ayy nasıl sevinmiştir yaaa şok geçirmiştir eminimmmmmm :):):):)
has oda
aysun, hilalimi de yoldan çıkarttık sanırım
hayırlısı olsun canım hakkında...
evet artık buralar bomboşşşş
benim bi bilgim yok balımm.
ilgi çekici şeyler biliyorum da çoluk çocuk var şimdi olmaz
apple serin sularda taitilin keyfini çıkarıyor canım
süper olmuşşşşşşşşşşşşşş harikkaaa :):):) çok şanslı bu eşler yahuu
canım hoşgeldin.. şile ağva hep dalgalıdır... su alır götürür seni farkına varamazsın.. çeken bikumu vardır oraların.
bi de havalar ısındıkça sular soğur
çok kaynatmadık.. sabahtan beri 10 sayfa ilerlememiştir bile :)
evettt.. yemeğimi yaptım, pişiyo, pastamı da yaptım kreması soğuyo... sadece kaşıkla karıştırınca daha bi zor oluyomuş çırpıcı yada mikser yokken yaa... beğenirler inşallah.
aysun kız pastan super olmus nıce senelere ınsallah
kızlar bız bugun kocişle denıze gıdek dedık şileye dogru yol aldık allahım su buzz gıbıydı ve cook dalga vardı bıraz suyun ıcınde oturduk kalktık sonra agvaya dogru devam ettık mavıkoy plajına geldık onlarda dedı denız 3 gundur cok pıs gercektende pis ordada gıremedık bıraz daha ılerledık bu sefer denız hem guzel hem temızdı ama gel görkı yıne buzzzz gıbıydı bıde dalgalar hep karnıma karnıma carpınca fazla kalamadık erken dönduk kadın dıokı senelerdır gırıyorum ılk defa bukadar soğuk bu denız dıoo bızımde ılk gıdısımızdı şans ısteee
anladımkı dalgalar yuzmemıze ızın vermıyo sadece ıcınde durabıldım denızın yuzmek ıcın temız bı havuz gerek sızler kaynatmısınızdır baya cenenız durmamıstır yıne bu hafta cok gerıdeyım ama yapcak bısı yok kocişle vakıt gecırıyoz öpuldunuzz
aysunummmmmmmm
kocişinle bebeğinle mutlu huzurluuuu hep gülücük dolu bi hayat geçirmeni dilerim canım.... Rabbim yüzlerinizi hep güldürsün inşallah..... Kötü günlerden sıkıntılardan belalardan uzak tutsun sizi.
çok çok güzel olmuş kuzum Rabbim nazarlardan saklasın sizleri... miniş aile :)
kuzum talihsizlik olmuş... bir daha sefere güzel olur umarım:)
anladım canım...inşallahh gönlüne göre bi yer çıkar..evine yakın, huzurlu olacağın:26:
Amin canım çok sağol.....
Aysun, hani bize hani bizeee.........
esrammmm napıon kız yemeklerin kremaların içine mi düştün
ay kuzucuklarımm maalesef size yok kociş ve aç arkdaşları hepsini yemiş bitirmişlerrr
bana sana getireyim dedi bende yok dedim paulanın doğum günü bugünnn pasta kestik o yüzdenn istemedim
hihohoho evet pastanın son katını da koydummm :) köyde muz bulamayacağımdan vişneli yaptım :) yemeğe baktım pişmemiş... pişse de bahçede çardağa gidip otursaö kahvemi ve Kuranımı alıp....
eşim aradı cuma gidebilürüz dedüüüüüüüüüüüüüüen kötü ihtimal cumartesi sabah gidermişükkkk
bak sennnn....çok yemedin dimi :):):)
çok masum minicik bir dilimm
oh oh iyiii
hadi gözün aydın kuzum :) bizim yerimizede ye yemekleri:)
hihohoho evet pastanın son katını da koydummm :) köyde muz bulamayacağımdan vişneli yaptım :) yemeğe baktım pişmemiş... pişse de bahçede çardağa gidip otursaö kahvemi ve Kuranımı alıp....
eşim aradı cuma gidebilürüz dedüüüüüüüüüüüüüüen kötü ihtimal cumartesi sabah gidermişükkkk
bak sennnn....çok yemedin dimi :):):)
minicik mi gerçektennn :):):)
hazır kimse yokken yazıyımmm..
benim de canım kazandibi üzerine vişneli dondurma istiyorrrreşime dedim nasıl gülüyo vişnesiz olmaz mı diye
sağol balımmm... çok şükür kurtuluyorum esaret hayatındannn
kızlar ben çıkıyorum.. kayınvalidem de geldi, yemeğim depişti... bahçeye iniyim oturayım birazcık orda :)
öpüyorummm Allaha emanet olunnn..
aysunn has odayı kaptın bugün, hadi gözün aydın
oy kıyamam sana benn kazandibinin üzerine vişne koy normal dondurmayla karıstır tamamdır
:98::98: :98: :98:
huhuhhhuuuuu bak kim var burdaa :98: :98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?