2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Günaydın canım. Kızlar bende bugün adet sancısıyla ishal sancısı gibi bişey yani sancı değilde huzursuzluk olur ya adamın belinde fln öyle bişey var normal mi dersiniz yoksa şifayı mı kaptık sıcak soğuk ortam karması geçişlerden

O vicdansızların sana yaptıklarını Allahım içinden çıkarsın inşallah...
Sor tatlım valla doktoruna ben de sorcam ama iş yerleri heyet raporu istiyor onu da her doktor vermiyor malesef. Ben biraz rol kesicem doktoruma o yüzden
Doğumdan sonra da çalışmıycam burda, bana hiç gerek yokken cumartesileri bile boşu boşuna getirtiyorlar, hamile halime acımıyorlar,doğum iznine ayrılayım paramı alırım bitince de çıkarım

Tatlım bildiğim kadarıyla çoğunluk tutmuyor oruç. Kullandığım ilaçlar da;
Elevit
Gyno Ferro(bir gün arayla)
Pulse balık yağı (haftada üç kez)
Magvital magnezyum tozu ( Ben haftada iki kez filan içiyorum krampları engelliyor)
Rennie Duo şurup (halen mide yanmam devam ettiği için)

kızlar dün akşam kızımın hareketini dahA farklı hissettim yani vurma yada tekmeleme değildi resmen içimde döndüğünü hissettim baya uzun sürdü hareketi hatta nerdeyse koktum bile ne oluyor diye...sizler nasıl hissediyorsunuz hareketleri...bide benimki mesele bir iki tekeme atıyo sonra 3-4 saat sesi çıkmıyor sizinkiler ne ıkılıkla hareket ediyor...

ayy çok heyecanlııı :) güm güm atıyodum ben tüm gün :)
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım...
gitmeden yemeğini hazırla da bi daha uğraşma :)

kızlar ya dün akşam ayaklarım davul ötesi şişti eğer böyle giderse mecburen normal dönemde ayrılacam izne

off canım yaaa çok kötü... doktora söyledin mi bunu???

canım ben kızıma hatim başladım...eğer biliyosan ve zamanın varsasen de bala... mutlaka okunması gerekirmiş doğacak bebeğe bir hatimin... dinletmek te güzel tabii...
inşallahh hayırlısıyla bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım... kötü düşünme... şeytanın vesvesesine kapılma... bol bol bebeğini ve kendini oku, tesbih çek... Rabbim yardım eder inşallahh ...

günaydınnnnn

dün detaylımıza gittik kızımızın cd sini verdi doktor, herşeyini gördük çok şükür herşey yolunda, darısı görmeyenlerin başına.
kilomuz 500 gr. plesanta normal yerde dedi. yemek yeyince midede karında sıkışma hissi normal dedi. başından beri sadece 1 kg aldım biliyosunuz, kilomla ilgili konu açmadı bile.
babası annesine benziyor dedi bende babasına benziyor dedim ama resimde hık demiş burnundan düşmüş babasının gibi :)) sürekli eli yüzündeydi edepli kızımın açtığı zamanlarda gördük işte bişiler :)

bu muhtemel doğum tarihleri doğurabileceğin son tarihmiş, yani 40 hafta bitimi. 37 ile 40 hafta arası yapılan doğumlar erken doğum değil normal doğum sayılırmış. yine de inşallah hepimiz 40 haftamızı sağlıklıca doldurur kolayca da yaparız inşallah doğumlarımızı Amin.

Son düzenleme:
yaaa küstüm ama sizeee.. kimse bana bişey yazmıyooo.. bi tek şahinus yazmış

çok güzellll...
20 tl bayıldım derken aldın mı yoksa sadece bayıldın mı

canım ilkbaşladrda ben bi iki tekme hissediyodum ama şimdi tüm gün hatta geceleri bile çok fazla hissediyorum hareketlerini... ben de tuhaf oluyorum hareketlerni çok fazla hissedince ama normalmiş.

geçmiş olsun canım.. dün eşimin yeğeni gripti onu öptüm diye çok kötü hissediyorum kendimi... sonra tüm gün uzak durdu benden ama ya şifayı kaparsammm :18::18::18:

canım korkuların çok normal aklına kötü şeyler getirmeme çalışş, güzel şeyler düşün dularımız seninle kuzummm

çok güzel canım alsanaaa

tatlm ben tekme dönme pıt pıt hıçkırıkk hep hissediyorum artık güçlenmeye başladılar tosuncuklar eşimde çok rahat hissediyor :)

canım benim ya üzüldüm bu aralar hepimiz iyi bir sınamadan g3eçiyoruz inşallah bu mübarek aylarda rabbim sıkıntılarımızı alır ve yüzümüzü güldürür...

günaydın canım hayırlı ramazanlar, Rabbim günahlarımızı affetsin ve dualarımızı kabul eylesin bu mübarek ayda...

günaydın canım, şanslı bebiş:)

günaydın balım nasılsın? ramazanın mübarek olsun Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah..

günaydın güzel anneler nasılsınız
sahura uyandık ama niyetlenmedik,içimde bi burukluk var ilk kez ramazanda oruçsuzum, ama oğluşumu düşününce rahatlıyorum hemen

günaydın canım...

günaydın kızlar...ramazanı şerifimiz hayırlı olsun,bereketiyle huzuruyla gelsin inş..
günaydın tatlım..

günaydın canımi, hayırlı ramazanlar...

günaydın fıstık bugün aramızda oluresun inşallah... hayırlı ramazanlar...

hayırlı ramazanlar tatlım ay ne guzel bugun bulemsuda sende bebısınızı göruceksınız benım 4 gunum var daha ınsallah bebısınız guzel haberler verır sıze

günaydın mervecik ...

günaydın hayırlı ramazanlar

direkt daldım kusura bakmayın.

bulemsu canım hayırlı haberlerle gel inşallah. birazdan okuyacağım yazdıklarınızı azcık yoğunum.

günaydın kuzucum, hayırlı ramazanlar..

günaydın canım sana hayırlı ramazanlar..

günaydın tatlım, git gör bakalım ne kadar büyümüş fındığın...

kızlar ya dün akşam ayaklarım davul ötesi şişti eğer böyle giderse mecburen normal dönemde ayrılacam izne

aynı durumdayım kuzum fenayım

esraamm günaydın bugün dönüyor musun kuzum?

çok şükür canım, geçmiş olsun. 37 den sonra beklicez yani her an doğum olabilir...
inşallah çatı kontrolünde de normal doğum yapmamıza engel bişey çıkmaz.

çok şükür canım, geçmiş olsun. 37 den sonra beklicez yani her an doğum olabilir...
inşallah çatı kontrolünde de normal doğum yapmamıza engel bişey çıkmaz.

çatı kontrolü hangi haftada yapılacak?

şimdi sıra şeker yüklemesinde sanırım. bunu yaptırmak şart mıymış? ne kadar yükleniyor kaç defa? hangi haftalar arasında? kendi doktoruma henüz gidip sonuçları göstermedim ona soramıyorum

Son düzenleme:
hadı hayırlı haberlerle gel canım...

benımkı ezandan sonra kalkıp ezan okunmadı dıye su içti bıde safım haha....bana ısrar edıyo kalk hazırla dıye ben kalkmıycam.....senınkı kendı düşünüyomuş ...ben hamıleyım uyku düzenimi bozamam diyorum bıde gece uykusu önemli bölemem diyorum...

1. maltofer (demir hapı-günde 1 tane aç karnına)

2.benexol (b vitamini- günde bi tane)

3.osteocare (kalsiyum-magnezyum, d vitamini ve çinko hapı- 1 tane)
bende kramplar daha başlamadı eli kulağındadır ama...sütü yoğurdu bu aralar çok tüketiyorum...baya bol preteinli besleniyorum..hatta 2 gundur tartı 700 gram eksik tartıyo çok mutluyum....

canım o kadar hapı hangı ara içiyon benım başım dönüyo 3 ilaç onu şu saatte bunu şu saattte dıye...

canım asıl mide yanması ekşimesi şimdi başlayacak ebbek büyüdüğü için hamile reflüsü başlayacak ilerleyen haftalarda...

canım maşallah sana ...ben kuranı yavaş okuyorum senın gibi diyolar annenin sesinin tınısından dinlesin bebek diyolar...yavaşda okusan,bebek senden dinlesin diyolar...
inşallah yapabilirim canım ya...hem rapça hem türkçe hatım yapmak istiyorum hayırlısı...4 cüzüm var onlar bitsin inşallah bende başlayım....

bugün sölicem canım ama şaka gibiydi auaklarıma bakınca ödüm koptu

,
sadece bayıldım kuzum malum ev aldık biraz idareli davranıyoruz toparlanmamız lazım :)

hoşgeldin kuzucum işimiz var böyle olursa eskiden akşam şişer sabaha inerdi artık inmiyor sürekli tombalak tospa olarak geziyorum

canım küsme sanada yazılır gözden kaçmışıtır yoksa sen ve kızın forumun vazgeçilmezisiniz
canım bende tam babamıza göstericem eşime sesleniyorum o anda hareketini kesiyor sonra esim yanımızda değilken tekrar harekete baslıyorbir türlü yakalayamadı babamız hareketi net olarak

amin canım inşallah hayırlısıyla..

yarınnn erkenden dönüyoruz evimize inşallahhhhh

hadi bakalım kuzum gözün aydın...

midem bulanıyo benim yaa... kahvaltı edeyim ben en iyisi...

koş hemen... :)

şimdi sıra şeker yüklemesinde sanırım. bunu yaptırmak şart mıymış? ne kadar yükleniyor kaç defa? hangi haftalar arasında? kendi doktoruma henüz gidip sonuçları göstermedim ona soramıyorum

canım ben bugün yaptırdım 28 haziranda muayeneye gitmiştim doktor yazdı yapılacak testleri tatile git gel sonra yaptır bunları dedi 25-28. haftalar arası normal dedi... doktorum evden gitmeden 1 tane limonu sık 1 küşük su şişesine suyla beraber karıştır dedi hastaneye gidince de 50gr glukoz al dedi bunları yaptım.. kan ve idrar tahlili verdim aç karnına sonra bu limonlu suyla glukozu karıştırdılar onu içtim.. tam 1 saat sonra tekrar kan verdim.. bu kadar öğleden sonraya da çıkacak zaten sonuçlar... doktorum hastanedeyse alır yoksa pazartesiye kalır..

günaydın canım hoşgeldin..

hadı gözün aydın süpersin 1 kılo...

saol canım...

aynen canım ya özellikle sol ayağım çok fena şiş durumda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…