amin canım benim rabbimden umudum var bu bir sınav geçmeyi nasip etsin rabbim
hoşgeldin gülüm dikkat et kendine
sıkıntıda değiliz allaha şükür canım birikim vardı kenarda kıyıda ev kirasınıda 1 senelik peşin ödemiştik pencereler değiştiğinde rabbim darda koymaz inşşş
üzülme canım rabbim ödemeyi nasip etsin oruç borçlarımızı inşşş
günaydınnnnn güzel annişler topiği ben açayım biraz erken oldu ama ilk günaydın mesajı benden gelsin dedim :118:sabah 10 gibi evden çıkacağım sonracıma aşımı olacağımondan sonra ise bebekime gideceğim
dün kahvaltıyı yaptık sonra eşim bahçeye gidelim dedi sıcak dedim anlamadı ve hoppp bahçede buldum kendimisıcakta zor oldu ama gece 12 ye kadar bahçede kaldık eşimle rüzgardan üşüdüm evde yanıyoruz oysa salatalıklarım baya olmuş pazar günü 1 kiloya yakın toplarım galiba eşime resimlerini çektirdim sizlere göstereceğim inşş ama nasıl keyifli o yetiştirdiğimiz ürünlere bakmak eşim nasıl mutlu oluyor orda sanki bahçeyle konusuyor bana hiç iş yaptırmıyor
anlatacak o kadar şey birikti ki....
pazar günü kaynanacığım amanda fatmam canım gülüm fatmam ben fatmamı çoook severim diye türkü yazdı banadaha neler oldu neler ama başım boş değil ki...
ha bu arada eşim işten çıktı yani çıkardılar kamyonu sürememiş 3 . vitesle kalkış yapmış düşünün artık hangi araba 3. vitesle kalkarsa iftira hazır işte
kayınpeder eşimin yanındaki şöföre oğlumu ezdirmem diye kafa tutmuş ve eşim hoppp çıkışını vererek eve yolcu edilmiş hayırlısı bakalımrabbim ayarlar işimizi inşşş
canım benim baya bir karışık desene işler Allah sonunuzu hayır etsin inşallah eşin bahçede stres atıyor anlaşılan bırakta yetiştirsin sebzelerini :)
ben debu gece sahura kalktım eşim için hazırladım sofrayı sonra muhabbet falan ettik sonra yattım ama gözümü bile kırpmadım uyuyamadım şimdide işteyim bakalım bugün nasıl akşam olucak saat 4 buçukta bebişle randevumuz heyecanlıyım
Herkese hayırlı ramazanlar bu arada kuzular
günaydınlarrrrrr
ramazan-ı şeriflerimizzz hayır olsun kızlar, Allah bizi affetsin tutamadığımız oruçlarımız için.
akşam eşim için kalktım onunla masaya oturduk eşlik etmek istedim bişi yemedim sohbet ettik biraz, kıyamadım onaasonra yattım ama çok zor uyudum, biraz uykusuzum açıkçası ama eşimide yalnız bırakmak istemiyorumm, 3 te kalkmak gerekiyor, 4 te ezan okunuyr uyumak için vakit var yine erken kalkıcaz idare edicez
günaydın cnm, oy oy salatalık mıçek göstertt :)
ay tatlım ramazan ayında işten mi çıkartılır yaaüzüldüm, ne vicdansızlar var of off , tazminat verdiler mi bari ? tez zamanda yeni bir iş bulur inş. kuzum yaa
kayınvalidenin türküsünü anlamadım :26:
beysal günaydınn kuzum nasıl oldun ?
sahinuss günaydın canımm
kızlar günaydınnn
ancak gelebildim yaaa ölçüm için geldiler ben onları unutmuştummm
üretimde orda burdaa koştum resmen Allahım korusun bebeğimiiii
offf yaaa yooruldummm
sizler nasılsınızz??
biz iyiyiz kuzucum seni merak ettim sabah bi girdin sonra kayboldun :)kızlar günaydınnn
offf yaaa yooruldummm
sizler nasılsınızz??
gunaydın ne var ne yok keyıfler yerınde mı anacımm
hayırlı ramazanlar tatlım ay ne guzel bugun bulemsuda sende bebısınızı göruceksınız benım 4 gunum var daha ınsallah bebısınız guzel haberler verır sıze
günaydın hayırlı ramazanlar
direkt daldım kusura bakmayın.
bulemsu canım hayırlı haberlerle gel inşallah. birazdan okuyacağım yazdıklarınızı azcık yoğunum.
ben aşıya gidiyorum ordan dr gidiyorum görüşürüz canlarım allaha emanet olun emiiiiii
ben beyaz olanlardan 2ncısını begendım kenarlarında mavı olan yani
günaydın canım allah hayırlı kapılar acsın esıne ıns bu mübarek günlerde
sen memur deıl mısn kız ben kurum olunca memur sandım senı ıns Rabbım gönlünüze göre verir aslen buralı deıl mısınız:26:
ay bende merak edıyorum kızımı tepip duruyor içerden haftaya perşembe gitcem bende bakalım
kızlarr hepimize hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar olsun inş
ben sahura kalkmadım bugun esım gececı oldugu ıcın ama gec yattım bıraz oglusda erken kalkınca bende uykusuzum anlıycagınız ama ben alsıtım artık
Kuzumm Allahım eşine hayırlısından tez zamanda bi iş nasip etsin inşallah, iyilerle karşılaştırsın.
Kayganan da hiç şaşırtmadı beni nedense, diğerleri kötü davrandı diye sen iyi oldun, sonra düzelirler yine sen kötü olursun ama bak gör
Ayyy bahçenize de nazar değmesin bitanemmmBen de ankaraya gittiğimde hem dayımın hem de amcamın bahçesine uğradım taze taze meyveler sebzeler, kokuları halen burnumda
Tatlımmm hadi bakalımm bebişini gör bize de güzel haberlerle gel inşallahBenim daha iki haftam var görmeye pıtırcığımı
Günaydın şekerimmmm
Ben de aynı senin gibiyim, gece kalktım eşime bir şeyler hazırladım yedirdim, ezandan bayaa önce yattık uyurum diye seviniyordum ama nerdeeeSağolsun davulcu amca ezana 10 dakika kalmış daha yeni gelmişti bizim mahalleye tam bitirdi davul çalmayı ezan okundu zaten Böyle olursa yandım valla her gece
Bitanemmm sabah egzersizi olmuş bi bakıma, sıkma tatlı canını sen. Az kaldı kurtulmaya; senin için de benim için de
Yokluğun belli oluyor biliyor musun hiç tadı olmuyor buraların
hadi ya o kadar bbüyümüş mü maşllah
hayatım canım ben hamileliğin başından beri kahveden tiksindim midemi bulandırıyor o yüzden onu deneyemedim canım
karışık gibi tatlım ama iyi oldu dedim eşime sen çıksaydın işi beğenmedide çıktı derlerdi onlar çıkardı iyi oldu kimse ses edeemz dedim..
sahura benim gibi sende kalkmışsın allah sevabını verir inş canım eşinede sabrını versin inşş tuttuğu orucun
canım bu kafa falan tutmamış öbür şöför emekliymiş ve eşimden olan şöförü çok ezmiş kendi yatmış kayınpederde aynı hareketleri oğluma yapma sakın demiş ve adamı gözetleyip durmuş sonrada eşim işten çıktı işte:26:yalanları yalan olsa gam yemem kamyonu 3.vitesle kaldırıyormuş ki öyle bir imkan yok siz biliyormusunuz 3. vitesle kalkan araba:26:mesaj kutusunu boşalttım canım
eşin için üüzlme işini seviyorsa çıkmasın benim eşim iş yerinde olan kişilerin oyununa geldi ve kendi işinden çıktı şimdi ise düzen tutturamadı maleseff
iş yerinden gelen paraya sevindim canım al oğluşuna güzel güzel ciciler
sahura kalkmanın sevabını veriri rabbim şekerim allah kabul etsinnn özürümüz belli bizim
eşimin telefondan pc akdarsın ekleyecem canım ama nasıl zevk veriyor o sebzelerin olması emeğin karşılığıramazan önü çıkardılar canım ne tazminatı adamlar eşime bile dememişler işten çıktın diye kayınpederi aradılar da söylediler
kayınvalidemi pazar günü öbür elti ve eşi haşladılar oda bana olan sevgisini bu türkü ile söyledi canımmmee ne yaparsa yapsın fatma ona hiç ses etmez ki anlasın 12 seneden sonra değil mi
kızlar günaydınnn
offf yaaa yooruldummm
sizler nasılsınızz??
biraz uykusuzum bende oruçlu değilim Allah affetsinkalktım kocişe mama hazırladım 2 kez girişimde bulundum kocacım kızdı yatırdı beni ben hazırlarım dedi 3. girişimde başarılı oldum vee hazırladımmm yedi yattık
Allaha hamd olsun bizleri eşlerimizle ailelerimizle bebeklerimizlee ramazanlara ulaştırdı Rabbim her sene bu güzel gunleri hayırla sağlıkla imanla bereketle huzurla görmeyi nasip etsin aminnnn
hoşbulduk canım Allah yardımcın olsun iyi olur inşAllahoy oy sen bebişkoyu tontonu görmeye mi gidiceksin annessiiiiiiiii ay yirim ben onun ağzını
niltteee maşAllahhho kadar az yiyor kilo almıyor ama maşallah bebiş alıyor ne guzel
bizim firmadaki hamile bayan dun gece sezeryanla doğum yapmış erken dogum riski vardı bayadır yatıyordu bebeği riske atmak istememişler 20 gun once geldi pıtırcıkk
günaydın hayırlı ramazanlar
direkt daldım kusura bakmayın.
bulemsu canım hayırlı haberlerle gel inşallah. birazdan okuyacağım yazdıklarınızı azcık yoğunum.
Kuzumm Allahım eşine hayırlısından tez zamanda bi iş nasip etsin inşallah, iyilerle karşılaştırsın.
Kayganan da hiç şaşırtmadı beni nedense, diğerleri kötü davrandı diye sen iyi oldun, sonra düzelirler yine sen kötü olursun ama bak gör
Ayyy bahçenize de nazar değmesin bitanemmmBen de ankaraya gittiğimde hem dayımın hem de amcamın bahçesine uğradım taze taze meyveler sebzeler, kokuları halen burnumda
Tatlımmm hadi bakalımm bebişini gör bize de güzel haberlerle gel inşallahBenim daha iki haftam var görmeye pıtırcığımı
Günaydın şekerimmmm
Ben de aynı senin gibiyim, gece kalktım eşime bir şeyler hazırladım yedirdim, ezandan bayaa önce yattık uyurum diye seviniyordum ama nerdeeeSağolsun davulcu amca ezana 10 dakika kalmış daha yeni gelmişti bizim mahalleye tam bitirdi davul çalmayı ezan okundu zaten Böyle olursa yandım valla her gece
Bitanemmm sabah egzersizi olmuş bi bakıma, sıkma tatlı canını sen. Az kaldı kurtulmaya; senin için de benim için de
Yokluğun belli oluyor biliyor musun hiç tadı olmuyor buraların
biz iyiyiz kuzucum seni merak ettim sabah bi girdin sonra kayboldun :)
fıstığım nerelerdesin sen artık gel kuzucum evet Allah nasip edderse bugün kuzucuğumu görecem ve ayrıntılı için randevu alıcam :) bakalım hayırlısıyla sağ salim sonuçlarını alırız inşallah evladımın
herkese hayırlı cumalar hayırlın ramazanlar dulalarımız bu dünyada da hayırlısıyla kabul olsun inşallah...
dünün yorgunluğundan ancak uyanmış ve kahvaltımı yapmış vaziyetteyim...
eşime sahur hazırlamadım oda uyuyakalmış sahursuz tutacak bugün...
esra merhaba cnm nasılsın
slm kızlar nasılsınız
kızlar ramazan geldi hoşgeldi inşallah tüm bereketiyle evlerimizi doldurur sağlık huzur mutluluk getirir yuvalarımıza yavrularımıza... ailelerimizle sevdiklerimizle iman ibadet dua dolu bir ramazaan geçirmeyi nasip etsin Rabbim... sizden acil yardım istiyorum babacım heveslendi beşik almak istedi bize bende kırmaak istemiyorum hem kullanışlı hem uygun olması bakımından bikaç seçeneğe indirdim beşiği ekliycem fotolarını 200 tl civarı bunlar burada bana sunabileceğiniz başka bir seçenek varsa bunların dışında seve seve bakarım... benim evim küçük ve tayinciyiz buda seçimimi yaapaarken etkili oldu bu beşikler arasında cibinliği yüksek olan çokmu abartılı olur erkek bebek için bilemedim sizin fikrinizi öğrenebilirmiyim sizler bebişler için beşik düşünmeye başladınızmı hattaa aaaldınızmı? naasıl?
Eki Görüntüle 468531 Eki Görüntüle 468532 Eki Görüntüle 468533 Eki Görüntüle 468534
günaydınnnnn güzel annişler topiği ben açayım biraz erken oldu ama ilk günaydın mesajı benden gelsin dedim :118:sabah 10 gibi evden çıkacağım sonracıma aşımı olacağımondan sonra ise bebekime gideceğim
dün kahvaltıyı yaptık sonra eşim bahçeye gidelim dedi sıcak dedim anlamadı ve hoppp bahçede buldum kendimisıcakta zor oldu ama gece 12 ye kadar bahçede kaldık eşimle rüzgardan üşüdüm evde yanıyoruz oysa salatalıklarım baya olmuş pazar günü 1 kiloya yakın toplarım galiba eşime resimlerini çektirdim sizlere göstereceğim inşş ama nasıl keyifli o yetiştirdiğimiz ürünlere bakmak eşim nasıl mutlu oluyor orda sanki bahçeyle konusuyor bana hiç iş yaptırmıyor
anlatacak o kadar şey birikti ki....
pazar günü kaynanacığım amanda fatmam canım gülüm fatmam ben fatmamı çoook severim diye türkü yazdı banadaha neler oldu neler ama başım boş değil ki...
ha bu arada eşim işten çıktı yani çıkardılar kamyonu sürememiş 3 . vitesle kalkış yapmış düşünün artık hangi araba 3. vitesle kalkarsa iftira hazır işte
kayınpeder eşimin yanındaki şöföre oğlumu ezdirmem diye kafa tutmuş ve eşim hoppp çıkışını vererek eve yolcu edilmiş hayırlısı bakalımrabbim ayarlar işimizi inşşş
günaydınlarrrrrr
ramazan-ı şeriflerimizzz hayır olsun kızlar, Allah bizi affetsin tutamadığımız oruçlarımız için.
akşam eşim için kalktım onunla masaya oturduk eşlik etmek istedim bişi yemedim sohbet ettik biraz, kıyamadım onaasonra yattım ama çok zor uyudum, biraz uykusuzum açıkçası ama eşimide yalnız bırakmak istemiyorumm, 3 te kalkmak gerekiyor, 4 te ezan okunuyr uyumak için vakit var yine erken kalkıcaz idare edicez
günaydın güzel anneler nasılsınız
sahura uyandık ama niyetlenmedik,içimde bi burukluk var ilk kez ramazanda oruçsuzum, ama oğluşumu düşününce rahatlıyorum hemen
günaydın kızlar...ramazanı şerifimiz hayırlı olsun,bereketiyle huzuruyla gelsin inş..
kızlar günaydınnn
offf yaaa yooruldummm
sizler nasılsınızz??
biraz uykusuzum bende oruçlu değilim Allah affetsinkalktım kocişe mama hazırladım 2 kez girişimde bulundum kocacım kızdı yatırdı beni ben hazırlarım dedi 3. girişimde başarılı oldum vee hazırladımmm yedi yattık
Allaha hamd olsun bizleri eşlerimizle ailelerimizle bebeklerimizlee ramazanlara ulaştırdı Rabbim her sene bu güzel gunleri hayırla sağlıkla imanla bereketle huzurla görmeyi nasip etsin aminnnn
ben aşıya gidiyorum ordan dr gidiyorum görüşürüz canlarım allaha emanet olun emiiiiii
canım tam size yazacaktım adamlar geldi ölçüm için hemen kapatmak zorunda kaldım onlarla ugraştım 1.5 saat
siz nasılsınız kuzucuklaa
canım günaydınnnnbende iyiki kalkmışım benimkii kesin 5 dk kala kalkar su içer yatardı saatinide kurmamışş canım annem 3 kez aradı beni sahura kalkın diyee
kızlar oruç tutan var mı aranızda*
birde hangi ilaçlkarı içiyoruz yazalım mı*
1-decavit pronatal(vitamin)
2-gyno ferro sanol(kan hapı günde 2 tane)
3-coraspin(kan akımında sorun olduğu için kan sulandırıcı)
cumaniz mubarek olsunnn gunaydinnnnn fistiklarrrr......
yaaaa bgun ben 4 boyutlu ultrasona gircem btun gce heyecandan uyuyamadim
ilk kez bu kadar net kizimi gorucem acaba nasil bisey diye
saat 3 de randevum o saate kadar vakit nasil gecicek bilmiyorum:18::18::18:
dua edin bana ins hayirli sonuclarla doneyimm
aksam iftara da k.vailedemler bizde ama benim asil telasim kizimmmdan ibaret
kızlar oruç tutan var mı aranızda*
birde hangi ilaçlkarı içiyoruz yazalım mı*
1-decavit pronatal(vitamin)
2-gyno ferro sanol(kan hapı günde 2 tane)
3-coraspin(kan akımında sorun olduğu için kan sulandırıcı)
sahiuns,beysal, burcu günaydınn :)
ben gitmişim siz gelmişiniz kızlar :)
en sondakini beğendim ben canım.. hiç te abratı değil.. bebek sonuçta bu...
ayyy melek kaynana yaaa... bide arkasından neler diyosun sen aaaaa kötü gelinkadın şarkı yazmış sana ... bu devirde yok böylesi
ben de bugün bi tuhaf hissettim kendimi...
günaydın canım...
insan bi tuhaf oluyo gerçekten de.. herkes oruç sen değilsin..
günaydın bu arada :)
günaydın canımm aminn.....
hasodabaşmmm günaydınnnnn
çokkoşma canım.. hızlı hareket et ama koşma.. bazen ben de kendimi işyerinde koşarken buluyorum hemen topluyorum kendimi...
günaydın mervecimm. çok şükür diyelimm.. sen nasılsınn??
insanın içi rahat etmiyo dimi kalkmayınca
eşim gece gelmedi... tarlaya gitti...tüm gece çalıştı.. ilk sahuru beraber yapamadık.. kalkmadım zaten ben de. gece hiç uyuyamadım o olmayınca... sürekli telde konuştuk ama çok tuhaf hissettim kendmidaha gelmedi..bi iki saate gelicek inşallahh..çok özledimmm
geçmiş olsun canım şimdidennn..... sende aeol.
güanydın canım ...koşuşturmuşsun ama senin iiçin sabah sporu olmuştur bende sabahtan çarşıya evrakları dağıtıp geldim aynı zamanda yürüyüşümüde yapmış olayım dedim...kızlar günaydınnn
offf yaaa yooruldummm
sizler nasılsınızz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?