2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

:98::98::98::98::98::98:

gider ayak bu yapılır mı esrammmm

görüşürüz cnm sende aeo... aysun kaptı kaptı hemde en has köşesini kaptı....

kapar o kaparrrrrr

pişşt uslu durun bakim sahur var bu akşam :) ben eşime eşlik edeyim bari kalkacam onunla birlikte yarın benim için zor olacak ama olsun ne yapalım :)

sahur var da son artık bu da
ben de kalkıcam hergün... hatta evdekilere yemek kahvaltı bile hazırlarım :)

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

görmedi mi hamile olduğunu yaa??
sanada yürüyüş olur artık...

evett gitsin sıcaklarrr :):)
hadi bakalım.. sen de heyecan tavan yapmıştır şimdi :)

esra merhaba cnm nasılsın

esra merhaba cnm nasılsın

kızlar ramazan geldi hoşgeldi inşallah tüm bereketiyle evlerimizi doldurur sağlık huzur mutluluk getirir yuvalarımıza yavrularımıza... ailelerimizle sevdiklerimizle iman ibadet dua dolu bir ramazaan geçirmeyi nasip etsin Rabbim... sizden acil yardım istiyorum babacım heveslendi beşik almak istedi bize bende kırmaak istemiyorum hem kullanışlı hem uygun olması bakımından bikaç seçeneğe indirdim beşiği ekliycem fotolarını 200 tl civarı bunlar burada bana sunabileceğiniz başka bir seçenek varsa bunların dışında seve seve bakarım... benim evim küçük ve tayinciyiz buda seçimimi yaapaarken etkili oldu bu beşikler arasında cibinliği yüksek olan çokmu abartılı olur erkek bebek için bilemedim sizin fikrinizi öğrenebilirmiyim sizler bebişler için beşik düşünmeye başladınızmı hattaa aaaldınızmı? naasıl?

Son düzenleme:

tatlım bence esınlıkle 1 numralaı mavı olan derı dıgerı cok abrtı geldı bende 1.tarzında alıcam
benım buyuk banbu sepetım var ilk onu kullanıcam sonrasında ıse hanıa artık yeterlı gelmeyınce park yataga gecırıcem zaten silerıkı zmanda odasıa ayrılıcak ee başladınızmı alışverışe ay ben agustos sonu dedım ama bugun daynamayıp aldım bışeyler

bambu sepeti yenimi aaldın fiyatı neydi??? bende özeniyorum bambu beşiğe aama evim küçük gerek yok diyorlaar bende o kücücükken böyle uçuş uçuş şeylerle prens havasını yaşamaak istiyorum heralde bemmbeyaz tüllü şeyler faalan :) sen hevesini bambu beşikteyken aalıcaksın tabi dimi

tatlım benım kızımdan var onu bıraz tulunu falan degıştırcez ben var kullanıcam buyuk boy ama su an 450 cıvarlaındA FALAN FIYATI AMA hanı cokta uzun kullanabılcegı bı urun degıl 8 9 ay falan kullanıyo bencede erek yok cnm dırek park yatak al derım ben kızıma bıde buyuyen yatk ta almıştım belısten ama ne oldu kocaman yer kaplıyo falan 2.de kullanamadık bıle kızıma oda ayırırkende onu tercıh eetmedık yenı takım aldık yanı park yatak en mantıklı ve kullanışlı tatlım

günaydınnnnn güzel annişler topiği ben açayım biraz erken oldu ama ilk günaydın mesajı benden gelsin dedim :118:sabah 10 gibi evden çıkacağım sonracıma aşımı olacağım ondan sonra ise bebekime gideceğim
dün kahvaltıyı yaptık sonra eşim bahçeye gidelim dedi sıcak dedim anlamadı ve hoppp bahçede buldum kendimisıcakta zor oldu ama gece 12 ye kadar bahçede kaldık eşimle rüzgardan üşüdüm evde yanıyoruz oysasalatalıklarım baya olmuş pazar günü 1 kiloya yakın toplarım galiba eşime resimlerini çektirdim sizlere göstereceğim inşşama nasıl keyifli o yetiştirdiğimiz ürünlere bakmak eşim nasıl mutlu oluyor orda sanki bahçeyle konusuyor bana hiç iş yaptırmıyor
anlatacak o kadar şey birikti ki....
pazar günü kaynanacığım amanda fatmam canım gülüm fatmam ben fatmamı çoook severim diye türkü yazdı bana daha neler oldu neler ama başım boş değil ki...
ha bu arada eşim işten çıktı yani çıkardılar kamyonu sürememiş 3 . vitesle kalkış yapmış düşünün artık hangi araba 3. vitesle kalkarsa iftira hazır işte
kayınpeder eşimin yanındaki şöföre oğlumu ezdirmem diye kafa tutmuş ve eşim hoppp çıkışını vererek eve yolcu edilmiş hayırlısı bakalımrabbim ayarlar işimizi inşşş

canım benim baya bir karışık desene işler Allah sonunuzu hayır etsin inşallah eşin bahçede stres atıyor anlaşılan bırakta yetiştirsin sebzelerini :)
ben debu gece sahura kalktım eşim için hazırladım sofrayı sonra muhabbet falan ettik sonra yattım ama gözümü bile kırpmadım uyuyamadım şimdide işteyim bakalım bugün nasıl akşam olucak saat 4 buçukta bebişle randevumuz heyecanlıyım

Herkese hayırlı ramazanlar bu arada kuzular

Günaydın millet. Bulemsucum eşinin durumuna inan üzüldüm bizimkide dün kafa tutmuş onu ankara dışındaki fabrikaya bir kaç gün yollamakistemiş patron o da ben eşimi bırakıyorum hem diğerlerinin evi daha yakın demiş ben taaa batıkenttenten mamağa geliyorum çankayaya eşim bırakıp o hamile biliyorsunuz demiş. Onlarda biraz söylenmiş. Ama şunu anladım ki ya kurumsal bir şirkette çalışacaksın ya da devlet dairesinde bu konuda çok şanslıyım geçen hafta tatilde eşim pzr gitti cuma geldi anamura yoğunluktan izin veremezlermişmiş zaten kıloldum hayırlısıyla Allah benim memurluk işimi yapsada bu şehirden gitsem kocamı da bu hayattan çekip çıkarsam :))) nasıl olsa bir bileziği var kolunda ha bu arada bebiş küçük de olsa kısmetiyle geldi şirket kuruluş yılı şerefine hesabımıza bir miktar para yatırdı oğluşuma cici alacağım ben onunla.bulemsu mesaj kutun dolu bu arada

günaydınlarrrrrr

ramazan-ı şeriflerimizzz hayır olsun kızlar, Allah bizi affetsin tutamadığımız oruçlarımız için.

akşam eşim için kalktım onunla masaya oturduk eşlik etmek istedim bişi yemedim sohbet ettik biraz, kıyamadım onaa sonra yattım ama çok zor uyudum, biraz uykusuzum açıkçası ama eşimide yalnız bırakmak istemiyorumm, 3 te kalkmak gerekiyor, 4 te ezan okunuyr uyumak için vakit var yine erken kalkıcaz idare edicez

günaydın cnm, oy oy salatalık mı çek göstertt :)

ay tatlım ramazan ayında işten mi çıkartılır yaa üzüldüm, ne vicdansızlar var of off , tazminat verdiler mi bari ? tez zamanda yeni bir iş bulur inş. kuzum yaa

kayınvalidenin türküsünü anlamadım :26:

beysal günaydınn kuzum nasıl oldun ?

sahinuss günaydın canımm

günaydın güzel anneler nasılsınız
sahura uyandık ama niyetlenmedik,içimde bi burukluk var ilk kez ramazanda oruçsuzum, ama oğluşumu düşününce rahatlıyorum hemen

cır cır devam tatlım uykusuzluk var uyuyamadım bende tatlım

günaydın güzel anneler nasılsınız
sahura uyandık ama niyetlenmedik,içimde bi burukluk var ilk kez ramazanda oruçsuzum, ama oğluşumu düşününce rahatlıyorum hemen
aynı durumdayım zor geliyor tutmuyor olmak ama rabbim affetsin ve tutabilmeyi nasip etsin inşallah

bu gün dua günümüz milona ve niltt dualarını yazarsanız ona göre okuyalım kızlarrrr
dua topicinde yazıyor kuzucum duaları nilgün ve mirayın

günaydın kuşum herkes sahura kalkmış anlaşılan bugün işyerinin pastanesi boştu alışmıştım kuyruğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…