2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kalp atışı duyana kadar cinsel ilişkiye girmemek genel bişey midir? bu topikteki herkes bunu uyguladı mı?? eğer bireyselse esracım sana öyle söylemesinin bir sebebi var mıydı?

selam herkese
kızlar sımdı bende doktora gıtmedım henuz yanı gıttımde sadece ılk ogrendıgımde
daha gormedık
ama etrafımdan doktor ok demeden yapmayın uyarısı aldım
sonucta doktor rısklı gorebılır sız bılmıyorsunuz belkı cok rısklı
dusebılır
sadece uygun olunan durumlarda 3 ay ıcın ılıskı olabılır yazıyor
uygunmu degılmıs sormadan olmaz
sızde eslerınızde sabredebılırsınız mınıkler ıcın en azından doktor ok dıyene kadar
bu yola bas koyduk artık once can sonra canan
can suanda bebegımdır..öle dusunuyorum ben.kontrole gıtmeden yapmama taraftarıyım yoksa bu azaba dayanamam bısı olursa

inanamıyorummm. öyle bir adam düşünemiyorum yaaa. nasıl bir bencillik bu şaşatım kaldım vallahi.

Valla kızlar benin dr um ben söylemeden "cinsel hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz,bi sorun çıkmazsa doğuma kadar bile edebilirsiniz dedi"..Geçen gittiğimde yine söyledi..Herşey yolunda dedi çok şükür...Ama ben öğrendiğim ilk 2 hafta yanaşamadım eşime.şimdi tam tersi acaip bi istek var kızlar bende çok afedersiniz,sizde de öyle mi? Hormonlar şelale...

Bi çok arkadaşımda da öyle olmuş

sonuç olarak erken gebelikte bir doktora görünmek önemli demek ertelememeliyiz ve cinselliğin sorun yaratıp yaratmayacağını da sorarak sorun yoksa devam etmeliyiz..... ben zaten hamile olduğumu geçen cuma öğrendim o zamana kadar haberli habersiz dıdıdıddııtttttttttttttttttt biiiiiibiiiiipop :) öğrendikten sonra 2 kez oldu ... ve şimdi beni korkuttunuz cumaya kadar bekliym bari...

kızlar içinizde izmirde oturan varmı varsa hangi hastaneye veya doktora gidiyosunuz tavsiye edebileceğiniz hastane veya doktor....... ben çok akrarsız kaldım bu konuda .....................

işte başlarda kesin yasak koyuyuolar. bazen doktorlar; bazen de hamileler kendi kendilerine.. korkularını biraz fazlaca büyütüp
sonra da bu korkuları devam ediyor ve risk geçse de geri dönemiyorlar ve tüm hamilelikleri boyunca devam ediyor bu durum. kötü olan işte bu..
sonuçta 9 ay epey uzun bir süre, kim ne derse desin

dediğim gibi, kendini fazla zorlamadan ama en azından erkek bakımından tatmin edici olabilecek faaliyetler de mevcut
aklına bişey gelmeyenlere özelden yazabilirim

bende ekşi elma yedim

kız allah seni şelaleye çok güldümm

inanamıyorummm. öyle bir adam düşünemiyorum yaaa. nasıl bir bencillik bu şaşatım kaldım vallahi.

ewt esracım ne adamlar var. allah razı olsun eşim çok anlayışlı. yüzeyselde yapılabilir.ilişki tamamen kopmamalı.ama illa tam anlamıyla ilişki olsun diyen adamlarıda anlamıyorum. ay şeyleri nasılsa üzerlerinde . kaçmıo yaaa. zaman bitince tekrar devam etsinler.

bana yaz canım belkı bılmedıgım seylerde vardıruygulayamas bıle aklımın bı kosesınde dursun

kızlarr benim bugunlük mesaim dolarr ben eve kaçar.. Hepinize iyi akşamlarrr, iyi dinlenmeler.. tatlı uykular... kendinize ve bebişlerinize iyi bakın:)))

kızlar içinizde izmirde oturan varmı varsa hangi hastaneye veya doktora gidiyosunuz tavsiye edebileceğiniz hastane veya doktor....... ben çok akrarsız kaldım bu konuda .....................

ben izmirdeyim canım. medicalparka gidiyorum. 1 kere gittim. daha memnun muyum bilmiyorum. cuma tekrar gidicem. hastane temiz güzel. hem istediğim saate randevu alabiliyorum. doğum için araştırmaya devam ediyorum.

ben izmirdeyim canım. medicalparka gidiyorum. 1 kere gittim. daha memnun muyum bilmiyorum. cuma tekrar gidicem. hastane temiz güzel. hem istediğim saate randevu alabiliyorum. doğum için araştırmaya devam ediyorum.

bende araştırıyorum sürekli aslında smyrna tüp bebek merkezinde tedavi gördüm öle hamile kaldım hamile kalınca doktorum ya smyrnada ayla hanım var ona git dedi veya başka bi doktor bul kendine dedi :) arkadaşlarım egepole gidiyolar Gökalp bey var ona git diyolar ama oda çok yoğun bi doktor.... salı gününe buca kadın doğumdan randevu aldım bi kaç kişi tavsiye etti internettende baktım doktorlarını internetten araştırdım ona göre bi doktordan randevu aldım bakalım memnun kalcakmıyım hayırlısı

merhaba kızlar ben de izmirde doğum yapmayı düşünüyorum. 9 eylül üniversitesinin doktorlarından özele mi gidilse acaba diyorum. yeni doğan ünitesi sanırım ege de ve 9 eylül de var. öyle duydum. siz de bilglierinizi buradan paylaşırsanız çok sevinirim. görev için gaziantepteyim ama antepte doğurmak istemiyorum

ben de izmirdeyim, doruk tıp merkezine gidiyorum bucada, ayşe hanım diye bir doktor var hastası ve beğeneni çok, ben açıkcası hastaneye gitmek istemedim, kimi sorsam hastanaye giden sezeryan oluyor, ben bir sorun olmadığı sürece sezeryana çok karşıyım, bu arada Allah muhtaç etmesin ama erkek doktora gitmezdim herhalde

yeni doğan ünitesi neden sordunuz ki, küvez mi soruyorsunuz, açıkcası 9 eylülü hiç beğenmiyorum, kim gitse hastane mikrobu kapıyor o hastanede, insanları tezlerine konu olsun diye resmen kobay gibi kullanıyor araştırma hastaneleri, çok kalabalık hastaneler 9 eylül de ege de, bebekte ciddi bir sorun olmadığı sürece oralarda doğum yapmanızı önermem, normal zamanında doğan bir bebeğin yeni doğan ünitesine konulması gereksiz

evet bende de çok ciddi bir değişiklik oldu,hayret ettim hatta... mantığım birşey yapmak istemiyor korkudan ya birşey olursa diye ama hormonlarım çok farklı çalışıyor.... kan dolaşımımız hızlandığı için böyle oluyormuş normalmiş,ilişkide orgazm olunca da endorfin salgılıyormuşuz o da bebeğe çok faydalıymış hatta :)))) biz yine de yapamadık hala eşimle,tüp bebekle hamile kaldım,birazda ondan olsa gerek bir şey olacak diye ödümüz kopuyor.... en iyisi doktordan onay alıp rahat rahat yapmak...

evime ve işime yakın olsun diye özellikle medicali seçtim. acil bir durumda ulaşabileceğim kadar yakın bana. daha bebekler küçük araştırmak için vaktimiz var.

yeni doğan ünitesi zorunlu diye biliyorum. her hastanede var ama kuvez sayısı hastaneye göre değişebilir.

aslında konak doğumevi hastanesi iyi bir yer. bende bilmiyorum özel mi olsa orası mı olsa diye. araştırıyorum.

benim arkadaşım 9 eylüle gidiyor doğumu orda yapacak ama hiç memnun değil kontrollere gittiğinde hiç ilgilenmiyolar asistanlar giriyomuş kontrollere arkadaşım 9 eylülde doktoru vardı profösördü ondan çok memnun olduğu için gitti oraya daha sonra doktorlarla 9 eylül arasında bi problemmi ne oldu bişiler değişti doktoru şifa hastanesi ile çalışmaya başladı şifanında sgk anlaşması olmadığı için muayane ücreti 250 tl arkadaşım hem şifaya özele doktoruna gidiyo hemde 9 eylüle doğumu 9 eylülde yapacak sgk karşıladığı için.... ama iki arkadaşım 9 eylülde doğum yaptı çok menun kalmışlardı ...... buca kadın doğumda internetten araştırdığım kadarıyla yeni doğan servisi çok güzel yalnız gebeliğin en başından itibaren mi yoksa belli bi haftasından itibaren mi tam olarak emin değilim ama doğum yapılacak hastanede muayaneye başlanması gerekiyormuş hastaneler problem yaratıyormuş diye duydum ...

internetten kopyalayıp yapıştırdım :)

15 adet kuvez 15 hemşire 5 doktor ile hizmet vermektedir.
HASTANEMİZ, SUİT ve ÖZEL ODALARLARIYLA HİZMET VERMEYE BAŞLADI

ANNE OTELİ HİZMETE AÇILDI

--------------------------------------------------------------------------------

Doğumun ardından hastaneden taburcu olan, ancak bebeklerinin tedavisi süren anneler, kimi durumlarda sıkıntı yaşayabiliyor. İzmir dışından gelen annelerin mağduriyetini sonlandırmak amacıyla çevre il ve ilçelerden gelen, kalacak yeri olmayan, ihtiyaç sahibi anneler için Anne Oteli hizmetini başlattık. Yenidoğan bebeklerin, 2 saatte bir anne sütüyle beslenmeleri, emzirilmeleri gerekiyor. Otelde kalan annelere, 3 öğün yemek verilmekte, anneler 2 saatte bir bebeklerini emzirebilmekte ve bebeklerinin taburcu olmasını rahat şekilde beklemektedirler. Anne Otelinde annelerimize 5 yıldızlı otel konforunda hizmet sunulmaktadır. Doğumun ardından taburcu edilen, ancak bebeğine yakın olması gereken annelere yönelik ücretsiz uygulamanın, Türkiye'de örneği bulunmamaktadır. Otele giriş sırasında sunulan kart sayesinde annelere, hastane yemekhanesinden ücret ödemeksizin faydalanma imkanı sağlanmaktadır. Annelerin konforu gözetilerek hazırlanan odalarda, televizyon, buzdolabı, telefon, hatta fön makinesi mevcuttur. SHÇEK tarafından hastanemize yönlendirilen küçük yaşta gebe kalan bakıma muhtaç anneler de Anne Oteli'nden yararlanabilmektedir.

Aynen öyle,bende ondan korkuyordum ama atlattım çok şükür,tabi ki gerçek anlamda ilişki olmadığı zamanlarda bir çok alternatif var zatenama aksi gibi eşim grip oldu şimdi de ben diyar diyar kaçıyorum

kız allah seni şelaleye çok güldümm

Ay ama gerçekten öyle yaa,adamın boğazına basıcam nerdeyse,uykudan uyandırdığım bile oldu
diyorum noluyo bana,ne bu azgınlık,bu ben miyim,ben değilim

Aynen aynen,çok enteresan bir duygu yaa,o yüzden dr dan onay aldığım için içim rahat,malum kısmet olurda bebişler doğarsa o zaman da yorgunluktan vakit bulabilirsek yanaşırız herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…