kalp atışı duyana kadar cinsel ilişkiye girmemek genel bişey midir? bu topikteki herkes bunu uyguladı mı?? eğer bireyselse esracım sana öyle söylemesinin bir sebebi var mıydı?
bu arada kızımda risk vardı. ilişki yasak dedi dr.4 ay biz o yüzden ilişkiye girmedik.4 aydan sonrada amniosentez oldum.çook riskli olduğu için doğuma kadarda o işi yapmadım. eşim benden sırf bu yüzden soğuyacaksa soğusun bence. bi anne için önce yavrusu önemlidir.ve oda çok anlayışlı oldu.hiç lafını etmedi. sonuç itibariyle ilişkimizde bi fark olmadı.doğum sonrası 40 gün kanama .derken temizlendim.ilişkiye devam... valla hem bana saygısını sevgisini anlayışını kanıtladı, hemde dahada bağlandık birbirimize. ilişki tabi önemli ama bence beklentisiz sevmek çok daha önemli arkadaşlar. bu süreç çabuk geçi,yor.ve yine aynı tempo devam gidiyor.sırf eşim soğumasın diyede düşünmeyin. ayrıca illa ilişkiye girerek rahatlamıyorlar ki.bi şekilde ilgilenirseniz sorun olmuyor. yani bende olmadı. ama çok anlayışsız adamlarda var. mesela benim arkadaşıma eşi sezeryan istedi. zevk alması değişmesin diye. ben gebertirim öle kacayı beeeee
Valla kızlar benin dr um ben söylemeden "cinsel hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz,bi sorun çıkmazsa doğuma kadar bile edebilirsiniz dedi"..Geçen gittiğimde yine söyledi..Herşey yolunda dedi çok şükür...Ama ben öğrendiğim ilk 2 hafta yanaşamadım eşime.şimdi tam tersi acaip bi istek var kızlar bende çok afedersiniz,sizde de öyle mi? Hormonlar şelale...
Bi çok arkadaşımda da öyle olmuş
selam kızlar bugun yazamadım ısyerınde yogundum bıraz ama meyvelerınızı kontrol etmeye geldım
ben 1 eksı elma yedım sızler bakım 1 lt de su ıctım folıkasıtımı aldım bu kadar
kız hızlı kovalamasın dikkat et.benim eşimde kıyamam diyor. bu hali çok hoşuma gidiyor, ince düşünmesi, endişelenmesi.
kocam dışarı kaçacak düşüncesiyle bu işe girişmem zaten, adamın içinde varsa kaçar zaten, kimse durduramaz. birbirimize güvendik bu yola girdik, herşeyin hayırlısı.
eşlerimiz düşünceli Allah eşimden razı olsun kocalarımızdan
1 muz 1 elma yedim. 1 kasede yoğurt yedim. su 1,5 lt.
Valla kızlar benin dr um ben söylemeden "cinsel hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz,bi sorun çıkmazsa doğuma kadar bile edebilirsiniz dedi"..Geçen gittiğimde yine söyledi..Herşey yolunda dedi çok şükür...Ama ben öğrendiğim ilk 2 hafta yanaşamadım eşime.şimdi tam tersi acaip bi istek var kızlar bende çok afedersiniz,sizde de öyle mi? Hormonlar şelale...
inanamıyorummm. öyle bir adam düşünemiyorum yaaa. nasıl bir bencillik buşaşatım kaldım vallahi.
işte başlarda kesin yasak koyuyuolar. bazen doktorlar; bazen de hamileler kendi kendilerine.. korkularını biraz fazlaca büyütüp
sonra da bu korkuları devam ediyor ve risk geçse de geri dönemiyorlar ve tüm hamilelikleri boyunca devam ediyor bu durum. kötü olan işte bu..
sonuçta 9 ay epey uzun bir süre, kim ne derse desin
dediğim gibi, kendini fazla zorlamadan ama en azından erkek bakımından tatmin edici olabilecek faaliyetler de mevcut
aklına bişey gelmeyenlere özelden yazabilirim
kızlar içinizde izmirde oturan varmı varsa hangi hastaneye veya doktora gidiyosunuz tavsiye edebileceğiniz hastane veya doktor....... ben çok akrarsız kaldım bu konuda .....................
kızlarr benim bugunlük mesaim dolarr ben eve kaçar.. Hepinize iyi akşamlarrr, iyi dinlenmeler.. tatlı uykular... kendinize ve bebişlerinize iyi bakın:)))
ben izmirdeyim canım. medicalparka gidiyorum. 1 kere gittim. daha memnun muyum bilmiyorum. cuma tekrar gidicem. hastane temiz güzel. hem istediğim saate randevu alabiliyorum. doğum için araştırmaya devam ediyorum.
ben izmirdeyim canım. medicalparka gidiyorum. 1 kere gittim. daha memnun muyum bilmiyorum. cuma tekrar gidicem. hastane temiz güzel. hem istediğim saate randevu alabiliyorum. doğum için araştırmaya devam ediyorum.
bende araştırıyorum sürekli aslında smyrna tüp bebek merkezinde tedavi gördüm öle hamile kaldım hamile kalınca doktorum ya smyrnada ayla hanım var ona git dedi veya başka bi doktor bul kendine dedi :) arkadaşlarım egepole gidiyolar Gökalp bey var ona git diyolar ama oda çok yoğun bi doktor.... salı gününe buca kadın doğumdan randevu aldım bi kaç kişi tavsiye etti internettende baktım doktorlarını internetten araştırdım ona göre bi doktordan randevu aldım bakalım memnun kalcakmıyım hayırlısı
merhaba kızlar ben de izmirde doğum yapmayı düşünüyorum. 9 eylül üniversitesinin doktorlarından özele mi gidilse acaba diyorum. yeni doğan ünitesi sanırım ege de ve 9 eylül de var. öyle duydum. siz de bilglierinizi buradan paylaşırsanız çok sevinirim. görev için gaziantepteyim ama antepte doğurmak istemiyorum
bende araştırıyorum sürekli aslında smyrna tüp bebek merkezinde tedavi gördüm öle hamile kaldım hamile kalınca doktorum ya smyrnada ayla hanım var ona git dedi veya başka bi doktor bul kendine dedi :) arkadaşlarım egepole gidiyolar Gökalp bey var ona git diyolar ama oda çok yoğun bi doktor.... salı gününe buca kadın doğumdan randevu aldım bi kaç kişi tavsiye etti internettende baktım doktorlarını internetten araştırdım ona göre bi doktordan randevu aldım bakalım memnun kalcakmıyım hayırlısı
merhaba kızlar ben de izmirde doğum yapmayı düşünüyorum. 9 eylül üniversitesinin doktorlarından özele mi gidilse acaba diyorum. yeni doğan ünitesi sanırım ege de ve 9 eylül de var. öyle duydum. siz de bilglierinizi buradan paylaşırsanız çok sevinirim. görev için gaziantepteyim ama antepte doğurmak istemiyorum
işte başlarda kesin yasak koyuyuolar. bazen doktorlar; bazen de hamileler kendi kendilerine.. korkularını biraz fazlaca büyütüp
sonra da bu korkuları devam ediyor ve risk geçse de geri dönemiyorlar ve tüm hamilelikleri boyunca devam ediyor bu durum. kötü olan işte bu..
sonuçta 9 ay epey uzun bir süre, kim ne derse desin
dediğim gibi, kendini fazla zorlamadan ama en azından erkek bakımından tatmin edici olabilecek faaliyetler de mevcut
aklına bişey gelmeyenlere özelden yazabilirim
kız allah seni şelaleye çok güldümm
evet bende de çok ciddi bir değişiklik oldu,hayret ettim hatta... mantığım birşey yapmak istemiyor korkudan ya birşey olursa diye ama hormonlarım çok farklı çalışıyor.... kan dolaşımımız hızlandığı için böyle oluyormuş normalmiş,ilişkide orgazm olunca da endorfin salgılıyormuşuz o da bebeğe çok faydalıymış hatta :)))) biz yine de yapamadık hala eşimle,tüp bebekle hamile kaldım,birazda ondan olsa gerek bir şey olacak diye ödümüz kopuyor.... en iyisi doktordan onay alıp rahat rahat yapmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?