2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hoşbulduk canım Allah yardımcın olsun iyi olur inşAllah oy oy sen bebişkoyu tontonu görmeye mi gidiceksin annessiiiiiiiii ay yirim ben onun ağzını

niltteee maşAllahhh o kadar az yiyor kilo almıyor ama maşallah bebiş alıyor ne guzel

bizim firmadaki hamile bayan dun gece sezeryanla doğum yapmış erken dogum riski vardı bayadır yatıyordu bebeği riske atmak istememişler 20 gun once geldi pıtırcıkk

günaydın hayırlı ramazanlar

direkt daldım kusura bakmayın.

bulemsu canım hayırlı haberlerle gel inşallah. birazdan okuyacağım yazdıklarınızı azcık yoğunum.

Kuzumm Allahım eşine hayırlısından tez zamanda bi iş nasip etsin inşallah, iyilerle karşılaştırsın.
Kayganan da hiç şaşırtmadı beni nedense, diğerleri kötü davrandı diye sen iyi oldun, sonra düzelirler yine sen kötü olursun ama bak gör
Ayyy bahçenize de nazar değmesin bitanemmm Ben de ankaraya gittiğimde hem dayımın hem de amcamın bahçesine uğradım taze taze meyveler sebzeler, kokuları halen burnumda

Tatlımmm hadi bakalımm bebişini gör bize de güzel haberlerle gel inşallah Benim daha iki haftam var görmeye pıtırcığımı

Günaydın şekerimmmm
Ben de aynı senin gibiyim, gece kalktım eşime bir şeyler hazırladım yedirdim, ezandan bayaa önce yattık uyurum diye seviniyordum ama nerdeee Sağolsun davulcu amca ezana 10 dakika kalmış daha yeni gelmişti bizim mahalleye tam bitirdi davul çalmayı ezan okundu zaten Böyle olursa yandım valla her gece

Bitanemmm sabah egzersizi olmuş bi bakıma, sıkma tatlı canını sen. Az kaldı kurtulmaya; senin için de benim için de
Yokluğun belli oluyor biliyor musun hiç tadı olmuyor buraların

biz iyiyiz kuzucum seni merak ettim sabah bi girdin sonra kayboldun :)

gunaydın ne var ne yok keyıfler yerınde mı anacımm

hayırlı ramazanlar tatlım ay ne guzel bugun bulemsuda sende bebısınızı göruceksınız benım 4 gunum var daha ınsallah bebısınız guzel haberler verır sıze

fıstığım nerelerdesin sen artık gel kuzucum evet Allah nasip edderse bugün kuzucuğumu görecem ve ayrıntılı için randevu alıcam :) bakalım hayırlısıyla sağ salim sonuçlarını alırız inşallah evladımın

herkese hayırlı cumalar hayırlın ramazanlar dulalarımız bu dünyada da hayırlısıyla kabul olsun inşallah...

dünün yorgunluğundan ancak uyanmış ve kahvaltımı yapmış vaziyetteyim...

eşime sahur hazırlamadım oda uyuyakalmış sahursuz tutacak bugün...

Ben vakıf kuruluşundayım ankaralı değilim ama 20 küsür yıldır burdayım ben sivaslıyım aslında

ay canım hoşgeldinnn saol bende sizi çok özlüyorum yaa

walla ölçüme gelen adamlar acıdı bana siz hamilesiniz burda durmayın diyeee :2: diğerlerinde vicdandan eser yok anacım

aynen canım yarın bizde tontişimi görmeye gidicez teyzeleri

doktoruma sorucam erkenden izine çıkabiliyormuyuz ve rapor verebiliyor mu diye

müstehak bunlara canımm sen doğumdan sonra çalışmayı düşünüyormusun

kızlar oruç tutan var mı aranızda*

birde hangi ilaçlkarı içiyoruz yazalım mı*

1-decavit pronatal(vitamin)

2-gyno ferro sanol(kan hapı günde 2 tane)

3-coraspin(kan akımında sorun olduğu için kan sulandırıcı)

cumaniz mubarek olsunnn gunaydinnnnn fistiklarrrr......
yaaaa bgun ben 4 boyutlu ultrasona gircem btun gce heyecandan uyuyamadim
ilk kez bu kadar net kizimi gorucem acaba nasil bisey diye
saat 3 de randevum o saate kadar vakit nasil gecicek bilmiyorum:18::18::18:
dua edin bana ins hayirli sonuclarla doneyimm
aksam iftara da k.vailedemler bizde ama benim asil telasim kizimmmdan ibaret

hadi ya o kadar bbüyümüş mü maşllah

hayatım canım ben hamileliğin başından beri kahveden tiksindim midemi bulandırıyor o yüzden onu deneyemedim canım

bir çay kaşığı kuşum bende hiç içmemiştim hamişliğimden beri, bunu kuru olarak çay kaşığına alıp üstüne limon damlatıp hop yutuyon demelisinn

ay kesinlikle emeğinin karşını alıyorsun ne güzelll onların çıktığını gördükçe insan seviniyor toprak gibisi yok

ayy hadi yaa, ne biçim iş verenler var

vayy kayınvaliden belki kıymetini anlar kız türküler sölüyor sana

kızlar günaydınnn

ancak gelebildim yaaa ölçüm için geldiler ben onları unutmuştummm

üretimde orda burdaa koştum resmen Allahım korusun bebeğimiiii

offf yaaa yooruldummm

sizler nasılsınızz??

günaydın cnımm, oşş geldin bea yorma kendiniii

günaydın kuzum hoşgeldinnn tatil bittimi ?

aminn kuzum aynen bizde öyle yaptıkk

aaa gözü aydın hadi, acık erken gelmiş sağlıklısa sorun yok kuzum maşalah onlara

günaydın hayırlı ramazanlar

direkt daldım kusura bakmayın.

bulemsu canım hayırlı haberlerle gel inşallah. birazdan okuyacağım yazdıklarınızı azcık yoğunum.

günaydın cnm hoş geldinnn

sorma kuzum aynen davulcu amca şişirdi kafayıı, uykumdan uyandım,

nasıl bir hırslaçalıyorsa arabaların alarmları başlamz mı ötmeye deli olduk

kızlar ya dün akşam ayaklarım davul ötesi şişti eğer böyle giderse mecburen normal dönemde ayrılacam izne

canım tam size yazacaktım adamlar geldi ölçüm için hemen kapatmak zorunda kaldım onlarla ugraştım 1.5 saat

siz nasılsınız kuzucuklaa

canım günaydınnnn bende iyiki kalkmışım benimkii kesin 5 dk kala kalkar su içer yatardı saatinide kurmamışş canım annem 3 kez aradı beni sahura kalkın diyee

sahiuns,beysal, burcu günaydınn :)

esra merhaba cnm nasılsın

slm kızlar nasılsınız

ben gitmişim siz gelmişiniz kızlar :)

en sondakini beğendim ben canım.. hiç te abratı değil.. bebek sonuçta bu...

ayyy melek kaynana yaaa... bide arkasından neler diyosun sen aaaaa kötü gelin kadın şarkı yazmış sana ... bu devirde yok böylesi

ben de bugün bi tuhaf hissettim kendimi...

günaydın canım...

günaydın güzel anneler nasılsınız
sahura uyandık ama niyetlenmedik,içimde bi burukluk var ilk kez ramazanda oruçsuzum, ama oğluşumu düşününce rahatlıyorum hemen

insan bi tuhaf oluyo gerçekten de.. herkes oruç sen değilsin..
günaydın bu arada :)

günaydın kızlar...ramazanı şerifimiz hayırlı olsun,bereketiyle huzuruyla gelsin inş..

günaydın canımm aminn.....

hasodabaşmmm günaydınnnnn
çokkoşma canım.. hızlı hareket et ama koşma.. bazen ben de kendimi işyerinde koşarken buluyorum hemen topluyorum kendimi...

günaydın mervecimm. çok şükür diyelimm.. sen nasılsınn??

insanın içi rahat etmiyo dimi kalkmayınca
eşim gece gelmedi... tarlaya gitti...tüm gece çalıştı.. ilk sahuru beraber yapamadık.. kalkmadım zaten ben de. gece hiç uyuyamadım o olmayınca... sürekli telde konuştuk ama çok tuhaf hissettim kendmi daha gelmedi..bi iki saate gelicek inşallahh..çok özledimmm

ben aşıya gidiyorum ordan dr gidiyorum görüşürüz canlarım allaha emanet olun emiiiiii

geçmiş olsun canım şimdidennn..... sende aeol.

nasıl olalım kuzucum uykusuzuz

1. maltofer (demir hapı-günde 1 tane aç karnına)

2.benexol (b vitamini- günde bi tane)

3.osteocare (kalsiyum-magnezyum, d vitamini ve çinko hapı- 1 tane)

günaydın canım, ay çok heeycanlı hadi bakalım fotosunu koyarsın bakarızz

ilk günden kayınvalidenler mi geliyor

ben tutmuyorum kuzum,

elevit var, demir hapı var, kalsiyum, balık yağı hapı, magnezyum bunlar var

günaydın cnm, aaa tüm gece tarladamıydı, geceleyin ?

bugün oğluşuma kuran dinletecem hatta başladım dinletmeye ben nette sohbet ederken o bi yandan dinliyo kuzum...hem ramazanın ilk günü hem cuma günü hürmetine....

bu gece ruyamda 6 aylık bı bebek konuşuyodu tam net rüyayı hatırlamıyorum galiba bebeğn annesi ona kuran hatmi dinletmiş çocuğun zihni çok açıkmış felan...

dün akşam eşimle konuştuk kızımızı kaybettiğimiz haftalar ne kadar kaldı felan dedi...son 3 ay oda benım kadar korkuyormuş dün itiraf etti...ya bunada bişey olursa korkusunu içimden atamıyorum...kaynanam bunu sağ salim bi kucağına alaydın rahatlardın diyo...bende öyle düşünüyorum...bi tane yaşayan kuzum olursa ondan sonra hamilelikte felan daha rahat olurum gibi geliyo...dün eşime 3 çocuk isityorum dedim...2 yeter ne yapıcaz 3. yü diyo...sanırım hamilelik stresi sadece bende değil onda da fazlasıyla var belli etmemeye çalışsada...

bana dua edin kızlar olur mu??.

güanydın canım ...koşuşturmuşsun ama senin iiçin sabah sporu olmuştur bende sabahtan çarşıya evrakları dağıtıp geldim aynı zamanda yürüyüşümüde yapmış olayım dedim...

günaydın canım...biz iyiyiz sen nasılsın bebişin nasıl...

BULEMSU canım durumun yeni okudum ama sana maşallah diyorum çok sabırlı bir bayansın..inş rabbim bu sabrını karşılıksız bırakmaz bu mübarek günlerde bi kapı kapanır baska kapılar acılıır ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…