:98::98::98::98::98::98:
gider ayak bu yapılır mı esrammmm
görüşürüz cnm sende aeo... aysun kaptı kaptı hemde en has köşesini kaptı....
pişşt uslu durun bakim sahur var bu akşam :) ben eşime eşlik edeyim bari kalkacam onunla birlikte yarın benim için zor olacak ama olsun ne yapalım :)
evet bende kalkıcam kıyamam ki ona bennn ramazan hayırla bereketle gelsin bereketini güzelliklerini bıraksın gitsin ailelerimizle eşlerimizle bebeklerimizle sağlıklı hayırlı güzel ramazanlar geçirelim inşAllah aminnn
artık hergun yoklama mı yapsakk gelmeyene ceza verelim en iyisinerde bu millet nerde bu devlettt
benim müdürde beni koşturcak baya anlaşılan sürekli dolaşmalıymışım fabrikayı ben kibarca söyledim üretime girmediğimi dış sahayıda gunde 1 kez dolasırım daha ne yapayım ya ben hamileyimmmm
çokkk sıcakkkkk yaaaaaaa adana..bizde mersine yazlığa kaçtık ama haftasonu dönecez...pazartesi kontrolüm var şeker yüklemesi...cuma da ayrıntılı ultrason olacak...bebişi görmeye can atıyorum valla..hafta hemen geçsin..ama şu sıcaklarda gitsinnnn....
kapar o kaparrrrrr
sahur var da son artık bu da
ben de kalkıcam hergün... hatta evdekilere yemek kahvaltı bile hazırlarım :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
görmedi mi hamile olduğunu yaa??
sanada yürüyüş olur artık...
evett gitsin sıcaklarrr :):)
hadi bakalım.. sen de heyecan tavan yapmıştır şimdi :)
kapar o kaparrrrrr
sahur var da son artık bu da
ben de kalkıcam hergün... hatta evdekilere yemek kahvaltı bile hazırlarım :)
aminnnnnnnnnnnnnnnnn
görmedi mi hamile olduğunu yaa??
sanada yürüyüş olur artık...
evett gitsin sıcaklarrr :):)
hadi bakalım.. sen de heyecan tavan yapmıştır şimdi :)
slm kızlar nasılsınız
kızlar ramazan geldi hoşgeldi inşallah tüm bereketiyle evlerimizi doldurur sağlık huzur mutluluk getirir yuvalarımıza yavrularımıza... ailelerimizle sevdiklerimizle iman ibadet dua dolu bir ramazaan geçirmeyi nasip etsin Rabbim... sizden acil yardım istiyorum babacım heveslendi beşik almak istedi bize bende kırmaak istemiyorum hem kullanışlı hem uygun olması bakımından bikaç seçeneğe indirdim beşiği ekliycem fotolarını 200 tl civarı bunlar burada bana sunabileceğiniz başka bir seçenek varsa bunların dışında seve seve bakarım... benim evim küçük ve tayinciyiz buda seçimimi yaapaarken etkili oldu bu beşikler arasında cibinliği yüksek olan çokmu abartılı olur erkek bebek için bilemedim sizin fikrinizi öğrenebilirmiyim sizler bebişler için beşik düşünmeye başladınızmı hattaa aaaldınızmı? naasıl?
Eki Görüntüle 468531 Eki Görüntüle 468532 Eki Görüntüle 468533 Eki Görüntüle 468534
tatlım bence esınlıkle 1 numralaı mavı olan derı dıgerı cok abrtı geldı bende 1.tarzında alıcam
benım buyuk banbu sepetım var ilk onu kullanıcam sonrasında ıse hanıa artık yeterlı gelmeyınce park yataga gecırıcem zaten silerıkı zmanda odasıa ayrılıcak ee başladınızmı alışverışe ay ben agustos sonu dedım ama bugun daynamayıp aldım bışeyler
bambu sepeti yenimi aaldın fiyatı neydi??? bende özeniyorum bambu beşiğe aama evim küçük gerek yok diyorlaar bende o kücücükken böyle uçuş uçuş şeylerle prens havasını yaşamaak istiyorum heralde bemmbeyaz tüllü şeyler faalan :) sen hevesini bambu beşikteyken aalıcaksın tabi dimi
günaydınnnnn güzel annişler topiği ben açayım biraz erken oldu ama ilk günaydın mesajı benden gelsin dedim :118:sabah 10 gibi evden çıkacağım sonracıma aşımı olacağımondan sonra ise bebekime gideceğim
dün kahvaltıyı yaptık sonra eşim bahçeye gidelim dedi sıcak dedim anlamadı ve hoppp bahçede buldum kendimisıcakta zor oldu ama gece 12 ye kadar bahçede kaldık eşimle rüzgardan üşüdüm evde yanıyoruz oysa salatalıklarım baya olmuş pazar günü 1 kiloya yakın toplarım galiba eşime resimlerini çektirdim sizlere göstereceğim inşş ama nasıl keyifli o yetiştirdiğimiz ürünlere bakmak eşim nasıl mutlu oluyor orda sanki bahçeyle konusuyor bana hiç iş yaptırmıyor
anlatacak o kadar şey birikti ki....
pazar günü kaynanacığım amanda fatmam canım gülüm fatmam ben fatmamı çoook severim diye türkü yazdı banadaha neler oldu neler ama başım boş değil ki...
ha bu arada eşim işten çıktı yani çıkardılar kamyonu sürememiş 3 . vitesle kalkış yapmış düşünün artık hangi araba 3. vitesle kalkarsa iftira hazır işte
kayınpeder eşimin yanındaki şöföre oğlumu ezdirmem diye kafa tutmuş ve eşim hoppp çıkışını vererek eve yolcu edilmiş hayırlısı bakalımrabbim ayarlar işimizi inşşş
günaydınnnnn güzel annişler topiği ben açayım biraz erken oldu ama ilk günaydın mesajı benden gelsin dedim :118:sabah 10 gibi evden çıkacağım sonracıma aşımı olacağımondan sonra ise bebekime gideceğim
dün kahvaltıyı yaptık sonra eşim bahçeye gidelim dedi sıcak dedim anlamadı ve hoppp bahçede buldum kendimisıcakta zor oldu ama gece 12 ye kadar bahçede kaldık eşimle rüzgardan üşüdüm evde yanıyoruz oysa salatalıklarım baya olmuş pazar günü 1 kiloya yakın toplarım galiba eşime resimlerini çektirdim sizlere göstereceğim inşş ama nasıl keyifli o yetiştirdiğimiz ürünlere bakmak eşim nasıl mutlu oluyor orda sanki bahçeyle konusuyor bana hiç iş yaptırmıyor
pazar günü kaynanacığım amanda fatmam canım gülüm fatmam ben fatmamı çoook severim diye türkü yazdı banadaha neler oldu neler ama başım boş değil ki...
ha bu arada eşim işten çıktı yani çıkardılar kamyonu sürememiş 3 . vitesle kalkış yapmış düşünün artık hangi araba 3. vitesle kalkarsa iftira hazır işte
kayınpeder eşimin yanındaki şöföre oğlumu ezdirmem diye kafa tutmuş ve eşim hoppp çıkışını vererek eve yolcu edilmiş hayırlısı bakalımrabbim ayarlar işimizi inşşş
günaydınlarrrrrr
ramazan-ı şeriflerimizzz hayır olsun kızlar, Allah bizi affetsin tutamadığımız oruçlarımız için.
akşam eşim için kalktım onunla masaya oturduk eşlik etmek istedim bişi yemedim sohbet ettik biraz, kıyamadım onaasonra yattım ama çok zor uyudum, biraz uykusuzum açıkçası ama eşimide yalnız bırakmak istemiyorumm, 3 te kalkmak gerekiyor, 4 te ezan okunuyr uyumak için vakit var yine erken kalkıcaz idare edicez
günaydın cnm, oy oy salatalık mıçek göstertt :)
ay tatlım ramazan ayında işten mi çıkartılır yaaüzüldüm, ne vicdansızlar var of off , tazminat verdiler mi bari ? tez zamanda yeni bir iş bulur inş. kuzum yaa
kayınvalidenin türküsünü anlamadım :26:
beysal günaydınn kuzum nasıl oldun ?
sahinuss günaydın canımm
aynı durumdayım zor geliyor tutmuyor olmak ama rabbim affetsin ve tutabilmeyi nasip etsin inşallahgünaydın güzel anneler nasılsınız
sahura uyandık ama niyetlenmedik,içimde bi burukluk var ilk kez ramazanda oruçsuzum, ama oğluşumu düşününce rahatlıyorum hemen
dua topicinde yazıyor kuzucum duaları nilgün ve mirayınbu gün dua günümüz milona ve niltt dualarını yazarsanız ona göre okuyalım kızlarrrr
günaydın güzel anneler nasılsınız
sahura uyandık ama niyetlenmedik,içimde bi burukluk var ilk kez ramazanda oruçsuzum, ama oğluşumu düşününce rahatlıyorum hemen
günaydınlarrrrrr
ramazan-ı şeriflerimizzz hayır olsun kızlar, Allah bizi affetsin tutamadığımız oruçlarımız için.
akşam eşim için kalktım onunla masaya oturduk eşlik etmek istedim bişi yemedim sohbet ettik biraz, kıyamadım onaasonra yattım ama çok zor uyudum, biraz uykusuzum açıkçası ama eşimide yalnız bırakmak istemiyorumm, 3 te kalkmak gerekiyor, 4 te ezan okunuyr uyumak için vakit var yine erken kalkıcaz idare edicez
günaydın cnm, oy oy salatalık mıçek göstertt :)
ay tatlım ramazan ayında işten mi çıkartılır yaaüzüldüm, ne vicdansızlar var of off , tazminat verdiler mi bari ? tez zamanda yeni bir iş bulur inş. kuzum yaa
kayınvalidenin türküsünü anlamadım :26:
beysal günaydınn kuzum nasıl oldun ?
sahinuss günaydın canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?