2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

doktorun tartısıyla takip ediyordum, biz daha 5. ay randevusuna gitmedik olması gerekenden geçe kaldı biraz, bugün gideceğiz inşallah yazarım sana

ya blogunu bi tıkladım kramp çıktı yaaa ilk defa bugün sabah henüz yataktan kalkmamıştım uyandım.... sol diz altı arka bacağıma öyle bir kramp girdi ki ama hayatımda hissetmediğim derecede fazla sızlattı beni 5 dak kadar sürdü bacak şeklimi değiştirdim geçti sebep hamilelik miydi yani hiç aklıma gelmemiştiiiiii, iyi de henüz ayağa bile kalkmamıştım?????

okuyacağım blogunu kendiminkini de atacağım.
benim yazılarım var ama kağıt formatında üşenip de yazamadım bir türlü. yazınca yollarım

aslında bi sandwich 2 bardak sıkma meyve suyu içmiştim, bulgur falan yoktu, ne yersem yiyim çok yediğimde ya da içtiğimde göğüs kafesim daralıor sanki üstelik daha 6. aydayız ... şimdilerde moda oldu bu gerginlik bende

slcn82 sende benim gibi 1 kg almışsın henüz?

ya bu iyi bişey mi bilemedim?

bebekte problem yoksa niye kötü bişey olsun ki canım??

benim belimde ve göbeğimde gerginleşme oluyo canım... sürekli yağ sürüyorum o yüzden çatlamasın diye.

:):):):)
sorunum neyse onunla ilgiliokuyup yazmayı düşünüyorum... o ara kramp problemim vardı... neyse ki muz ve hurma sayesinde geçti canım :)
bekliyorum linkini...

aynı dert bende de var canım bir lokma yesem daralıyorum nefes alamıyorum sanki açken çok rahatım özellikle meyve bende bu hissi oluşturuyor bebegin baskısı herhalde:)))

anneolucamben

evet canım burda :)

evet yaa ne şanslılar

Merhaba cici anneler
Ben de 5 Kasımda bebeğimi kucağıma alacağım inşallah. 69 kiloyum şuan.7.haftaya girdik :)

hehe ilk mesajımı buldum

canım 53 olmana üzüldün mü sevindin mi anlamadım.. zaten 52 kg ile hamile kalmışsın...

neyse kızlar ben de yemeğimi yapıyım artık...

akşama genç komşularımız gelicek :) pasta yapıcam onlara :) bugün biraz daha iyi geçicek inşallahh :) sonra da kaldı bi günnnn

allaha emanet olunnn

Selam cicişler biz geldikkkkk

ay çok mutluyum Allahım nazarlardan korusun bizleri sizleri hepimiziiii

kocişe hediyesini güvenlikle gönderdim baya şaşırmışş beni aradı sesi titriyordu heyecandannnn

sizler nasılsınız bakalm

ayy ne güzel olmuşş...
kuzum inşallah bir ömür aynı heyecanda aynı güzellikte yavrunuzla mutlu olursunuz.. Rabbim nice mutlu sağlıklı günler nasip eylesin...

AYYY inanmıyorum...nasıl mutlu olmuştur adamcağızz yaa...ellerine sağlık canım...bu akşam has odaya girebilirsin kızzz bu heyecanlaa

Rabbim nice güzel yıllar nasip etsin...

ayy ne güzel olmuşş...
kuzum inşallah bir ömür aynı heyecanda aynı güzellikte yavrunuzla mutlu olursunuz.. Rabbim nice mutlu sağlıklı günler nasip eylesin...

canım çok saoll aminn inşAllah

AYYY inanmıyorum...nasıl mutlu olmuştur adamcağızz yaa...ellerine sağlık canım...bu akşam has odaya girebilirsin kızzz bu heyecanlaa

Rabbim nice güzel yıllar nasip etsin...

ay girmem mi girerim girerim zaten ramazandan önceki son gün

saol canım aminnnn

has oda ha süper alemsin kuzum ya...

Selam teyzoşlar, bugün bir garip gün....
Tayin isteyecektim, ama kafam karıştı, net bilgi yok, sadece 5 tercih yapabiliyorum....
İşim çok zor, dua edin bana....

nerde bu millet yaaaaa... ne kadar sessiz oldu bu topikkkkk

kızlar bir şey sorcam baktım göremedim haberlerde sabah bir arkadaş söyledi de emin olamadım. profların falan hem devlet hem özelde çalışmasını yasaklayan kanun iptal edilmiş duydunuz mu? artık eskisi gibiymiş düzen

yok canım duymadım ben zaten bugün kendi halimdeyim

yeni müüdür de bitmiş sistemdee açık bulamadı bulamadı en sonundaaa iki tane duzeltmemi istediği birşey cıkardı ama çook mantıksız yaa sinir oldumm

selam teyzoşlar, bugün bir garip gün....
Tayin isteyecektim, ama kafam karıştı, net bilgi yok, sadece 5 tercih yapabiliyorum....
Işim çok zor, dua edin bana....

canım rabbim hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin..kuzunun yüzü suyu hürmetine..şu önümüzdeki mübarek günler yüzü suyu hürmetine inşallahh...

Sıkıntın tercih illeriyle mi ilgili?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…