Hakkaten nerde bu millet yaaaa....
unutulduk mu esra hanıııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmm
bi arada kot pantolonuma takmışlardı (herkes şalvar ya da etek giyiyo) dedim dokunmayın pantolonuma, etek bile giyemem ben... şalvarınıza elimi bile sürmem valla çıkmış zaten adım
benim karnım çıktı ama çatlak olmadı daha... hafif hafif gerilmeler hissetmeye başladım ama... asıl 32. haftadan osonra korkmak lazımmış. bianda kocaman olucak göbeklerimiz :)
evet yaaa nazar oldu gerçekten de... bence bu haftadan sonra toparlanır biraz daha.. ramazanda herkes, yapacak bişey bulamayınca topice sarar :):):)
bi arada kot pantolonuma takmışlardı (herkes şalvar ya da etek giyiyo) dedim dokunmayın pantolonuma, etek bile giyemem ben... şalvarınıza elimi bile sürmem valla çıkmış zaten adım
benim karnım çıktı ama çatlak olmadı daha... hafif hafif gerilmeler hissetmeye başladım ama... asıl 32. haftadan osonra korkmak lazımmış. bianda kocaman olucak göbeklerimiz :)
evet yaaa nazar oldu gerçekten de... bence bu haftadan sonra toparlanır biraz daha.. ramazanda herkes, yapacak bişey bulamayınca topice sarar :):):)
Selam kızlar nabersiniz?
Beysal'cım sende benim gibi cırcırdan nasibini almışsın :))),off sıcaktan mıdır nedir bende 3 gün çektim,şu an bişey yok gibi bakalım..
Bende birazdan oğluşumu görmeye dr'a gideceğim bakalım napıyo yaramazım..
evet ya kimsecikler yok nazar oldu topiğimize
Ay evet yaaa,unutma tabi ağlarım bak yoksaa
sorma yaa hareket çekermiş bana ahaha ne gülerim
tam yazıcaktımm benden önce davrandınn :):):)
yaaa dedim bu kız şimdi çıkar, yazdıklarımı görmez boşuna yazmayayım dedim :)
doktora gidicem dedin yaa :)
canım benimmm ben unuturmuyum seni hiçççesmer bombam benim :):):):)
gitte gör bebişini bu sefer de ayak yerine kolunu göstermesin sana
ay evet yaaa,unutma tabi ağlarım bak yoksaa
Sorma yaa hareket çekermiş bana ahaha ne gülerim
fotosunu isterizzzkuşunu da çeksinler
nazar duası okuyalım :)
pipiloşlardan herşey beklenirrrrrr
unuturmuyum ben seni hiç bebekimmmmm
valla ben de ondan korkuyorum
ayrıntılıya girmiş miydin sen??
fotosunu isterizzzkuşunu da çeksinler
bende öyle düşünüyorum özledim geveze günlerimizi ya :)
4 makine çamaşır yıkadım 5. 4. nün çıkmasını bekliyo.....
nilgün bebeğini güzelce seyret kuzum bende çarşamba görecem...
esra çok güldüm güneş gözlüğü olayına...öyle köyler hala varmıymış ya artık köylerde sosyete takılıyo benım bildiğim.....
sorma valla yapar mı yaparlar
girdim canım,o bambaşkaydı zaten,bugün kontrol amaçlı tatilden dolayı..
ayy evet yaa inşallah güzel bi foto yakalarsa dr'cuk hemen getirir koyarım.
4 makine çamaşır yıkadım 5. 4. nün çıkmasını bekliyo.....
nilgün bebeğini güzelce seyret kuzum bende çarşamba görecem...
esra çok güldüm güneş gözlüğü olayına...öyle köyler hala varmıymış ya artık köylerde sosyete takılıyo benım bildiğim.....
tarcın10
canım hoşgeldinnn :) nasılsın ?
kilo topicinde gördüm güncellememişsin bebeğim...
20. ve 24. hafta sonu kilolarını ekler misin???
:):):) evett biliyorum kilonu :)
güncelle bakalım :)kaçmazzz
canım yeni ysama yılına bırakıldı o da 1 ekimde başlıyo... kasım sonuna hatta aralık sonuna kadar çıksa bile işimizi görür.. doğumdan sonra 8 haftalık iznimiz var ya.. ben deyasayı öğrenince doğumdan önceki sürenin 5haftasını da sonrasına atsmmı diye düşünüyorum... ne olurne olmaz.. izindeyken çıkarsa yararlanabilirim sonuçta.
günaydın canımm.. artık tünaydın oldu tabii :)
çok araştırmak lazım... ama en güzeli doğal yağlar :) hala zeytinyağını kullanıyorum duştan sonra maşallahdiyim kendime, çatlak falan olmadı.
sorma tam köyden indim şehre oldu :) diğer günde gündüz çıkmıştık,ben gözlüğümü başıma taktım çıkarken... eşim gülmeye başladı "bitanem şu gözlüğü şehre inince taksan başına olmazmı" diyebize normalolan şeyler burda tuhaf kaçıyo işte.
dün gerçekten çok iyi geldi bana.. nefes aldım.
pazar gece dönücem canım... pazartesi sabah tetenozu vurulup işyerine geçicem... eşim de inşallah en kötü ihtimalle ağustosun ortasına kadar gelmiş olucak gibi görünüyor bi mani çıkmazsa...
çokk beğendimmm canım yaa
aynen canım gidgide büyüyor sıpalar her gidiş ayrı bi heyecan zaten :))
sende çarş.günü doya doya izlersin inş.canımm..
--neyse fıstıklar biz kaçalım,dua edin bize,önce dr sonra alışveriş,kuaför derken biraz yorulucam bugün
öpüyorum hepiciğinizi akşama gelirim görüşürüzzz
aynen canım gidgide büyüyor sıpalar her gidiş ayrı bi heyecan zaten :))
sende çarş.günü doya doya izlersin inş.canımm..
--neyse fıstıklar biz kaçalım,dua edin bize,önce dr sonra alışveriş,kuaför derken biraz yorulucam bugün
öpüyorum hepiciğinizi akşama gelirim görüşürüzzz
esracım selam naberr selam annelerr
tatlım walla tatilde benim iştah baya açıldı eve döndüğümde tartıldım evde ki ne göreyim 53 olmuşum ama benim tartımla doktorun tartısı tutmuyor bir türlü sen şimdilik 5. ay sonu için 53 yazıver eğer farklılık olursa doktor sonrası sana yazarım
bu arada söylemek için erken belki ama sadece göbekten kilo alıyorum maaşallah diyelim
benim bebeğim ilk 18. haftada pıt pıtladı 19. haftada çok belirginleşti sonra devamı geldi zayıf bir anneyim ondan olsa gerek diye düşünüyorum daha geç bekliyordum
sen de durum nasıl
bu arada senin blog adresini bir daha yazsana bana
off ya üzüldüm zaten bılıyodum yetısmezben ekım sonu dogum yapacagım zaten 5 haftalık ıznede kednımı alıstırdım calıssam bıle 2-3 hafta ancak calısırım bende bel fıtıgı var son zamanlarda bacagıma vuruyor ve topallamaya baslıyorum cunku
kızlar karnım özellikle yemek yediğimde çok gergin oluyor nedendir
midem sıkışıyor sanki sizlerde de var mı göbek gerginliği
belirginleşti tabi ki göbecik ama alacağı daha çok yol var şimdiden bu kadar geriliyorsa ilerde nasıl olacak bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?