2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar ınsan bu sıcakta cemen aserırımı ya kac gundur gozumde tutuodu ızın alabılmeyı beklıodum kokarım dıe rapor alınca kendımı cemene verdım evde ıyyhh ıgerncım dımııııı:)

evet var temmuzdaki kontrolümde doktorum 31 ekime çekti,
1 güncük fark var,
ister misin aynı gün dogum yapalım

birşey değil canımmm güle güle büyüt bebeğiniii

hep beraber inşallah

benim 1 senem evde gecti, çalışmıodum, o zaman rahatlıkla yapardım evimin işini..
2. senem yani bu senem çalışarak geçiyor, 2011 martta başladım,
yine arada bir kadın alır, arada bir kendim yapar idare ederdim,
şimdi hamilelikte cok zorlandım, evimde cok büyük,
sagolsun kayınvalidem 2 haftada bir geldi yaptı yapabildigi kadar ama şimdi ramazan
o da gelemior, bende idare ediorum işte..
hep diorum; ev temizliği cok nankör cok

amin nilgünüm inşallah hayırlısıyla bitirsek su hamileliği..
yok artık metrobüs falan yook
o zaman evdeydim, çalışmıodum, götürcek kimse yoktu, eşim işteydi,
erkenden kalkıp gidiodum
şimdi haftasonları aşkımla gidioz, arabayla, yoksa o yolu nasıl çekerim bu halimle
bazen arabayla bile olsa istemiorum evde yatmak dinlenmek istiorum,
uzak olunca böle oluo

haydi söylee kaç gram fark etti dünle bugün arasındaa

valla sölesem mi kiiiiiiiiiii
sabah tartıldım sölim 67,7 kilo idim tam tamına
2 haftada 1,200 gram almışım
ben artık bu aydan sonra 2 şer 3 er alcam galiba kiloları:18:
70 le kapatsaydım bu işi cok iyiydi ama nasıl başarıcammm ?

Son düzenleme:

bana hep 10-15 ekim gibi geliyor doğum tarihim ya nedense bir kaç gündüğr öyle hissediorum evet ev işi çok nankör haklısın.... ben hep kadın aldım büyük işlere ara işleri kendim yaptım eşimle olmuyor çalışırken...

http://lbdf.lilypie.com/QqTpp3.png

selocann canımm bu seninn içinnn " selocan yazan yeri tıkla aynı sayfada bak yukarıdaa

çıkan sayfadaaa çizelge bölumune yapıştır

70 le kapatmakk bendee 90 la doğuma girsem diyordummmm

hayal kusum hayal onlarrr

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre incelenen 114 üründe uygunsuzluk tespit edildi.

Sağlık Bakanlığı, daha önce bildirilen markalara ilaveten:

''Gençsu'', ''Karlık Madran'', ''Alka Madran'', ''İvriz Su'', ''Beysu'', ''EDK Lara'', ''Hünkar'', ''Revan'', ''Buzdağ'', ''Kardelen'', ''İdeal'', ''Hazar Vox Nida'', ''Bahçeayran'', ''Esensu Özayran'', ''Kabalak'' markalarının dolum tesislerinde uygunsuzluk tespit edildiğini açıkladı.

Evet canımcım bende 3.ayımda falan bayılmıştım metrobüste hatta anlatmıştım burda da,zor bizim için artık
en güzeli git gez eşinle tadını çıkarmamız lazım artık malum bebişler kış bebişi olacaklar zor gezeriz bundan sonra

kayseriliyim desem :)

Ehh yakın sayılırlar :))

Canım inanır mısın bana da öyle geliyor,zaten dr da önde gidiyor demişti en son sanki ekimin sonuna kalmayacakmışız gibime geliyor..

selam kızlar.az önce doktordan geldim kızım çok iyi maşallah kıpır kıpırdı.baş aşağı dönmüş öyle duruyodu. 800 gr olmuş kızım doktor haftasıyla uyumlu bir bebek dedi.tüm ölçümleri haftasıyla uyumlu gidiyormuş çok şükür.bana gelince benim 2.saatteki kan şekerim sınıra yakın çıktı 3 hafta sonra testi tekrarlatmamı istedi doktorum,kansızlık çıktı kan ilacımı günde 2 sefere çıkarttı,tiroid hormonum az çalışıyormuş onun içinde endokrine yönlendirdi.bende yok yok yani

hoşgeldin canımmm

ay yesinler bıdışınııı 800 gramm oy oyy

geçmiş olsun canımmm umarım ii olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…