hadi güzel haberlerle gel tatlımmm......
sağol canım iyiyiz sen nasılsın??
şimdiye kadar kimintartısıyla takip ediyodun.. ekliyorum seni, değişiklik olursa söylersin yine.
blogu bu ara boşladım biraz ama yazacak bi sürü şeyim var :) burda linki: anneolucamben
benim bebiş 3 gecedir uyutmuyor bizi.. o kadar tatlı ki...
inşalah yetişir canım yaaa... gündemin ilk konularından olur bu.
sıkma kendini.. yetişmezse de vardır bi hayır.
canım bulgurlu şişebilecek şeylerden fazla tüketme şişkinlik yapar az ve sık ye....bende bı kez yemeyı abarttım çocuk sıkıştı içerde yeri daraldı wc ye de çıkamadım...çok kötü bı geceydi...
fazla yersek biz bağırsaklar bebeğe baskı yapıyo bebeğin yeri daralıyo ...
slcn82 sende benim gibi 1 kg almışsın henüz?
ya bu iyi bişey mi bilemedim?
kızlar karnım özellikle yemek yediğimde çok gergin oluyor nedendir
midem sıkışıyor sanki sizlerde de var mı göbek gerginliği
belirginleşti tabi ki göbecik ama alacağı daha çok yol var şimdiden bu kadar geriliyorsa ilerde nasıl olacak bilemiyorum
doktorun tartısıyla takip ediyordum, biz daha 5. ay randevusuna gitmedik olması gerekenden geçe kaldı biraz, bugün gideceğiz inşallah yazarım sana
ya blogunu bi tıkladım kramp çıktı yaaa ilk defa bugün sabah henüz yataktan kalkmamıştım uyandım.... sol diz altı arka bacağıma öyle bir kramp girdi ki ama hayatımda hissetmediğim derecede fazla sızlattı beni 5 dak kadar sürdü bacak şeklimi değiştirdim geçti sebep hamilelik miydi yani hiç aklıma gelmemiştiiiiii, iyi de henüz ayağa bile kalkmamıştım?????
okuyacağım blogunu kendiminkini de atacağım.
benim yazılarım var ama kağıt formatında üşenip de yazamadım bir türlü. yazınca yollarım
aslında bi sandwich 2 bardak sıkma meyve suyu içmiştim, bulgur falan yoktu, ne yersem yiyim çok yediğimde ya da içtiğimde göğüs kafesim daralıor sanki üstelik daha 6. aydayız ... şimdilerde moda oldu bu gerginlik bende
canım yarın senın ve MİLONA nın dua günü demi...yazdınız mı dualarınızı dua topiğine.... şanslısınız ramazanın ilk gününün bereketine size dua edicez....
esra blogun mu var senın bana da yaz adresini?
Merhaba cici anneler
Ben de 5 Kasımda bebeğimi kucağıma alacağım inşallah. 69 kiloyum şuan.7.haftaya girdik :)
esracım selam naberr selam annelerr
tatlım walla tatilde benim iştah baya açıldı eve döndüğümde tartıldım evde ki ne göreyim 53 olmuşum ama benim tartımla doktorun tartısı tutmuyor bir türlü sen şimdilik 5. ay sonu için 53 yazıver eğer farklılık olursa doktor sonrası sana yazarım
bu arada söylemek için erken belki ama sadece göbekten kilo alıyorum maaşallah diyelim
benim bebeğim ilk 18. haftada pıt pıtladı 19. haftada çok belirginleşti sonra devamı geldi zayıf bir anneyim ondan olsa gerek diye düşünüyorum daha geç bekliyordum
sen de durum nasıl
bu arada senin blog adresini bir daha yazsana bana
canım 53 olmana üzüldün mü sevindin mi anlamadım.. zaten 52 kg ile hamile kalmışsın...
evet ya bir terslik yok değil mi bizim bilmediğimiz bişey...:26::26:
Selam cicişler biz geldikkkkk
ay çok mutluyum Allahım nazarlardan korusun bizleri sizleri hepimiziiii
kocişe hediyesini güvenlikle gönderdim baya şaşırmışş beni aradı sesi titriyordu heyecandannnn
sizler nasılsınız bakalm
Selam cicişler biz geldikkkkk
ay çok mutluyum Allahım nazarlardan korusun bizleri sizleri hepimiziiii
kocişe hediyesini güvenlikle gönderdim baya şaşırmışş beni aradı sesi titriyordu heyecandannnn
sizler nasılsınız bakalm
AYYY inanmıyorum...nasıl mutlu olmuştur adamcağızz yaa...ellerine sağlık canım...bu akşam has odaya girebilirsin kızzz bu heyecanlaa
Rabbim nice güzel yıllar nasip etsin...
ayy ne güzel olmuşş...
kuzum inşallah bir ömür aynı heyecanda aynı güzellikte yavrunuzla mutlu olursunuz.. Rabbim nice mutlu sağlıklı günler nasip eylesin...
AYYY inanmıyorum...nasıl mutlu olmuştur adamcağızz yaa...ellerine sağlık canım...bu akşam has odaya girebilirsin kızzz bu heyecanlaa
Rabbim nice güzel yıllar nasip etsin...
has oda ha süperalemsin kuzum ya...
Selam teyzoşlar, bugün bir garip gün....
Tayin isteyecektim, ama kafam karıştı, net bilgi yok, sadece 5 tercih yapabiliyorum....
İşim çok zor, dua edin bana....
Selam teyzoşlar, bugün bir garip gün....
Tayin isteyecektim, ama kafam karıştı, net bilgi yok, sadece 5 tercih yapabiliyorum....
İşim çok zor, dua edin bana....
nerde bu millet yaaaaa... ne kadar sessiz oldu bu topikkkkk
kızlar bir şey sorcam baktım göremedim haberlerde sabah bir arkadaş söyledi de emin olamadım. profların falan hem devlet hem özelde çalışmasını yasaklayan kanun iptal edilmiş duydunuz mu? artık eskisi gibiymiş düzen
selam teyzoşlar, bugün bir garip gün....
Işim çok zor, dua edin bana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?