merhabalar kızlar nasılsınız bakalım.biz iyiyiz hamdolsun.rabbim oruçluların yar ve yardımcısı olsun inşallah.sabah markete girdim.ayıp olacak ama ben bi soğuk su alabilirmiyim dedim.adam ne ayıbı abla dedi.ben tutamıyorum da dedim.olsun abla allah özrünü biliyor biz bilsek ne olur bilmesek ne dedi.sonra aklım bir yere takıldı suyun parasını ödemeden çıktım.adamda bişey demedi arkamdan.10 adım gittim anaaaa dedim parayı vermedim geri dönüp verdim.adam kesin leylaaa dediştir arkamdan.
canım ayaklar doğum kanalında oluyor 16 . haftadan beri pozisyonu değiştirmedi sıpam normal doğumda baş doğum kanalında ayaklar yukarda oluyor tatlım
benim kız doğuma hazırlıklı değil galiba canım malum bebişlerin ayakları sonradan gelir ama bu hanımefendi ayakları dayamış takılıyor doğum kanalının yakınlarındaniltt ve milano arkadaşlarım dualarınızı ettim. çok güzel yazmışsınız, Allah kabul etsin inşallah.
canım çok sevindim. tansiyonun böyle devam edecek sanırım. çok kıpırdıyor diyorsun, o kadar hareketi ters olarak mı yapıyor bu bebek? hatırlarsan en başta bile ters duruyordu bu bebek. senin kız hazırlıklı doğuma, doğum haftası hepimiz ters dönsün diye dua edicez :)))
maşallah canım kilosu yerindegüzel beslemişsin bebişini, yayılmış duruyor demek keyfi yerinde hanfendinin
sen sabahtan bişiler yediğine göre şeker yüklemesini sonraya attın heralde. gerçi benim doktorum farketmez dedi ama bende aç gitmeyi düşünüyorum, h.sonuda dikkat edicem yediklerime. inşallah iyi çıkar sonuçların p.tesi' ye.
evet canım ağrı çok oluyor çatı kısmım çok sancıyor doğumun son zamanları gibiyim yaniianladım şimdi cnm benımkı normal duryo o zman
senın agrıların oluyomu dr senın bahsettıgın pozisyonda taşıması zor olur demıştı
Canım dua topiğine yazmıştık dualarımızı
Benim de geçen hafta 800 gr dı 1 hafta da 200 gr almış sıpamaaşallah dr da dedi ama bu sıralar çok hızlı kilo alacak bebeğin diye..
dr da öyle dedi,bebeğin almış kiloyu diye,ama 1-2 ay içinde daha da gelişecek,bazı bebeklerde ilk başlarda iri olur,son aylarda durur kg alımları belli olmaz dedi..
Ama iri olursa 4 kg ve üzerinde normal doğum biraz zor gibi olur dedi..bakalım ne olacak:26:
evet canım ağrı çok oluyor çatı kısmım çok sancıyor doğumun son zamanları gibiyim yanii
canım bence normal doğum yaptıracak bi hastane bul böyle diyen dr. lar genelde sezeryan yapmayı kafaya takmış dr. oluyorlar...hangi şehirdesin sen*
ben ilkinde o hatayı yaptım sezeryan doğumu çok yapan bı hastaneye gıttım allem edip kallem edip sezeryan yaptılar beni...ablam 4kılo 200 gram normal doğurdu yegenımı...sonuçta alttan kesiyolar ....4 kılonun üzerinde normal doğum yapan çok kişi var....devlet hastanelerinde ıkızleri bile normal doğurtuyolar...belçikada ayaktan gelen çocuğu normal doğurtmuşlar ablamın kanaksının çocuğunu...
maşallah canım seniin bebiş iri olacak baksana tosuncuk şimdiden bir kilo maşallah tekrardan...benim bir arkadaşım dün sezeryan oldu 37 haftalıkkken ayy önce hafif kanımsı bişey sonrada suyu gelmiş ve hemen sezeryana ben bile nasıl heyecanlandım yaaa
nilt bulemsu oh ne guzl bebişlerınızı görmusunuz saglıcakla cok sevındım darısı başımıza
bulemsu bebeişin doğum yolundaymış ya o ne gıbı bı duurm mesela beneım bebişimde kafa ustu doğum seklınde duruyomuş o omu demek yoksa farklı bı durummu dr um bana rahat tasırsın dedı hanı öle agrı falan yok ıkısı farklı durumlarmı
niltt ve milano arkadaşlarım dualarınızı ettim. çok güzel yazmışsınız, Allah kabul etsin inşallah.
üfff çok yoğunum ben ya, katılamıyorum size((
dün varya ayaklarım o kadar şişti ki sanki başkasının bacaklarını banatakmışlar gibiydim. her zamanki kadar koşturmuştum oysa, iyice etkilenmeye başladık belli oluyor(((
bu gece ne olacak bakalım
Canım dua topiğine yazmıştık dualarımızı
Benim de geçen hafta 800 gr dı 1 hafta da 200 gr almış sıpamaaşallah dr da dedi ama bu sıralar çok hızlı kilo alacak bebeğin diye..
dr da öyle dedi,bebeğin almış kiloyu diye,ama 1-2 ay içinde daha da gelişecek,bazı bebeklerde ilk başlarda iri olur,son aylarda durur kg alımları belli olmaz dedi..
Ama iri olursa 4 kg ve üzerinde normal doğum biraz zor gibi olur dedi..bakalım ne olacak:26:
ben geldimmmmmmkızımı gördümde sevdim de geldim pek rahattı bugun yayılmış yatıyordu 800 gr olmuş kızım ama hala ters duruyormuş buda beni çok rahatsız ediyor sıkıntılarıma sebeb oluyor ne var sanki sıpa düz dursan sonracıma tansiyonum gene yüksek çıktı şeker yüklemesi yapalım dedi dr ama ben olmaz dedim sabahtan çikolatalı ekmek yedim ben dedim doktorum ve sekreteri güldüler bana:78 ruçla bu söylenirmi dedi sekreter
pazartesi günü sabahtan gideceğim ve seker yüklememi yaptıracağım inşşş
canım ayakar doğum kanalında oluyor 16 . haftadan beri pozisyonu değiştirmedi sıpam normal doğumda baş doğum kanalında ayaklar yukarda oluyor tatlım
ey evet ya ayaklarını tanıyamıyor insan...
ay evet ya nasıl doğururuz:26::26::26:
hoşgeldin canım benim... anneminde son kardeşimde öyleydi herşey normal gitti sorunsuz oldu korkma..
benimki hiç durmuyor dönüyor ultrasonda daha neresi nerde anlayamadım sıpayı
evet canım ağrı çok oluyor çatı kısmım çok sancıyor doğumun son zamanları gibiyim yanii
inş sorunsuz olur canım kafama takmak istemiyorum zaten ters durusunun verdiği sıkıntıyı çekiyorum :26:benim sıpam bugun yayılmış yatıyoduhoşgeldin canım benim... anneminde son kardeşimde öyleydi herşey normal gitti sorunsuz oldu korkma..
benimki hiç durmuyor dönüyor ultrasonda daha neresi nerde anlayamadım sıpayı
Niltcim canım maşallahBebişin atak yapmış
Umarım bizimkide büyümüştür :) Zira çok merak ediyorum
ay evet ya nasıl doğururuz:26::26::26:
inş düzelir canım son aya gelmeden kamlumbağa gibi oluyorum yatakda otuduğum yerden kalkamıyorum çok kötü çokkah cnm benım kıyamam sana benım kıızma da dr ters demıştı 7.aydan sonra dönmuştu ama ayaklar aşagıdamıydı onu bılemıyorum ama ters tı 7 den sonra döndu ınaşalla senınkıde dönerde buyudukçe daha zor olur cunku
inş canım inşşşkıyamam canım geçmiş olsun... inşallah tez zamanda düzelir bitanem...
inş sorunsuz olur canım kafama takmak istemiyorum zaten ters durusunun verdiği sıkıntıyı çekiyorum :26:benim sıpam bugun yayılmış yatıyodusıcaktan baygınlık geliyor herhalde
7. ayın bitiminden sonra belli oluyor canım inş vakti saati geldiğinde doğar sıpam :26:
canım doğum kanalında oluşu için dr ne diyor,erken gelme olasılığı falan var mı?İnş.yoktur..
inş.miyadlarını doldururlar sıpalar yaa..
Sorma valla 1 hafta da önde gidiyor beyefendi,anası gibi sabırsız mı nemaaşallah çok şükür ya..
sen ne zaman gideceksin?
nilt bende okudum ayetleri allah kabul etsin duanı
teyzoşlar biz geldik...kızımızı gördük...babası gelemedi bizde anneanneyle birlikte gittik..707 gr ve 32 cm olmuş kızımdoktorun tartısına göre ben 2.5 kilo almışım ve kızdı bana çok dedi:18:
kalsiyum yazdı...kan hapını tazeledi...gidişat böyle olursa normal doğum için bi anormallik yok dedi...son haftalarda belli olur ancak dedi...
şeker yüklemesi yapıldı...2 bardak şekerli su içtim...1 saat arayla 3 kez kan verdim..beklemek sıkıcı oldu biraz...şimdi evdeyim işe dönmedim...uyumayı düşünüyorum birazdan..teyzelerimiz merak etmesin yazalımda dedikk
tahlil sonuçlarımız akşama çıkacak...
teyzoşlar biz geldik...kızımızı gördük...babası gelemedi bizde anneanneyle birlikte gittik..707 gr ve 32 cm olmuş kızımdoktorun tartısına göre ben 2.5 kilo almışım ve kızdı bana çok dedi:18:
kalsiyum yazdı...kan hapını tazeledi...gidişat böyle olursa normal doğum için bi anormallik yok dedi...son haftalarda belli olur ancak dedi...
şeker yüklemesi yapıldı...2 bardak şekerli su içtim...1 saat arayla 3 kez kan verdim..beklemek sıkıcı oldu biraz...şimdi evdeyim işe dönmedim...uyumayı düşünüyorum birazdan..teyzelerimiz merak etmesin yazalımda dedikk
tahlil sonuçlarımız akşama çıkacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?