Günaydınnn güzel annelerrrr
Gününüz aydın, işleriniz rahat, yüreğiniz huzurlu bebişleriniz mutlu olsun inşallahhh
Nazenin yazını okudum, nasıl sevindim anlatamam. Vardır herşeyde bir hayır. İyi ki bulamamışsınız o iğneyi. Sebep olmuş. Bebişin kalp atışları bile varmış çok şükür. İnşallah kist te hemen gider de sende huzurlu bir hamilelik geçirirsin canım. Dualarım seninle.
eee kızlar nasılsınız bugün? Kahvaltımızı yaptık mıııı bakalım
günaydın..
yaptık kahvaltımızı
yumurta kırdık bugun ısyerınde
haslanmısyum ıle kırılmıs yum arası vıtamın farkı yoktur dımı:44::44: ıyıce psıkopata bagladım
kızlar,öncelikle bugün için çokkk teşekkürler.bu dayanışma sanal değil kesinlikle.o yüzden sizi seviyorum.
nerden başlayım bilemiyorum benim doktor BhcG değerine bakıp vajinal ultrasona dahi gerek duymadan dış gebelik olduğunu düşündü ve iğneyle son vermeye ikna edikdik .kabul ettim.ama iğne yoktu.kaç eczane gezdik iğne yoktu.ve bir tıbbi görüntüleme merkezine gidelim dedik son anda umudumuz bitmişti ama hani son bi şans.GİTTİK.
bu doktorda ayrıntılı baktı ve kesinlikle rahimde bi gebelik olduğunu canlı olduğunu hatta kalp atışını duyduğunu söyledi.tek bir riskim var sol tarafta ufak bi kist varmış yani kist olduğunu iddaa etti 1 hafta 10 güne kadar bu kaybolur ve emin oluruz tamamen dedi.10 günlük risk var ama sabredeceğim çünkü ben bugün önce kaybettim sonra buldum.bundan sonrası hayırlısı diyeyim.
tekrar teşekkürler.Allah hepimizin yardımdısı olsun.
kızlar,öncelikle bugün için çokkk teşekkürler.bu dayanışma sanal değil kesinlikle.o yüzden sizi seviyorum.
nerden başlayım bilemiyorum benim doktor BhcG değerine bakıp vajinal ultrasona dahi gerek duymadan dış gebelik olduğunu düşündü ve iğneyle son vermeye ikna edikdik .kabul ettim.ama iğne yoktu.kaç eczane gezdik iğne yoktu.ve bir tıbbi görüntüleme merkezine gidelim dedik son anda umudumuz bitmişti ama hani son bi şans.GİTTİK.
bu doktorda ayrıntılı baktı ve kesinlikle rahimde bi gebelik olduğunu canlı olduğunu hatta kalp atışını duyduğunu söyledi.tek bir riskim var sol tarafta ufak bi kist varmış yani kist olduğunu iddaa etti 1 hafta 10 güne kadar bu kaybolur ve emin oluruz tamamen dedi.10 günlük risk var ama sabredeceğim çünkü ben bugün önce kaybettim sonra buldum.bundan sonrası hayırlısı diyeyim.
kızlarrrrr bebeğimi gördüm ve kalp atışlarınıda duydumALLAHIM nesıl bir mucize bu doktor bakarken yattığım yerde kendimi tutamamışım ağlamaya başladımmm.
karnımdan baktı 6+5 günlükmüş.SAT a göre 1 hafta geride.darısı bekleyenlerin başına inşallah..
ah canım yaaa ne güzel konuşuyosun yaa kesinlikle hamile annelerin duasını aldık biz yavrumla.hiç kimse yaşamasın canım ama doktora göre ben 4hafta 4 günlük hamileyim bu durumda kasım annesideğil aralık annesi olabilirim ama ben tercih hakkımı kasımdan yana kullanıyorum.yavruma çömez muamelesi yapmazsanız burdayız :
Günaydınn kızlaaarrr ve minik meleklerr nasılsınız bakalım... kahvaltımızı yaptık, folicimi aldımm şimdide suyumu yudumluyorum... keyifler nasıl
kızlar,aranızda ikinci hamileliği olanlar var deneyimlisinizdir,çatlaklar için ne zaman krem kullanmaya başlamak lazım??? önerebileceğiniz krem markaları var mı?
Bunu tabiki iyice araştıracam ve çok güvenilir bi yer bulursam bilgi veririm hatta alıp sizlere bile yollarım eğer sizin tanıdığınız bildiğiniz varsa bana yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada nazenin den ses yok hatta güzelkızms den de ses yok kız bunalımdaydı ne alemde acaba
günaydın arkadaşlar geçensene 2011 kasım annesı oldum cok şükür oglumu cukagıma aldım şimdi tekrar 2012kasım annesı olacagım tesaduf gordüm cok sevındım HEPİMİZ SAG SAGLIM KUCAGIMIZA ALALIM YAVRULARIMIZI:)
günaydın arkadaşlar geçensene 2011 kasım annesı oldum cok şükür oglumu cukagıma aldım şimdi tekrar 2012kasım annesı olacagım tesaduf gordüm cok sevındım HEPİMİZ SAG SAGLIM KUCAGIMIZA ALALIM YAVRULARIMIZI:)
süperrrrrrrrrrr çok sevindim darısı başıma gel cumartesi geeeeeeeeeeeelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?