2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
esraa86 kullanıcısından alıntı

ahh merve ahh.. bu ay bitirdiniz beniii

ben de park yatağını yazın eşimin köyüne gitiğimizde rahat rahat götürürüm diyorum hem. kolay olur taşıması...

park yatağı var mı nette canım bakıyım bi??
haftasonu o kadar baktık ama renklerini beğenmedim hiç

alıştırdım canım zamanında gelsinde varsın sezeryan olsun takmıyorum.. ben de merak ettim park yatağını resmi varsa atsana

kızlar eşim buldu babymoon valla açık söyliyim çok yer gezemedik herkes oruçluydu,, ben de sonra vazgeçerler diye içlerinden seçtim

saoll canımmmm tüm sıpacıklarr guzel saglıklı gunlerde giysinler inşşşşş

gayet güzel canım güle güle kullansın... ben çok beğendim:)

gayet güzel canım güle güle kullansın... ben çok beğendim:)

aşkımm sen dedin ya park yatak aldır bunlar sepet mepet bakıyor, dedim ben park yatak istiyom arkadaşım öyle dedi hihi,

güzel demi, en azından grileri var, ben daha düz sade baktım ama göremedim. çok sağol cnm benim beğendiğine sevindim

buranın usulu böyle şekercimmm yatakta gecelikle oturur anne yanında da kuzuuusuuuu

kızımada ufak olanından nasipse giydiricem

yok kız 3 kilo 155 gram 49 cm boyutunda dogmuş

evet evet mevlut içinnn

buranın usulu böyle şekercimmm yatakta gecelikle oturur anne yanında da kuzuuusuuuu

evet evet mevlut içinnn

hadş bakalımmm o zman, seksi anne geceliklerle adam seni görmesin ayy ona da mı gecekikk küçük hanım yerm onu, mevlüt kıyafeti olmuyor mu ona :)

bence sana krem gecelik ona krem mevlüt kıyafetii ayy gelin gibiii

evet evet mevlut içinnn

hadş bakalımmm o zman, seksi anne geceliklerle adam seni görmesin ayy ona da mı gecekikk küçük hanım yerm onu, mevlüt kıyafeti olmuyor mu ona :)

bence sana krem gecelik ona krem mevlüt kıyafetii ayy gelin gibiii

kızlar günaydın...
Biz geldikk

Geçmişi okuyamadım fazla kusuruma bakmayın

pazar günü e-bebek mağazasına gittik bürchen bebek bakım ürünleri kampanyaya girmiş haberiniz olsun.. Şampuan, pişik kremi hepsi var ayrıca çokta şık çantası ve alt açma minder var. ondan aldım bir tane renkleride pusetle uyumlu oldu çok sevdim.. İsterseniz bir bakın

güzel güzel ben beğendim nevresimini sade mavi al açsın iyice daha güzel olur...

güle güle kullansın minik pipiloşun..

evet evet mevlut içinnn

haydi giydir bakalım:) rengine karar verdin mi?

günaydın kajum hoşgeldin hangi e-bebeke gittin pazar bende e-bebekteydim yoksa karşılaştıkmı

kızlarr eşimm sallanan yataktan istiyorrr eger sallamazsan uyutamayız diyor

ikeadan baktım ama sabit hepp :26:

kuzum sallanan beşikler çok kullanışlı olmuyormuş ama bakacağın yerler normal mobilya satan yerler hatta bursada havlucular çarşısı var ya ulucaminin orda ben orda bakmıştım tesadüf 300-400 tl arasında var...

günaydın canım hoşgeldin... çantanın iç gözleri var mı yani çok gözlü mü? termoslu kısmı falan var mı?

evet evet mevlut kıyafetini giyer oda teyzesi inşAllahhhhh

meselaa bu nasıllll ay allahım hayırlısıyla nasip et o günleriii

İç gözü vardı.. Dışındada biberon koymaya yerleri ve ayrıyetten 2 tane daha gözü var derli toplu bişeydi.. Bibron yeri termoslu değil sanırım ama ona çok takılmadım benim ufak termosum var sıcak su için krom, o sığıyor.. İşime geldi açıkçası çantaya şimdilik para vermem dedim ama sığar herbişeyi

güzel güzel ben beğendim nevresimini sade mavi al açsın iyice daha güzel olur...

güle güle kullansın minik pipiloşun..

haydi giydir bakalım:) rengine karar verdin mi?

kırık beyaz olabilir kuzum :)))

araştırmamız lazım bayaaa of keçi kocaa ayakların kopar sallamaktan dedi oda haklı ama :26:

canım gayet güzel.. güzel güle kullansın inşallah...

benim yatak odam siyah-beyaz-leopar ve kırmızı... bu yüzden renk olarak kırmızı, gri falan istiyorum bakalım artık...

kızlarr eşimm sallanan yataktan istiyorrr eger sallamazsan uyutamayız diyor

ikeadan baktım ama sabit hepp :26:

geçen eşime dedim ben sallamıcam çocuğu, gerek yok beynini uyuşturmaya, doktorlar da önermiyolar diye... şaşırdı ama olmazmış öyle.. salamadan olur mu hiç diyo.

hoşgeldin canım. e-bebekçiler siziiii haftasonu herkesin yolu e-bebeğe uğramış sanki

susmazsa napıcaz esrammm:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…