2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar ben çıkıyorum.. kayınvalidem de geldi, yemeğim depişti... bahçeye iniyim oturayım birazcık orda :)

öpüyorummm Allaha emanet olunnn..

aysunn has odayı kaptın bugün, hadi gözün aydın

görüşürüz cnm sende aeo... aysun kaptı kaptı hemde en has köşesini kaptı....

pişşt uslu durun bakim sahur var bu akşam :) ben eşime eşlik edeyim bari kalkacam onunla birlikte yarın benim için zor olacak ama olsun ne yapalım :)

pişşt uslu durun bakim sahur var bu akşam :) ben eşime eşlik edeyim bari kalkacam onunla birlikte yarın benim için zor olacak ama olsun ne yapalım :)

evet bende kalkıcam kıyamam ki ona bennn ramazan hayırla bereketle gelsin bereketini güzelliklerini bıraksın gitsin ailelerimizle eşlerimizle bebeklerimizle sağlıklı hayırlı güzel ramazanlar geçirelim inşAllah aminnn

ay bebeğim canını çektirdim dimiii çok saol kuzummm

yok tatlım dünden dedıgım aklında yer etmesın bugun yapacam ıns bende pasta esım gececı yarın ıftardan sonra yesın cok sever el yapımı olunca hılalın tarıflerden bırnı denıycem bakalım uykuya yenık düşmezsem gene

evet bende kalkıcam kıyamam ki ona bennn ramazan hayırla bereketle gelsin bereketini güzelliklerini bıraksın gitsin ailelerimizle eşlerimizle bebeklerimizle sağlıklı hayırlı güzel ramazanlar geçirelim inşAllah aminnn

Amiiin canım benim

artık hergun yoklama mı yapsakk gelmeyene ceza verelim en iyisi nerde bu millet nerde bu devlettt

benim müdürde beni koşturcak baya anlaşılan sürekli dolaşmalıymışım fabrikayı ben kibarca söyledim üretime girmediğimi dış sahayıda gunde 1 kez dolasırım daha ne yapayım ya ben hamileyimmmm

canım hamişciklerim nasılsınız;
görüşemedik bi kaç gündür.benim bebişim baya baya tekmelemeye başladı beni.buarada amcası ismi çınar olsun dedi benim isim listem karmakarışık oldu birden.güzelmi sizce çınar...
ayrıca yarın dua edilecek annelerin isimleri neler....MUTLAKA YAZIN AMA..

opüyorum herkesii...

canım yarın senın ve MİLONA nın dua günü demi...yazdınız mı dualarınızı dua topiğine.... şanslısınız ramazanın ilk gününün bereketine size dua edicez....

Evet canım adım Nilgün zaten dua topiğinde de yazıyor ben buraya da oraya da yazayım yine de..

En başta sağlık,huzur,bereket ve mutluluk eksik olmasın yuvamızdan,bebeğimizi zamanında sağlıkla,hayırlısıyla,kolay bir doğumla alalım kucağımıza.
Anneli,babalı,sağlıklı,uzun ömürlü ve mutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin Allahım bebişimizi.
Bizlere ve ailelerimize de sağlıklı,huzurlu ve mutlu uzun ömürler nasip etsin Allahım..

He bir de tatile çıkıyorum cuma gecesi,hayırlısıyla,sorunsuz,sağlıklı bi şekilde gidip gelelim..

hadi güzel haberlerle gel tatlımmm......
.

Oğluşum 1 haftada 200 gr almış ve 1 kg olmuş teyzoşutakla atar gibi poz verdi bu sefer de dr bile güldü,akrobat gibi bu oğlan diyo maaşallah herşeyi,gelişimi çok iyi hatta 27 haftalık gözüküyor ,ilerde dedi,biraz tosuncuk olabilir dedi..

eğer böyle devam ederse normal doğum biraz zor olur senin için dedi..bakalım nasıl olacak:26:

Çınar çok sevdiğim bi isim benim de bence yakışacaktır..
biri benim niltt(Nilgün) diğeri Milona canım..

Şimdiden herkese teşekkürler...

çokkk sıcakkkkk yaaaaaaa adana..bizde mersine yazlığa kaçtık ama haftasonu dönecez...pazartesi kontrolüm var şeker yüklemesi...cuma da ayrıntılı ultrason olacak... bebişi görmeye can atıyorum valla..hafta hemen geçsin..ama şu sıcaklarda gitsinnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…