yok canım kış için aldım bende benim bebeğin iri olacağını tahmin ediyorum söyleyenlerde hep büyük al dediler öyle aldım.. hafta sonu çekeyim atarım :)
bilmiyorum canım hangi haftada olduğunu.... ama tırsıyorum :18::18::18:
şekeryüklemesi normalde bi kere yapılıyo... gizli şeker varmı yok mu ona bakılıyo onda da.. eğervarsa ikinci test istiyolar...
hımm mesela önce 50 mg yapılıyo diyelim eğer çıkarsa doz arttırılıyor öyle mi? aman hiçbişecik çıkmaz inşallah.
bugün aşı olucam o bile sıkıntı 2-3 gün ağrı yapıomuş baksanıza. Allah beterinden saklasın
aynen bende folik asit aldım şu anda demir hapı alıyorum.. benim doktor sevmiyor ilacı vermiyor.. hamilelikte yaşan krampalrı vs ilaçlar çözmez diyor yani çok bir etkisi olmaz.. kramplarda genelde gece yatarken oluşur ayaklarını karnına doğru çekip sola yat dedi...
evet sabah gözlerimi açıp yataktan kalkmadan önce bacağımı oynatırken oldu dün ve bugün. normal gün içerisinde olmadı.
karnıma çekip ayaklarımı yattığımda her nedense bebek pıt pıtlara başlıyor ben de uyuyamıyorum sıkıştırıyorum herhalde bebeği diye uzatıyorum ayaklarımı. sizde olmuyor mu
çok sinir oldum ya hem fiyatları çok uygundu hemde ürünler çok güzeldi hemde kargo bedava offf..bilmiyorum canım hangi haftada olduğunu.... ama tırsıyorum :18::18::18:
şekeryüklemesi normalde bi kere yapılıyo... gizli şeker varmı yok mu ona bakılıyo onda da.. eğervarsa ikinci test istiyolar...
canım az oku ama senden dinlesin bebek... günde yarım sayfa de mesela kendi kendine.. sesli oku onu da... hamileyken bol okunması gereken surelervar onları araştır hatta. onları oku.
o zaman sen çok bakma böyle şeylere :)
duydunuz mu aysın hanımmm
bişi kalmamışki yaaaavssssssss
butikbebede çok güzel şeyler varr:)
günaydın canım.. dün gece ben çıkmışm sen girmişin :)
ben giremedim valla o moda.. oruçolmayınca tadı çıkmıcak gibi
tuzu azalt canımbenimde ayağım hamur gibi kabardı şişti ayağımı tanıyamıyorum
ne aldın?dayanamadım aldım yine bişilerr :) affet kocacımmm
canım hastanede alıştırma odasına alışlar.. bi kaç güne çıkıcaklar inşallahh.. yarın onları görmeye gidicez... anlatırım size :)
hımm mesela önce 50 mg yapılılıyo diyelim eğer çıakrsa doz arttırılıyor öyle mi? aman hiçbişecik çıkmaz inşallah.
bugün aşı olucam o bile sıkıntı 2-3 gün ağrı yapıomuş baksanıza. Allah beterinden saklasın
evet sabah gözlerimi açıp yataktan kalkmadan önce bacağımı oynatırken oldu dün ve bugün. normal gün içerisinde olmadı.
karnıma çekip ayaklarımı yattığımda her nedense bebek pıt pıtlara başlıyor ben de uyuyamıyorum sıkıştırıyorum herhalde bebeği diye uzatıyorum ayaklarımı. sizde olmuyor mu
aynen tatlım bızımkıde o pozisyondan pek hoşlanmıyo en saglıklısıı sola yatmakmış ama ben alışkanlıktan dolayı sağa yatıyorum uykumda farketmeden ay sankı ordan cıkıcak gıbı cok kızıyo vurup duruyo sola döndummu heemen duruluyo
cnm ılk hamılelegımdende bılıyorum şimdide kullanıyorum kramplara calsıyum bırebır 5.ayda başladım emzırme dönemıde kullanmak cok faydalı
bende düzenli olarak sadece kan hapnı içiyorum vallakızlar oruç tutan var mı aranızda*
birde hangi ilaçlkarı içiyoruz yazalım mı*
1-decavit pronatal(vitamin)
2-gyno ferro sanol(kan hapı günde 2 tane)
3-coraspin(kan akımında sorun olduğu için kan sulandırıcı)
canım kötü seyler getrıme aklına ıns sag saglım kucagına alıcaksın bebsıını demek 3 tane ıstıyosunnnnbugün oğluşuma kuran dinletecem hatta başladım dinletmeye ben nette sohbet ederken o bi yandan dinliyo kuzum...hem ramazanın ilk günü hem cuma günü hürmetine....
bu gece ruyamda 6 aylık bı bebek konuşuyodu tam net rüyayı hatırlamıyorum galiba bebeğn annesi ona kuran hatmi dinletmiş çocuğun zihni çok açıkmış felan...
dün akşam eşimle konuştuk kızımızı kaybettiğimiz haftalar ne kadar kaldı felan dedi...son 3 ay oda benım kadar korkuyormuş dün itiraf etti...ya bunada bişey olursa korkusunu içimden atamıyorum...kaynanam bunu sağ salim bi kucağına alaydın rahatlardın diyo...bende öyle düşünüyorum...bi tane yaşayan kuzum olursa ondan sonra hamilelikte felan daha rahat olurum gibi geliyo...dün eşime 3 çocuk isityorum dedim...2 yeter ne yapıcaz 3. yü diyo...sanırım hamilelik stresi sadece bende değil onda da fazlasıyla var belli etmemeye çalışsada...
bana dua edin kızlar olur mu??.
ayy çok heyecanlııı :) güm güm atıyodum ben tüm gün :)
inşallah iyi haberlerle gelirsin canım...
gitmeden yemeğini hazırla da bi daha uğraşma :)
off canım yaaa çok kötü... doktora söyledin mi bunu???
canım ben kızıma hatim başladım...eğer biliyosan ve zamanın varsasen de bala... mutlaka okunması gerekirmiş doğacak bebeğe bir hatimin... dinletmek te güzel tabii...
inşallahh hayırlısıyla bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım... kötü düşünme... şeytanın vesvesesine kapılma... bol bol bebeğini ve kendini oku, tesbih çek... Rabbim yardım eder inşallahh ...
yaptırmıştım canım dktor normal demişti
idrar ve kn yapılmadı onlar sanıyorum bir dahaki gidişimde
ay hadı bakalım zaten cabuk buyuyolar beişler cok cnm gelişimimi ilerde gıdyo bebeğin
hımm mesela önce 50 mg yapılılıyo diyelim eğer çıakrsa doz arttırılıyor öyle mi? aman hiçbişecik çıkmaz inşallah.
çok çekme zaten hafifi kır dedi doktor karnına doğruda hafifçe çek dedi.. benimkide yapıyor bir de yan yatmayı sevmiyor benimki depip duruyo sıpa...
çok sinir oldum ya hem fiyatları çok uygundu hemde ürünler çok güzeldi hemde kargo bedava offf..
tuzu azalt canım
ne aldın?
canım arkadaşın kaçıncı haftada doğurdu detayları merak edıyorum...bende erken doğum yaptım ya...
kızlar hamıle yastığı yapmıştıkya ...o kadar rahat ve keyifliki uyuması onunla onun sayesınde hem sola yatıyorum hemde sırt ağrısı çekmeden rahatça uyuyorum...
bazen sırtımı yaslıyom bazende bacaklarımın arasından geçirir bi güzel sarılıyom karnımın altına felan gfeliyo destek veriyo...
aman hatırlat bakteriye falan bakalım dedi benim doktor baya detaylı tahliller istedi..benim kan değerimde düşük çıkacak gibi geliyor çünkü bir ara midem ağrırken kan haplarımı kullanamadım zaten o dönemde de kan değerlerim düşüktü
evet 1 hafta ilerde bir de eşimde ben de uzun boyluyuz eşimin tarafı bir de çok iri kemikli çabuk büyür diye düşünüyorum... genetik yapıdan doktorun falan bişey dediği yok yani ben öyle düşünüyorum...
çok çekme zaten hafifi kır dedi doktor karnına doğruda hafifçe çek dedi.. benimkide yapıyor bir de yan yatmayı sevmiyor benimki depip duruyo sıpa...
anladım tatlım bızde bıkaç gun ılerıde gıdıyoruz bakalım ılere nasıl gıdıcek cok merak edıyorum en son 435 gr dı perşembe gıdıcez ne kadar buyumuş beebişim
aman hatırlat bakteriye falan bakalım dedi benim doktor baya detaylı tahliller istedi..benim kan değerimde düşük çıkacak gibi geliyor çünkü bir ara midem ağrırken kan haplarımı kullanamadım zaten o dönemde de kan değerlerim düşüktü
evet 1 hafta ilerde bir de eşimde ben de uzun boyluyuz eşimin tarafı bir de çok iri kemikli çabuk büyür diye düşünüyorum... genetik yapıdan doktorun falan bişey dediği yok yani ben öyle düşünüyorum...
geçen hafta tatilde nasıl fıstık gibi uyuyodum deniz güneş yemek akşam biraz yürüyüş öyle yoruyodu ki ama süper verimliydi uykularım bebek tekmelerini geçirse bile ruhum duymuyodu derin uyuyodum, o kadar su içiyodum tuvalete de gece 1 kere kalkıordum şimdi istanbula döndük yine 2-3 kere kalkıyorum gece, uykularım bölünüyor, bebeğin pıtpıtlarını da hisseder hale geldim uykumda, ya psikolojik sanırım
kızlar merhabalar nasılsınız hepınıze hayırlı ramazanlar ne kadar bızler tutamasakta ben o atmosfere burundum nedense
BEYSAL bugun randavu varmış cok heyecanlı
beysal cnm yerleştınmı evıne akşam misafırlerın gelıcektı nasıl gectı
geçen hafta tatilde nasıl fıstık gibi uyuyodum deniz güneş yemek akşam biraz yürüyüş öyle yoruyodu ki ama süper verimliydi uykularım bebek tekmelerini geçirse bile ruhum duymuyodu derin uyuyodum, o kadar su içiyodum tuvalete de gece 1 kere kalkıordum şimdi istanbula döndük yine 2-3 kere kalkıyorum gece, uykularım bölünüyor, bebeğin pıtpıtlarını da hisseder hale geldim uykumda, ya psikolojik sanırım
yok benimki orda da durmadı habire pat pat geçirdi bir de sert geçiriyor sıpa yayatak sallanıyor bazen..
ay şimdi nerde ne yicem yaaeşimde yok yalnız kaldım
oyy kuzum gel yanımda ye :)
evet heyecanlıyım tatlım 4 buçukta görecem tosunumu inşallah
bu arada pazar günü temizlikçi gelicek ondan sonra tam anlamıyla yerleşmiş olacam inşallah şuan evim ayakta malesef yavaş yavaş yerleşiyorum
kızlar merhabalar nasılsınız hepınıze hayırlı ramazanlar ne kadar bızler tutamasakta ben o atmosfere burundum nedense
BEYSAL bugun randavu varmış cok heyecanlı
beysal cnm yerleştınmı evıne akşam misafırlerın gelıcektı nasıl gectı
ay cok heyecanlı ya bebışı görmek
ay cnm hem sıcak hem gebelık hem taşınma ucu bı arada cok sıkıcı sen evdesın ıznemı cıktın
üfff çok yoğunum ben ya, katılamıyorum size((
dün varya ayaklarım o kadar şişti ki sanki başkasının bacaklarını banatakmışlar gibiydim. her zamanki kadar koşturmuştum oysa, iyice etkilenmeye başladık belli oluyor(((
bu gece ne olacak bakalım
yok benimki orda da durmadı habire pat pat geçirdi bir de sert geçiriyor sıpa yayatak sallanıyor bazen..
benimkide tatilde çok geçirdi de yorgunluktan ve huzurdan derin uykuda onları bile farketmiyodum iyiydi yani :)
ben geceleri uyurken aah lıyorum o vurduğunda eşimin de uykusu tiz duyuyor beni anlıyor tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?