içimde müthiş bi bebek aşkı var anlatamam....sezeryan olmasam 4 . yü de isterdim...zaten 3 çocuk yapsam 4. sezeryan olmuş olacak...normal doğuranlara hayranım...inşallah sorunsuz sağ salim kızlar normal doğururlar...bende düzenli olarak sadece kan hapnı içiyorum valla
kahvaltıdan sonra ferrum fort
onun harıcı decavıtı aklıma gelırse haftada 1 felan
bıde kramp olursa magvıtal
canım kötü seyler getrıme aklına ıns sag saglım kucagına alıcaksın bebsıını demek 3 tane ıstıyosunnnn
bende esıme dedım bak bu dogumdan sonra ızın yasası ban ayetsımezse sırf onun ınadına bı tane daha yapacam dıyeonunda ısıne geldı hemen çak diyo şaka tabii
maşallah canım yaa allah kabul etsın bende her ramazanda hatım yapardım oglus olduktan sonra yapamadım bı daha sımdıde baslasam mı ramazanda bıtmez gercı de doguma kadar bıter aslında bı düşüneyim bakalım:26:
evet canım dr. um biliyo durumu...neden erken doğum yaptığım bilinmiyo...erken doğum riski yuzde 25 canım...ıkıncıyı ablam kaç haftada doğurdu canım?....kansulandırıcı mı kullandı?cnm dr un bılıyo dımı benım ablam ılkını 34.haftada doğurdu ından sebep 2.de en az yuzde 50 eken doğum rıskı oldugundan sanırım 7.aya gırınce bı hap kullanmaya başladı doğuma kadar kullandı senın erke n doğum sebebın neydı tatlım
hadı geçmiş olsun..suyu ihmal etme canım...arkadaşlar dün bende gittim renkli utrasyona bebegim çok iyimış rabbime şükür sadece suyum azmış bol su içiyorum tam günü nüeymış bebek ne eksık ne fazla 618 g boyuda 22 m dedi fotosunu verdi cd verdi bir saate yakın izledık şükür bi sorun yokmuş tek suyu az dedi sola yatcan sürekli dedi bolda su çok şişdim bide hiç inmıyo ayaklarımın üzerıne basamıyorum
canım iznim yok malesef çalışıyorum davul gibi oldum bakalım bugün dokttora soracam
cnm cogu gebenn ayakları sısıyo sanırım sıcak havadan ama ayyakkabı falan sorunlu olur
içimde müthiş bi bebek aşkı var anlatamam....sezeryan olmasam 4 . yü de isterdim...zaten 3 çocuk yapsam 4. sezeryan olmuş olacak...normal doğuranlara hayranım...inşallah sorunsuz sağ salim kızlar normal doğururlar...
hatim yapalım canım ben belki bi kısmını dinler bı kısmını okurum...her gün 1 cüz okusak ramazanda bebeğimiz 1 hatim yapmış olacak..
evet canım dr. um biliyo durumu...neden erken doğum yaptığım bilinmiyo...erken doğum riski yuzde 25 canım...ıkıncıyı ablam kaç haftada doğurdu canım?....kansulandırıcı mı kullandı?
hadı geçmiş olsun..suyu ihmal etme canım...
bu gün dua günümüz milona ve niltt dualarını yazarsanız ona göre okuyalım kızlarrrr
nilgünün bebişi 1 kg olmuşdün benimle aynı arkadaşım 700 gr mış acaba bizim sıpış ne kadar oldu?
niltteee maşAllahhho kadar az yiyor kilo almıyor ama maşallah bebiş alıyor ne guzel
Canım dua topiğine yazmıştık dualarımızı
Benim de geçen hafta 800 gr dı 1 hafta da 200 gr almış sıpamaaşallah dr da dedi ama bu sıralar çok hızlı kilo alacak bebeğin diye..
dr da öyle dedi,bebeğin almış kiloyu diye,ama 1-2 ay içinde daha da gelişecek,bazı bebeklerde ilk başlarda iri olur,son aylarda durur kg alımları belli olmaz dedi..
Ama iri olursa 4 kg ve üzerinde normal doğum biraz zor gibi olur dedi..bakalım ne olacak:26:
içimde müthiş bi bebek aşkı var anlatamam....sezeryan olmasam 4 . yü de isterdim...zaten 3 çocuk yapsam 4. sezeryan olmuş olacak...normal doğuranlara hayranım...inşallah sorunsuz sağ salim kızlar normal doğururlar...
hatim yapalım canım ben belki bi kısmını dinler bı kısmını okurum...her gün 1 cüz okusak ramazanda bebeğimiz 1 hatim yapmış olacak..
evet canım dr. um biliyo durumu...neden erken doğum yaptığım bilinmiyo...erken doğum riski yuzde 25 canım...ıkıncıyı ablam kaç haftada doğurdu canım?....kansulandırıcı mı kullandı?
Sağol teyzoşu,bi de bi görüntüsü vardı dr da ben de güldük,resmen bacak arasında kafası bize bakıyo,pipisi de sallanıyo
takla atacakmış gibi duruyodu
resimler net değil pek yaa o yüzen koymadım,pc de hiç gözükmez diye..Yani
kuzum benim maşallah teyzesi yesin onu resim vermedimi annesi
ben geldimmmmmmkızımı gördümde sevdim de geldim pek rahattı bugun yayılmış yatıyordu 800 gr olmuş kızım ama hala ters duruyormuş buda beni çok rahatsız ediyor sıkıntılarıma sebeb oluyor ne var sanki sıpa düz dursan sonracıma tansiyonum gene yüksek çıktı şeker yüklemesi yapalım dedi dr ama ben olmaz dedim sabahtan çikolatalı ekmek yedim ben dedim doktorum ve sekreteri güldüler bana:78 ruçla bu söylenirmi dedi sekreter
pazartesi günü sabahtan gideceğim ve seker yüklememi yaptıracağım inşşş
canım bence normal doğum yaptıracak bi hastane bul böyle diyen dr. lar genelde sezeryan yapmayı kafaya takmış dr. oluyorlar...hangi şehirdesin sen*Canım dua topiğine yazmıştık dualarımızı
Benim de geçen hafta 800 gr dı 1 hafta da 200 gr almış sıpamaaşallah dr da dedi ama bu sıralar çok hızlı kilo alacak bebeğin diye..
dr da öyle dedi,bebeğin almış kiloyu diye,ama 1-2 ay içinde daha da gelişecek,bazı bebeklerde ilk başlarda iri olur,son aylarda durur kg alımları belli olmaz dedi..
Ama iri olursa 4 kg ve üzerinde normal doğum biraz zor gibi olur dedi..bakalım ne olacak:26:
ne güzel rabbim iki evladını da bağışlamış ablana...CNM ınunda nedenı bılınmıyodu kan sulandırıcı degılde sanırım acılmayı ve kasılmayı engelleyıcı bı ılaçtı kullandıgı başta yarım başladı sonra butun devam ettı 38.haftada dr bıraktırdı 38.hafta doldugunda sezeryanla dunyaya geldı ama sanırım oda doğum yoluna yönelmış ama acılma olma sansı olmadıgından kordonun dolanmadı bı yerı kalmamıştı sukkurkı sezeryanla oldu normal doğum olsa kötu sonuclar olabılırmış cnm
o zaman mutfakta felan bol bol dinle kuzum aç mp3 yada radyoyu..yada pc yi...hem alperende dinlemiş olur serranın sayesinde....bı taşta ıkı kuş...öptüm kuzucum....canım sen evdesın okursun ama ben ısten 6 da cıkıyorum eve gelmem 7 yı buluyor yemektı evın ısıydı cocuktu derken sonrasına uykum gelıyor o yuzden ramazanda bıtıremem doguma kadar bıtırırm ıns bakalım
ayrıca allah gönlüne göre versın canım calısınca cok cocuk zor ben guvenemıyorum kendıme valla benden gectı artık erken evlenseydım olabılırdı
ben geldimmmmmmkızımı gördümde sevdim de geldim pek rahattı bugun yayılmış yatıyordu 800 gr olmuş kızım ama hala ters duruyormuş buda beni çok rahatsız ediyor sıkıntılarıma sebeb oluyor ne var sanki sıpa düz dursan sonracıma tansiyonum gene yüksek çıktı şeker yüklemesi yapalım dedi dr ama ben olmaz dedim sabahtan çikolatalı ekmek yedim ben dedim doktorum ve sekreteri güldüler bana:78 ruçla bu söylenirmi dedi sekreter
aynen öyle olacak ama kırıldığını görmek hoşuma gidiyor malum o beni çook kırıyorrrKuzumm Allahım eşine hayırlısından tez zamanda bi iş nasip etsin inşallah, iyilerle karşılaştırsın.
Kayganan da hiç şaşırtmadı beni nedense, diğerleri kötü davrandı diye sen iyi oldun, sonra düzelirler yine sen kötü olursun ama bak gör
Ayyy bahçenize de nazar değmesin bitanemmmBen de ankaraya gittiğimde hem dayımın hem de amcamın bahçesine uğradım taze taze meyveler sebzeler, kokuları halen burnumda
tansiyon geçen ayki kontroldede yüksekti canım şimdide yüksek çıktıhosgeldın cnaım masallah kuzuna benımkıde ayrıntılı ultarasona gırdıgımde bası asagıdaydı sımdıden bakalım degısmez ıns
tansıyona dıkkat et aman sıacklarda etkılıyordur tabı cıkıyorusn ogle sıcagında
ıns ıyı cıkar sonuclar bakalım bende pers yaptırcam seker yuklemesını
10 na 14 dedi ebe :26:canım tansiyonun kaç çıkti?
canım ayaklar doğum kanalında oluyor 16 . haftadan beri pozisyonu değiştirmedi sıpam normal doğumda baş doğum kanalında ayaklar yukarda oluyor tatlımnilt bulemsu oh ne guzl bebişlerınızı görmusunuz saglıcakla cok sevındım darısı başımıza
bulemsu bebeişin doğum yolundaymış ya o ne gıbı bı duurm mesela beneım bebişimde kafa ustu doğum seklınde duruyomuş o omu demek yoksa farklı bı durummu dr um bana rahat tasırsın dedı hanı öle agrı falan yok ıkısı farklı durumlarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?