2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sağol bi tanem, evet yaa herşey hamilelikten diyorlar ama sağ sağlim sağlıcakla atlatalım inş. arkadaşım yaa, benim doktorumda yapmamıştı çarğıntı olunca yapalım dedi, aslında geçen hafta yapmalıydı belkide, bence yaptırmak lazm sık sık ne olur ne olmaz pimpiriklendim ben, kansızlık çarpıntı yapıyormuş demi bende netten araştırdımda öle yazıyor

evet kuzum cidden moral oldu insan kuzusuna yapılan herşeyden mutlu oluyor nasıl bişi anlamadım

begendın mı kııı dısarda da aynı fıyatlarda belkı daha pahalı ama

öyle yapıcam canım sağol ama umarım bebişe bi zararı yoktur..

çok geçmiş olsun kötü şeyler düşünme allahın izniyle sağlıkla günü geldiğinde gelecek inşallah bebiş..

canım bak benım bebısın takvımınde de yazıyo bu aralar çarpıntı olabılır dıo

canım öncelikle maşallah yavruna testlerinde iyi çıkmış, gözün aydın.

erken doğum konusunda doktor, bir belirti görmüştür seni uyarma ihtiyacı hissetmiştir. bebeğin gelişimi iyimiş, rahat ol canım. her an herşey değişebilir, o sertlikler geçebilir. hepimiz 40 haftayı dolduramayacağız belli. Allah en hayırlısını versin bebeğin için.

canım olacak o kadar, yine de iyi bir hamilelik geçiriyoruz, çok şükür.

günaydın canım güle güle kullansın bebeişin cicilerini...

hoşgeldin canım günaydın..

günaydın canım sanada iyi haftalar..

amin canım ya hakkaten dua edelim çok korktum...

canım benim kafana takma dikkatli ol kuzucum ay bende tedirgin oldum şimdi iki gündür banada bir sağdan bir soldan giriyor sancı biraz duruyor sonra gidiyor

Canım korkma erken bile olsa iri bebek sonuçta gerçi ben de korkuyorum oğlum en azından 8 hafta daha sık dişini diyorum endişelerinde haklısın ama Allah sağlıklı yapsın hepsini inşallah

amin canım iri olsun olmasın günün tamamlasın 10-15 gün erken problem değilde şu an doğum olmasın...

evet canım iri haftasınıda sorma uçmuş kuzum maşallahhhh 15-20 gün erken olsun yasminimde şu an değil yerinde dursun minnoşum...

evet bu hafta sonu kalan eksiklerini alacağım çanta bakım malzemeleri vs... evet hepimiz hazırlayalım kızlar ne olur ne olmaz...

gunaydn canımoo

öyle yapıcam canım sağol ama umarım bebişe bi zararı yoktur..

çok geçmiş olsun kötü şeyler düşünme allahın izniyle sağlıkla günü geldiğinde gelecek inşallah bebiş..

inşallah canım

40 haftayı beklemiyorum 37-38 normal ama şu anda erken doğum için dua ediyorum Rabbime bebeğim sağlıkla zamanında gelsin diye....

vipdükkan sinir etti 30 temmuz 4 ağustos tarihli ürünleri daha kargoya bile vermemişler . Az önce zırıl zırıl ağladım durduk yere zaten sulu gözdüm. Sanırım doğum korkusuda sardı beni . İnş. Bebek doğmadan hayat normal olur benim için .inşallah evi olmayan tüm bacıların bebekleri olmadan gönüllerine göre evlerini bulup yerleşirler

canım sakin ol... benim de bi ürünün son günü 8 ağustos ama geç te gelebilir yani.. çok mu önemli... niye sıkıntı yaıpyosun ki? he rzaman karşılaştığımız şeyler... tedarik süreci uzayabiliyor. doğum stresinden böyle gelgitler yaşıyorsun.. düşünmemeye çalış.

Yok kız ona ağlamadım. Sebepsiz fırtına işte tam işten arkadaşımı arayacaktım o da iyi değilmiş bir de ona destek oldum :)) şimdi sertap dinliyorum tam damar şarkılarını . sizler iyi olun kızlar bu arada bilginiz olsun ankara zekai tahir burak da bir tanıdığımız vardı hemşire . Dr lar sezaryana karşılarmış ve doğuma asistanlar giriyormuş genelde yani devlet hast. Benim için bitmiştir.

ohh aferın kayınvaldeye gelınlerı sasırtmaya devam edıyorlar güle güle kullanın cicilerinzii canım
gecmıs olsun canım üşütmüş olabılırsın benımde bu ara cok mıden yanıyor bırde karnım cok sert yaa
güle gül ekullanın cıcıelrınızı canım
gecmıs olsunc anım benım boagzlaırmda agrıyor zaten şişmişti dıkkat ettım gecer gıbı olunca soguk ıcmeye basladım bugun gene nüksetti dikkat et ilerlemesin canım
canım o haftaya gelıpte rıske atılmaz allah korusun sımdı bıle zorlanıyoruz azcık yollarda
canım masallah bebısıne tosuncuk olmsu bu ama kendını sartalma ılla erken dogum olcak dıye bısey yok belkı yorgundun o yzuden sertlesme oldu bol bol dınlen gecer ıns

ay sorma yaa benımde aynı her gun bakıyorum hıcbı hareket yok bıdaha ordan almam

gunaydın kızlar zor bıtırdım gecmısı benım de haftasonum yogun gectı
cuma aksam ıftara ablamdaydık gec döndük
cts diğer ablamda oturtmaya gıttım
pazar beypzarına görümceme ıftara gıttık gene 12 ye gelıyordu geldıgımız ama nasıl yorulmusuz 1.5 saat sürüyor 1.5 saatte dönüş etti 3 saat
sabah uyuyakalmısız oglum erken kalkardı oyel kalkıyoduk bızde o uyuyunca bızde kaldık apar topar cıktık evden allahtan kıl payı gec kalmadım

Burcucum cok sevındım seker degerının düşmesine gözünaydın ıns boyel devam eder

eet canım o gece görümcemler çaya geldi ayaktaydım sonrada sahura kaldıalr hazırla topla geç uyudum ben de ondan olabilir diyorum ama çok ağrım oluyor o korkuttu beni...

evet canım zaten kendi yatağında yatmaya başladığında ona ihtiyaç kalmıycakk 5 yaşına kadr kullanabiliyormuş 3 yaşına kadar kullansa bile bişi,

ben kendi yerinde yatmaya başlayınca orada bırakıcam biz haftasonları hep kayınvaşlidelerdeyiz çünkü rahatla yatar :) özellikle seneye yaza hep ordayız dnize gircek kuzucuğumm hehe

cnım renkleri benimde tarzım değil, valla süsüne bakmadım aldım artık mavili benim ayıcıklar asılı işte üstünce, müzik çalan ve titreşim yapan bir alet var, hem sabit olabiliyor hemde beşik gibi sallanabiliyor, nette var mı bilmiyorum ki eşime sorayım

çok güzel cnm bende bu tarz bişi alıcam çok güzel, bu fiyata mı aldın

canım bak benım bebısın takvımınde de yazıyo bu aralar çarpıntı olabılır dıo

evet kuzum

allaha şükür evet ilerlemesin bişi olmasında çok korktum canım ben

kesinlikle tatlımm yerinde dursunn sen merak etme benim arkadaşımda da hep erken doğum riski vardı,
sadece son ay ikide bir doktora gidiyordu, ve bebek tahminden 15-20 gün felan erken geldi maşallah tosuncuktu hiçte bişi olmadı takma tamam mı sadece kendini sezeryan olabilme ihtimaline alıştır çünkü erken gelenler dikkatimi çekti genelde sezeryan oluyor

evet canım şaşırtıyorlar baksana torunları için yapıyorlar

günaydın herkese...

şafak 77 yalova...günler çabuk geçiyo sanki...

alıştırdım canım zamanında gelsinde varsın sezeryan olsun takmıyorum.. ben de merak ettim park yatağını resmi varsa atsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…