2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
canım ramazan yoğunluğu hem eşim evde onun var olması sizlerden uzak kalmama sebeb oluyor ama sen aklına takılanı sor gene bana

haklısın şekerim kolay gelsin o zaman sana,gördükçe sorarım tecrübeli annem benim :)

Eşim de Sivas'lı canım,o kadar seviyolarmış ki tahtlarına bile şeyettiriyolar yani erkek çocuğu ya bi de eski kafalar malum
ayy bende sizin o kot kafali lafınıza bayılıyorum..

Sen kaynaşmayı seven bi tipsin anladığım kadarıyla ablam da senin gibi,kaynına görümcesine canını verir.
Hatta ablamm,abimm diye bahseder bende dalga geçerim hep sinir olur bana

ahahah itin dötünü ye de süpermiş,daha neler var da yaşlı teyzelerden,burada yazamayacağım kadar sakıncalı

iyide bizim hiç bişeyimiz yok olur da erken doğum olursa diyorum sen hastanedeyken ben ne gerekiyorsa alırım diyor bana

kıyamam ben sana ya

doğuma yakın aldırır canım, yada sen bi çıngar çıkar

güle güle canım hafta başı görüşürüz inşş diyecem ama ben o gün kızkardeşime gideceğim salıya görüşürüz inşş

üfff yine mi yoksun. haftasonu yoğun olacam eşimin akrabaları gelecek, onlarlayız. çokkk cici olmam lazım, istanbul sosyetesi bunlar

lazca da cok acaip tabirler var ben aileye girer girmez ögrendim hepsini

aşkım bana bazen "balli muncur" der bal dudak anlamında

Neyse kızlar kocişim bugün erkenci kardeşi ve eşi de gelecek ya.

Kaçayım ben öpüyorum hepinizi,iyi haftasonları hepiciğinizeee

bak aklıma geldi pazartesi kızkardeşime gideceğim haftaya cuma ankaraya gideceğim perşembe büşrayı annemden almaya gideceğim haftanın 3 günü doldu bile bak
erkek çocuğu seviş şekli başkadır eşime babannesi alnı geniş olmasından dolayı tuhaf bir organ ismiyle sever
ben kaynanama önce hep anne derdim birinde abimlerdeyiz yengeme annemin bardağı diye çay dökmesi için bardak verdim yengemde gitmiş kendi anneme vermiş bardağı
içeri girdim kaynanam yüüznü asmış oturuyor canı sıkılmış çayı gelmedi ya nerde çayın dedim yengeme sordum sen anneme dedin ya dedi
hemen temiz bardakla çay verdim ama kaynanam içmedi inat ya
o kadar samimi olmak aslında o kadar iyi değil

hmm anladım neden oyle yapıyor kı acaba:26:
bir bilsemmm:26:

evet canım gelecek haftanın 3 günü yokum diğer 2 günü nasıl geçiririm bilmiyorumm:26:
sen zaten cicisin ve güzelsin canım akılları sende kalacak hele 7 . ayda bu şekilde olan hamileleğine bayılacaklar emin ol
valla çıngar mı çıkacak gönlüylemi alacak bilmiyorum ama bir şekilde bir şeyler olması gerekiyor artıkkk

bulemsuu senin kaynana 1 benimki 2 sinir bozmaktan başka işe yaramıyorlarrr

Valla Allahtan bulsunlarr iyilikleride kötülükleridee bizden bulmasınlarrr

burcumm sen zaten gayet guzel ve hoşsun anacım boşverr sosyetelik yaparlarsa yapsınlar bizim öyle misafirleriiz olmuştu kibirlerinden geçilmedi kendileri kaybetti

Bende kaçıoooommmmm
eve gidip hazırlanııım aşkımı bekliiiim
sonra aile yemegineeeeeee

bu arada cok cok acıktım aşkım gelene kadar sabredip yemezsem iyidir:44:

İYİ HAFTASONLARI ŞEKERLER öptüm hepiciginiziiiiiii

sağol canım o senin güzelliğin, kafamız dağılıyor işte böyle. dimi benim gibi hamile az bulunur, en son geçen yaz görmüşlerdi, çok şaşıracaklar baya elenicez

sen kızı mı göstermeye gidiyon ankaraya? napcan bakim. hemde 3 gün yoksun demek. neyseki işlerim yoğun yoksa küserdim valla :))

ben dün azcık atıştırdımmm dayanamadımmm size şimdiden iyi iftarlar iyi eğlenceler canımmm

ben dün azcık atıştırdımmm dayanamadımmm size şimdiden iyi iftarlar iyi eğlenceler canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…