2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

kuzum ya bende aynı şekıldı var bı alıklık ya dr sa gıdıyorum her ay bışey unutuyorum dr sonunda unutkalnlık tedavısıne başlıcak ne şaşkın dıodur bı daha kı ay gıdınce verıyo gerı detaylı raporu ve 3 lu test dr umda

canım ayaklar doğum kanalında oluyor 16 . haftadan beri pozisyonu değiştirmedi sıpam normal doğumda baş doğum kanalında ayaklar yukarda oluyor tatlım

anladım şimdi cnm benımkı normal duryo o zman
senın agrıların oluyomu dr senın bahsettıgın pozisyonda taşıması zor olur demıştı

benim kız doğuma hazırlıklı değil galiba canım malum bebişlerin ayakları sonradan gelir ama bu hanımefendi ayakları dayamış takılıyor doğum kanalının yakınlarında
evet çok hareketli ve ters duran bebeklerin hareketi hissedilmez bile ama bu o kadar şiddetli hareket ediyor ki bu durumda bile depinip duruyor
evet kilosu iyi bebişin ablalarına benzettim yuvarlak yüzlü bir bebek olacak benim kızım
dr bişey olmaz yaptır yüklemeni dedi bana ama ben olmaz dedim zaten tansiyonu kafama takacam birde şeker yüksek çıkarsa bana zaman geçmez dedim pazartesi olsa ne olur dedim tamam sabahtan gel yaptır o zamn sıkıntı yok dedi
ha şişkinlik için bol su iç hamur işi yeme tuzu azalt dedi bana:26:

anladım şimdi cnm benımkı normal duryo o zman
senın agrıların oluyomu dr senın bahsettıgın pozisyonda taşıması zor olur demıştı
evet canım ağrı çok oluyor çatı kısmım çok sancıyor doğumun son zamanları gibiyim yanii

Niltcim canım maşallah Bebişin atak yapmış
Umarım bizimkide büyümüştür :) Zira çok merak ediyorum

evet canım ağrı çok oluyor çatı kısmım çok sancıyor doğumun son zamanları gibiyim yanii

ah cnm benım kıyamam sana benım kıızma da dr ters demıştı 7.aydan sonra dönmuştu ama ayaklar aşagıdamıydı onu bılemıyorum ama ters tı 7 den sonra döndu ınaşalla senınkıde dönerde buyudukçe daha zor olur cunku

Haklısın canım yaa ama ben zaten değiştirdim hastanemi 2 ay önce,yok normal doğumlarda yaptırmış araştırdım,hatta sordum
bu dr dan çok memnunum bakalım o da kesin demedi zaten eğer bu şekilde gelişirse doğum şekli için net bişey söylenemez o an ki duruma bağlı hani kalp atışları,kordon durumu ne olur nasıl olur ona göre belli olur dedi..
çok iri olursa zor olur dedi..

Ama gerçekten bende ufak tefeğim zaten 160 boyundayım,kalçam dar çatım nasıl bilmiyorum tabi...
allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip eder inşallah..

valla babası iri yarı babasına çekerse yandık,ama bende 4 kg doğmuşum gerçi bilemiyorum.
ayy allahım bizde yazarız inşallah güzel bi şekilde doğum anılarımızı...
allah yardımcısı olsun..

sağol cnım darısı başına çabucak gör inşallah bebişini..
niltt ve milano arkadaşlarım dualarınızı ettim. çok güzel yazmışsınız, Allah kabul etsin inşallah.

Allah kabul etsin canım çok sağol Allah razı olsun...

ey evet ya ayaklarını tanıyamıyor insan...

ay evet ya nasıl doğururuz:26::26::26:

hoşgeldin canım benim... anneminde son kardeşimde öyleydi herşey normal gitti sorunsuz oldu korkma..

canım ayakar doğum kanalında oluyor 16 . haftadan beri pozisyonu değiştirmedi sıpam normal doğumda baş doğum kanalında ayaklar yukarda oluyor tatlım

benimki hiç durmuyor dönüyor ultrasonda daha neresi nerde anlayamadım sıpayı

cnm ya bende buyudukce zor anlıyorum hep aktıf haraketlerı haftay kontrol var bakalım neler yapıcak ucukken daha cok anlaşılıoddu

hoşgeldin canım benim... anneminde son kardeşimde öyleydi herşey normal gitti sorunsuz oldu korkma..

benimki hiç durmuyor dönüyor ultrasonda daha neresi nerde anlayamadım sıpayı
inş sorunsuz olur canım kafama takmak istemiyorum zaten ters durusunun verdiği sıkıntıyı çekiyorum :26:benim sıpam bugun yayılmış yatıyodu sıcaktan baygınlık geliyor herhalde

canım doğum kanalında oluşu için dr ne diyor,erken gelme olasılığı falan var mı?İnş.yoktur..
inş.miyadlarını doldururlar sıpalar yaa..

Niltcim canım maşallah Bebişin atak yapmış
Umarım bizimkide büyümüştür :) Zira çok merak ediyorum

Sorma valla 1 hafta da önde gidiyor beyefendi,anası gibi sabırsız mı nemaaşallah çok şükür ya..

sen ne zaman gideceksin?

inş düzelir canım son aya gelmeden kamlumbağa gibi oluyorum yatakda otuduğum yerden kalkamıyorum çok kötü çokk

kıyamam canım geçmiş olsun... inşallah tez zamanda düzelir bitanem...
inş canım inşşş
nilt bende okudum ayetleri allah kabul etsin duanı

7. ayın bitiminden sonra belli oluyor canım inş vakti saati geldiğinde doğar sıpam :26:

teyzoşlar biz geldik...kızımızı gördük...babası gelemedi bizde anneanneyle birlikte gittik..707 gr ve 32 cm olmuş kızım doktorun tartısına göre ben 2.5 kilo almışım ve kızdı bana çok dedi:18:

kalsiyum yazdı...kan hapını tazeledi...gidişat böyle olursa normal doğum için bi anormallik yok dedi... son haftalarda belli olur ancak dedi...

şeker yüklemesi yapıldı...2 bardak şekerli su içtim...1 saat arayla 3 kez kan verdim..beklemek sıkıcı oldu biraz...şimdi evdeyim işe dönmedim...uyumayı düşünüyorum birazdan..teyzelerimiz merak etmesin yazalımda dedikk

tahlil sonuçlarımız akşama çıkacak...

nilt bende okudum ayetleri allah kabul etsin duanı

Amin canım Allah razı olsun sizlerden de,bugün içim öyle ferah ki..
Gece de yola çıkacağız zaten dün bayağı bi yoruldum,alış veriş,ağda,dr,valiz hazırla vs.derken
şimdi rahatım annemlere geçeceğim akşama doğru,o da dedemleri götürecek evine Sarıyer'e,babam da cenaze vardı Sivas'a gitti
herkes bi yerlerde..

Canım senin 2 doğumunda normal tarihlerinde olduysa sorun olmaz sanırsam ya..

habeerler super o zmaan annesı cok sevındım ınşalla şeker yuklem sonucuda ıyı cıker

Hoşgeldin canııımmmmm;

maaşallah kızınaaa,seninki de akrobasi yapmadı mı benim çatlak oğlum gibi
şeker için neden 2 bardak,100 gr mı yüklediler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…