bende sandım bebiş hediyesi için fikir beyan ettinnn:26:
eşimden ben bişey beklemiyorum adam askerden geldi nişanlıyız bana çöp getirmedi annnesine fritöz getirmiş anneside onu bodruma atmış söylene söylene biizm eve getirdi ben askerdeyken boğazımdan kıstım bunu aldım diye
bende dedim nişanlına bir toka alsaydın keske boğazından kıstığın parayla dedim
ilk buluşmaya tanımıyoruz bile maddi değeri baya yüksek bir hediye ile gelmişti ama nişanlıyken çöp getirmedi beklenmeyen işleri yapmaktan zevk alıyor zannımca
adam bir garip hediye beklediğinde almıyor hediye beklemediğin an beklediğinden fazlasını yapıyor:122yüzden canımcım ben beklemiyorum bişeycik göstermiyorumda hediye mediye çiçek gösterdm geçen gün bebeğe bez alırım daha kullanışlı olur diyor bana
bende sandım bebiş hediyesi için fikir beyan ettinnn:26:
eşimden ben bişey beklemiyorum adam askerden geldi nişanlıyız bana çöp getirmedi annnesine fritöz getirmiş anneside onu bodruma atmış söylene söylene biizm eve getirdi ben askerdeyken boğazımdan kıstım bunu aldım diye
bende dedim nişanlına bir toka alsaydın keske boğazından kıstığın parayla dedim
ilk buluşmaya tanımıyoruz bile maddi değeri baya yüksek bir hediye ile gelmişti ama nişanlıyken çöp getirmedi beklenmeyen işleri yapmaktan zevk alıyor zannımca
adam bir garip hediye beklediğinde almıyor hediye beklemediğin an beklediğinden fazlasını yapıyor:122yüzden canımcım ben beklemiyorum bişeycik göstermiyorumda hediye mediye çiçek gösterdm geçen gün bebeğe bez alırım daha kullanışlı olur diyor bana
büşra tam bir ay öndeydi sat olarak ama tam tamına gününde doğdu hatta beklenenden 1 hafta sonra doğdu canımcım bu yüzden ultrasonda olan bebek iriliğini o kadar kafaya takmayın derim ben
aynen öyle canım içinden gelecek
alemsin fatmacım yaa.. "bebege bez daha kullanışlı olur" hee
olsun kuzum takma her erkek almaz öle hediye falan
benim eşim cok alır, cok romantiktir ama onun yapısı öyle oyy kurban olurum ona ben
kız arkadasımın erkek arkadası var bi iğne almaz, yurt dışına cıktı tatilde
getire getire bi kalem getirmiş
yani her erkek bir olmuyor işteee
ama insan bekliyor yaa, gücü yettigince ufakta olsa hediyeler istioz işte biz kadın milletiii
çatlaklarım kırmızılaşmaya ve kaşınmaya başladı napıcam ben yaaa offf
sabah yağ akşam lierac suuruyorumm
çiçek normal bir çiçek değildi yapay çiçekti ve çok farklıydı canım değilse evin düzeni her an değişiyor çiçeklerin modası bile geçiyor:) evet çiçekten ziyade kullanışlı bir şey daha mantıklı.. ama doğum için alması iyi olur yanında da ufak bir şey seni mutlu eder... normalde doğum günü sevgliler günü falan olunca bende diyorum eşime çiçek alma boşuna gidiyor para diye...
canım sorun romantikliğinde değil sorun nerde ne yapacağını bilememesindealemsin fatmacım yaa.. "bebege bez daha kullanışlı olur" hee
benim eşim cok alır, cok romantiktir ama onun yapısı öyle oyy kurban olurum ona ben
ama insan bekliyor yaa, gücü yettigince ufakta olsa hediyeler istioz işte biz kadın milletiii
canım benimmmçatlaklarım kırmızılaşmaya ve kaşınmaya başladı napıcam ben yaaa offf
büşra tam bir ay öndeydi sat olarak ama tam tamına gününde doğdu hatta beklenenden 1 hafta sonra doğdu canımcım bu yüzden ultrasonda olan bebek iriliğini o kadar kafaya takmayın derim ben
ne guzel canımmm
adamlar baglamışlar kendilerine ondan düşkün ne guzel ideali haftada bir görusmek bencee ama kayınvalidemler burda olsa 2 haftada bir siterdim herhaldee hatta ayda birrr
görumcem meselaa sadece 1 kez konustuk hamileliğimdee 2 ay geçti daha aramadı çok duygusuz yetiştiriyorlar cocuklarını Allah korusun bunun kötu zamanları hastalıgı da var
aaaaaaaa hadi ya... ben de kurbana denk gelmesin diyordum... off daha çok var o zaman...
dediğin gibi herkes bir değil kuzum, saolsun benim kocamda alır.. Allahım eksik etmesin başımızdan..
oyy kuzum benim ya... kıyamam napacaz senin bu çatlaklarına ya...çok üzülüyorum haa
Doğru canım haklısın,senin gibi tecrübeli bi annemiz var burda,ama göremiyoruz ki seni ya da karşılaşamıyorum yoksa sorularım birikiyo yani güzel annecik..
Aman en iyisi bi yönden de boşver,çok laçkalaşmamak en iyisi,sende görümcene onun davrandığı gibi davran.
Oyy benimkinin anacığı oğluşunu görmese en fazla 10 günde 1 çatlar(haklı yani annesi ne diyeyim)
ama seviş tarzını bi görsen gülmekten ölürsün
oğluşuuuum,kurban olurum,dötünde yatarım(bizim oraların bi tabiridir)ay hele bi tabirimiz daha var yaşlılar çok kullanır çocuklarına ilk duyduğumda kopmuştum:"tahtıma s.çasın" ayyy anneannesi eşime demişti şok olmuştum böyle
Allahtan görümcem de yok rahatım o konuda..:))
teyzoşlar biz çıkıyoruz son bi kaç saattir üzerime bi ağırlık çöktüü..öylee salak salak oturdum sandalyede...sizlere bile yazamadım...
anneannemize gidiyoruzz biz...tschüssssssssssssss
iyi hafta sonları hamişciklerim .... az görüşüyoruz bu aralar ama olsun sizi unutmadım.BİRDE BİR SORUM OLACAK .HEDİYE GÖNDERECEKTİK YA HANİ BU AYDI DEĞİLMİ O .
valla bilmiyorum onu neden annesine aldı canım şimdi anneler günü hediyesi bile almaz belkide onu biizm için almıştı ama kaynanam bana vermedi bilmiyorum çünkü askerden geldi 15 gün sonra düğünümüz oldu bizim ama bana çöp getirmediğine çok üzülmüştüm bençok ilginç yaaa, anasına fritöz alana kadar başka bişiler alsaymış ikinizede. anlamadığım askerden dönüşte hediye mi alınır? adetmi buymuş? ama insan sevdiğine bişi getirir.
bizde tanışalı 2-3 gün olmuştu eşim bana pahallı bir parfüm almıştı hediye olarak, çok garibime gitmişti verirken daha tanışalı ne kadar oldu ki alıyorsun hediye diye terslemiştim :))) benimki düşüncelidir o konularda ama zevkine çok güvenmem. bana seçtirir bişi alacağı zaman bende ona seçtiririm ikimizde pimpirikliyizdir çünkü. doğum hediyesi altın alacak, istedim tamam dedi. bir ara gidip seçelim yoksa saçma sapan bişi gelebilir :))))
evet canım ultrasondaki haline göre erken beklemeyin değilse çok stres yaparsınız kendinize :96:siz beklenen doğum tarihinize göre bekleyin bebeğiniiz hatta onun üzerine bir 7 gün dahada bekleyebilirsiniz:97:aaaaaaaa hadi ya... ben de kurbana denk gelmesin diyordum... off daha çok var o zaman...
dediğin gibi herkes bir değil kuzum, saolsun benim kocamda alır.. Allahım eksik etmesin başımızdan..
oyy kuzum benim ya... kıyamam napacaz senin bu çatlaklarına ya...çok üzülüyorum haa
canım ramazan yoğunluğu hem eşim evde onun var olması sizlerden uzak kalmama sebeb oluyor ama sen aklına takılanı sor gene banaDoğru canım haklısın,senin gibi tecrübeli bi annemiz var burda,ama göremiyoruz ki seni ya da karşılaşamıyorum yoksa sorularım birikiyo yani güzel annecik..
Aman en iyisi bi yönden de boşver,çok laçkalaşmamak en iyisi,sende görümcene onun davrandığı gibi davran.
Oyy benimkinin anacığı oğluşunu görmese en fazla 10 günde 1 çatlar(haklı yani annesi ne diyeyim)
oğluşuuuum,kurban olurum,dötünde yatarım(bizim oraların bi tabiridir)ay hele bi tabirimiz daha var yaşlılar çok kullanır çocuklarına ilk duyduğumda kopmuştum:"tahtıma s.çasın" ayyy anneannesi eşime demişti şok olmuştum böyle
aynen öyle canım içinden gelecek
alemsin fatmacım yaa.. "bebege bez daha kullanışlı olur" hee
çatlaklarım kırmızılaşmaya ve kaşınmaya başladı napıcam ben yaaa offf
ıste bızde de tam tersı kayınvaldemler cok üstümüze düşüyor 1 hafta gecmeden özledık dıye arıyolar yada gelın dıye kardesım felan gelıp gıtmeyınce zoruna gıdıyo esımın deay çok güldümmmm
evet yaa bizimki azıcık tembeelll evden cıkmasın tamam
ailesi eşimin çok ilgiisiz 15 gunde 10 gunde bir telde konusurlar 2 dk okadar başka bişi yok senede bir görüşseler tamam 1.5 yıldada olur böyle bir değişiklerr bizimkiler ise hergun telde konusurlar haftada bir göruusuruz ki annemlere az gelirr
ne bileyim ayak uyduramıyor herhaldee:26:
ah bu ciciler ciciler ben eşime çöp alıdıramıyorum banada aldırtmıyor annemede almıyacaksın dedi bekliyoruz bakalım neyi bekliyorsak
evet canım bu ay gönderim yapacağız özel mesajına cevap verdimmiyi hafta sonları hamişciklerim .... az görüşüyoruz bu aralar ama olsun sizi unutmadım.BİRDE BİR SORUM OLACAK .HEDİYE GÖNDERECEKTİK YA HANİ BU AYDI DEĞİLMİ O .
iyide bizim hiç bişeyimiz yok olur da erken doğum olursa diyorum sen hastanedeyken ben ne gerekiyorsa alırım diyor banabenımkıde aldırmıyor oglumdan cok sey var o yuzden bırde dogunca alırısn dıyor ama ınsan heves edıyor bende ızne cıkmayı beklıyorum kendım cıkıp alıcam az da olsa
çok sinirlerim bozuluyorr hiç bir zaaman eskiisi gibi pürüzsüz göbeğğimm olamıcakkkk
Doğru canım haklısın,senin gibi tecrübeli bi annemiz var burda,ama göremiyoruz ki seni ya da karşılaşamıyorum yoksa sorularım birikiyo yani güzel annecik..
ay seviş tarzını yeesinlerrrr oyoy anneler sever tabi çocugunu
insan bir aramaz mı yaa Rabbim benzetmesin beni onlaraaa
kayserinin de bir lafı var kaynanamdaa onu çok kullanır çocuklarınaa
eşim yada görumcem yemeği begenmediginde yada şunu yap dediiğinde " itin dötünğ ye" derrrben kaç kez uyardımmm öyle denir mi diyee herkesin sevme tarzı farklı canım
iyi hafta sonları hamişciklerim .... az görüşüyoruz bu aralar ama olsun sizi unutmadım.BİRDE BİR SORUM OLACAK .HEDİYE GÖNDERECEKTİK YA HANİ BU AYDI DEĞİLMİ O .
selam canımm
hediyeşme bitene kadar daha aktiff olursak sevinirim kuzumm
dua günü bugün unutmamışsındır umarım
esra ve burcu arkadaşımızda sıra
hediyelr bayramdan sonra gönderilecek diye biliyorum bulemsum en iyisini bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?