Kızlar eşleriniz doğumda ne alacak sizlere? Daha doğrusu şöyle sorayım eşler hediye alır mı doğum yapan hanımlarına?
Benim kocacık bi yüz görümlüğü bile takmadığı için9:) en azından bebek doğduğunda yapsın diyorum
Siz neler düşünüyorsunuz bu konuda?
herkeslere günayydınnn ve cumanız mübarek olsun kalblerinizdeki dilekleriniz kabul olsun inşşşş
burcucum üzülme kafana takma şeker neden böyle oldu diye geçecek inşşş
diğer anne adayları nasılsınız bakım ben dün çok hastaydım acayip ağrım vardı sebebini bilmiyorum ama çok kötüydüm çoookkızım 2 gündür protesto ediyor neyi ediyor bilmiyorum ama ses seda yok hanımda bakalım gene neye kırıldı
canım dr her ne kadar burcuya stresle alakası yok dese bile hastalıkların temelinde şimdi hep stres var malum burcu kızımızda çalışma delisi hamile haliyle iki misli çalısıyor bu yüzden vücudu yorgun düşüyor ve hastalığa gebe oluyor onun sıkıntısı diyetle değil tamamen kafasını boşaltmasıyla gececek eminimmm
valla bilmiyorum şekerim ama küçük hanım kendini ağırdan satmaya bayılıyorr
Burcucum günaydın tatlım
ne diyeceğimi bilmiyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun.. Bende ufaktan tırsmıyor değilim artık ama napalım başa gelince çekicez.. Tek tesellim hamilelikten sonra geçemesi.. Umarım doğumdan sonra normale döneriz. Ve umarım insülin'e gerek kalmaz canım
yok canım dr izinde zaten adamı rahatsız etmeye gerek yok annem ay gün sancıları başlar artık kızım dedi :26:
sende allaha emanet olama neden erkencisin canımmm
yok canım sıkılmadım ama ağrı çektim gün boyu hemde nasıl bir ağrı ama birde gece ayağıma kramp girdi gün boyu onun sıkıntısıda vardı dün çok kötüydü yani anlayacağınn
evet nazlı benim kızım teyzesi kime çekti bilmem
herkeslere günayydınnn ve cumanız mübarek olsun kalblerinizdeki dilekleriniz kabul olsun inşşşş
burcucum üzülme kafana takma şeker neden böyle oldu diye geçecek inşşş
diğer anne adayları nasılsınız bakım ben dün çok hastaydım acayip ağrım vardı sebebini bilmiyorum ama çok kötüydüm çoookkızım 2 gündür protesto ediyor neyi ediyor bilmiyorum ama ses seda yok hanımda bakalım gene neye kırıldı
hediye alır çiçek getirir geçmiş olsun hayatım aşkım falan derler erkekler doğumlarda
ama yüz görümlüğü takmayan eşler senin ki benim ki gibiler yapmayabilirler bunlardan bazılarını
eşim büşrada çiçek dahi almamıştı bir aşkım nasılsın demişti bende onu dövmek istemiştimesrada çiçek aldı nasılsın hayatım dedi ama hediye gene yoktu
bunda çiçek siparişimi verdim ne yapacak çiçeği ben onun yerine bebeğe bez alıyım hiç olmazsa kullanırsın diyor bana deliiii
gözlerinin yaşına bakmıyacaksın canım bunların sen onları düşündükçe şımarıyor bunlarrr
bakma tabı canım hamama gıren terler de sende cocuk dogrucan kolay mı bu her zaman olcak bısey deılYok yokk ben zaten o düşünmeden aylardır başının etini yiyorum tatlımm ama dış mihraplar (kimler olduğunu en iyi sen anlarsınn) buna da engel olacak gibime geliyor
Canım bence bu sefer hediye gelir, her çocukta bi adım ileri gitmiş eşin çünkü
Sen de çiçek değil hediye iste ki en azından çiçeği garantilemiş olasın
Benim odunum da zaten bir sürü masrafa gircez, hediyeyi herzaman alırım ben sana diyor. Ama nedense masrafa gircez diye bir ben kısıyorum kendimi. O yüzden en son yaşadığım bi olayın da katkısıyla bakmıycam gözünün yaşına hiç
ben ilk önce pırlanta yüzük istemiştim sonra trabzon bilezik şimdi ev ve araba alınca al ama ucuz bişiler al diyorum :) ve hayalim hani bilmiyorum hiç denk geldinizmi umutsuz ev kadınlarında çok çocuklu annenin kolyesi var oğullarının ismi yazıyor ince bir kolye ondan istiyorum aşkım ben ve oğluşumuzun ismi yazan kolyeyi yada kalp içie resim konulanlardan istiyorum
trabzon hası rbıelzık bende düşünüyorumda bakalım
dıger dedıgın kolyeyıde soyeldım esıme kendım yaptırcam dogumdan sorna dıye yaptır fılan dedı ama ben 4 kişinin ismi gözükmez ya da hos olmaz dıye düşünceliyim :26:
ben ilk önce pırlanta yüzük istemiştim sonra trabzon bilezik şimdi ev ve araba alınca al ama ucuz bişiler al diyorum :) ve hayalim hani bilmiyorum hiç denk geldinizmi umutsuz ev kadınlarında çok çocuklu annenin kolyesi var oğullarının ismi yazıyor ince bir kolye ondan istiyorum aşkım ben ve oğluşumuzun ismi yazan kolyeyi yada kalp içie resim konulanlardan istiyorum
altın bı takı alcak muhtemelen ama henuz ne oldugu bellı deıl oglumda ceyrek cumhurıyet altınından bıleklık yaptırmıstı severek kullanıyorum ne ıstıyorusn deyıp duruyor benımde kafamda bısey yok bakalım kendı aklında ne var :26:
Evet tatlımm biliyorum o kolyeyi,çok hoş duruyor ve çok da güzel bir hediye olur eminimm
Aaa benim de çok hoşuma gidiyor canım o bileklikler güle güle kullan.ne güzel bak eşlerimiz aynı meslekten olmalarına rağmen seninki tamamen farklıHep böyle olsun inşallah tatlımm
Yok yokk ben zaten o düşünmeden aylardır başının etini yiyorum tatlımm ama dış mihraplar (kimler olduğunu en iyi sen anlarsınn) buna da engel olacak gibime geliyor
Canım bence bu sefer hediye gelir, her çocukta bi adım ileri gitmiş eşin çünkü
Sen de çiçek değil hediye iste ki en azından çiçeği garantilemiş olasın
Benim odunum da zaten bir sürü masrafa gircez, hediyeyi herzaman alırım ben sana diyor. Ama nedense masrafa gircez diye bir ben kısıyorum kendimi. O yüzden en son yaşadığım bi olayın da katkısıyla bakmıycam gözünün yaşına hiç
aysun bende çizelge isityorumm canım zahmet olmazsa...
s.a.t 01.02.2012
b.d.t. 22.10.2012
Kuzummm zaten senin eşin yapar eminimm, onun romantiklikteki namı tüm topiğimizce bilinen bir şey
Ben de ne laflar çarpıtıyorum, kuyumcunun önünden geçerken inadına durup bakıyorum ama bizimki çekiştire çekiştire bir oluyor
Yok yok ama hazır size sormuşken kocacık aradı ona da laf soktum yine, önce ıh mıh ama aşkım alınacaklarrr diyordu ki, ben de bak ceza veririm bana da kızına da almak zorunda kalırsın dedimm
tamam tamam söz doğumda alıcam istediğin bileklikten dediAlmasın da görsün bakalımm
HAYIRLI CUMALAR
geçmişi okuyamadım, nasılsınız canlarım ne var ne yok ?
ben gayet iyiyim, dün akşam eşimle dısardaydık tıka basa yidim ve hala mide agrısı cekiorum
bu akşamda eşimin dayısına davetliyiz kayınvalidemlerle beraber
sudem senin
22 kasım mı 22 ekim miii
22 kasım sa eğer hazırladımm
http://lbdf.lilypie.com/5U54p3.png
geçmiş olsun canım.. bi de ablana pimpirikli dedin :) iyi ki götürmüş hastaneye.
ben de babamdan para istediğim günleri özledim yahu
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 30-11-2012
Hamileliğimin 23. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 119 gün kaldı.
Seks hayatınız etkilenebilir. Baba bebeğinize veya size zarar verme korkusuna kapılabilir. Hamilelik boyunca daha fazla seks arzusu veya cinsel dürtü düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Seks, sevgi dolu bir ilişkinin parçası olduğundan dolayı hamilelik sırasında seks teşvik edilmelidir. Tabiki komplikasyonlar, vajinal kanama ve sıvı kayıpları gibi durumlarda, ayrıca ikiz veya çoğul gebelik durumlarında seksden kaçınmalısınız.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 550 gr. - Yaklaşık boyu : 27.8 cm. (Baştan Topuğa)
Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
bu tarihte yanlışlık var bizim kociş 1.5 aydır bebeğe birşey olur endişesiyle yaşıyorrr
]
bende istiooooom
benim niye yoookkkkkkkk:84:
Valla yaa bakalım kakasını yaptıysa beyefendi bugün götüreceklerdi inşallah temizdir..
Canım korkma benim 23.haftam gayet aktif geçmişti
Senin kociş bayağı bi korkuyo anlaşılan,benim dr um yine söyledi en son gittiğimde herhangi bi sorun yok şimdilik doğuma kadar bile devam edebilirsin dedi
Rahat ol kuşumm çok şükür riskin yok bişeyin yok maaşallah hiç korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?