2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
SAHİNUS burdayız canım.burdayız şükürler olsun.

canım çoook ama çoooooook sevindim..

yani bebiş bizi sevdi bırakmadı çok şükürler olsun. inşalllah bir daha böyle şakalar yapmazsınız

sağlıklı bir 9 ay diliyorum canım

canım çoook ama çoooooook sevindim..

yani bebiş bizi sevdi bırakmadı çok şükürler olsun. inşalllah bir daha böyle şakalar yapmazsınız

sağlıklı bir 9 ay diliyorum canım

evet arkadaşım yaa .burdayım mucize gibi bir gün yaşadım hiç sorma ama burdayım.şükürler olsun..saol canım

evet arkadaşım yaa .burdayım mucize gibi bir gün yaşadım hiç sorma ama burdayım.şükürler olsun..saol canım

en yürekten dualarımız dileklerimiz onu bize bağışladı. rabbim sizi sınadı. Allah hiç ayırmasın geçsin gitsin bu kötü anı.

kızlar,öncelikle bugün için çokkk teşekkürler.bu dayanışma sanal değil kesinlikle.o yüzden sizi seviyorum.
nerden başlayım bilemiyorum benim doktor BhcG değerine bakıp vajinal ultrasona dahi gerek duymadan dış gebelik olduğunu düşündü ve iğneyle son vermeye ikna edikdik .kabul ettim.ama iğne yoktu.kaç eczane gezdik iğne yoktu.ve bir tıbbi görüntüleme merkezine gidelim dedik son anda umudumuz bitmişti ama hani son bi şans.GİTTİK.
bu doktorda ayrıntılı baktı ve kesinlikle rahimde bi gebelik olduğunu canlı olduğunu hatta kalp atışını duyduğunu söyledi.tek bir riskim var sol tarafta ufak bi kist varmış yani kist olduğunu iddaa etti 1 hafta 10 güne kadar bu kaybolur ve emin oluruz tamamen dedi.10 günlük risk var ama sabredeceğim çünkü ben bugün önce kaybettim sonra buldum.bundan sonrası hayırlısı diyeyim.

tekrar teşekkürler.Allah hepimizin yardımdısı olsun.

kızlarrrrr bebeğimi gördüm ve kalp atışlarınıda duydum ALLAHIM nesıl bir mucize bu doktor bakarken yattığım yerde kendimi tutamamışım ağlamaya başladımmm.
karnımdan baktı 6+5 günlükmüş.SAT a göre 1 hafta geride.darısı bekleyenlerin başına inşallah..

en yürekten dualarımız dileklerimiz onu bize bağışladı. rabbim sizi sınadı. Allah hiç ayırmasın geçsin gitsin bu kötü anı.

ah canım yaaa ne güzel konuşuyosun yaa kesinlikle hamile annelerin duasını aldık biz yavrumla.hiç kimse yaşamasın canım ama doktora göre ben 4hafta 4 günlük hamileyim bu durumda kasım annesideğil aralık annesi olabilirim ama ben tercih hakkımı kasımdan yana kullanıyorum.yavruma çömez muamelesi yapmazsanız burdayız :

canım benim çok sevindim gerçekten nasıl stres olmuşsundur seni anlayabiliyorum çünkü bende ilk bebeğimi kaybetmiştim Ama şükürler olsun seninki öyle olmayacak bundada vardır bir hayır nazlı bebekmi olacak seninki acaba.bak kalp atışıda varmış bebeğinin ALLAHA sığın yaşatan Rabbim

gözün aydın artık melodin bu olur :)

cok sevindim haberini alınca inş rabbim bebişlerimizi hayırlı ve saglıklı bir şekilde bize bagıslar kalbini her zaman ferah tut rabbime emanet meleklerimizi sağ salim kucaklarımıza alırız inş her zaman hayırlı mutlu haberler alalım

sanırım öyle olcak :)bak şimdiden bize nasılda gönüllü esaret yaşatıyor minnacık şeyler yaa .hemde ne stres serseri mayın gibiydim önce ağlamaktan sonra titremekten ve gülmekten yorgun düştüm.İnş.senin gibi mutluluktan ağlarım sadece mutluluktan 10 gün sonra canım

herşeyin hayırlısı Allahtan canım. Allahın izniyle siz bu 10 günü de atlatırsınız inşallah.

oyy canım yaa canım çok sevindim. biz PKOlular kolay hamile kalamıyoruz malum. ne kadar ağlasak az. darısı başıma bende cuma günü gidicem bakalım.
Rabbim kucağına da almayı nasip etsin.

canım ne çömezi hangi bebeğin önce geleceği hiç belli olmaz. şimdiki veletler daha bebekken bitirim oluyor. kimi 10 gün önce geliyor. kimi keyfine bakıyor. sen bizimle devam et burada :)

kızlar iyi akşamlar,forum takibi incelerken dikkatimi çektiniz bir okuyayım dedim.çünkü bu heyecanları aylar önce bende yaşamıştım ve bgnlere nasıl geliri derdi.zaman geçmezdi.şimdi de bakıyorum ne çabuk geçmiş.hepinize sağlıklı hamilelikler ve hayırlı doğumlar dilerim.bu aylarda çok dikkatli olun iyi geceler

teşekkür ederiz sağol. sen yarıyı geçmişsin ohh valla ne güzel. darısı başımıza. hakikaten ilk 3 ay hem önemli hem de toyluğun verdiği acemilik panik bizleri mahvediyor. hatta biz birimizi de mahvediyoz. sana hayırlı doğumlar dileriz. iyi günlerde kucağına al yavrunu ve sağlıkla büyüt inşallah.

sağol canım evet az kaldı ilk zamanlar muayene zamanlarını gün sayardım 25 gün kaldı 20 gün kaldı diye zaman geçmezdi.şimdi saymıyorum bi bakıyorum ay geçmiş.çabucak geçmiş gibi geliyo.ama şu çok doğru bişey.her ayın ayrı bi heyecanı var.sırayla;önce keseyi görmek,sonra kalp atışlarını dinlemek,ultrasonda hareket ettiğini görmek,sonra cinsiyetini öğrenmek,sonra hareketlerini hissedebilmek,sonra hareketleri dışardan izlemek ..... ve dahası.ben şu an en sonuncudayım.ve bu heyecanlarla aylar nasıl geçti anlamıo insan

ayy ne güzel bir duygu içinde kanından canından bir varlık hareket ediyor. onu hissedip ultrasonda izleme ve birkaç ay sonra kucağına almak. Rabbim tüm dileyenlere yaşatsın inşallah.

günaydın kasım anneleri daha kimse kalkmadı herhal nazeninn yazını şimdi okudum ve çok mutlu oldum inşallah bi daha böyle bi şey yaşamazsın 10 gün sonra gittiğinde kalp atışlarınıdaa dinlersin bebeğinide görürsün inşallah ama o dr.un yaptığı çok saçma geldi bana dış gebelik deyip hemen sonlandırmak tam davalık dr. allah bebeğinizi size bağışlamış canım..

süperrrrrrrrrrr çok sevindim darısı başıma gel cumartesi geeeeeeeeeeeelll

oh beeeeeeeeeeee
inan cok sevindim allah tamamına erdirsin
hepimize inşallah...kimseyi bu forumdan geri bırakmasın
dogurup bebekler hakkında konusurken görmeyi nasip etsin..

canım çok sevindim aman birdaha yaşatmasın allahım bebeğini sağlıkla al kucağına allahın izniyle..

kan değerin kaç çıktıki senin bu doktor böyle bişey dedi..
işte doktor çok önemli ..

canım negüzel bende cumartesi öyle olmuştum ve seninle benim tarihimiz aynı bir birimizi takipede biliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…