cır cır devam tatlım uykusuzluk var uyuyamadım bende tatlım
aynı durumdayım zor geliyor tutmuyor olmak ama rabbim affetsin ve tutabilmeyi nasip etsin inşallah
dua topicinde yazıyor kuzucum duaları nilgün ve mirayın
günaydın kuşum herkes sahura kalkmış anlaşılan bugün işyerinin pastanesi boştu alışmıştım kuyruğa
günaydın kızlar...ramazanı şerifimiz hayırlı olsun,bereketiyle huzuruyla gelsin inş..
nilgünün bebişi 1 kg olmuşdün benimle aynı arkadaşım 700 gr mış acaba bizim sıpış ne kadar oldu?
nilgünün bebişi 1 kg olmuşdün benimle aynı arkadaşım 700 gr mış acaba bizim sıpış ne kadar oldu?
karışık gibi tatlım ama iyi oldu dedim eşime sen çıksaydın işi beğenmedide çıktı derlerdi onlar çıkardı iyi oldu kimse ses edeemz dedim..canım benim baya bir karışık desene işler Allah sonunuzu hayır etsin inşallah eşin bahçede stres atıyor anlaşılan bırakta yetiştirsin sebzelerini :)
ben debu gece sahura kalktım eşim için hazırladım sofrayı sonra muhabbet falan ettik sonra yattım ama gözümü bile kırpmadım uyuyamadım şimdide işteyim bakalım bugün nasıl akşam olucak saat 4 buçukta bebişle randevumuz heyecanlıyım
Herkese hayırlı ramazanlar bu arada kuzular
canım bu kafa falan tutmamış öbür şöför emekliymiş ve eşimden olan şöförü çok ezmiş kendi yatmış kayınpederde aynı hareketleri oğluma yapma sakın demiş ve adamı gözetleyip durmuş sonrada eşim işten çıktı işte:26:yalanları yalan olsa gam yemem kamyonu 3.vitesle kaldırıyormuş ki öyle bir imkan yok siz biliyormusunuz 3. vitesle kalkan araba:26:mesaj kutusunu boşalttım canımGünaydın millet. Bulemsucum eşinin durumuna inan üzüldüm bizimkide dün kafa tutmuş onu ankara dışındaki fabrikaya bir kaç gün yollamakistemiş patron o da ben eşimi bırakıyorum hem diğerlerinin evi daha yakın demiş ben taaa batıkenttenten mamağa geliyorum çankayaya eşim bırakıp o hamile biliyorsunuz demiş. Onlarda biraz söylenmiş. Ama şunu anladım ki ya kurumsal bir şirkette çalışacaksın ya da devlet dairesinde bu konuda çok şanslıyım geçen hafta tatilde eşim pzr gitti cuma geldi anamura yoğunluktan izin veremezlermişmiş zaten kıloldum hayırlısıyla Allah benim memurluk işimi yapsada bu şehirden gitsem kocamı da bu hayattan çekip çıkarsam :))) nasıl olsa bir bileziği var kolunda ha bu arada bebiş küçük de olsa kısmetiyle geldi şirket kuruluş yılı şerefine hesabımıza bir miktar para yatırdı oğluşuma cici alacağım ben onunla.bulemsu mesaj kutun dolu bu arada
sahura kalkmanın sevabını veriri rabbim şekerim allah kabul etsinnn özürümüz belli bizimgünaydınlarrrrrr
ramazan-ı şeriflerimizzz hayır olsun kızlar, Allah bizi affetsin tutamadığımız oruçlarımız için.
akşam eşim için kalktım onunla masaya oturduk eşlik etmek istedim bişi yemedim sohbet ettik biraz, kıyamadım onaasonra yattım ama çok zor uyudum, biraz uykusuzum açıkçası ama eşimide yalnız bırakmak istemiyorumm, 3 te kalkmak gerekiyor, 4 te ezan okunuyr uyumak için vakit var yine erken kalkıcaz idare edicez
günaydın cnm, oy oy salatalık mıçek göstertt :)
ay tatlım ramazan ayında işten mi çıkartılır yaaüzüldüm, ne vicdansızlar var of off , tazminat verdiler mi bari ? tez zamanda yeni bir iş bulur inş. kuzum yaa
kayınvalidenin türküsünü anlamadım :26:
beysal günaydınn kuzum nasıl oldun ?
sahinuss günaydın canımm
ben beyaz olanlardan 2ncısını begendım kenarlarında mavı olan yanikızlar ramazan geldi hoşgeldi inşallah tüm bereketiyle evlerimizi doldurur sağlık huzur mutluluk getirir yuvalarımıza yavrularımıza... ailelerimizle sevdiklerimizle iman ibadet dua dolu bir ramazaan geçirmeyi nasip etsin Rabbim... sizden acil yardım istiyorum babacım heveslendi beşik almak istedi bize bende kırmaak istemiyorum hem kullanışlı hem uygun olması bakımından bikaç seçeneğe indirdim beşiği ekliycem fotolarını 200 tl civarı bunlar burada bana sunabileceğiniz başka bir seçenek varsa bunların dışında seve seve bakarım... benim evim küçük ve tayinciyiz buda seçimimi yaapaarken etkili oldu bu beşikler arasında cibinliği yüksek olan çokmu abartılı olur erkek bebek için bilemedim sizin fikrinizi öğrenebilirmiyim sizler bebişler için beşik düşünmeye başladınızmı hattaa aaaldınızmı? naasıl?
Eki Görüntüle 468531 Eki Görüntüle 468532 Eki Görüntüle 468533 Eki Görüntüle 468534
günaydın canım allah hayırlı kapılar acsın esıne ıns bu mübarek günlerdegünaydınnnnn güzel annişler topiği ben açayım biraz erken oldu ama ilk günaydın mesajı benden gelsin dedim :118:sabah 10 gibi evden çıkacağım sonracıma aşımı olacağımondan sonra ise bebekime gideceğim
dün kahvaltıyı yaptık sonra eşim bahçeye gidelim dedi sıcak dedim anlamadı ve hoppp bahçede buldum kendimisıcakta zor oldu ama gece 12 ye kadar bahçede kaldık eşimle rüzgardan üşüdüm evde yanıyoruz oysa salatalıklarım baya olmuş pazar günü 1 kiloya yakın toplarım galiba eşime resimlerini çektirdim sizlere göstereceğim inşş ama nasıl keyifli o yetiştirdiğimiz ürünlere bakmak eşim nasıl mutlu oluyor orda sanki bahçeyle konusuyor bana hiç iş yaptırmıyor
anlatacak o kadar şey birikti ki....
pazar günü kaynanacığım amanda fatmam canım gülüm fatmam ben fatmamı çoook severim diye türkü yazdı banadaha neler oldu neler ama başım boş değil ki...
ha bu arada eşim işten çıktı yani çıkardılar kamyonu sürememiş 3 . vitesle kalkış yapmış düşünün artık hangi araba 3. vitesle kalkarsa iftira hazır işte
kayınpeder eşimin yanındaki şöföre oğlumu ezdirmem diye kafa tutmuş ve eşim hoppp çıkışını vererek eve yolcu edilmiş hayırlısı bakalımrabbim ayarlar işimizi inşşş
Günaydın millet. Bulemsucum eşinin durumuna inan üzüldüm bizimkide dün kafa tutmuş onu ankara dışındaki fabrikaya bir kaç gün yollamakistemiş patron o da ben eşimi bırakıyorum hem diğerlerinin evi daha yakın demiş ben taaa batıkenttenten mamağa geliyorum çankayaya eşim bırakıp o hamile biliyorsunuz demiş. Onlarda biraz söylenmiş. Ama şunu anladım ki ya kurumsal bir şirkette çalışacaksın ya da devlet dairesinde bu konuda çok şanslıyım geçen hafta tatilde eşim pzr gitti cuma geldi anamura yoğunluktan izin veremezlermişmiş zaten kıloldum hayırlısıyla Allah benim memurluk işimi yapsada bu şehirden gitsem kocamı da bu hayattan çekip çıkarsam :))) nasıl olsa bir bileziği var kolunda ha bu arada bebiş küçük de olsa kısmetiyle geldi şirket kuruluş yılı şerefine hesabımıza bir miktar para yatırdı oğluşuma cici alacağım ben onunla.bulemsu mesaj kutun dolu bu arada
günaydınnnnn güzel annişler topiği ben açayım biraz erken oldu ama ilk günaydın mesajı benden gelsin dedim :118:sabah 10 gibi evden çıkacağım sonracıma aşımı olacağımondan sonra ise bebekime gideceğim
dün kahvaltıyı yaptık sonra eşim bahçeye gidelim dedi sıcak dedim anlamadı ve hoppp bahçede buldum kendimisıcakta zor oldu ama gece 12 ye kadar bahçede kaldık eşimle rüzgardan üşüdüm evde yanıyoruz oysa salatalıklarım baya olmuş pazar günü 1 kiloya yakın toplarım galiba eşime resimlerini çektirdim sizlere göstereceğim inşş ama nasıl keyifli o yetiştirdiğimiz ürünlere bakmak eşim nasıl mutlu oluyor orda sanki bahçeyle konusuyor bana hiç iş yaptırmıyor
anlatacak o kadar şey birikti ki....
pazar günü kaynanacığım amanda fatmam canım gülüm fatmam ben fatmamı çoook severim diye türkü yazdı banadaha neler oldu neler ama başım boş değil ki...
ha bu arada eşim işten çıktı yani çıkardılar kamyonu sürememiş 3 . vitesle kalkış yapmış düşünün artık hangi araba 3. vitesle kalkarsa iftira hazır işte
kayınpeder eşimin yanındaki şöföre oğlumu ezdirmem diye kafa tutmuş ve eşim hoppp çıkışını vererek eve yolcu edilmiş hayırlısı bakalımrabbim ayarlar işimizi inşşş
gunaydın ne var ne yok keyıfler yerınde mı anacımm
canım benim baya bir karışık desene işler Allah sonunuzu hayır etsin inşallah eşin bahçede stres atıyor anlaşılan bırakta yetiştirsin sebzelerini :)
ben debu gece sahura kalktım eşim için hazırladım sofrayı sonra muhabbet falan ettik sonra yattım ama gözümü bile kırpmadım uyuyamadım şimdide işteyim bakalım bugün nasıl akşam olucak saat 4 buçukta bebişle randevumuz heyecanlıyım
Herkese hayırlı ramazanlar bu arada kuzular
günaydınlarrrrrr
ramazan-ı şeriflerimizzz hayır olsun kızlar, Allah bizi affetsin tutamadığımız oruçlarımız için.
akşam eşim için kalktım onunla masaya oturduk eşlik etmek istedim bişi yemedim sohbet ettik biraz, kıyamadım onaasonra yattım ama çok zor uyudum, biraz uykusuzum açıkçası ama eşimide yalnız bırakmak istemiyorumm, 3 te kalkmak gerekiyor, 4 te ezan okunuyr uyumak için vakit var yine erken kalkıcaz idare edicez
günaydın cnm, oy oy salatalık mıçek göstertt :)
ay tatlım ramazan ayında işten mi çıkartılır yaaüzüldüm, ne vicdansızlar var of off , tazminat verdiler mi bari ? tez zamanda yeni bir iş bulur inş. kuzum yaa
kayınvalidenin türküsünü anlamadım :26:
beysal günaydınn kuzum nasıl oldun ?
sahinuss günaydın canımm
amin canım benim rabbimden umudum var bu bir sınav geçmeyi nasip etsin rabbimben beyaz olanlardan 2ncısını begendım kenarlarında mavı olan yani
günaydın canım allah hayırlı kapılar acsın esıne ıns bu mübarek günlerde
sen memur deıl mısn kız ben kurum olunca memur sandım senı ıns Rabbım gönlünüze göre verir aslen buralı deıl mısınız:26:
ay bende merak edıyorum kızımı tepip duruyor içerden haftaya perşembe gitcem bende bakalım
kızlarr hepimize hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar olsun inş
ben sahura kalkmadım bugun esım gececı oldugu ıcın ama gec yattım bıraz oglusda erken kalkınca bende uykusuzum anlıycagınız ama ben alsıtım artık
hoşgeldin gülüm dikkat et kendinekızlar günaydınnn
ancak gelebildim yaaa ölçüm için geldiler ben onları unutmuştummm
üretimde orda burdaa koştum resmen Allahım korusun bebeğimiiii
offf yaaa yooruldummm
sizler nasılsınızz??
sıkıntıda değiliz allaha şükür canım birikim vardı kenarda kıyıda ev kirasınıda 1 senelik peşin ödemiştik pencereler değiştiğinde rabbim darda koymaz inşşşcanım bahcenıze sevındımm esının ısten cıkarılmasına ıse uzuldum ınsallah tez vakıtte rahat edecegı bı ıs bulur.derın bı ohh cekersınızzz
üzülme canım rabbim ödemeyi nasip etsin oruç borçlarımızı inşşşbiraz uykusuzum bende oruçlu değilim Allah affetsinkalktım kocişe mama hazırladım 2 kez girişimde bulundum kocacım kızdı yatırdı beni ben hazırlarım dedi 3. girişimde başarılı oldum vee hazırladımmm yedi yattık
Allaha hamd olsun bizleri eşlerimizle ailelerimizle bebeklerimizlee ramazanlara ulaştırdı Rabbim her sene bu güzel gunleri hayırla sağlıkla imanla bereketle huzurla görmeyi nasip etsin aminnnn
kocaman bir amin diyorumbulemsucum çok üzüldümmm Allahtan hayırlısı olsunRabbim mubarek gunler hurmetine sizide bizleride bulundugumuz darlıklardan çıkarsın aminnn
benim doğum kanalında olan sıpam için dr ne diyecek bakalım ben de tırsıyorum erken doğum olacak diye:18::18::18:hoşbulduk canım Allah yardımcın olsun iyi olur inşAllahoy oy sen bebişkoyu tontonu görmeye mi gidiceksin annessiiiiiiiii ay yirim ben onun ağzını
niltteee maşAllahhho kadar az yiyor kilo almıyor ama maşallah bebiş alıyor ne guzel
bizim firmadaki hamile bayan dun gece sezeryanla doğum yapmış erken dogum riski vardı bayadır yatıyordu bebeği riske atmak istememişler 20 gun once geldi pıtırcıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?