kızlar ben çıkıyorum.. kayınvalidem de geldi, yemeğim depişti... bahçeye iniyim oturayım birazcık orda :)
öpüyorummm Allaha emanet olunnn..
aysunn has odayı kaptın bugün, hadi gözün aydın
görüşürüz cnm sende aeo... aysun kaptı kaptı hemde en has köşesini kaptı....
süper olmus canım
maşalahhhh balımmmmmmmmmmmmmmmmmkız sende her türlü olur.....
nazar edeceksiniz halvet malvet olmıcakk heeeee
pişşt uslu durun bakim sahur var bu akşam :) ben eşime eşlik edeyim bari kalkacam onunla birlikte yarın benim için zor olacak ama olsun ne yapalım :)
ay bebeğim canını çektirdim dimiiiçok saol kuzummm
pişşt uslu durun bakim sahur var bu akşam :) ben eşime eşlik edeyim bari kalkacam onunla birlikte yarın benim için zor olacak ama olsun ne yapalım :)
evet bende kalkıcam kıyamam ki ona bennn ramazan hayırla bereketle gelsin bereketini güzelliklerini bıraksın gitsin ailelerimizle eşlerimizle bebeklerimizle sağlıklı hayırlı güzel ramazanlar geçirelim inşAllah aminnn
canım yarın senın ve MİLONA nın dua günü demi...yazdınız mı dualarınızı dua topiğine.... şanslısınız ramazanın ilk gününün bereketine size dua edicez....
hadi güzel haberlerle gel tatlımmm......
.
canım hamişciklerim nasılsınız;
görüşemedik bi kaç gündür.benim bebişim baya baya tekmelemeye başladı beni.buarada amcası ismi çınar olsun dedi benim isim listem karmakarışık oldu birden.güzelmi sizce çınar...
ayrıca yarın dua edilecek annelerin isimleri neler....MUTLAKA YAZIN AMA..
opüyorum herkesii...
Ben duamı dua topiğine yazdım kızlar bilginize...muckk
milonanın adı ne peki??
ayrıca duamı topiğe yazdım derken ne demek istedinn...yarın sizin okuyacağım cicişler:)
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/539133-2012-kasim-annelerinin-dua-cizelgesi.html
burdaki dua topiği canım
milona nın adı da "miray"
sağol canım allah kabul etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?