2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben ilk önce pırlanta yüzük istemiştim sonra trabzon bilezik şimdi ev ve araba alınca al ama ucuz bişiler al diyorum :) ve hayalim hani bilmiyorum hiç denk geldinizmi umutsuz ev kadınlarında çok çocuklu annenin kolyesi var oğullarının ismi yazıyor ince bir kolye ondan istiyorum aşkım ben ve oğluşumuzun ismi yazan kolyeyi yada kalp içie resim konulanlardan istiyorum

Son düzenleme:

altın bı takı alcak muhtemelen ama henuz ne oldugu bellı deıl oglumda ceyrek cumhurıyet altınından bıleklık yaptırmıstı severek kullanıyorum ne ıstıyorusn deyıp duruyor benımde kafamda bısey yok bakalım kendı aklında ne var :26:

oyy oyy kimler gelmiş, günaydın canım. nerelerdesin sen? senden ilgi görmek için hasta mı olmak lazım ne güzelde arıyorsun hemen öyle

stresle alakalı mı değil mi bilmiyorum canım. emekle de biz bu konuyu çok konuştuk, ona ebe hanım demiş ki stresten olsa açlıkta yüksek çıkar demiş. ne kadar doğru yine doktorlar bilir. ilk testte daha rahattım aslında , kabulleneyim artık var bende şeker. çözümsüz dert değil çok şükür. yediklerime dikkat ediyorum zaten, bebeğimin çok etkileneceğini sanmıyorum. sonuçta kanımda ne kadar az şeker olursa bebeğede o kadarı gider.

bak bak bak ee başka? yan gelip yatıyorum bütün gün nerden biliyon

sağol canım, korkunun ecele faydası yok , rahat ol neyse o çıkıyor zaten. yediklerine dikkat edersin biraz egzersiz. gerisi Allah kerim.

canım geçmiş olsun. bu doğum sancısı pratiği mi? tecrübeli anne anlat bize. ben artık ayaklarımı hiç uzatmıyorum. olmuyor. gerinince oluyordu bende genelde. dizlerimi kırıp yatıyorum.

çok nazlı anam senin kız. kukusunu görene kadar çatladık ayol

:))))))))) aferim adama.

gözlerinin yaşına bakmıyacaksın canım bunların sen onları düşündükçe şımarıyor bunlarrr

Çok haklısın kuzum yaa, bir de ben kendimi kıstıkça ailesi alıyor sürekli. Onlar hiç düşünmüyor bunlar bebeğe para biriktiriyordur diye. En son geçen hafta kardeşine son model telefon istiyormuş, onun parasının bir kısmını verdirdiler eşime. Bizimkinin de gıkı çıkmıyor, bana gelince çıkıyor bir tek

bakma tabı canım hamama gıren terler de sende cocuk dogrucan kolay mı bu her zaman olcak bısey deıl
benımkıde romantık fılan deıldır ama ımkanı oldugu surece alır ıcımde koymaz saolsun yüz görümlüğü tek tasımı da aldı zamanında evımıze hırsız gırdı hepsı gıttı ama saolsun gene aldı tek tas bu seferde gdıerse ben almam dıyo ama

oglumun dogumunda da ozellıkle gercek cıcek ıstemıstım hedıyeyı taktı cıcek geldı ama yapma cıcek acıklama yapıyo valla ben alcaktım hastane ıcerı almıyoruz dedı dıye acıklamasını yaptı garıbım

trabzon hası rbıelzık bende düşünüyorumda bakalım
dıger dedıgın kolyeyıde soyeldım esıme kendım yaptırcam dogumdan sorna dıye yaptır fılan dedı ama ben 4 kişinin ismi gözükmez ya da hos olmaz dıye düşünceliyim :26:

Son düzenleme:

gözüküo çokta tatlı oluyor kuzucum ya böle minik yazıyorlar çok narin oluyor
neyse fıstıklar biz yemeğe gidiyoruz kendinize iyi bakın

Evet tatlımm biliyorum o kolyeyi,çok hoş duruyor ve çok da güzel bir hediye olur eminimm

Aaa benim de çok hoşuma gidiyor canım o bileklikler güle güle kullan.ne güzel bak eşlerimiz aynı meslekten olmalarına rağmen seninki tamamen farklı Hep böyle olsun inşallah tatlımm

yok kız dedım ya romantık deıldır bı bu konuda ıyıdır onun harıcı sızın esler gıbı guzel soz soyelmeyı fılan beceremez boyel halleder ısını sen anla artık der onemlı olan kıymet bılmelerı canım maddı seyler gelıp gecıcı gercekten de

HAYIRLI CUMALAR
geçmişi okuyamadım, nasılsınız canlarım ne var ne yok ?

ben gayet iyiyim, dün akşam eşimle dısardaydık tıka basa yidim ve hala mide agrısı cekiorum
bu akşamda eşimin dayısına davetliyiz kayınvalidemlerle beraber

heh şimdi göz gezdirdim geçmişe ;

Esram gözünaydın 2. yılımı tamamladım demişsin hayırlı olsun...

Burcum üzme artık kendini yaa, ne gerekiyosa yaparsın düzelir, yoluna girer, sıkıntı yapma daha fazla..

Milona canım ne hediye bekliosunuz demişsin, benim eşim inanılmaz romantik bi adamdır,
ayda bir bi çiçekle, bi hediyeyle gelir eve, o yüzden bu konuda da her zamanki gibi beni cok mutlu edecegini biliorum
ama en önemlisi başta sağlık ve huzur

başka kaçırdığım bi şey yoktur inşallah :44:

kızlar butikbebe nin iade koşulları arasında şu ibare var...ne demek anlamadım...

iade edince kargo alırken ki kargo ücreti hesaba yatmıyo mu onu mu ifade ediyorlar yoksa gönderirken ki gönderi kargo ücretini bizden mi tahsil ediyolar???????

İade edilecek ürünün kargo ücreti göndericiye aittir.Kusur Butikbebe.com veya tedarikçileri tarafından oluştuysa kargo ücreti müşteriye iade edilir veya başka alışverişlerde kullanabileceği puan olarak hesabına yüklenir

bi de şu ibare var...

Özel günler için yapılan kampanyalarda ( Sevgililer Günü, Anneler günü, Yılbaşı vs. ) satışa sunulan ürünlerin iadesi mümkün değildir. Ancak ürünle ilgili bir kusur bulunursa iade prosedürü uygulanır.

şu an bayram kapmpanyasındaki ürünlerde bu gruba mı giriyor?
alsak iade imkansız mı olacak?

mubarek cuma hürmetine Rabbim yuvalarımıza huzur anlayıs hoşgörü versinn kıyamam ben sanaa guzl olcak inşAllah..

aysun bende çizelge isityorumm canım zahmet olmazsa...

s.a.t 01.02.2012

b.d.t. 22.10.2012

canım ne zahmet olacak senin oğluş gelecek dimii yapıyorum hemen

iyi yapmışsın o zaman sanki 10 çocuk doğuruyoruz masrafı varmış ufakta olsa alacaksın o zaman sen her fırsatta söyle kuzum

yemin ederim bende dedim eşime bu çok güzel diye o da biz de yaptırırız oğluşumuz olunca dedi... çok güzel duruyor hakkaten:)

hoşgeldin canım afiyet bal şeker olsun:)

geçmiş olsun canım.. bi de ablana pimpirikli dedin :) iyi ki götürmüş hastaneye.
ben de babamdan para istediğim günleri özledim yahu

Valla yaa bakalım kakasını yaptıysa beyefendi bugün götüreceklerdi inşallah temizdir..

Canım korkma benim 23.haftam gayet aktif geçmişti

Senin kociş bayağı bi korkuyo anlaşılan,benim dr um yine söyledi en son gittiğimde herhangi bi sorun yok şimdilik doğuma kadar bile devam edebilirsin dedi

Rahat ol kuşumm çok şükür riskin yok bişeyin yok maaşallah hiç korkma

oy oy niltcim gelmişşş hoşgelmişşş pipiloşuylaa gelmişşş

canımmm ne korkması ben değil kocişş korkuyorrrrr ben hiç korkarmıyımmm senceeee

sizin doktordaa baya çılgın bişey heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…