sağol canım bende çok mutluyum, yüklemeler bana fazla geldi belli. çok güzel geçti haftasonumuz.
bu arada bebişinin cicilerine bayıldımyelekler çok ciciler ya. Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin.
sağol canım. nasıl üzülmeyeyim, kim olsa üzülürdü, bebeğim benim herşeyim. bunuda yaşamak varmış, herşey Allahtan.
canım geçmiş olsun. her sıkıntıya normal diyorlar değil mi? ne zormuş hamilelik. çoğu arkadaşın kan hapı 2 ye çıktı. benim doktorum tekrar tahlil yapmadı ama iyi görünüyorsun boşuna yüklenmeyelim dedi. aynı sendeki gibi belirti veriyormuş vücut.
aldıklarını güle güle giydir inşallah. sana iyi moral olmuştur. :)
.
Kraft Atlanta Çift Yönlü Bebek Arabası - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bunun turkuzı çok olanıydı tatlım e-bebekten aldık indirimdeydi
ahh merve ahh.. bu ay bitirdiniz beniii
ben de park yatağını yazın eşimin köyüne gitiğimizde rahat rahat götürürüm diyorum hem. kolay olur taşıması...
park yatağı var mı nette canım bakıyım bi??
haftasonu o kadar baktık ama renklerini beğenmedim hiç
sağol canım bende çok mutluyum, yüklemeler bana fazla geldi belli. çok güzel geçti haftasonumuz.
bu arada bebişinin cicilerine bayıldımyelekler çok ciciler ya. Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin.
sağol canım. nasıl üzülmeyeyim, kim olsa üzülürdü, bebeğim benim herşeyim. bunuda yaşamak varmış, herşey Allahtan.
canım geçmiş olsun. her sıkıntıya normal diyorlar değil mi? ne zormuş hamilelik. çoğu arkadaşın kan hapı 2 ye çıktı. benim doktorum tekrar tahlil yapmadı ama iyi görünüyorsun boşuna yüklenmeyelim dedi. aynı sendeki gibi belirti veriyormuş vücut.
aldıklarını güle güle giydir inşallah. sana iyi moral olmuştur. :)
günaydın lavinyam. sağol canım.
günaydın canım. Allah tekrar kavuştursun. güle güle kullan cicilerini.
sağol canım, çok şükür. riskli bir hafta canım ya, her an herşey olabilir o satten sonra. ben gitme derim. doktorunda öyle der bence.
günaydın canım. geçmiş olsun. doktora göstermek en doğrusu. belki hamileliktendir bilemiyorum.
Eki Görüntüle 481129 Eki Görüntüle 481130
cumartesi doktordaydım fıstıklar bebeğim kocaman olmuş ve maşallah çok güzel1300 gr boy süöylemedi ama iri bir bebek dedi.. maşallah karın ağrımdan bahsettim aslında olmaması gerekiyor ama bakalım dedi bebeği iyice inceledikten sonra rahmimde bir sertleşme gördü erken doğum belirtisi dedi ama rahimde herhangi bir açıklık falan görmedim dedi.. akıntı renginde, idrar renginde bir değişiklik en ufak bir kanama ya da ağrıların artması durumunda hemen geliyorsun dedi. karnımın sağ ve sol yanında oluyor sertleşmeler kızlar sizde bakın. bol su içmek yumuşatırmış söyledim 3-4 lt arası su tüketiyorum diye baya bir şaşırdı onun dışında sıkıntı yok. yaptırdığım testleri almamıştım onları da verdi maşallah 7-8 sayfa test yapmış toxoplasmaya falan tekrardan bakmış.. hemoglobin düşük onun dışında bir şey yok 1 ay sonra tekrarlayacağız testi dedi.. çantamı hemen hazırlayıp koyacağım kızlar korktum ve moralimi bozdu düşünmeyeyeim diyorum ama korkuyorum işte... dua edin bana nolur zamanında olsun herşey....
sağol bi tanem, evet yaa herşey hamilelikten diyorlar ama sağ sağlim sağlıcakla atlatalım inş. arkadaşım yaa, benim doktorumda yapmamıştı çarğıntı olunca yapalım dedi, aslında geçen hafta yapmalıydı belkide, bence yaptırmak lazm sık sık ne olur ne olmaz pimpiriklendim ben, kansızlık çarpıntı yapıyormuş demi bende netten araştırdımda öle yazıyor
evet kuzum cidden moral olduinsan kuzusuna yapılan herşeyden mutlu oluyor nasıl bişi anlamadım
Eki Görüntüle 481129 Eki Görüntüle 481130
cumartesi doktordaydım fıstıklar bebeğim kocaman olmuş ve maşallah çok güzel1300 gr boy süöylemedi ama iri bir bebek dedi.. maşallah karın ağrımdan bahsettim aslında olmaması gerekiyor ama bakalım dedi bebeği iyice inceledikten sonra rahmimde bir sertleşme gördü erken doğum belirtisi dedi ama rahimde herhangi bir açıklık falan görmedim dedi.. akıntı renginde, idrar renginde bir değişiklik en ufak bir kanama ya da ağrıların artması durumunda hemen geliyorsun dedi. karnımın sağ ve sol yanında oluyor sertleşmeler kızlar sizde bakın. bol su içmek yumuşatırmış söyledim 3-4 lt arası su tüketiyorum diye baya bir şaşırdı onun dışında sıkıntı yok. yaptırdığım testleri almamıştım onları da verdi maşallah 7-8 sayfa test yapmış toxoplasmaya falan tekrardan bakmış.. hemoglobin düşük onun dışında bir şey yok 1 ay sonra tekrarlayacağız testi dedi.. çantamı hemen hazırlayıp koyacağım kızlar korktum ve moralimi bozdu düşünmeyeyeim diyorum ama korkuyorum işte... dua edin bana nolur zamanında olsun herşey....
sağol bi tanem, evet yaa herşey hamilelikten diyorlar ama sağ sağlim sağlıcakla atlatalım inş. arkadaşım yaa, benim doktorumda yapmamıştı çarğıntı olunca yapalım dedi, aslında geçen hafta yapmalıydı belkide, bence yaptırmak lazm sık sık ne olur ne olmaz pimpiriklendim ben, kansızlık çarpıntı yapıyormuş demi bende netten araştırdımda öle yazıyor
evet kuzum cidden moral olduinsan kuzusuna yapılan herşeyden mutlu oluyor nasıl bişi anlamadım
inşallah :) teyzecikay çok güzelmiş canım yaa.. İyi günlerde kullanın inşallahh...
günaydın güzel anneler cuma akşamı müdürüm erken çık diyinde ikiletmeden kaçtım o yüzden de size bi iyi hafta sonları diyemedim
hafta sonu istanbula ablamlara gittik bütün aile oradaydı bayadır biraraya gelememiştik cumartesi sahura kadar oturduk konuştuk oğluşumda bizimle hiç uyumadı kıpır kıpırdı :) sorna pazar günü gittik e-bebeke güya sadece bakmaya gittik anam çıkarken elimizde bir sürü poşetle çıktık hatta teyzemiz bebek arabamızı bile aldı :) emzik aldık ,cam biberon,emzik kutusu,hastane çıkışı,banyo filesi,bebe yağı,tırnak makası,göğüs pedi,ıslak mendili, ve aklıma gelmeyen bir sürü şey daha bir kaç eksiğimiz kaldı Allahın izniyle :) ona alışveriş yapmak beni öyle mutlu ettiki anlatamam mini mini eşyalar Allahım sağ salim kavuşmamızı nasip etsin yavrularımıza
kızlar gunaydın burcucum cok sevındım sekerının dusuk cıkıyor olmasına
bısey sorcam eylulun 20sınde arkdasımn dugunu var samsunda ve ankarada ozaman bız 34 haftalık olmus oluyoruz ucakla benı yalnz zaten göndermezler de arabayla gıtsek bı sıkıntı olur mu acaba ya
kızlar herkese günaydın ve iyi haftalar
umarım herşey yolundadır.
bede cumartesi şeker testini yaptırdım çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.
derinbi nefes aldım
yanlız şimdi bi citi sorunumvar.
özel bölgemde bişey çıktı içi semsert ve oldukçada büyyük tam rahime yakıın değil ama yinede inanılmaz canım acıyor ya çıban yada kıl dönmesi ama sıkmaya ucuda yok sanki çıbana daha çok benziyor içi semsert.
bu konuyla ilgili bi bilginiz varmı ne yapmalıyım şimdi ben ve bu olay bebişe zarar verirmi acaba offf:
canımmmm haticem benimmmmm Allahım korusunn erken dogumdan senide bizlerideee :18: Allahın izniyle bişey olmaz inşAllah kuzucummmmmm dua edelim bol boll mubarek gunler hurmetine bebeklerimiz zamanını doldurup saglıkla hayırla gelsinler inşAllahhhhh
sen çok yorma kendiniii iş yerindede ayaklarını uzat otur evde yat bol bol hızlı hareket etmeee bol su içç dinlenn canımmm sen işyeriyle konustun mu dogum izni ayrılma vs içinnn:26:
canımm hastane için ayır alıcam bu mevlut yapıcaz yaa onun için alacagım gecelikkk
canım benim kafana takma dikkatli ol kuzucum ay bende tedirgin oldum şimdi iki gündür banada bir sağdan bir soldan giriyor sancı biraz duruyor sonra gidiyor
Canım korkma erken bile olsa iri bebek sonuçta gerçi ben de korkuyorum oğlum en azından 8 hafta daha sık dişini diyorum endişelerinde haklısın ama Allah sağlıklı yapsın hepsini inşallah
galiba 41 gramdır bilmiyom kiihehe saol cnm
inş. olur olur kuzu, benim ki çok günü gününe gidiyor ne önden ne arkadan :)
sağol cnmmm
hııı mevlütte mi giyeceksinn anladımm o zaman krem yada beyaz kullanıyorlar benim gördüklerim yada kırmızı , mor ve siyah giyen görmedim nasıl durur bilmiyorum ama mevlütte güel bir elbise giyesene kuzum
canım hay maşallah ona, benimkiden 250 gram önde kıziri olacak bencede, hafta olarakta önde giidiyordu değil mi ?
hadi yaa sen zaten hissediyordun erken doğum olabilir diye, sakın takma kafana kuşum çok erken gelmesin yeter, zaten önde gelişimi, hiç merak etme hazırla hazır dursun, sıkıntı yaparsan hızlandırırsın süreci sıkıntı bir sürü dert getiriyor dua ederiz bi tanem merak etme.
evet canım günü gününe gidiyor bebeğim ne önde ne arkada :)
bende park yatağını aldım, kendi yerinde yatmaya başlayınca kayınvalideme götürücez oraya gittiğimizde haftasonları yatackkhıı anladımm kuzum bende hasır sepetleri doldurdum yılbaşında gelen eşantiyon sepetleri :)
günaydın canım.. ah ne iyi müdürler var
ayy bana alışveriş demeyin artık yaaa tutamıyorum kendimiii
bebek arabası ne aldın canım??
günaydın canımm...canım ikisi de sıkıntı.. ben doktorun izin vereceğini hiç sanmıyorum.
ayyy biz bu şarkıda tatile çıkmıştık geçen sene o kadar zevkliydi kibi bu bi de nil karaibrahimgilin "gelme böyle, kokma şöyle..." şarkısı var ya onda :)
günaydın canım... geçmiş olsun.
kıl dönmesi olabilir canım. ama bişi yapma doktoruna git. o seni yönlendirir mutlaka.
günaydın calımm.. geçmiş olsun. inşallah bebişin tam zamanında gelir canım. sıkma kendini hiç stresten bile erken doğum olma ihtimali yükseliyor çünkü. aynen hazırla çantanı eşyalarını yine de... 30.haftadan sonra herşey hazır olmalı bence.herkes için geçerli bu.
mevlütte gecelik giycektin sen dimi
mor güzel olur bencede :)
5200 mü .53: o ne yaaa...mecburi sezeryandır o kadınınki.
günaydın canım güle güle kullansın bebeişin cicilerini...
hoşgeldin canım günaydın..
günaydın canım sanada iyi haftalar..
amin canım ya hakkaten dua edelim çok korktum...
amin canım iri olsun olmasın günün tamamlasın 10-15 gün erken problem değilde şu an doğum olmasın...
evet canım iri haftasınıda sorma uçmuş kuzum maşallahhhh15-20 gün erken olsun yasminimde şu an değil yerinde dursun minnoşum...
evet bu hafta sonu kalan eksiklerini alacağım çanta bakım malzemeleri vs... evet hepimiz hazırlayalım kızlar ne olur ne olmaz...
begendın mı kııı dısarda da aynı fıyatlarda belkı daha pahalı ama
öyle yapıcam canım sağol ama umarım bebişe bi zararı yoktur..
çok geçmiş olsun kötü şeyler düşünme allahın izniyle sağlıkla günü geldiğinde gelecek inşallah bebiş..
canım öncelikle maşallah yavrunatestlerinde iyi çıkmış, gözün aydın.
erken doğum konusunda doktor, bir belirti görmüştür seni uyarma ihtiyacı hissetmiştir. bebeğin gelişimi iyimiş, rahat ol canım. her an herşey değişebilir, o sertlikler geçebilir. hepimiz 40 haftayı dolduramayacağız belli. Allah en hayırlısını versin bebeğin için.
canım olacak o kadar, yine de iyi bir hamilelik geçiriyoruz, çok şükür.
vipdükkan sinir etti 30 temmuz 4 ağustos tarihli ürünleri daha kargoya bile vermemişler . Az önce zırıl zırıl ağladım durduk yere zaten sulu gözdüm. Sanırım doğum korkusuda sardı beni . İnş. Bebek doğmadan hayat normal olur benim için .inşallah evi olmayan tüm bacıların bebekleri olmadan gönüllerine göre evlerini bulup yerleşirler
canım sakin ol... benim de bi ürünün son günü 8 ağustos ama geç te gelebilir yani.. çok mu önemli... niye sıkıntı yaıpyosun ki? he rzaman karşılaştığımız şeyler... tedarik süreci uzayabiliyor. doğum stresinden böyle gelgitler yaşıyorsun.. düşünmemeye çalış.
ohh aferın kayınvaldeye gelınlerı sasırtmaya devam edıyorlarbebikimmmmmmay yokluğumu farkeden sen olmuşsun kuzumm bizde çok özledikk sizii, cuma günü çok yoğundumm giremedim, haftasonuda kayınvalidemlere geldikk, kayınvalidemler oyun parkı aldılar torunlarına :) bir tane tam takım hastane çıkışı aldı, bir takım yelekli kapişonlu maviş gibi şyler aldı, eksiklerimizi tamamladık baya, haftasonu küvetimizi, kovamızı,maşrapamızı aldık, emzirme yastığı, tırnak makası, silikon kaşık 2 adet, kulak pamuğu bebek için, arabalı çoraplar :) ağız mendilli, ateş ölçer, hatırlayamadığım bazı eksikleri felanda :) baya bişiler almışız, sağolsun kayınvalideler almaz diyordumm şaşırttı beni :) birde örme hırka yapıyor çok tatlıı
gecmıs olsun canım üşütmüş olabılırsın benımde bu ara cok mıden yanıyor bırde karnım cok sert yaaKızlar ben bugün bir mide ağrısı çektim gaza benzer bi ağrı,çok afedersiniz büyük wc ye çıktım rahatça geçer dedim,geçmedi,kahvaltımızı yaptık geçer dedim yine geçmedi,ağladım resmen sıkışma ve ağrı tam midemin üzerinde...
Ağladım resmen,nane limon bal tarçın yaptım da kendime geldim biraz,yatıp dinleneyim dedim o da kar etmedi,ayağa kalktıkça yürüyüp hareket ettikçe düzeldim bişey mi dokundu,bebiş mi sıkıştırdı anlayamadım yaa resmen kıvrandım 2 büklüm..
Çok şükür iyiyim şimdi geçti..
Bu arada dün eminönü havuzlu han a gittik,bebişime bi sürü ciciler aldık 4 koca poşetle geldik eve,kendime gecelik bile aldım valla.
İşte hayırlısıyla bir dolap ve beşik kaldı,neredeyse bütün ıvır zıvırlarını aldık
battaniyeler,havlu,pijamalar,tulumlar,biberonlar,emzik,tırnak makası,burun temizleyicisi,çoraplar,önlükler,şapkalar,badiler,yan yatış yastığı vs.vs daha da aklıma gelmeyen çeyizciklerDeli gibi yürüdük yine
Ağırlaşmadan gidip alalım dedik işte..Çok güzel bebek şekerleri,süsleri var kızlar tanesi 1 tl den başlıyor bilginize...
güle gül ekullanın cıcıelrınızı canımselam kızlarr
Nil çok geçmiş olsun canım, mide yanması bu aralar normalmiş, demin bana haftalık mailim gelmiş ordada bilgilerde yazıyordu,
şimdi daha iyi olmana sevindim
bu arada maşallah bebişlerinizin cicilerine, baya halletmişsiniz kızlar herşeyi,
bizde büyük eşyalarımızı aldık cuma günü bebek arabası puseti vs,
dünde yatağnı, yorganı, yatak örtüleri vs, dolabı ve alt değiştirme dolabını aldık,
arada tabi kıyafetlerde var tutamıyoruz eşimle kendimizi
ama eksiklerimizi daha çok, özellikle küçük eşyalar ama en çokta ihtiyaç olanlar,
onlarıda ramazandan sonra halledelim dedik bu ay biraz masraflı oldu
gecmıs olsunc anım benım boagzlaırmda agrıyor zaten şişmişti dıkkat ettım gecer gıbı olunca soguk ıcmeye basladım bugun gene nüksetti dikkat et ilerlemesin canımGünaydın tatlımm.
Karın ağrısı normal herhalde canım benim de 2-3 haftadır ara ara karnımda ağrılar oluyor ama geçiyor. Bir de çalıştığımız için doğru düzgün dinlenemiyoruz ya ona bağlıyorum ben. Az kaldı neyseki
Canım geçmiş olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Günaydınlar,, nasılsınız bakalım güzel anneler???
Biz biraz hastayız, yaz günü soğuk almışım herhalde boğazım şiş, burnum akıyor, öksürüyorum( umarım çok ilerlemeden atlatırım. Ve Bu halde İşe Gelmekten Nefret EDİYORUMMM
canım o haftaya gelıpte rıske atılmaz allah korusun sımdı bıle zorlanıyoruz azcık yollardakızlar gunaydın burcucum cok sevındım sekerının dusuk cıkıyor olmasına
bısey sorcam eylulun 20sınde arkdasımn dugunu var samsunda ve ankarada ozaman bız 34 haftalık olmus oluyoruz ucakla benı yalnz zaten göndermezler de arabayla gıtsek bı sıkıntı olur mu acaba ya
canım masallah bebısıne tosuncuk olmsu bu ama kendını sartalma ılla erken dogum olcak dıye bısey yok belkı yorgundun o yzuden sertlesme oldu bol bol dınlen gecer ınsEki Görüntüle 481129 Eki Görüntüle 481130
vipdükkan sinir etti 30 temmuz 4 ağustos tarihli ürünleri daha kargoya bile vermemişler . Az önce zırıl zırıl ağladım durduk yere zaten sulu gözdüm. Sanırım doğum korkusuda sardı beni . İnş. Bebek doğmadan hayat normal olur benim için .inşallah evi olmayan tüm bacıların bebekleri olmadan gönüllerine göre evlerini bulup yerleşirler
ohh aferın kayınvaldeye gelınlerı sasırtmaya devam edıyorlargüle güle kullanın cicilerinzii canım
gecmıs olsun canım üşütmüş olabılırsın benımde bu ara cok mıden yanıyor bırde karnım cok sert yaa
güle gül ekullanın cıcıelrınızı canım
gecmıs olsunc anım benım boagzlaırmda agrıyor zaten şişmişti dıkkat ettım gecer gıbı olunca soguk ıcmeye basladım bugun gene nüksetti dikkat et ilerlemesin canım
canım o haftaya gelıpte rıske atılmaz allah korusun sımdı bıle zorlanıyoruz azcık yollarda
canım masallah bebısıne tosuncuk olmsu bu ama kendını sartalma ılla erken dogum olcak dıye bısey yok belkı yorgundun o yzuden sertlesme oldu bol bol dınlen gecer ıns
ay sorma yaa benımde aynı her gun bakıyorum hıcbı hareket yok bıdaha ordan almam
gunaydın kızlar zor bıtırdım gecmısı benım de haftasonum yogun gectı
cuma aksam ıftara ablamdaydık gec döndük
cts diğer ablamda oturtmaya gıttım
pazar beypzarına görümceme ıftara gıttık gene 12 ye gelıyordu geldıgımız ama nasıl yorulmusuz 1.5 saat sürüyor 1.5 saatte dönüş etti 3 saat
sabah uyuyakalmısız oglum erken kalkardı oyel kalkıyoduk bızde o uyuyunca bızde kaldık apar topar cıktık evden allahtan kıl payı gec kalmadım
Burcucum cok sevındım seker degerının düşmesine gözünaydın ıns boyel devam eder
ahh merve ahh.. bu ay bitirdiniz beniii
ben de park yatağını yazın eşimin köyüne gitiğimizde rahat rahat götürürüm diyorum hem. kolay olur taşıması...
park yatağı var mı nette canım bakıyım bi??
haftasonu o kadar baktık ama renklerini beğenmedim hiç
Kraft Atlanta Çift Yönlü Bebek Arabası - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bunun turkuzı çok olanıydı tatlım e-bebekten aldık indirimdeydi
canım bak benım bebısın takvımınde de yazıyo bu aralar çarpıntı olabılır dıo
canım öncelikle maşallah yavrunatestlerinde iyi çıkmış, gözün aydın.
erken doğum konusunda doktor, bir belirti görmüştür seni uyarma ihtiyacı hissetmiştir. bebeğin gelişimi iyimiş, rahat ol canım. her an herşey değişebilir, o sertlikler geçebilir. hepimiz 40 haftayı dolduramayacağız belli. Allah en hayırlısını versin bebeğin için.
canım olacak o kadar, yine de iyi bir hamilelik geçiriyoruz, çok şükür.
günaydın canım güle güle kullansın bebeişin cicilerini...
hoşgeldin canım günaydın..
günaydın canım sanada iyi haftalar..
amin canım ya hakkaten dua edelim çok korktum...
amin canım iri olsun olmasın günün tamamlasın 10-15 gün erken problem değilde şu an doğum olmasın...
evet canım iri haftasınıda sorma uçmuş kuzum maşallahhhh15-20 gün erken olsun yasminimde şu an değil yerinde dursun minnoşum...
evet bu hafta sonu kalan eksiklerini alacağım çanta bakım malzemeleri vs... evet hepimiz hazırlayalım kızlar ne olur ne olmaz...
ohh aferın kayınvaldeye gelınlerı sasırtmaya devam edıyorlargüle güle kullanın cicilerinzii canım
gecmıs olsun canım üşütmüş olabılırsın benımde bu ara cok mıden yanıyor bırde karnım cok sert yaa
güle gül ekullanın cıcıelrınızı canım
gecmıs olsunc anım benım boagzlaırmda agrıyor zaten şişmişti dıkkat ettım gecer gıbı olunca soguk ıcmeye basladım bugun gene nüksetti dikkat et ilerlemesin canım
canım o haftaya gelıpte rıske atılmaz allah korusun sımdı bıle zorlanıyoruz azcık yollarda
canım masallah bebısıne tosuncuk olmsu bu ama kendını sartalma ılla erken dogum olcak dıye bısey yok belkı yorgundun o yzuden sertlesme oldu bol bol dınlen gecer ıns
ay sorma yaa benımde aynı her gun bakıyorum hıcbı hareket yok bıdaha ordan almam
gunaydın kızlar zor bıtırdım gecmısı benım de haftasonum yogun gectı
cuma aksam ıftara ablamdaydık gec döndük
cts diğer ablamda oturtmaya gıttım
pazar beypzarına görümceme ıftara gıttık gene 12 ye gelıyordu geldıgımız ama nasıl yorulmusuz 1.5 saat sürüyor 1.5 saatte dönüş etti 3 saat
sabah uyuyakalmısız oglum erken kalkardı oyel kalkıyoduk bızde o uyuyunca bızde kaldık apar topar cıktık evden allahtan kıl payı gec kalmadım
Burcucum cok sevındım seker degerının düşmesine gözünaydın ıns boyel devam eder
evet canım zaten kendi yatağında yatmaya başladığında ona ihtiyaç kalmıycakk 5 yaşına kadr kullanabiliyormuş 3 yaşına kadar kullansa bile bişi,
ben kendi yerinde yatmaya başlayınca orada bırakıcam biz haftasonları hep kayınvaşlidelerdeyiz çünkü rahatla yatar :) özellikle seneye yaza hep ordayız dnize gircek kuzucuğumm hehe
cnım renkleri benimde tarzım değil, valla süsüne bakmadım aldım artık mavili benim ayıcıklar asılı işte üstünce, müzik çalan ve titreşim yapan bir alet var, hem sabit olabiliyor hemde beşik gibi sallanabiliyor, nette var mı bilmiyorum ki eşime sorayım
çok güzel cnm bende bu tarz bişi alıcam çok güzel, bu fiyata mı aldın
evet kuzum
allaha şükür evet ilerlemesin bişi olmasında çok korktum canım ben
kesinlikle tatlımmyerinde dursunn sen merak etme benim arkadaşımda da hep erken doğum riski vardı,
sadece son ay ikide bir doktora gidiyordu, ve bebek tahminden 15-20 gün felan erken geldi maşallah tosuncuktu hiçte bişi olmadı takma tamam mısadece kendini sezeryan olabilme ihtimaline alıştır çünkü erken gelenler dikkatimi çekti genelde sezeryan oluyor
evet canım şaşırtıyorlar baksana torunları için yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?