledık bu sefer denız hem guzel hem temızdı ama gel görkı yıne buzzzz gıbıydı bıde dalgalar hep karnıma karnıma carpınca fazla kalamadık erken dönduk kadın dıokı senelerdır gırıyorum ılk defa bukadar soğuk bu denız dıoo bızımde ılk gıdısımızdı şans ısteee
anladımkı dalgalar yuzmemıze ızın vermıyo sadece ıcınde durabıldım denızın yuzmek ıcın temız bı havuz gerek sızler kaynatmısınızdır baya cenenız durmamıstır yıne bu hafta cok gerıdeyım ama yapcak bısı yok kocişle vakıt gecırıyoz öpuldunuzz
Bebeginle eşinle nice uzun mutlu saglıklı yıllara canım..pastan süper gözüküyor :))
Selam cicişler biz geldikkkkk
sizler nasılsınız bakalm
AYYY inanmıyorum...nasıl mutlu olmuştur adamcağızz yaa...ellerine sağlık canım...bu akşam has odaya girebilirsin kızzz bu heyecanlaa
Rabbim nice güzel yıllar nasip etsin...
Selam teyzoşlar, bugün bir garip gün....
Tayin isteyecektim, ama kafam karıştı, net bilgi yok, sadece 5 tercih yapabiliyorum....
İşim çok zor, dua edin bana....
nerde bu millet yaaaaa... ne kadar sessiz oldu bu topikkkkk
kızlarr biz geldikkkk
bir arpa boyu ilerlememiş topikeyvahlar olsunnn napsak kii :26:
topikte ilgi çekici şeyler paylaşmalıyızzzzzzzzzzz
bu arada apple nerde ?
aysun kız pastan super olmus nıce senelere ınsallah
kızlar bız bugun kocişle denıze gıdek dedık şileye dogru yol aldık allahım su buzz gıbıydı ve cook dalga vardı bıraz suyun ıcınde oturduk kalktık sonra agvaya dogru devam ettık mavıkoy plajına geldık onlarda dedı denız 3 gundur cok pıs gercektende pis ordada gıremedık bıraz daha ılerledık bu sefer denız hem guzel hem temızdı ama gel görkı yıne buzzzz gıbıydı bıde dalgalar hep karnıma karnıma carpınca fazla kalamadık erken dönduk kadın dıokı senelerdır gırıyorum ılk defa bukadar soğuk bu denız dıoo bızımde ılk gıdısımızdı şans ısteee
anladımkı dalgalar yuzmemıze ızın vermıyo sadece ıcınde durabıldım denızın yuzmek ıcın temız bı havuz gerek sızler kaynatmısınızdır baya cenenız durmamıstır yıne bu hafta cok gerıdeyım ama yapcak bısı yok kocişle vakıt gecırıyoz öpuldunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?