nasılsınız herkes iyidir inş. kızlar benim bebiş kaaç günlük hiçbir fikrim yok yaaa ilk gittiğimde 9 martta sata göre 5+6 olması lazım ama ben zaten düzensiz adet gören biriydim bu yüzden geç döllenme olmuş 4+6 yazıyordu ultrasonda kese boyutuna göre neyse 14 gün sonra gittim 7 haftalık olacak diye beklerken 6 haftalık falan dedi doktor belki küsürat söylemedi başka bi doktordu ilk kez gitmiştim yabancı yani bende kalp atışını falan görünce herşeyi unuttum heyecandan minik yavrum benimşükür akıntımında rengi iyice açıldı normale döndük sayılır bende merak ediyorum şimdi bebişim kaç günlük haftalık gebelik takvimi hoşuma gidiyor çünkü inş. bidaha gideyim diyorum kontrole kendi doktoruma 1 kez gittim keseyi gördük hiç kan testi yapılmadı bana geç kalmıyım:26::26::26: duyduğum kadarıyla herkes biirdolu test yaptırmış benim yok
kızlar,aranızda ikinci hamileliği olanlar var deneyimlisinizdir,çatlaklar için ne zaman krem kullanmaya başlamak lazım??? önerebileceğiniz krem markaları var mı?
nasılsınız herkes iyidir inş. kızlar benim bebiş kaaç günlük hiçbir fikrim yok yaaa ilk gittiğimde 9 martta sata göre 5+6 olması lazım ama ben zaten düzensiz adet gören biriydim bu yüzden geç döllenme olmuş 4+6 yazıyordu ultrasonda kese boyutuna göre neyse 14 gün sonra gittim 7 haftalık olacak diye beklerken 6 haftalık falan dedi doktor belki küsürat söylemedi başka bi doktordu ilk kez gitmiştim yabancı yani bende kalp atışını falan görünce herşeyi unuttum heyecandan minik yavrum benimşükür akıntımında rengi iyice açıldı normale döndük sayılır bende merak ediyorum şimdi bebişim kaç günlük haftalık gebelik takvimi hoşuma gidiyor çünkü inş. bidaha gideyim diyorum kontrole kendi doktoruma 1 kez gittim keseyi gördük hiç kan testi yapılmadı bana geç kalmıyım:26::26::26: duyduğum kadarıyla herkes biirdolu test yaptırmış benim yok
kızlar,aranızda ikinci hamileliği olanlar var deneyimlisinizdir,çatlaklar için ne zaman krem kullanmaya başlamak lazım??? önerebileceğiniz krem markaları var mı?
evet a benim düşünceli anam derdi durudu :))) karıca yumurtasını bende duydum. sen nereden almıştın yumurtayı?
canım 3 yıldan fazla geçti aradan tam hatırlamıyorum ama birilerine getirtmiştik galiba ama güvendiğin bir aktar varsa ordan alabilirsin tüm aktarlarda var karınca yumurtası yağı diye satılıyor sadece yumurtası varmıdır bilmem keşke birileride bize süreymiş gerçekten işe yarıyorsa...
Canim bizde gorumcemin kizina burdan alip gondericektik fransada yasiyolar benden istediler bende esime soyledim eczaci arkadasindan alicakti arkadasi hic onermemis sahtesi cikmis oda cok zararliymis ve piyasadan kaldirmislar bizde korktuk vazgectik tabiki
merhaba kızlar canım cok sıkkın dün bebegimin kalp atıslarını dinlemeye gittim doktor ultrasondan bakar bakmaz cift rahimli oldugumu soyledi cok sasırdım hıc boyle bırsey beklemıyordum(( yaklasık 5 ay once 4bucuk aylık bebegimi düsürdüm canım cok yandı aynısı olcak dıye cok korkuyorum
merhaba güzel anneler
bugün kendimi gayet iyi hissediyorum çok şükür bulantı yoktu biraz yedim 1 kg verdim
gelecek hafta kontrole gidicez çok heyecanlıyım
ben de izmirdeyim, doruk tıp merkezine gidiyorum bucada, ayşe hanım diye bir doktor var hastası ve beğeneni çok, ben açıkcası hastaneye gitmek istemedim, kimi sorsam hastanaye giden sezeryan oluyor, ben bir sorun olmadığı sürece sezeryana çok karşıyım, bu arada Allah muhtaç etmesin ama erkek doktora gitmezdim herhalde
yeni doğan ünitesi neden sordunuz ki, küvez mi soruyorsunuz, açıkcası 9 eylülü hiç beğenmiyorum, kim gitse hastane mikrobu kapıyor o hastanede, insanları tezlerine konu olsun diye resmen kobay gibi kullanıyor araştırma hastaneleri, çok kalabalık hastaneler 9 eylül de ege de, bebekte ciddi bir sorun olmadığı sürece oralarda doğum yapmanızı önermem, normal zamanında doğan bir bebeğin yeni doğan ünitesine konulması gereksiz
Merhaba güzel anneler, inşaallah sizinde bebişlerinizinde sağlıgı yerindedir... Allah sabırlar versin... su aylar biran önce geçsinde biran önce yavrularımızı hayırlısı ile kucagımıza alalım... nasıl bir duygudurki daha önce hiç tatmadıgım hiç yaşamadıgım birşeyi bukadar candan istiyorum. ve hiç görmediğim bir yavrucagı bukadar çok sevebiliyorummm... Allah yavrularımızı bizden ayırmasın bebekleriniz ve sizleri Allah a emanet ediyorum
aminn cümlemiz inşallah.ne güzel herkes ne kadar heyecanlı,2.bebeğim ve hiç beklemediğimiz için aynı heyecanı duyamıyorum...ama allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Bunu tabiki iyice araştıracam ve çok güvenilir bi yer bulursam bilgi veririm hatta alıp sizlere bile yollarım eğer sizin tanıdığınız bildiğiniz varsa bana yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada nazenin den ses yok hatta güzelkızms den de ses yok kız bunalımdaydı ne alemde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?