sahiuns,beysal, burcu günaydınn :)
ben gitmişim siz gelmişiniz kızlar :)
en sondakini beğendim ben canım.. hiç te abratı değil.. bebek sonuçta bu...
ayyy melek kaynana yaaa... bide arkasından neler diyosun sen aaaaa kötü gelinkadın şarkı yazmış sana ... bu devirde yok böylesi
ben de bugün bi tuhaf hissettim kendimi...
günaydın canım...
insan bi tuhaf oluyo gerçekten de.. herkes oruç sen değilsin..
günaydın bu arada :)
günaydın canımm aminn.....
hasodabaşmmm günaydınnnnn
çokkoşma canım.. hızlı hareket et ama koşma.. bazen ben de kendimi işyerinde koşarken buluyorum hemen topluyorum kendimi...
günaydın mervecimm. çok şükür diyelimm.. sen nasılsınn??
insanın içi rahat etmiyo dimi kalkmayınca
eşim gece gelmedi... tarlaya gitti...tüm gece çalıştı.. ilk sahuru beraber yapamadık.. kalkmadım zaten ben de. gece hiç uyuyamadım o olmayınca... sürekli telde konuştuk ama çok tuhaf hissettim kendmidaha gelmedi..bi iki saate gelicek inşallahh..çok özledimmm
geçmiş olsun canım şimdidennn..... sende aeol.
ay canım hoşgeldinnn saol bende sizi çok özlüyorum yaa
walla ölçüme gelen adamlar acıdı bana siz hamilesiniz burda durmayın diyeee :2: diğerlerinde vicdandan eser yok anacım
aynen canım yarın bizde tontişimi görmeye gidicez teyzeleri
doktoruma sorucam erkenden izine çıkabiliyormuyuz ve rapor verebiliyor mu diye
müstehak bunlara canımmsen doğumdan sonra çalışmayı düşünüyormusun
kızlar oruç tutan var mı aranızda*
birde hangi ilaçlkarı içiyoruz yazalım mı*
1-decavit pronatal(vitamin)
2-gyno ferro sanol(kan hapı günde 2 tane)
3-coraspin(kan akımında sorun olduğu için kan sulandırıcı)
cumaniz mubarek olsunnn gunaydinnnnn fistiklarrrr......
yaaaa bgun ben 4 boyutlu ultrasona gircem btun gce heyecandan uyuyamadim
ilk kez bu kadar net kizimi gorucem acaba nasil bisey diye
saat 3 de randevum o saate kadar vakit nasil gecicek bilmiyorum:18::18::18:
dua edin bana ins hayirli sonuclarla doneyimm
aksam iftara da k.vailedemler bizde ama benim asil telasim kizimmmdan ibaret
kızlar ya dün akşam ayaklarım davul ötesi şişti eğer böyle giderse mecburen normal dönemde ayrılacam izne
bugün oğluşuma kuran dinletecem hatta başladım dinletmeye ben nette sohbet ederken o bi yandan dinliyo kuzum...hem ramazanın ilk günü hem cuma günü hürmetine....
bu gece ruyamda 6 aylık bı bebek konuşuyodu tam net rüyayı hatırlamıyorum galiba bebeğn annesi ona kuran hatmi dinletmiş çocuğun zihni çok açıkmış felan...
dün akşam eşimle konuştuk kızımızı kaybettiğimiz haftalar ne kadar kaldı felan dedi...son 3 ay oda benım kadar korkuyormuş dün itiraf etti...ya bunada bişey olursa korkusunu içimden atamıyorum...kaynanam bunu sağ salim bi kucağına alaydın rahatlardın diyo...bende öyle düşünüyorum...bi tane yaşayan kuzum olursa ondan sonra hamilelikte felan daha rahat olurum gibi geliyo...dün eşime 3 çocuk isityorum dedim...2 yeter ne yapıcaz 3. yü diyo...sanırım hamilelik stresi sadece bende değil onda da fazlasıyla var belli etmemeye çalışsada...
bana dua edin kızlar olur mu??.
kızlar dün akşam kızımın hareketini dahA farklı hissettim yani vurma yada tekmeleme değildi resmen içimde döndüğünü hissettim baya uzun sürdü hareketi hatta nerdeyse koktum bile ne oluyor diye...sizler nasıl hissediyorsunuz hareketleri...bide benimki mesele bir iki tekeme atıyo sonra 3-4 saat sesi çıkmıyor sizinkiler ne ıkılıkla hareket ediyor...
Günaydın canım. Kızlar bende bugün adet sancısıyla ishal sancısı gibi bişey yani sancı değilde huzursuzluk olur ya adamın belinde fln öyle bişey var normal mi dersiniz yoksa şifayı mı kaptık sıcak soğuk ortam karması geçişlerden
bugün oğluşuma kuran dinletecem hatta başladım dinletmeye ben nette sohbet ederken o bi yandan dinliyo kuzum...hem ramazanın ilk günü hem cuma günü hürmetine....
bu gece ruyamda 6 aylık bı bebek konuşuyodu tam net rüyayı hatırlamıyorum galiba bebeğn annesi ona kuran hatmi dinletmiş çocuğun zihni çok açıkmış felan...
dün akşam eşimle konuştuk kızımızı kaybettiğimiz haftalar ne kadar kaldı felan dedi...son 3 ay oda benım kadar korkuyormuş dün itiraf etti...ya bunada bişey olursa korkusunu içimden atamıyorum...kaynanam bunu sağ salim bi kucağına alaydın rahatlardın diyo...bende öyle düşünüyorum...bi tane yaşayan kuzum olursa ondan sonra hamilelikte felan daha rahat olurum gibi geliyo...dün eşime 3 çocuk isityorum dedim...2 yeter ne yapıcaz 3. yü diyo...sanırım hamilelik stresi sadece bende değil onda da fazlasıyla var belli etmemeye çalışsada...
bana dua edin kızlar olur mu??.
kızlar dün akşam kızımın hareketini dahA farklı hissettim yani vurma yada tekmeleme değildi resmen içimde döndüğünü hissettim baya uzun sürdü hareketi hatta nerdeyse koktum bile ne oluyor diye...sizler nasıl hissediyorsunuz hareketleri...bide benimki mesele bir iki tekeme atıyo sonra 3-4 saat sesi çıkmıyor sizinkiler ne ıkılıkla hareket ediyor...
günaydınnnnn güzel annişler topiği ben açayım biraz erken oldu ama ilk günaydın mesajı benden gelsin dedim :118:sabah 10 gibi evden çıkacağım sonracıma aşımı olacağımondan sonra ise bebekime gideceğim
dün kahvaltıyı yaptık sonra eşim bahçeye gidelim dedi sıcak dedim anlamadı ve hoppp bahçede buldum kendimisıcakta zor oldu ama gece 12 ye kadar bahçede kaldık eşimle rüzgardan üşüdüm evde yanıyoruz oysa salatalıklarım baya olmuş pazar günü 1 kiloya yakın toplarım galiba eşime resimlerini çektirdim sizlere göstereceğim inşş ama nasıl keyifli o yetiştirdiğimiz ürünlere bakmak eşim nasıl mutlu oluyor orda sanki bahçeyle konusuyor bana hiç iş yaptırmıyor
anlatacak o kadar şey birikti ki....
pazar günü kaynanacığım amanda fatmam canım gülüm fatmam ben fatmamı çoook severim diye türkü yazdı banadaha neler oldu neler ama başım boş değil ki...
ha bu arada eşim işten çıktı yani çıkardılar kamyonu sürememiş 3 . vitesle kalkış yapmış düşünün artık hangi araba 3. vitesle kalkarsa iftira hazır işte
kayınpeder eşimin yanındaki şöföre oğlumu ezdirmem diye kafa tutmuş ve eşim hoppp çıkışını vererek eve yolcu edilmiş hayırlısı bakalımrabbim ayarlar işimizi inşşş
canım benim baya bir karışık desene işler Allah sonunuzu hayır etsin inşallah eşin bahçede stres atıyor anlaşılan bırakta yetiştirsin sebzelerini :)
ben debu gece sahura kalktım eşim için hazırladım sofrayı sonra muhabbet falan ettik sonra yattım ama gözümü bile kırpmadım uyuyamadım şimdide işteyim bakalım bugün nasıl akşam olucak saat 4 buçukta bebişle randevumuz heyecanlıyım
Herkese hayırlı ramazanlar bu arada kuzular
Günaydın millet. Bulemsucum eşinin durumuna inan üzüldüm bizimkide dün kafa tutmuş onu ankara dışındaki fabrikaya bir kaç gün yollamakistemiş patron o da ben eşimi bırakıyorum hem diğerlerinin evi daha yakın demiş ben taaa batıkenttenten mamağa geliyorum çankayaya eşim bırakıp o hamile biliyorsunuz demiş. Onlarda biraz söylenmiş. Ama şunu anladım ki ya kurumsal bir şirkette çalışacaksın ya da devlet dairesinde bu konuda çok şanslıyım geçen hafta tatilde eşim pzr gitti cuma geldi anamura yoğunluktan izin veremezlermişmiş zaten kıloldum hayırlısıyla Allah benim memurluk işimi yapsada bu şehirden gitsem kocamı da bu hayattan çekip çıkarsam :))) nasıl olsa bir bileziği var kolunda ha bu arada bebiş küçük de olsa kısmetiyle geldi şirket kuruluş yılı şerefine hesabımıza bir miktar para yatırdı oğluşuma cici alacağım ben onunla.bulemsu mesaj kutun dolu bu arada
günaydınlarrrrrr
ramazan-ı şeriflerimizzz hayır olsun kızlar, Allah bizi affetsin tutamadığımız oruçlarımız için.
akşam eşim için kalktım onunla masaya oturduk eşlik etmek istedim bişi yemedim sohbet ettik biraz, kıyamadım onaasonra yattım ama çok zor uyudum, biraz uykusuzum açıkçası ama eşimide yalnız bırakmak istemiyorumm, 3 te kalkmak gerekiyor, 4 te ezan okunuyr uyumak için vakit var yine erken kalkıcaz idare edicez
günaydın cnm, oy oy salatalık mıçek göstertt :)
ay tatlım ramazan ayında işten mi çıkartılır yaaüzüldüm, ne vicdansızlar var of off , tazminat verdiler mi bari ? tez zamanda yeni bir iş bulur inş. kuzum yaa
kayınvalidenin türküsünü anlamadım :26:
beysal günaydınn kuzum nasıl oldun ?
sahinuss günaydın canımm
günaydın güzel anneler nasılsınız
sahura uyandık ama niyetlenmedik,içimde bi burukluk var ilk kez ramazanda oruçsuzum, ama oğluşumu düşününce rahatlıyorum hemen
günaydın tatlım..günaydın kızlar...ramazanı şerifimiz hayırlı olsun,bereketiyle huzuruyla gelsin inş..
ben beyaz olanlardan 2ncısını begendım kenarlarında mavı olan yani
günaydın canım allah hayırlı kapılar acsın esıne ıns bu mübarek günlerde
sen memur deıl mısn kız ben kurum olunca memur sandım senı ıns Rabbım gönlünüze göre verir aslen buralı deıl mısınız:26:
ay bende merak edıyorum kızımı tepip duruyor içerden haftaya perşembe gitcem bende bakalım
kızlarr hepimize hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar olsun inş
ben sahura kalkmadım bugun esım gececı oldugu ıcın ama gec yattım bıraz oglusda erken kalkınca bende uykusuzum anlıycagınız ama ben alsıtım artık
kızlar günaydınnn
ancak gelebildim yaaa ölçüm için geldiler ben onları unutmuştummm
üretimde orda burdaa koştum resmen Allahım korusun bebeğimiiii
offf yaaa yooruldummm
sizler nasılsınızz??
hayırlı ramazanlar tatlım ay ne guzel bugun bulemsuda sende bebısınızı göruceksınız benım 4 gunum var daha ınsallah bebısınız guzel haberler verır sıze
günaydın hayırlı ramazanlar
direkt daldım kusura bakmayın.
bulemsu canım hayırlı haberlerle gel inşallah. birazdan okuyacağım yazdıklarınızı azcık yoğunum.
günaydın kuzucum, hayırlı ramazanlar..Kuzumm Allahım eşine hayırlısından tez zamanda bi iş nasip etsin inşallah, iyilerle karşılaştırsın.
Kayganan da hiç şaşırtmadı beni nedense, diğerleri kötü davrandı diye sen iyi oldun, sonra düzelirler yine sen kötü olursun ama bak gör
Ayyy bahçenize de nazar değmesin bitanemmmBen de ankaraya gittiğimde hem dayımın hem de amcamın bahçesine uğradım taze taze meyveler sebzeler, kokuları halen burnumda
Tatlımmm hadi bakalımm bebişini gör bize de güzel haberlerle gel inşallahBenim daha iki haftam var görmeye pıtırcığımı
Günaydın şekerimmmm
Ben de aynı senin gibiyim, gece kalktım eşime bir şeyler hazırladım yedirdim, ezandan bayaa önce yattık uyurum diye seviniyordum ama nerdeeeSağolsun davulcu amca ezana 10 dakika kalmış daha yeni gelmişti bizim mahalleye tam bitirdi davul çalmayı ezan okundu zaten Böyle olursa yandım valla her gece
Bitanemmm sabah egzersizi olmuş bi bakıma, sıkma tatlı canını sen. Az kaldı kurtulmaya; senin için de benim için de
Yokluğun belli oluyor biliyor musun hiç tadı olmuyor buraların
herkese hayırlı cumalar hayırlın ramazanlar dulalarımız bu dünyada da hayırlısıyla kabul olsun inşallah...
dünün yorgunluğundan ancak uyanmış ve kahvaltımı yapmış vaziyetteyim...
eşime sahur hazırlamadım oda uyuyakalmış sahursuz tutacak bugün...
cumaniz mubarek olsunnn gunaydinnnnn fistiklarrrr......
kızlar ya dün akşam ayaklarım davul ötesi şişti eğer böyle giderse mecburen normal dönemde ayrılacam izne
günaydınnnnn
dün detaylımıza gittik kızımızın cd sini verdi doktor, herşeyini gördük çok şükür herşey yolunda, darısı görmeyenlerin başına.
kilomuz 500 gr. plesanta normal yerde dedi. yemek yeyince midede karında sıkışma hissi normal dedi. başından beri sadece 1 kg aldım biliyosunuz, kilomla ilgili konu açmadı bile.
babası annesine benziyor dedi bende babasına benziyor dedim ama resimde hık demiş burnundan düşmüş babasının gibi :)) sürekli eli yüzündeydi edepli kızımın açtığı zamanlarda gördük işte bişiler :)
bu muhtemel doğum tarihleri doğurabileceğin son tarihmiş, yani 40 hafta bitimi. 37 ile 40 hafta arası yapılan doğumlar erken doğum değil normal doğum sayılırmış. yine de inşallah hepimiz 40 haftamızı sağlıklıca doldurur kolayca da yaparız inşallah doğumlarımızı Amin.
esraamm günaydın bugün dönüyor musun kuzum?
çok şükür canım, geçmiş olsun. 37 den sonra beklicez yani her an doğum olabilir...
inşallah çatı kontrolünde de normal doğum yapmamıza engel bişey çıkmaz.
hadı hayırlı haberlerle gel canım...cumaniz mubarek olsunnn gunaydinnnnn fistiklarrrr......
benımkı ezandan sonra kalkıp ezan okunmadı dıye su içti bıde safım haha....bana ısrar edıyo kalk hazırla dıye ben kalkmıycam.....senınkı kendı düşünüyomuş ...ben hamıleyım uyku düzenimi bozamam diyorum bıde gece uykusu önemli bölemem diyorum...canım tam size yazacaktım adamlar geldi ölçüm için hemen kapatmak zorunda kaldım onlarla ugraştım 1.5 saat
siz nasılsınız kuzucuklaa
canım günaydınnnnbende iyiki kalkmışım benimkii kesin 5 dk kala kalkar su içer yatardı saatinide kurmamışş canım annem 3 kez aradı beni sahura kalkın diyee
bende kramplar daha başlamadı eli kulağındadır ama...sütü yoğurdu bu aralar çok tüketiyorum...baya bol preteinli besleniyorum..hatta 2 gundur tartı 700 gram eksik tartıyo çok mutluyum....1. maltofer (demir hapı-günde 1 tane aç karnına)
2.benexol (b vitamini- günde bi tane)
3.osteocare (kalsiyum-magnezyum, d vitamini ve çinko hapı- 1 tane)
canım o kadar hapı hangı ara içiyon benım başım dönüyo 3 ilaç onu şu saatte bunu şu saattte dıye...günaydın canım, ay çok heeycanlıhadi bakalım fotosunu koyarsın bakarızz
ilk günden kayınvalidenler mi geliyor
ben tutmuyorum kuzum,
elevit var, demir hapı var, kalsiyum, balık yağı hapı, magnezyum bunlar var
günaydın cnm, aaa tüm gece tarladamıydı, geceleyin ?
canım asıl mide yanması ekşimesi şimdi başlayacak ebbek büyüdüğü için hamile reflüsü başlayacak ilerleyen haftalarda...O vicdansızların sana yaptıklarını Allahım içinden çıkarsın inşallah...
Sor tatlım valla doktoruna ben de sorcam ama iş yerleri heyet raporu istiyor onu da her doktor vermiyor malesef. Ben biraz rol kesicem doktoruma o yüzden
Doğumdan sonra da çalışmıycam burda, bana hiç gerek yokken cumartesileri bile boşu boşuna getirtiyorlar, hamile halime acımıyorlar,doğum iznine ayrılayım paramı alırım bitince de çıkarım
Tatlım bildiğim kadarıyla çoğunluk tutmuyor oruç. Kullandığım ilaçlar da;
Elevit
Gyno Ferro(bir gün arayla)
Pulse balık yağı (haftada üç kez)
Magvital magnezyum tozu ( Ben haftada iki kez filan içiyorum krampları engelliyor)
Rennie Duo şurup (halen mide yanmam devam ettiği için)
ayy çok heyecanlııı :) güm güm atıyodum ben tüm gün :)
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım...
gitmeden yemeğini hazırla da bi daha uğraşma :)
off canım yaaa çok kötü... doktora söyledin mi bunu???
canım ben kızıma hatim başladım...eğer biliyosan ve zamanın varsasen de bala... mutlaka okunması gerekirmiş doğacak bebeğe bir hatimin... dinletmek te güzel tabii...
inşallahh hayırlısıyla bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım... kötü düşünme... şeytanın vesvesesine kapılma... bol bol bebeğini ve kendini oku, tesbih çek... Rabbim yardım eder inşallahh ...
bugün sölicem canım ama şaka gibiydi auaklarıma bakınca ödüm koptuayy çok heyecanlııı :) güm güm atıyodum ben tüm gün :)
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım...
gitmeden yemeğini hazırla da bi daha uğraşma :)
off canım yaaa çok kötü... doktora söyledin mi bunu???
canım ben kızıma hatim başladım...eğer biliyosan ve zamanın varsasen de bala... mutlaka okunması gerekirmiş doğacak bebeğe bir hatimin... dinletmek te güzel tabii...
inşallahh hayırlısıyla bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım... kötü düşünme... şeytanın vesvesesine kapılma... bol bol bebeğini ve kendini oku, tesbih çek... Rabbim yardım eder inşallahh ...
,yaaa küstüm ama sizeee.. kimse bana bişey yazmıyooo.. bi tek şahinus yazmış
çok güzellll...
20 tl bayıldım derken aldın mı yoksa sadece bayıldın mı
canım ilkbaşladrda ben bi iki tekme hissediyodum ama şimdi tüm gün hatta geceleri bile çok fazla hissediyorum hareketlerini... ben de tuhaf oluyorum hareketlerni çok fazla hissedince ama normalmiş.
geçmiş olsun canım.. dün eşimin yeğeni gripti onu öptüm diye çok kötü hissediyorum kendimi... sonra tüm gün uzak durdu benden ama ya şifayı kaparsammm :18::18::18:
hoşgeldin kuzucum işimiz var böyle olursa eskiden akşam şişer sabaha inerdi artık inmiyor sürekli tombalak tospa olarak geziyorumcanım benim ya üzüldüm bu aralar hepimiz iyi bir sınamadan g3eçiyoruz inşallah bu mübarek aylarda rabbim sıkıntılarımızı alır ve yüzümüzü güldürür...
günaydın canım hayırlı ramazanlar, Rabbim günahlarımızı affetsin ve dualarımızı kabul eylesin bu mübarek ayda...
günaydın canım, şanslı bebiş:)
günaydın balım nasılsın? ramazanın mübarek olsun Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah..
günaydın canım...
günaydın tatlım..
günaydın canımi, hayırlı ramazanlar...
günaydın fıstık bugün aramızda oluresun inşallah... hayırlı ramazanlar...
günaydın mervecik ...
günaydın kuzucum, hayırlı ramazanlar..
günaydın canım sana hayırlı ramazanlar..
günaydın tatlım, git gör bakalım ne kadar büyümüş fındığın...
aynı durumdayım kuzum fenayım
canım küsme sanada yazılır gözden kaçmışıtır yoksa sen ve kızın forumun vazgeçilmezisinizyaaa küstüm ama sizeee.. kimse bana bişey yazmıyooo.. bi tek şahinus yazmış
çok güzellll...
20 tl bayıldım derken aldın mı yoksa sadece bayıldın mı
canım ilkbaşladrda ben bi iki tekme hissediyodum ama şimdi tüm gün hatta geceleri bile çok fazla hissediyorum hareketlerini... ben de tuhaf oluyorum hareketlerni çok fazla hissedince ama normalmiş.
geçmiş olsun canım.. dün eşimin yeğeni gripti onu öptüm diye çok kötü hissediyorum kendimi... sonra tüm gün uzak durdu benden ama ya şifayı kaparsammm :18::18::18:
canım bende tam babamıza göstericem eşime sesleniyorum o anda hareketini kesiyor sonra esim yanımızda değilken tekrar harekete baslıyorcanım korkuların çok normal aklına kötü şeyler getirmeme çalışş, güzel şeyler düşün dularımız seninle kuzummm
çok güzel canım alsanaaa
tatlm ben tekme dönme pıt pıt hıçkırıkk hep hissediyorum artık güçlenmeye başladılar tosuncuklareşimde çok rahat hissediyor :)
günaydınnnnn
dün detaylımıza gittik kızımızın cd sini verdi doktor, herşeyini gördük çok şükür herşey yolunda, darısı görmeyenlerin başına.
kilomuz 500 gr. plesanta normal yerde dedi. yemek yeyince midede karında sıkışma hissi normal dedi. başından beri sadece 1 kg aldım biliyosunuz, kilomla ilgili konu açmadı bile.
babası annesine benziyor dedi bende babasına benziyor dedim ama resimde hık demiş burnundan düşmüş babasının gibi :)) sürekli eli yüzündeydi edepli kızımın açtığı zamanlarda gördük işte bişiler :)
bu muhtemel doğum tarihleri doğurabileceğin son tarihmiş, yani 40 hafta bitimi. 37 ile 40 hafta arası yapılan doğumlar erken doğum değil normal doğum sayılırmış. yine de inşallah hepimiz 40 haftamızı sağlıklıca doldurur kolayca da yaparız inşallah doğumlarımızı Amin.
yarınnn erkenden dönüyoruz evimize inşallahhhhh
midem bulanıyo benim yaa... kahvaltı edeyim ben en iyisi...
şimdi sıra şeker yüklemesinde sanırım. bunu yaptırmak şart mıymış? ne kadar yükleniyor kaç defa? hangi haftalar arasında? kendi doktoruma henüz gidip sonuçları göstermedim ona soramıyorum
günaydın canım hoşgeldin..canım benim ya üzüldüm bu aralar hepimiz iyi bir sınamadan g3eçiyoruz inşallah bu mübarek aylarda rabbim sıkıntılarımızı alır ve yüzümüzü güldürür...
günaydın canım hayırlı ramazanlar, Rabbim günahlarımızı affetsin ve dualarımızı kabul eylesin bu mübarek ayda...
günaydın canım, şanslı bebiş:)
günaydın balım nasılsın? ramazanın mübarek olsun Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah..
günaydın canım...
günaydın tatlım..
günaydın canımi, hayırlı ramazanlar...
günaydın fıstık bugün aramızda oluresun inşallah... hayırlı ramazanlar...
günaydın mervecik ...
günaydın kuzucum, hayırlı ramazanlar..
günaydın canım sana hayırlı ramazanlar..
günaydın tatlım, git gör bakalım ne kadar büyümüş fındığın...
aynı durumdayım kuzum fenayım
hadı gözün aydın süpersin 1 kılo...günaydınnnnn
saol canım...canım korkuların çok normal aklına kötü şeyler getirmeme çalışş, güzel şeyler düşün dularımız seninle kuzummm
çok güzel canım alsanaaa
tatlm ben tekme dönme pıt pıt hıçkırıkk hep hissediyorum artık güçlenmeye başladılar tosuncuklareşimde çok rahat hissediyor :)
bugün sölicem canım ama şaka gibiydi auaklarıma bakınca ödüm koptu
,
sadece bayıldım kuzum malum ev aldık biraz idareli davranıyoruz toparlanmamız lazım :)
hoşgeldin kuzucum işimiz var böyle olursa eskiden akşam şişer sabaha inerdi artık inmiyor sürekli tombalak tospa olarak geziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?