2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
herkese hayırlı akşamlar kızlar seviyorum sizleri umarım nazenin güzel haberler almıştır herkesi öptümm

tatlı anneler ve şirin bebekler, iyi akşamlar diliyorum:) bebişler annelerini üzmesinler :) yarın görüşmek üzere :)

kızlar,aranızda ikinci hamileliği olanlar var deneyimlisinizdir,çatlaklar için ne zaman krem kullanmaya başlamak lazım??? önerebileceğiniz krem markaları var mı?

nasılsınız herkes iyidir inş. kızlar benim bebiş kaaç günlük hiçbir fikrim yok yaaa ilk gittiğimde 9 martta sata göre 5+6 olması lazım ama ben zaten düzensiz adet gören biriydim bu yüzden geç döllenme olmuş 4+6 yazıyordu ultrasonda kese boyutuna göre neyse 14 gün sonra gittim 7 haftalık olacak diye beklerken 6 haftalık falan dedi doktor belki küsürat söylemedi başka bi doktordu ilk kez gitmiştim yabancı yani bende kalp atışını falan görünce herşeyi unuttum heyecandan minik yavrum benim şükür akıntımında rengi iyice açıldı normale döndük sayılır bende merak ediyorum şimdi bebişim kaç günlük haftalık gebelik takvimi hoşuma gidiyor çünkü inş. bidaha gideyim diyorum kontrole kendi doktoruma 1 kez gittim keseyi gördük hiç kan testi yapılmadı bana geç kalmıyım:26::26::26: duyduğum kadarıyla herkes biirdolu test yaptırmış benim yok

doktorunun hesabına göre bugün 7+4 olmalısın :))

kızlar,aranızda ikinci hamileliği olanlar var deneyimlisinizdir,çatlaklar için ne zaman krem kullanmaya başlamak lazım??? önerebileceğiniz krem markaları var mı?

sevinç birkaç sayfa evvel bu konu konuşuldu. krem ismide verildi. 3 aydan sonra tavsiye ediyorlarmış.

fatos ne güzel bebeğinin kalp atşını görmüşsün. inş herşey yolunda gider. geç döllenme olmuş olabilir. bebeğin geriden gidiyor diye kafana takma. zaten o geç oluşmuş tabi küçük olacak. bir daha ki gittiğinde öğrenirsin. testler için geç değil. sağlık ocağına kayıt yaptırınca onlar yapılacak testleri söylüyor ve yapıyorlarda.
ay daha yazacaktımda acil çıkmam lazım. iyi akşamlar.

merhaba benim 2. hamileliğim ilk hamileliğimde 3-4 aydan sonra kilo almaya başlayınca kendim bir yağ karışımı yapmıştım kayısı yağı , badem yağı kullandım ve hiç çatlağım olmadı yine öyle bitkisel bir karışım hazırlamayı düşünüyorum

Canim bizde gorumcemin kizina burdan alip gondericektik fransada yasiyolar benden istediler bende esime soyledim eczaci arkadasindan alicakti arkadasi hic onermemis sahtesi cikmis oda cok zararliymis ve piyasadan kaldirmislar bizde korktuk vazgectik tabiki

Selamlar arkadaşlar..
dün kan tahlili yaptırdım ve değerlerim yüksek çıktı..hamileyim çok şükür..tahminende kasım ayı annesi olucam gibi inş..bende sizleyim:)..

Bunu tabiki iyice araştıracam ve çok güvenilir bi yer bulursam bilgi veririm hatta alıp sizlere bile yollarım eğer sizin tanıdığınız bildiğiniz varsa bana yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada nazenin den ses yok hatta güzelkızms den de ses yok kız bunalımdaydı ne alemde acaba

Son düzenleme:
merhaba kızlar canım cok sıkkın dün bebegimin kalp atıslarını dinlemeye gittim doktor ultrasondan bakar bakmaz cift rahimli oldugumu soyledi cok sasırdım hıc boyle bırsey beklemıyordum(( yaklasık 5 ay once 4bucuk aylık bebegimi düsürdüm canım cok yandı aynısı olcak dıye cok korkuyorum

dr. yanılmış olamaz mı?
çünkü daha önce geblik geçirmişsiniz. eğer böyle bir durum olsa daha öncee haberiniz olurdu. başka bir dr.a daha görünün.

merhaba güzel anneler
bugün kendimi gayet iyi hissediyorum çok şükür bulantı yoktu biraz yedim 1 kg verdim
gelecek hafta kontrole gidicez çok heyecanlıyım

merhaba güzel anneler
bugün kendimi gayet iyi hissediyorum çok şükür bulantı yoktu biraz yedim 1 kg verdim
gelecek hafta kontrole gidicez çok heyecanlıyım

heyecan had safahada.. tüm topik mutluluk kelebeğine döndük :)

bende cuma günü gidicem ilk kontrolüme.

inşallah sizde güzel sonuçlarla gelirsiniz yine :) Allah hepimize güzel bir 9 ay geçirmeyi,sonra da sağlıklı evlatlara kavuşmayı nasip etsin.

Merhaba güzel anneler, inşaallah sizinde bebişlerinizinde sağlıgı yerindedir... Allah sabırlar versin... su aylar biran önce geçsinde biran önce yavrularımızı hayırlısı ile kucagımıza alalım... nasıl bir duygudurki daha önce hiç tatmadıgım hiç yaşamadıgım birşeyi bukadar candan istiyorum. ve hiç görmediğim bir yavrucagı bukadar çok sevebiliyorummm... Allah yavrularımızı bizden ayırmasın bebekleriniz ve sizleri Allah a emanet ediyorum

ne güzel herkes ne kadar heyecanlı,2.bebeğim ve hiç beklemediğimiz için aynı heyecanı duyamıyorum...ama allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş.

bu arada bi kaç kez yazdım buraya listeye eklenmek istediğimi ama ayşeeeeeeeeee duy artık....:)))

ben de izmirdeyim kızlar..2.bebeğim olacak kısmetse 1.sinde egepol gökalp beye gitmiştim şimdi aynen devam.çooooook memnunum ama çok yoğun şimdiden söliiim...kesinl,kle tavsiye ederim...

amiin canım. hiç yüreğimiz yanmadan üzülmeden alalım kucağımıza. ne alacağım kilolar, ne oluşacak çatlaklar zerre kadar umurumda değil. yeterki sağ sağlim hayırlı bir evlat sahibi olabileyim. cinsiyetini bile merak etmiyorum. eşimde hiç öğrenmeyelim diyor. doğunca süpriz olsun istiyor. yada doğuma çok yakın süreçte öğrenebiliriz.

ne güzel herkes ne kadar heyecanlı,2.bebeğim ve hiç beklemediğimiz için aynı heyecanı duyamıyorum...ama allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inş.
aminn cümlemiz inşallah.

tabii siz şanslısınız. ben hem bir bebek kaybettim. hemde tedaviler ve uğraşlar sonucu hamile kaldım. o yüzden üzerim de hem heyecan hem stres çok fazla.

SAHİNUS burdayız canım.burdayız şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…