kızceler cem yılmazın bebısı 5200 gram dgmus masallah.benm arkadsmn bebısı de 32 haftada 2 kıloyu gördu ondan da umıtlıyım bı tosun dogurcak masallah:)
alıştırdım canım zamanında gelsinde varsın sezeryan olsun takmıyorum.. ben de merak ettim park yatağını resmi varsa atsana
sağol canım bende çok mutluyum, yüklemeler bana fazla geldi belli. çok güzel geçti haftasonumuz.
bu arada bebişinin cicilerine bayıldımyelekler çok ciciler ya. Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin.
sağol canım. nasıl üzülmeyeyim, kim olsa üzülürdü, bebeğim benim herşeyim. bunuda yaşamak varmış, herşey Allahtan.
canım geçmiş olsun. her sıkıntıya normal diyorlar değil mi? ne zormuş hamilelik. çoğu arkadaşın kan hapı 2 ye çıktı. benim doktorum tekrar tahlil yapmadı ama iyi görünüyorsun boşuna yüklenmeyelim dedi. aynı sendeki gibi belirti veriyormuş vücut.
aldıklarını güle güle giydir inşallah. sana iyi moral olmuştur. :
günaydın lavinyam. sağol canım.
günaydın canım. Allah tekrar kavuştursun. güle güle kullan cicilerini.
sağol canım, çok şükür. riskli bir hafta canım ya, her an herşey olabilir o satten sonra. ben gitme derim. doktorunda öyle der bence.
günaydın canım. geçmiş olsun. doktora göstermek en doğrusu. belki hamileliktendir bilemiyorum.
esraa86 kullanıcısından alıntı
ahh merve ahh.. bu ay bitirdiniz beniii
ben de park yatağını yazın eşimin köyüne gitiğimizde rahat rahat götürürüm diyorum hem. kolay olur taşıması...
park yatağı var mı nette canım bakıyım bi??
haftasonu o kadar baktık ama renklerini beğenmedim hiç
kızlar eşim buldu Eki Görüntüle 481272 babymoon valla açık söyliyim çok yer gezemedik herkes oruçluydu,, ben de sonra vazgeçerler diye içlerinden seçtim
gayet güzel canım güle güle kullansın... ben çok beğendim:)
galiba 41 gramdır bilmiyom kiihehe saol cnm
inş. olur olur kuzu, benim ki çok günü gününe gidiyor ne önden ne arkadan :)
sağol cnmmm
hııı mevlütte mi giyeceksinn anladımm o zaman krem yada beyaz kullanıyorlar benim gördüklerim yada kırmızı , mor ve siyah giyen görmedim nasıl durur bilmiyorum ama mevlütte güel bir elbise giyesene kuzum
canım hay maşallah ona, benimkiden 250 gram önde kıziri olacak bencede, hafta olarakta önde giidiyordu değil mi ?
hadi yaa sen zaten hissediyordun erken doğum olabilir diye, sakın takma kafana kuşum çok erken gelmesin yeter, zaten önde gelişimi, hiç merak etme hazırla hazır dursun, sıkıntı yaparsan hızlandırırsın süreci sıkıntı bir sürü dert getiriyor dua ederiz bi tanem merak etme
evet canım günü gününe gidiyor bebeğim ne önde ne arkada :)
bende park yatağını aldım, kendi yerinde yatmaya başlayınca kayınvalideme götürücez oraya gittiğimizde haftasonları yatackkhıı anladımm kuzum bende hasır sepetleri doldurdum yılbaşında gelen eşantiyon sepetleri :)
günaydın canım.. ah ne iyi müdürler var
ayy bana alışveriş demeyin artık yaaa tutamıyorum kendimiii
bebek arabası ne aldın canım??
günaydın canımm...canım ikisi de sıkıntı.. ben doktorun izin vereceğini hiç sanmıyorum.
ayyy biz bu şarkıda tatile çıkmıştık geçen sene o kadar zevkliydi kibi bu bi de nil karaibrahimgilin "gelme böyle, kokma şöyle..." şarkısı var ya onda :)
günaydın canım... geçmiş olsun.
kıl dönmesi olabilir canım. ama bişi yapma doktoruna git. o seni yönlendirir mutlaka.
günaydın calımm.. geçmiş olsun. inşallah bebişin tam zamanında gelir canım. sıkma kendini hiç stresten bile erken doğum olma ihtimali yükseliyor çünkü. aynen hazırla çantanı eşyalarını yine de... 30.haftadan sonra herşey hazır olmalı bence.herkes için geçerli bu.
mevlütte gecelik giycektin sen dimi
mor güzel olur bencede :)
5200 mü .53: o ne yaaa...mecburi sezeryandır o kadınınki.
buranın usulu böyle şekercimmm yatakta gecelikle oturur anne yanında da kuzuuusuuuu
kızımada ufak olanından nasipse giydiricem
yok kız 3 kilo 155 gram 49 cm boyutunda dogmuş
evet evet mevlut içinnn
buranın usulu böyle şekercimmm yatakta gecelikle oturur anne yanında da kuzuuusuuuu
evet evet mevlut içinnn
aşkımm sen dedin ya park yatak aldır bunlar sepet mepet bakıyor, dedim ben park yatak istiyom arkadaşım öyle dedihihi,
güzel demi, en azından grileri var, ben daha düz sade baktım ama göremedim. çok sağol cnm benim beğendiğine sevindim
evet evet mevlut içinnn
kızlar günaydın...
Biz geldikk
Geçmişi okuyamadım fazla kusuruma bakmayın
pazar günü e-bebek mağazasına gittik bürchen bebek bakım ürünleri kampanyaya girmiş haberiniz olsun.. Şampuan, pişik kremi hepsi var ayrıca çokta şık çantası ve alt açma minder var. ondan aldım bir tane renkleride pusetle uyumlu oldu çok sevdim.. İsterseniz bir bakın
kızlarr eşimm sallanan yataktan istiyorrr eger sallamazsan uyutamayız diyor
ikeadan baktım ama sabit hepp :26:
kızlar günaydın...
Biz geldikk
pazar günü e-bebek mağazasına gittik bürchen bebek bakım ürünleri kampanyaya girmiş haberiniz olsun.. Şampuan, pişik kremi hepsi var ayrıca çokta şık çantası ve alt açma minder var. ondan aldım bir tane renkleride pusetle uyumlu oldu çok sevdim.. İsterseniz bir bakın
alıştırdım canım zamanında gelsinde varsın sezeryan olsun takmıyorum.. ben de merak ettim park yatağını resmi varsa atsana
hadş bakalımmm o zman, seksi annegeceliklerle adam seni görmesin ayy ona da mı gecekikk küçük hanım yerm onu, mevlüt kıyafeti olmuyor mu ona :)
bence sana krem gecelik ona krem mevlüt kıyafetii ayy gelin gibiii
kuzum sallanan beşikler çok kullanışlı olmuyormuş ama bakacağın yerler normal mobilya satan yerler hatta bursada havlucular çarşısı var ya ulucaminin orda ben orda bakmıştım tesadüf 300-400 tl arasında var...
günaydın canım hoşgeldin... çantanın iç gözleri var mı yani çok gözlü mü? termoslu kısmı falan var mı?
güzel güzel ben beğendim nevresimini sade mavi al açsın iyice daha güzel olur...
güle güle kullansın minik pipiloşun..
haydi giydir bakalım:) rengine karar verdin mi?
kuzum sallanan beşikler çok kullanışlı olmuyormuş ama bakacağın yerler normal mobilya satan yerler hatta bursada havlucular çarşısı var ya ulucaminin orda ben orda bakmıştım tesadüf 300-400 tl arasında var...
günaydın canım hoşgeldin... çantanın iç gözleri var mı yani çok gözlü mü? termoslu kısmı falan var mı?
esraa86 kullanıcısından alıntı
ahh merve ahh.. bu ay bitirdiniz beniii
ben de park yatağını yazın eşimin köyüne gitiğimizde rahat rahat götürürüm diyorum hem. kolay olur taşıması...
park yatağı var mı nette canım bakıyım bi??
haftasonu o kadar baktık ama renklerini beğenmedim hiç
kızlar eşim buldu Eki Görüntüle 481272 babymoon valla açık söyliyim çok yer gezemedik herkes oruçluydu,, ben de sonra vazgeçerler diye içlerinden seçtim
kızlarr eşimm sallanan yataktan istiyorrr eger sallamazsan uyutamayız diyor
ikeadan baktım ama sabit hepp :26:
kızlar günaydın...
Biz geldikk
evet evet mevlut kıyafetini giyer oda teyzesi inşAllahhhhh
Eki Görüntüle 481296
meselaa bu nasıllll ay allahım hayırlısıyla nasip et o günleriii
canım gayet güzel.. güzel güle kullansın inşallah...
benim yatak odam siyah-beyaz-leopar ve kırmızı... bu yüzden renk olarak kırmızı, gri falan istiyorum bakalım artık...
geçen eşime dedim ben sallamıcam çocuğu, gerek yok beynini uyuşturmaya, doktorlar da önermiyolar diye... şaşırdıama olmazmış öyle.. salamadan olur mu hiç diyo.
hoşgeldin canım. e-bebekçiler siziiiihaftasonu herkesin yolu e-bebeğe uğramış sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?