2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Son düzenleme:
çok sinir oldum ya hem fiyatları çok uygundu hemde ürünler çok güzeldi hemde kargo bedava offf..

benimde ayağım hamur gibi kabardı şişti ayağımı tanıyamıyorum
tuzu azalt canım

ne aldın?
canım arkadaşın kaçıncı haftada doğurdu detayları merak edıyorum...bende erken doğum yaptım ya...

kızlar hamıle yastığı yapmıştıkya ...o kadar rahat ve keyifliki uyuması onunla onun sayesınde hem sola yatıyorum hemde sırt ağrısı çekmeden rahatça uyuyorum...

bazen sırtımı yaslıyom bazende bacaklarımın arasından geçirir bi güzel sarılıyom karnımın altına felan gfeliyo destek veriyo...

bende düzenli olarak sadece kan hapnı içiyorum valla
kahvaltıdan sonra ferrum fort
onun harıcı decavıtı aklıma gelırse haftada 1 felan
bıde kramp olursa magvıtal
canım kötü seyler getrıme aklına ıns sag saglım kucagına alıcaksın bebsıını demek 3 tane ıstıyosunnnn
bende esıme dedım bak bu dogumdan sonra ızın yasası ban ayetsımezse sırf onun ınadına bı tane daha yapacam dıye onunda ısıne geldı hemen çak diyo şaka tabii

maşallah canım yaa allah kabul etsın bende her ramazanda hatım yapardım oglus olduktan sonra yapamadım bı daha sımdıde baslasam mı ramazanda bıtmez gercı de doguma kadar bıter aslında bı düşüneyim bakalım:26:

yaptırmıştım canım dktor normal demişti

idrar ve kn yapılmadı onlar sanıyorum bir dahaki gidişimde

aman hatırlat bakteriye falan bakalım dedi benim doktor baya detaylı tahliller istedi..benim kan değerimde düşük çıkacak gibi geliyor çünkü bir ara midem ağrırken kan haplarımı kullanamadım zaten o dönemde de kan değerlerim düşüktü

ay hadı bakalım zaten cabuk buyuyolar beişler cok cnm gelişimimi ilerde gıdyo bebeğin

evet 1 hafta ilerde bir de eşimde ben de uzun boyluyuz eşimin tarafı bir de çok iri kemikli çabuk büyür diye düşünüyorum... genetik yapıdan doktorun falan bişey dediği yok yani ben öyle düşünüyorum...

cnm dr un bılıyo dımı benım ablam ılkını 34.haftada doğurdu ından sebep 2.de en az yuzde 50 eken doğum rıskı oldugundan sanırım 7.aya gırınce bı hap kullanmaya başladı doğuma kadar kullandı senın erke n doğum sebebın neydı tatlım

kızlar merhabalar nasılsınız hepınıze hayırlı ramazanlar ne kadar bızler tutamasakta ben o atmosfere burundum nedense
BEYSAL bugun randavu varmış cok heyecanlı

beysal cnm yerleştınmı evıne akşam misafırlerın gelıcektı nasıl gectı

evet heyecanlıyım tatlım 4 buçukta görecem tosunumu inşallah
bu arada pazar günü temizlikçi gelicek ondan sonra tam anlamıyla yerleşmiş olacam inşallah şuan evim ayakta malesef yavaş yavaş yerleşiyorum

arkadaşlar dün bende gittim renkli utrasyona bebegim çok iyimış rabbime şükür sadece suyum azmış bol su içiyorum tam günü nüeymış bebek ne eksık ne fazla 618 g boyuda 22 m dedi fotosunu verdi cd verdi bir saate yakın izledık şükür bi sorun yokmuş tek suyu az dedi sola yatcan sürekli dedi bolda su çok şişdim bide hiç inmıyo ayaklarımın üzerıne basamıyorum

ay cok heyecanlı ya bebışı görmek
ay cnm hem sıcak hem gebelık hem taşınma ucu bı arada cok sıkıcı sen evdesın ıznemı cıktın

kızlar merhabalar nasılsınız hepınıze hayırlı ramazanlar ne kadar bızler tutamasakta ben o atmosfere burundum nedense
BEYSAL bugun randavu varmış cok heyecanlı

beysal cnm yerleştınmı evıne akşam misafırlerın gelıcektı nasıl gectı

ay cok heyecanlı ya bebışı görmek
ay cnm hem sıcak hem gebelık hem taşınma ucu bı arada cok sıkıcı sen evdesın ıznemı cıktın

canım iznim yok malesef çalışıyorum davul gibi oldum bakalım bugün dokttora soracam

üfff çok yoğunum ben ya, katılamıyorum size ((

dün varya ayaklarım o kadar şişti ki sanki başkasının bacaklarını banatakmışlar gibiydim. her zamanki kadar koşturmuştum oysa, iyice etkilenmeye başladık belli oluyor (((

bu gece ne olacak bakalım

ah kuzum bende beterdim dün akşam ödüm koptu sanki bacak değilde kütük vardı berbat gözüküyordu korktum vallaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…