2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar gunaydın burcucum cok sevındım sekerının dusuk cıkıyor olmasına

bısey sorcam eylulun 20sınde arkdasımn dugunu var samsunda ve ankarada ozaman bız 34 haftalık olmus oluyoruz ucakla benı yalnz zaten göndermezler de arabayla gıtsek bı sıkıntı olur mu acaba ya

kızlar herkese günaydın ve iyi haftalar
umarım herşey yolundadır.
bede cumartesi şeker testini yaptırdım çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.
derinbi nefes aldım
yanlız şimdi bi citi sorunumvar.
özel bölgemde bişey çıktı içi semsert ve oldukçada büyyük tam rahime yakıın değil ama yinede inanılmaz canım acıyor ya çıban yada kıl dönmesi ama sıkmaya ucuda yok sanki çıbana daha çok benziyor içi semsert.
bu konuyla ilgili bi bilginiz varmı ne yapmalıyım şimdi ben ve bu olay bebişe zarar verirmi acaba offf:

canımmm tehlikel, dönemler başlıyorrr benceee arkadaşında anlayış gösterecektirr kısacası otur oturdugun yerdeee

gunaydun bu arada kuuzummm

gule gule kullansın onları sıpacıkkk:)

mevlutte de giyicem canım buradaa lohusa geceliği giyiyorlarr bebişimeeede inşallahh kucugunden gıydırcem teyzesiii hayali bile guzelll

canım hoşgeldinn oh ne guzelll nerde bizdeekilerde o anlayısss

ay teyzoş ne guzel seyler almış oyleee heveslendim yaa maşAllahhh gule gule kullanın inşşş

cumartesi doktordaydım fıstıklar bebeğim kocaman olmuş ve maşallah çok güzel 1300 gr boy süöylemedi ama iri bir bebek dedi.. maşallah karın ağrımdan bahsettim aslında olmaması gerekiyor ama bakalım dedi bebeği iyice inceledikten sonra rahmimde bir sertleşme gördü erken doğum belirtisi dedi ama rahimde herhangi bir açıklık falan görmedim dedi.. akıntı renginde, idrar renginde bir değişiklik en ufak bir kanama ya da ağrıların artması durumunda hemen geliyorsun dedi. karnımın sağ ve sol yanında oluyor sertleşmeler kızlar sizde bakın. bol su içmek yumuşatırmış söyledim 3-4 lt arası su tüketiyorum diye baya bir şaşırdı onun dışında sıkıntı yok. yaptırdığım testleri almamıştım onları da verdi maşallah 7-8 sayfa test yapmış toxoplasmaya falan tekrardan bakmış.. hemoglobin düşük onun dışında bir şey yok 1 ay sonra tekrarlayacağız testi dedi.. çantamı hemen hazırlayıp koyacağım kızlar korktum ve moralimi bozdu düşünmeyeyeim diyorum ama korkuyorum işte... dua edin bana nolur zamanında olsun herşey....

yapmaaa sonraa onun gbi hızla kilo alırsan görurum ben seniii

esrakarla yarısıyoruz bizzz ekle tabi listeyeee

ben de hızlı alıyorum kuzummmm :):):):)

çizelgende de 1.050 görünüyor :) çok yakın :)

canım nevresim takımını odasına da koyucam park yatağına da... karar verdim hem park yatak hem oda yapıcam. park yatak sevmiyorum ama en kullanışlısı o görünüyor.
sandık dediğime bakma, tam sandık değil :) koyarım nete inşallah. dün içini doldurdum baya bi eşyasını aldı :)

normal gecelik yok ki yaa Allahtan evim sıcacıktı, istediğim gibi sere serpe giyiniyodum valla

canım dün ben de baktım.. dagide de güzel çeşitler var. piarre nin modellerini hiç görmedim. netten bi araştırayım...
ben açık renk giymeyi hiç sevmiyorum yaa. bana kalsa siyah kırmızı ve mordan birini tercih ederdim ama doğum odasında da olmaz gibi :) pembe krem beyaz falan da sevmyiorum gecelikte. ben de çok kararsızım yani.

canımmm tehlikel, dönemler başlıyorrr benceee arkadaşında anlayış gösterecektirr kısacası otur oturdugun yerdeee

gunaydun bu arada kuuzummm

oyoyyy bence de öyle bıde ben okadar dıkkat ettımkı bıyere gıtmedım antalyaya annemın yanına bıle gıtmedım tehlıkesız aylar da bıle sımdı bıde ta 34. hafta allah yardımcım olsun küsmez ınsallah

canımmmm haticem benimmmmm Allahım korusunn erken dogumdan senide bizlerideee :18: Allahın izniyle bişey olmaz inşAllah kuzucummmmmm dua edelim bol boll mubarek gunler hurmetine bebeklerimiz zamanını doldurup saglıkla hayırla gelsinler inşAllahhhhh

sen çok yorma kendiniii iş yerindede ayaklarını uzat otur evde yat bol bol hızlı hareket etmeee bol su içç dinlenn canımmm sen işyeriyle konustun mu dogum izni ayrılma vs içinnn:26:

canımm hastane için ayır alıcam bu mevlut yapıcaz yaa onun için alacagım gecelikkk

kızceler cem yılmazın bebısı 5200 gram dgmus masallah.benm arkadsmn bebısı de 32 haftada 2 kıloyu gördu ondan da umıtlıyım bı tosun dogurcak masallah:)

canım benim kafana takma dikkatli ol kuzucum ay bende tedirgin oldum şimdi iki gündür banada bir sağdan bir soldan giriyor sancı biraz duruyor sonra gidiyor

günaydın canımmm oh ohhh normal cıksınn sevindim canımmm

ne guzeş gezmişsiniz yuzmussunuzzz mis misss saol canm

sağol canım bende çok mutluyum, yüklemeler bana fazla geldi belli. çok güzel geçti haftasonumuz.

bu arada bebişinin cicilerine bayıldım yelekler çok ciciler ya. Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin.

sağol canım. nasıl üzülmeyeyim, kim olsa üzülürdü, bebeğim benim herşeyim. bunuda yaşamak varmış, herşey Allahtan.

canım geçmiş olsun. her sıkıntıya normal diyorlar değil mi? ne zormuş hamilelik. çoğu arkadaşın kan hapı 2 ye çıktı. benim doktorum tekrar tahlil yapmadı ama iyi görünüyorsun boşuna yüklenmeyelim dedi. aynı sendeki gibi belirti veriyormuş vücut.

aldıklarını güle güle giydir inşallah. sana iyi moral olmuştur. :)

günaydın lavinyam. sağol canım.

günaydın canım. Allah tekrar kavuştursun. güle güle kullan cicilerini.

sağol canım, çok şükür. riskli bir hafta canım ya, her an herşey olabilir o satten sonra. ben gitme derim. doktorunda öyle der bence.

günaydın canım. geçmiş olsun. doktora göstermek en doğrusu. belki hamileliktendir bilemiyorum.

Canım korkma erken bile olsa iri bebek sonuçta gerçi ben de korkuyorum oğlum en azından 8 hafta daha sık dişini diyorum endişelerinde haklısın ama Allah sağlıklı yapsın hepsini inşallah

kızlar morhıpoda elıja kampanyası var pijama ve gecelıkler var mavıyı cok begendım ama en buyuk large(( large bana normalde olmuyodu sımdı hc olmass:))

maşAllahhhhh canımmm teyzesi yer onuuu 41 gram pipiloş mu yoksaa 41 kere maşAllahhh

bendee 26. haftada gidicem ama 27. hafta olucamm ozamana inşAllah benimkide 1 kilo olur teyzesiiiii

galiba 41 gramdır bilmiyom kii hehe saol cnm

inş. olur olur kuzu, benim ki çok günü gününe gidiyor ne önden ne arkadan :)

gule gule kullansın onları sıpacıkkk:)

sağol cnmmm

hııı mevlütte mi giyeceksinn anladımm o zaman krem yada beyaz kullanıyorlar benim gördüklerim yada kırmızı , mor ve siyah giyen görmedim nasıl durur bilmiyorum ama mevlütte güel bir elbise giyesene kuzum

canım hay maşallah ona, benimkiden 250 gram önde kız iri olacak bencede, hafta olarakta önde giidiyordu değil mi ?
hadi yaa sen zaten hissediyordun erken doğum olabilir diye, sakın takma kafana kuşum çok erken gelmesin yeter, zaten önde gelişimi, hiç merak etme hazırla hazır dursun, sıkıntı yaparsan hızlandırırsın süreci sıkıntı bir sürü dert getiriyor dua ederiz bi tanem merak etme.

evet canım günü gününe gidiyor bebeğim ne önde ne arkada :)

bende park yatağını aldım, kendi yerinde yatmaya başlayınca kayınvalideme götürücez oraya gittiğimizde haftasonları yatackk hıı anladımm kuzum bende hasır sepetleri doldurdum yılbaşında gelen eşantiyon sepetleri :)

günaydın canım.. ah ne iyi müdürler var
ayy bana alışveriş demeyin artık yaaa tutamıyorum kendimiii
bebek arabası ne aldın canım??

günaydın canımm...canım ikisi de sıkıntı.. ben doktorun izin vereceğini hiç sanmıyorum.

Kafa (Sıla) - YouTube

şu şarkıyı son ses açıp kocişimlee atlayıp arabayaa kafa nereye eserse oraya gitmek istiyorummm çok sıkıldımm

ayyy biz bu şarkıda tatile çıkmıştık geçen sene o kadar zevkliydi ki bi bu bi de nil karaibrahimgilin "gelme böyle, kokma şöyle..." şarkısı var ya onda :)

günaydın canım... geçmiş olsun.
kıl dönmesi olabilir canım. ama bişi yapma doktoruna git. o seni yönlendirir mutlaka.

günaydın calımm.. geçmiş olsun. inşallah bebişin tam zamanında gelir canım. sıkma kendini hiç stresten bile erken doğum olma ihtimali yükseliyor çünkü. aynen hazırla çantanı eşyalarını yine de... 30.haftadan sonra herşey hazır olmalı bence.herkes için geçerli bu.

mevlütte gecelik giycektin sen dimi
mor güzel olur bencede :)

kızceler cem yılmazın bebısı 5200 gram dgmus masallah.benm arkadsmn bebısı de 32 haftada 2 kıloyu gördu ondan da umıtlıyım bı tosun dogurcak masallah:)

5200 mü .53: o ne yaaa... mecburi sezeryandır o kadınınki.

oy oy oy güle güle kullan canım tüm aldıklarını biz daha başlamadık yaws ufaktan ufakatan başlasak iyi olacak

doktoruna mutlaka danış canım erken doğum riskin yoksa belki izin verebilir

canım stres yapma hemen streste bir çok olayın tetikçisi olmayacağı varsada oldurursun mazallah sakin sakin kontrollere devam sertleşme bendede oluyor bende bu cumartesi kontrole gidicem bi danışayım bu konuyu :44: sen sıkma canını inşallah herşey güzel olacak cümlemiz için

one yawsss maşallah tosunki hemde ne tosun Allah bağışlasın bakalım bizimkiler ne kadar olacak kuzucuklar

Kraft Atlanta Çift Yönlü Bebek Arabası - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bunun turkuzı çok olanıydı tatlım e-bebekten aldık indirimdeydi

kızlar morhıpoda elıja kampanyası var pijama ve gecelıkler var mavıyı cok begendım ama en buyuk large(( large bana normalde olmuyodu sımdı hc olmass:))

ahh merve ahh.. bu ay bitirdiniz beniii

ben de park yatağını yazın eşimin köyüne gitiğimizde rahat rahat götürürüm diyorum hem. kolay olur taşıması...

park yatağı var mı nette canım bakıyım bi??
haftasonu o kadar baktık ama renklerini beğenmedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…