2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
nilgünün bebişi 1 kg olmuş dün benimle aynı arkadaşım 700 gr mış acaba bizim sıpış ne kadar oldu?

hadi yaa, kahve limon olayını denedin mi kuzm ? benim kini tık diye kesti

günaydın kuşum herkes sahura kalkmış anlaşılan bugün işyerinin pastanesi boştu alışmıştım kuyruğa

galiba baksana uyuyor herkes

günaydın kızlar...ramazanı şerifimiz hayırlı olsun,bereketiyle huzuruyla gelsin inş..

günaydın canım aminnnn

nilgünün bebişi 1 kg olmuş dün benimle aynı arkadaşım 700 gr mış acaba bizim sıpış ne kadar oldu?

hadi ya o kadar bbüyümüş mü maşllah

hayatım canım ben hamileliğin başından beri kahveden tiksindim midemi bulandırıyor o yüzden onu deneyemedim canım

karışık gibi tatlım ama iyi oldu dedim eşime sen çıksaydın işi beğenmedide çıktı derlerdi onlar çıkardı iyi oldu kimse ses edeemz dedim..
sahura benim gibi sende kalkmışsın allah sevabını verir inş canım eşinede sabrını versin inşş tuttuğu orucun

canım bu kafa falan tutmamış öbür şöför emekliymiş ve eşimden olan şöförü çok ezmiş kendi yatmış kayınpederde aynı hareketleri oğluma yapma sakın demiş ve adamı gözetleyip durmuş sonrada eşim işten çıktı işte:26:yalanları yalan olsa gam yemem kamyonu 3.vitesle kaldırıyormuş ki öyle bir imkan yok siz biliyormusunuz 3. vitesle kalkan araba:26:mesaj kutusunu boşalttım canım
eşin için üüzlme işini seviyorsa çıkmasın benim eşim iş yerinde olan kişilerin oyununa geldi ve kendi işinden çıktı şimdi ise düzen tutturamadı maleseff
iş yerinden gelen paraya sevindim canım al oğluşuna güzel güzel ciciler
sahura kalkmanın sevabını veriri rabbim şekerim allah kabul etsinnn özürümüz belli bizim
eşimin telefondan pc akdarsın ekleyecem canım ama nasıl zevk veriyor o sebzelerin olması emeğin karşılığıramazan önü çıkardılar canım ne tazminatı adamlar eşime bile dememişler işten çıktın diye kayınpederi aradılar da söylediler
kayınvalidemi pazar günü öbür elti ve eşi haşladılar oda bana olan sevgisini bu türkü ile söyledi canımmmee ne yaparsa yapsın fatma ona hiç ses etmez ki anlasın 12 seneden sonra değil mi

ben beyaz olanlardan 2ncısını begendım kenarlarında mavı olan yani
günaydın canım allah hayırlı kapılar acsın esıne ıns bu mübarek günlerde

sen memur deıl mısn kız ben kurum olunca memur sandım senı ıns Rabbım gönlünüze göre verir aslen buralı deıl mısınız:26:

ay bende merak edıyorum kızımı tepip duruyor içerden haftaya perşembe gitcem bende bakalım

kızlarr hepimize hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar olsun inş
ben sahura kalkmadım bugun esım gececı oldugu ıcın ama gec yattım bıraz oglusda erken kalkınca bende uykusuzum anlıycagınız ama ben alsıtım artık

kızlar günaydınnn

ancak gelebildim yaaa ölçüm için geldiler ben onları unutmuştummm

üretimde orda burdaa koştum resmen Allahım korusun bebeğimiiii

offf yaaa yooruldummm

sizler nasılsınızz??

canım bahcenıze sevındımm esının ısten cıkarılmasına ıse uzuldum ınsallah tez vakıtte rahat edecegı bı ıs bulur.derın bı ohh cekersınızzz

biraz uykusuzum bende oruçlu değilim Allah affetsin kalktım kocişe mama hazırladım 2 kez girişimde bulundum kocacım kızdı yatırdı beni ben hazırlarım dedi 3. girişimde başarılı oldum vee hazırladımmm yedi yattık

Allaha hamd olsun bizleri eşlerimizle ailelerimizle bebeklerimizlee ramazanlara ulaştırdı Rabbim her sene bu güzel gunleri hayırla sağlıkla imanla bereketle huzurla görmeyi nasip etsin aminnnn

hayırlı ramazanlar tatlım ay ne guzel bugun bulemsuda sende bebısınızı göruceksınız benım 4 gunum var daha ınsallah bebısınız guzel haberler verır sıze

gunaydın cnm sahınuss sanada gunaydın tatlımm

amin canım benim rabbimden umudum var bu bir sınav geçmeyi nasip etsin rabbim

kızlar günaydınnn

ancak gelebildim yaaa ölçüm için geldiler ben onları unutmuştummm

üretimde orda burdaa koştum resmen Allahım korusun bebeğimiiii

offf yaaa yooruldummm

sizler nasılsınızz??
hoşgeldin gülüm dikkat et kendine

canım bahcenıze sevındımm esının ısten cıkarılmasına ıse uzuldum ınsallah tez vakıtte rahat edecegı bı ıs bulur.derın bı ohh cekersınızzz
sıkıntıda değiliz allaha şükür canım birikim vardı kenarda kıyıda ev kirasınıda 1 senelik peşin ödemiştik pencereler değiştiğinde rabbim darda koymaz inşşş

üzülme canım rabbim ödemeyi nasip etsin oruç borçlarımızı inşşş

bulemsucum çok üzüldümmm Allahtan hayırlısı olsun Rabbim mubarek gunler hurmetine sizide bizleride bulundugumuz darlıklardan çıkarsın aminnn

ben aşıya gidiyorum ordan dr gidiyorum görüşürüz canlarım allaha emanet olun emiiiiii

benim doğum kanalında olan sıpam için dr ne diyecek bakalım ben de tırsıyorum erken doğum olacak diye:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…