2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay çok güldümmmm

evet yaa bizimki azıcık tembeelll evden cıkmasın tamam

ailesi eşimin çok ilgiisiz 15 gunde 10 gunde bir telde konusurlar 2 dk okadar başka bişi yok senede bir görüşseler tamam 1.5 yıldada olur böyle bir değişiklerr bizimkiler ise hergun telde konusurlar haftada bir göruusuruz ki annemlere az gelirr

ne bileyim ayak uyduramıyor herhaldee:26:

zor gününde yanında olduğumu bil yeter güzelim gönüldesin zaten heppp
evet şekerim benim sıpam çok nazlı isim olarak nazlı yengemin adı ve gıcık olurum değilse valla nazlı koyardım adını sıpa bir alem ya kendini hep ağırdan satacak anasının yapamadığını yapacak
evet canım doğum sancısı pratiklerine vücut başlıyor artık ay gün sancıları denen sancılarımız olacak ama bunun olması iyi bişey hazırlıklı oluruz hiç olmazsa
ah ah yan gelip yattığın günleride göreceğiz inşş tabii bebişten fırsat kalırsa

sende gerekeni yap sessiz kalma canım

hu huu beysal burcu bulemsu kgl duygudum milano merwecik nerelerdesiniz yahuuuu
cumayı değerlendirdim canımmmm

fikiri duyamadımmmmmm:26:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Son düzenleme:
mubarek cuma hürmetine Rabbim yuvalarımıza huzur anlayıs hoşgörü versinn kıyamam ben sanaa guzl olcak inşAllah..

canım ne zahmet olacak senin oğluş gelecek dimii yapıyorum hemen
evet oğlan canım...

sudem senin

22 kasım mı 22 ekim miii

22 kasım sa eğer hazırladımm

http://lbdf.lilypie.com/5U54p3.png
22 ekim canım sezeryan ya...başlangıçta 1 şubat...

saol bebem

kızlar bi kaç bişiy ekledim

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...lerine-aldiklari-ciciler-28.html#post25818018

bencede kalmayacaklar gerçi pipiloşalar tembel oluyormuş ama görecez bakalım...

moonsun88 ;

70 le kapatmakk bendee 90 la doğuma girsem diyordummmm

hayal kusum hayal onlarrr

yaa ben sabahtan beri hesap yapıom bu ayda 2 kilo alsam 68,5
eylülde 2 kilo alsam 70,5
ekimde 2 kilo alsam 72,5
hadi fazladanda 2,5 ben ekliom 75
hamile kaldıgım kilom ve ideal kilom 62 - hamilelikte aldıgım toplam kilo 13
dogumda 6 kilo 7 kilo gidio diolar 6 kilo gitse 69
fazladan 7 kilom kalıo, emzirirken versem biraz ?
ay çıldırıciiiiiiiimmmmmmmmm:84::84::84:

site gitti yaw:44:[/QUOTE]

boşverin olacak olacak zaten düşünüp kafa yormanın bir anlamı yok bence...

yüzümde tüylenme benimde oldu canım hormonlardan heralde [/QUOTE]

bende de var ya yüzüm mahvoldu dökülecek mi acaba?

geçmiş olsun kuzum bu ara bende de var mide rahatsızlıkları...

yoruluyordur ramazan ya kuzum...

doğum hediyesi ne aldıracaksınız eşlerinize diye sordu milanom da ben de benimki alır kendileri düşünsünler dedim sürpriz olsun... kuyumcunun önünde 40 çeşit şey beğenirken yanımda duruyo o seçer alır heralde

canımm bencee insan ailesinden ne görüyorsa onu yaşıyor hayatında çok az değişim oluyor bizimkinin yazdım yaa 15 gunde bir konusurlar yılda bir biraraya gelseler kafidir :26:
gerçi oda haklı ilgisiz anne babadan hergun arasa ne olucakkk

bende sandım bebiş hediyesi için fikir beyan ettinnn:26:
eşimden ben bişey beklemiyorum adam askerden geldi nişanlıyız bana çöp getirmedi annnesine fritöz getirmiş anneside onu bodruma atmış söylene söylene biizm eve getirdi ben askerdeyken boğazımdan kıstım bunu aldım diye
bende dedim nişanlına bir toka alsaydın keske boğazından kıstığın parayla dedim
ilk buluşmaya tanımıyoruz bile maddi değeri baya yüksek bir hediye ile gelmişti ama nişanlıyken çöp getirmedi beklenmeyen işleri yapmaktan zevk alıyor zannımca
adam bir garip hediye beklediğinde almıyor hediye beklemediğin an beklediğinden fazlasını yapıyor:122 yüzden canımcım ben beklemiyorum bişeycik göstermiyorumda hediye mediye çiçek gösterdm geçen gün bebeğe bez alırım daha kullanışlı olur diyor bana

bencede kalmayacaklar gerçi pipiloşalar tembel oluyormuş ama görecez bakalım...

aynen bende öyle duydum ama bakalım ne kadar tembel ya da sabırsızlar :)

Aslında en iyisi biliyor musun canım yaa,ben öyle zırt pırt içiçe olmayı seven bi tip değilim ama eşime kalsa aşırı babacıdır maaşallah diyeyim babasıyla abi kardeş gibidir şakalaşırlar,enseye tokat tipinde yani bende seviyorum aslında ama 10 günde 1 görüşsek bence yeterlidir,kendi ailem için de geçerli ama 4 yaşındaki yeğenime dayanamıyorum işte..

bendee beklemiyorum canımmm söylemicemdee ister alır istemezse almazz kişinin içinden gelicek benim söylememle alacaksa ne önemi anlamı kalırkii

ne guzel canımmm

adamlar baglamışlar kendilerine ondan düşkün ne guzel ideali haftada bir görusmek bencee ama kayınvalidemler burda olsa 2 haftada bir siterdim herhaldee hatta ayda birrr

görumcem meselaa sadece 1 kez konustuk hamileliğimdee 2 ay geçti daha aramadı çok duygusuz yetiştiriyorlar cocuklarını Allah korusun bunun kötu zamanları hastalıgı da var

ben farklı bir marka düşündüğüm için almam kuzum...

:) evet çiçekten ziyade kullanışlı bir şey daha mantıklı.. ama doğum için alması iyi olur yanında da ufak bir şey seni mutlu eder... normalde doğum günü sevgliler günü falan olunca bende diyorum eşime çiçek alma boşuna gidiyor para diye...

büşra tam bir ay öndeydi sat olarak ama tam tamına gününde doğdu hatta beklenenden 1 hafta sonra doğdu canımcım bu yüzden ultrasonda olan bebek iriliğini o kadar kafaya takmayın derim ben

bendee beklemiyorum canımmm söylemicemdee ister alır istemezse almazz kişinin içinden gelicek benim söylememle alacaksa ne önemi anlamı kalırkii
aynen öyle canım içinden gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…