2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ayy çok heyecanlııı :) güm güm atıyodum ben tüm gün :)
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım...
gitmeden yemeğini hazırla da bi daha uğraşma :)
saol tatlim ins... yaaa sormaaa geceyi uykusuz gecirdim resmen iki dakikada bir saate bakiyorumm
bende ole dusundum zaten simdi kalkip baslicam bi tek pisirmesi kalsin iftara yakin
günaydın canım, ay çok heeycanlı hadi bakalım fotosunu koyarsın bakarızz
ilk günden kayınvalidenler mi geliyor
uzun zamandan beri bole bi heyecan yasamamistim walla yerimde duramiyorummm
ins yuzunu gosterir de eklerim canim foto yu
yakin ama farkli sehirlerde oldugumuzdan k.validemlerin ki biraz mecburi bi gelis oldu canim
gorumcem ankara uzeri memleketine gitcek burdan gecerken bize de ugricaklar
ilk kez gelicekler yani daha biz buraya tasinali 3 ay oldu cunku yani kisacasi davet benden oldu aslinda:)
günaydın tatlım, git gör bakalım ne kadar büyümüş fındığın...[/COLOR]
bende merak icindeyim mercimekti fasulye oldu sonra elma armut derken bakalim simdi neye benzemisss findigimmm
hadı hayırlı haberlerle gel canım...
saolasin canim ins..........

günaydınnn tatlımm hoşgeldinnnnn amin canım

sen bu gün şker yükleemesine gidecektin gittin mi

ayy hadi bakalımm

hmm anladım cnm, iyi olmuş o zaman :)

kızlar koşun koşun vipdükkanda kargo bedava acar kids mağazasında fiyatlar müthiş ucuz ama hainler ürünler tükenmiş bı kaç üürn kalmış bıde kız kıyafetleri...alt açmalar felan olacaksanız 21 tl felan ayıcıklılar...

isteyene davetiye yollayım...mailinizi burdan ya da özelden yazın...

günaydınnn tatlımm hoşgeldinnnnn amin canım

sen bu gün şker yükleemesine gidecektin gittin mi

gittim kuzum yaptırdım diğer tahlilleride verdim öğleden sonraya çıkar dediler. doktorun sekreterini arayacağım doktor ordaysa alır bugün dönüş yapar diye tahmin ediyorum umarım olumsuz bir şey olmaz ... en korktuğum bu benim 2'li,3'lü testlerde bile tırsmadım ama bunda gözüm korktu....:26::26:

kızlar merhabalar nasılsınız hepınıze hayırlı ramazanlar ne kadar bızler tutamasakta ben o atmosfere burundum nedense
BEYSAL bugun randavu varmış cok heyecanlı

aradığında buraya yazmayı unutma kuzum, bende şekerden telaş yapmıştım, inş. bişi yoktur endişe etme

bilmiyorum canım hangi haftada olduğunu.... ama tırsıyorum :18::18::18:

şekeryüklemesi normalde bi kere yapılıyo... gizli şeker varmı yok mu ona bakılıyo onda da.. eğervarsa ikinci test istiyolar...

canım az oku ama senden dinlesin bebek... günde yarım sayfa de mesela kendi kendine.. sesli oku onu da... hamileyken bol okunması gereken surelervar onları araştır hatta. onları oku.

sadece bayıldım kuzum malum ev aldık biraz idareli davranıyoruz toparlanmamız lazım :)

o zaman sen çok bakma böyle şeylere :)

canım küsme sanada yazılır gözden kaçmışıtır yoksa sen ve kızın forumun vazgeçilmezisiniz

duydunuz mu aysın hanımmm

bişi kalmamışki yaaaavssssssss

butikbebede çok güzel şeyler varr:)

kızlar merhabalar nasılsınız hepınıze hayırlı ramazanlar ne kadar bızler tutamasakta ben o atmosfere burundum nedense
BEYSAL bugun randavu varmış cok heyecanlı

günaydın canım.. dün gece ben çıkmışm sen girmişin :)
ben giremedim valla o moda.. oruçolmayınca tadı çıkmıcak gibi

kızalrrrrr ben agustos sonunda alışverış yapıcaktım ama dayanamadın dun bışeyler aldım ay kucucukler okadar tatlılarkı sızler bedeb secımlerını nasıl yaptınız
kızlar kızımdan tecrubelı olarak mutlaka bıkaç 50 numara alın bebek ne kadr ırı olsada ıcınde kucucuk kalıp kaybolabılıyo kıyafet utune oturunca ınsanın gözune daha guzel gelıyo ay ne ttalı olcaklar kızlar kımbılır ya

hayırlı olsun canım bende doktorumla konuştum şimdi pazartesi salı sonuçları göstermeye gideceğim.. 24. haftada da muayeneye çağıracağım dedi, sonuçları göstermeye gittiğimde bilgi verir sanıyorum bana da bunun hakkında. ben yaklaşık 1,5 aydır doktor kontrolüne gitmemiştim de baya koptum bu işlerden, kendi halime öyle devam ediyorum :))

bu arada bir bilgi vereyim arkadaşım doğum yaptıktan sonra böbreklerinde taş oluştu, hamilelik esnasında aldığı ilaçlara bağlıyor bunu, sanırım çok ilaç almamak gerek. ben şuana kadar ilk 3 ay folik asit 4. aydan itibaren de sadece demir hapı aldım arada da balık yağı.... şimdi de 1 2 gündür kramp yaşıyorum magnezyum suda eriyenden tavsiye etti doktor, bugün onu alır başlarım.

Son düzenleme:

evet ttalım gece görunce bı an mutlu olmuştum
cnm böle gece bam bam davullar calunca heee tamam dedım geldı ramazan

aradığında buraya yazmayı unutma kuzum, bende şekerden telaş yapmıştım, inş. bişi yoktur endişe etme

yazarım canım aradım sekreter aldı dosya numarasını falan bakalım ne çıkacak? inşallah bununla karşılaşmak istemiyorum çünkü diyet falan hamilelikte çok zor çünkü hepimizin iyi çıkar inşallah.. sen yaptırmış mıydın?

canım ben hep aralıklı aldım.. yeni doğan, 0-3 ay,3-6 ay,6-9 ay şeklinde karma gruplar aldım..

aynen bende folik asit aldım şu anda demir hapı alıyorum.. benim doktor sevmiyor ilacı vermiyor.. hamilelikte yaşan krampalrı vs ilaçlar çözmez diyor yani çok bir etkisi olmaz.. kramplarda genelde gece yatarken oluşur ayaklarını karnına doğru çekip sola yat dedi...

esra senin erken doğum yapan arkadaşın ne oldu bebek nasıl?

dayanamadım aldım yine bişilerr :) affet kocacımmm

esra senin erken doğum yapan arkadaşın ne oldu bebek nasıl?

canım hastanede alıştırma odasına alışlar.. bi kaç güne çıkıcaklar inşallahh.. yarın onları görmeye gidicez... anlatırım size :)

cnm 6 9 lukları yazlıkmı aldın ben sanırım onlara dalmıcam cunku yaren 5 6 aylıkken 1 yaş gıyıyodu ona göre ayını alsaydım kucuk gelecektı
cnm koysana cıcışlerı bakalım bı ara

yaptırmıştım canım dktor normal demişti

idrar ve kn yapılmadı onlar sanıyorum bir dahaki gidişimde

cnm 6 9 lukları yazlıkmı aldın ben sanırım onlara dalmıcam cunku yaren 5 6 aylıkken 1 yaş gıyıyodu ona göre ayını alsaydım kucuk gelecektı
cnm koysana cıcışlerı bakalım bı ara

yok canım kış için aldım bende benim bebeğin iri olacağını tahmin ediyorum söyleyenlerde hep büyük al dediler öyle aldım.. hafta sonu çekeyim atarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…