2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Günaydınnn güzel annelerrrr

Gününüz aydın, işleriniz rahat, yüreğiniz huzurlu bebişleriniz mutlu olsun inşallahhh

Nazenin yazını okudum, nasıl sevindim anlatamam. Vardır herşeyde bir hayır. İyi ki bulamamışsınız o iğneyi. Sebep olmuş. Bebişin kalp atışları bile varmış çok şükür. İnşallah kist te hemen gider de sende huzurlu bir hamilelik geçirirsin canım. Dualarım seninle.

eee kızlar nasılsınız bugün? Kahvaltımızı yaptık mıııı bakalım

günaydın..
yaptık kahvaltımızı
yumurta kırdık bugun ısyerınde
haslanmısyum ıle kırılmıs yum arası vıtamın farkı yoktur dımı:44::44: ıyıce psıkopata bagladım

günaydın..
yaptık kahvaltımızı
yumurta kırdık bugun ısyerınde
haslanmısyum ıle kırılmıs yum arası vıtamın farkı yoktur dımı:44::44: ıyıce psıkopata bagladım

bana doktor hangisini seviyorsan onu ye dedi, heralde farkı yok canım ben yumurti yemedim yaa. evde haşlayıp getirmem gerek :44:

canım benim yaaa inan çook sevindimm Rabbim minik meleğini size bağışladı.. Ha gayret şu 10 günü de sağlıkla atlatacaksınız inşş bi daha yaşatmasın Allahım.. Dualarımız sizinle canım..

Günaydınn kızlaaarrr ve minik meleklerr nasılsınız bakalım... kahvaltımızı yaptık, folicimi aldımm şimdide suyumu yudumluyorum... keyifler nasıl

günaydın kızlar...nazenin durumuna çok sevindim.Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın....bu bebişler dogurana kadar bizim canımıza okuyacaklar herhalde..

günaydınlar herkese, nazenin canım çok sevindim, ay görüyormusun Allahın işine bak, yazıyı okurken sonşarına doğru korktm ama neyseki iğne yokmuş. o kiste gelince hiç korkma canım, bende ilk gittiğimde sol tarafımda kist çıkmıştı dr eşinle ilişkiyi yasakladı patlamasın diye, 5cm di. o kistler bebek oluşurken oluşuyormuş. ve bebek büyüdükçe kaybolacak dedi. sonra kayboldu benim, bende korkup tedrgin olmuştum hiç önemli bişi değil, ilk zamanlarda biraz kasık ağrısı yapmıştı sadece, sen içini ferah tut

canım tebrikler, mercimeğide hoş gelmişş :)

canım artık bizdensin biz bırakmayız kızz mercimeğine ve sana tekrardan hoş geldin diyorum canım tebrikler...

Günaydınn kızlaaarrr ve minik meleklerr nasılsınız bakalım... kahvaltımızı yaptık, folicimi aldımm şimdide suyumu yudumluyorum... keyifler nasıl

GÜnaydınn canımm benim. bebişin keyfi yerinde . Annesi mutlu, babişi huzurlu, o da mutludur heralde. Çok şükür sevgi dolu bir yuvada gözlerini açıcak dünyaya

kızlar,aranızda ikinci hamileliği olanlar var deneyimlisinizdir,çatlaklar için ne zaman krem kullanmaya başlamak lazım??? önerebileceğiniz krem markaları var mı?

hayatım çatlakları bence hiçbişey önlemiyor. benim kadar yağlanan yoktur. güreşçiler bile benim kadar olamazlar.heryerim çatlak dolu.ve 3 lt suda içerdim. ama olunca oluyr.birde 7 aya kadar pek olmuyor. bir sabah bi kalkıyorsun çatlamışsın....
bu derinin elastik olmasıyla alakalı.eğer kilo alıp vermelerinde göğüs bacak vs çatlaklar oluştuysa gebelikte mutlak oluşuyor.
yinede çok kilo alımına dikkat edin
bol su için
yağlar sürün

canim oncelikle gecmis olsun bu talihsiz olay icin cok sevindim hayirli haber almana...Cok afedersin ama sanada kizmadim degil tek bir doktorun soylemesiyle insan cocuguna nasil kiyar yapma lutfen cok dikkatli ol bundan sonra insallah rabbim evladini sana bagislar ve cumlemizinkini

günaydın arkadaşlar geçensene 2011 kasım annesı oldum cok şükür oglumu cukagıma aldım şimdi tekrar 2012kasım annesı olacagım tesaduf gordüm cok sevındım HEPİMİZ SAG SAGLIM KUCAGIMIZA ALALIM YAVRULARIMIZI:)

Sagol cok dusuncelisin insallah guvenilir biryer bulursun bizim bildigimiz biyer yok malesef keske olsaydi bende bebegime alirdim....nazenin guzel haberler vermis cok sevindim ama guzelkizmsyi goremedim

hoşgeldin canım....ne güzel bebişlerini arkaarkaya büyüteceksin..BENİM 8 yaş olacak aralrında...kasım annesi olmak nasıl bişey...

hoşgeldin canımm ya ne güzel ikisini beraber büyüteceksinn inşş sağ salim alırız kucağımıza miniklerimizi:))

nazenincim slm. geçmiş olsun. hcg kaç çıkmıştı? dr bakınca boş gebeliğe karar verdi.
önceki ve dünkü kan değerin neydi canım

kasım bebeklerinin zorluğu çok diyoprlar arkadaşım.bence tam tersi. yeni doğan bebeği öle heran dışarı çıkaramıyorsun, çıkarsan rahat edemiyordun sık çişi gelio - sık emziriosun vs kafasını bile tutamıyo 2-3 aya kadar.bu süreçte evde olursa bahara biraz serpilir yazada bayağ ele avuca gelir düşüncesindeyim ben . ama herkes hasta oluyo bebekler kışa denk gelince diyorlar. benim kızım ağustosta doğmuştu hergün banyo yaptırması iyiydi sadece. onun dışında 40 gün dışarı çıkaramadık sonrada ekim kasım derken serinledi hava pek çııkaramadık el kadar bebek hasta olur die o yazdan pek anlamadık. çok şükür hiç hastada etmedim ama zor oldu.bide hep isilik sivilce olmuştu ... kasım bebkleri daha şanslı bence...
bilen biri olarak sana soralım birde ... NASIL ???

tatlım hemen hemen benim başıma gelen şeyleri yaşamışsın, sana bir kaç sayfa önce yazmıştım zaten. çok geçmiş olsun, her şey güzel olacak endişe etme:) kist bende de vardı sağ tarafımda 2 cm'lik. gebelikte bazı vücutlar yaparmış, bir süre sonra da o kisti atarmış. hiç ama hiç korkma. 10 gün sonra her şeyden emin olduğunda da git o doktora her şeyi söyle, ne kadar kolay bir cana kast etmek. senin adına çok ama çok sevindim canım benim :)

buradaki tüm annelere söylüyorum, ileriki zamanlarda paylaşmayı düşünüyordum ama şimdi söyleyeceğim. Radyoloji uzmanları yani ultrasoncular, ultrason ve görüntüleme de çok ama çok iyiler. bir kadın doğumcu bu konuda bunlar kadar yeterli değil. gebeliğiniz ilerlediğinde genelde 20. haftadan sonra 4 boyutlu ultrason bakan bir ultrasoncu bulun ve detaylı bir şekilde baktırın. ankarada olan arkadaşlar için tavsiye edebileceğim bir yer var ben oraya gideceğim. benim 2 arkadaşımda ultrasoncu tarafından bebeklerine kavuştular yoksa mazallah doktora kalsa ne olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…