kızlar gunaydın burcucum cok sevındım sekerının dusuk cıkıyor olmasına
bısey sorcam eylulun 20sınde arkdasımn dugunu var samsunda ve ankarada ozaman bız 34 haftalık olmus oluyoruz ucakla benı yalnz zaten göndermezler de arabayla gıtsek bı sıkıntı olur mu acaba ya
hamiş anneler ve melekleri herkese günaydınnnlarrr
kızlar cuma günü giremedim, öğleden sonra hastaneye gittim, çünkü bir kaç gündür çarpıntım vardı ve bunlar sık oluyordu beni endişelendirdi :18: doktoruma gittik kan idrar tahlili yaptırdı, idrarım temiz çıktı çok şükürfakat kansızlığım varmış, bu kansızlıkta yapabiliyormuş, cuma günü nabzımda 100-104 de vuruyordu, birde boynuma doru kelebek çırpması gibi çarpıntı hissediyordum, neyse doktor kardioloğada görün dedi gittim ultrasonla detaylı inceledi, bişi yok dedi, sıkıntı stres yapıyormusun dedi, bende evet dedim halledilmemiş işlerim var (ev muhabbeti) neyse çay kahve içiyormusun dedi ? yok dedim sabahları sadece 1 bardak açık çay içiyom dedim, uyku problemn varmış yorgunluk var mı dedi, bende uyku problemim var dedi, dinlenmen gerek kendini yormaman gerek dedi, hamileliktentir dedi bu çarpıntı çoğu insanda oluyor dedi bende dedim bende çok oldu bir kaç gündr dedim, sen kan ilaçlarını kullan dedi azalmazsa yine bakarız dedi, gönderdi.
işte böyle pazar günü daha iyiydim biraz olsun azaldı kan hapımı sabah akşam yutuyorum sanıırım etkili oluyor. işte böyle .... kızlar..
cuma hastane çıkışı kayınvalideme gittik, cumt. birlikte alışverişe çıktık, park yatak aldılar oğluşumabir tane tam takm hastaneye çıkı aldılar çok tatlıııı bir tane alt üst takım aldılar, br tane popsunda şu ayıcık resmi olan donlardan aldık üstüne yelek :) çok ciciler sağolsun alıverdiler doğrusu banyo küvetini kovasını maşrapasını aldık, emzirme yastığı aldık, tırnak makası aldık, ağız mendilleri var çok güzel bayıldım onlardan aldık, göğüs pedi aldım, silikon kaşık aldık 2 tane ay minnacık bayıldım, kulak temizleme pamuklarından aldık, çorap aldık arabalı, bir tane şapka aldıkk tavşan gibi ateş ölçer aldık, daha hatırlayamadım bu tarz şeyler aldık oğluşumun baya eksikleri giderildi
aldır kuzucuğumm kızçen olacak bu yazdıklarından mor olabilir, pembe olabilir, kırmızı olabilir :) yakışır hepsi, siyah alma ama one öle yasta gibi
benim turkuaz var, beyazın üstüne çok güzel kayınvalidemler almıştı , birde pembeye yakın bir renk var, fuşya sanırım onuda kayınvalidem aldı, bir tanede ben alırım 3 takım yeter
günaydın güzel anneler cuma akşamı müdürüm erken çık diyinde ikiletmeden kaçtım o yüzden de size bi iyi hafta sonları diyemedim
hafta sonu istanbula ablamlara gittik bütün aile oradaydı bayadır biraraya gelememiştik cumartesi sahura kadar oturduk konuştuk oğluşumda bizimle hiç uyumadı kıpır kıpırdı :) sorna pazar günü gittik e-bebeke güya sadece bakmaya gittik anam çıkarken elimizde bir sürü poşetle çıktık hatta teyzemiz bebek arabamızı bile aldı :) emzik aldık ,cam biberon,emzik kutusu,hastane çıkışı,banyo filesi,bebe yağı,tırnak makası,göğüs pedi,ıslak mendili, ve aklıma gelmeyen bir sürü şey daha bir kaç eksiğimiz kaldı Allahın izniyle :) ona alışveriş yapmak beni öyle mutlu ettiki anlatamam mini mini eşyalar Allahım sağ salim kavuşmamızı nasip etsin yavrularımıza
yapmaaa sonraa onun gbi hızla kilo alırsan görurum ben seniii
esrakarla yarısıyoruz bizzzekle tabi listeyeee
kızlarr bu arada cuma günü bebeişim 1.041 gram olmuşşşgelişimi güzel devam ediyormuşş
sağol bi tanemm, inş. geçicek, evet hepsi üst üste geldi
evet baya aldık bişiler, ay ne güzel ben daha nevserim seti almadım, oy ne güzel pembiş pembişş, sen oyun parkı mı alacaktın onun içne koyacaksın değil mi nevresimi ? aa sandık mı ne güzel çok merak ettim, foto koy gııı , sana koy diyorum ama ben hepsini çekmeye çok üşeniyorumm, dolap alacakmısın ?
günaydın canımmmmmmsaol kuzummm:2:
bencedee uyarrr
fantezik şeylerin çıkmasın altından
nişandaaa kaynvaldecimm gecelik almamışştıııııbendeee haftasonu eşimeeee lohusalık içinn en guzelinden pierre cardinn gecelik alıcamm ufagınıda kızıma alıcam o zaman annen almamıştı dedim oda tamam ne istiyorsan alalım içinde kalmasın dedi
sizcee hangi renk alayımm
beyaz , kırık beyaz,mor, siyahh hangsi daha çok yakışır bana
kociş dün bana dogum hediyesi olarak ne istersin diye sordu cevap vermeedim düşünmem lazım dedimmmaklıma bişi gelmiyor yaaaa
canımmm tehlikel, dönemler başlıyorrr benceee arkadaşında anlayış gösterecektirr kısacası otur oturdugun yerdeee
gunaydun bu arada kuuzummm
Eki Görüntüle 481129 Eki Görüntüle 481130
cumartesi doktordaydım fıstıklar bebeğim kocaman olmuş ve maşallah çok güzel1300 gr boy süöylemedi ama iri bir bebek dedi.. maşallah karın ağrımdan bahsettim aslında olmaması gerekiyor ama bakalım dedi bebeği iyice inceledikten sonra rahmimde bir sertleşme gördü erken doğum belirtisi dedi ama rahimde herhangi bir açıklık falan görmedim dedi.. akıntı renginde, idrar renginde bir değişiklik en ufak bir kanama ya da ağrıların artması durumunda hemen geliyorsun dedi. karnımın sağ ve sol yanında oluyor sertleşmeler kızlar sizde bakın. bol su içmek yumuşatırmış söyledim 3-4 lt arası su tüketiyorum diye baya bir şaşırdı onun dışında sıkıntı yok. yaptırdığım testleri almamıştım onları da verdi maşallah 7-8 sayfa test yapmış toxoplasmaya falan tekrardan bakmış.. hemoglobin düşük onun dışında bir şey yok 1 ay sonra tekrarlayacağız testi dedi.. çantamı hemen hazırlayıp koyacağım kızlar korktum ve moralimi bozdu düşünmeyeyeim diyorum ama korkuyorum işte... dua edin bana nolur zamanında olsun herşey....
ben de hızlı alıyorum kuzummmm :):):):)
çizelgende de 1.050 görünüyor :) çok yakın :)
canım nevresim takımını odasına da koyucam park yatağına da... karar verdim hem park yatak hem oda yapıcam. park yatak sevmiyorum ama en kullanışlısı o görünüyor.
sandık dediğime bakma, tam sandık değil :) koyarım nete inşallah. dün içini doldurdum baya bi eşyasını aldı :)
normal gecelik yok ki yaaAllahtan evim sıcacıktı, istediğim gibi sere serpe giyiniyodum valla
canım dün ben de baktım.. dagide de güzel çeşitler var. piarre nin modellerini hiç görmedim. netten bi araştırayım...
ben açık renk giymeyi hiç sevmiyorum yaa. bana kalsa siyah kırmızı ve mordan birini tercih ederdim ama doğum odasında da olmaz gibi :) pembe krem beyaz falan da sevmyiorum gecelikte. ben de çok kararsızım yani.
cumartesi doktordaydım fıstıklar bebeğim kocaman olmuş ve maşallah çok güzel1300 gr boy süöylemedi ama iri bir bebek dedi.. maşallah karın ağrımdan bahsettim aslında olmaması gerekiyor ama bakalım dedi bebeği iyice inceledikten sonra rahmimde bir sertleşme gördü erken doğum belirtisi dedi ama rahimde herhangi bir açıklık falan görmedim dedi.. akıntı renginde, idrar renginde bir değişiklik en ufak bir kanama ya da ağrıların artması durumunda hemen geliyorsun dedi. karnımın sağ ve sol yanında oluyor sertleşmeler kızlar sizde bakın. bol su içmek yumuşatırmış söyledim 3-4 lt arası su tüketiyorum diye baya bir şaşırdı onun dışında sıkıntı yok. yaptırdığım testleri almamıştım onları da verdi maşallah 7-8 sayfa test yapmış toxoplasmaya falan tekrardan bakmış.. hemoglobin düşük onun dışında bir şey yok 1 ay sonra tekrarlayacağız testi dedi.. çantamı hemen hazırlayıp koyacağım kızlar korktum ve moralimi bozdu düşünmeyeyeim diyorum ama korkuyorum işte... dua edin bana nolur zamanında olsun herşey....
günaydın canımmmoh ohhh normal cıksınn sevindim canımmm
ne guzeş gezmişsiniz yuzmussunuzzz mis missssaol canm
günaydın canımm...
akrep burçları hareketli olur zaten :) durduamazsın onları kendi isteğinle.. o istediği zaman dururişimiz var yani
günaydın canımm... çok sevindim düşük çıktığına. biz sana demiştikboşuna sıktın üzdün kendini.
yanii zorla yazdırıcan kızın ismini :) hadi ekliyim bari napıyım
hamiş anneler ve melekleri herkese günaydınnnlarrr
kızlar cuma günü giremedim, öğleden sonra hastaneye gittim, çünkü bir kaç gündür çarpıntım vardı ve bunlar sık oluyordu beni endişelendirdi :18: doktoruma gittik kan idrar tahlili yaptırdı, idrarım temiz çıktı çok şükürfakat kansızlığım varmış, bu kansızlıkta yapabiliyormuş, cuma günü nabzımda 100-104 de vuruyordu, birde boynuma doru kelebek çırpması gibi çarpıntı hissediyordum, neyse doktor kardioloğada görün dedi gittim ultrasonla detaylı inceledi, bişi yok dedi, sıkıntı stres yapıyormusun dedi, bende evet dedim halledilmemiş işlerim var (ev muhabbeti) neyse çay kahve içiyormusun dedi ? yok dedim sabahları sadece 1 bardak açık çay içiyom dedim, uyku problemn varmış yorgunluk var mı dedi, bende uyku problemim var dedi, dinlenmen gerek kendini yormaman gerek dedi, hamileliktentir dedi bu çarpıntı çoğu insanda oluyor dedi bende dedim bende çok oldu bir kaç gündr dedim, sen kan ilaçlarını kullan dedi azalmazsa yine bakarız dedi, gönderdi.
işte böyle pazar günü daha iyiydim biraz olsun azaldı kan hapımı sabah akşam yutuyorum sanıırım etkili oluyor. işte böyle .... kızlar..
cuma hastane çıkışı kayınvalideme gittik, cumt. birlikte alışverişe çıktık, park yatak aldılar oğluşumabir tane tam takm hastaneye çıkı aldılar çok tatlıııı bir tane alt üst takım aldılar, br tane popsunda şu ayıcık resmi olan donlardan aldık üstüne yelek :) çok ciciler sağolsun alıverdiler doğrusu banyo küvetini kovasını maşrapasını aldık, emzirme yastığı aldık, tırnak makası aldık, ağız mendilleri var çok güzel bayıldım onlardan aldık, göğüs pedi aldım, silikon kaşık aldık 2 tane ay minnacık bayıldım, kulak temizleme pamuklarından aldık, çorap aldık arabalı, bir tane şapka aldıkk tavşan gibi ateş ölçer aldık, daha hatırlayamadım bu tarz şeyler aldık oğluşumun baya eksikleri giderildi
günaydın canım...
çok sevindim canım iyi olmana gerek yokmuş değil mi bu kadar kasmaya hadi bakalım her şey güzel olacak inşallah..
kuzum benim geçmiş olsun çok çok çok... ikimizinde aynı olmuş kan düşük kan hapları 2ye çıktı... neyse ki başka problem yok çok sevindim senin adına.bebeğinde güle güle kullansın cicilerini inşallah güzel günlerde
günaydın güzel anneler cuma akşamı müdürüm erken çık diyinde ikiletmeden kaçtım o yüzden de size bi iyi hafta sonları diyemedim
hafta sonu istanbula ablamlara gittik bütün aile oradaydı bayadır biraraya gelememiştik cumartesi sahura kadar oturduk konuştuk oğluşumda bizimle hiç uyumadı kıpır kıpırdı :) sorna pazar günü gittik e-bebeke güya sadece bakmaya gittik anam çıkarken elimizde bir sürü poşetle çıktık hatta teyzemiz bebek arabamızı bile aldı :) emzik aldık ,cam biberon,emzik kutusu,hastane çıkışı,banyo filesi,bebe yağı,tırnak makası,göğüs pedi,ıslak mendili, ve aklıma gelmeyen bir sürü şey daha bir kaç eksiğimiz kaldı Allahın izniyle :) ona alışveriş yapmak beni öyle mutlu ettiki anlatamam mini mini eşyalar Allahım sağ salim kavuşmamızı nasip etsin yavrularımıza
bısey sorcam eylulun 20sınde arkdasımn dugunu var samsunda ve ankarada ozaman bız 34 haftalık olmus oluyoruz ucakla benı yalnz zaten göndermezler de arabayla gıtsek bı sıkıntı olur mu acaba ya
kızlar herkese günaydın ve iyi haftalar
umarım herşey yolundadır.
bede cumartesi şeker testini yaptırdım çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.
derinbi nefes aldım
yanlız şimdi bi citi sorunumvar.
özel bölgemde bişey çıktı içi semsert ve oldukçada büyyük tam rahime yakıın değil ama yinede inanılmaz canım acıyor ya çıban yada kıl dönmesi ama sıkmaya ucuda yok sanki çıbana daha çok benziyor içi semsert.
bu konuyla ilgili bi bilginiz varmı ne yapmalıyım şimdi ben ve bu olay bebişe zarar verirmi acaba offf:
maşAllahhhhh canımmm teyzesi yer onuuu 41 gram pipiloş mu yoksaa 41 kere maşAllahhh
bendee 26. haftada gidicem ama 27. hafta olucamm ozamana inşAllah benimkide 1 kilo olur teyzesiiiii
gule gule kullansın onları sıpacıkkk:)
mevlutte de giyicem canım buradaa lohusa geceliği giyiyorlarr bebişimeeede inşallahh kucugunden gıydırcem teyzesiii hayali bile guzelll
canım hoşgeldinn oh ne guzelllnerde bizdeekilerde o anlayısss
ay teyzoş ne guzel seyler almış oyleee heveslendim yaa maşAllahhhgule gule kullanın inşşş
ben de hızlı alıyorum kuzummmm :):):):)
çizelgende de 1.050 görünüyor :) çok yakın :)
canım nevresim takımını odasına da koyucam park yatağına da... karar verdim hem park yatak hem oda yapıcam. park yatak sevmiyorum ama en kullanışlısı o görünüyor.
sandık dediğime bakma, tam sandık değil :) koyarım nete inşallah. dün içini doldurdum baya bi eşyasını aldı :)
normal gecelik yok ki yaaAllahtan evim sıcacıktı, istediğim gibi sere serpe giyiniyodum valla
canım dün ben de baktım.. dagide de güzel çeşitler var. piarre nin modellerini hiç görmedim. netten bi araştırayım...
ben açık renk giymeyi hiç sevmiyorum yaa. bana kalsa siyah kırmızı ve mordan birini tercih ederdim ama doğum odasında da olmaz gibi :) pembe krem beyaz falan da sevmyiorum gecelikte. ben de çok kararsızım yani.
Kafa (Sıla) - YouTube
şu şarkıyı son ses açıp kocişimlee atlayıp arabayaa kafa nereye eserse oraya gitmek istiyorummm çok sıkıldımm
kızlar herkese günaydın ve iyi haftalar
umarım herşey yolundadır.
bede cumartesi şeker testini yaptırdım çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.
derinbi nefes aldım
yanlız şimdi bi citi sorunumvar.
özel bölgemde bişey çıktı içi semsert ve oldukçada büyyük tam rahime yakıın değil ama yinede inanılmaz canım acıyor ya çıban yada kıl dönmesi ama sıkmaya ucuda yok sanki çıbana daha çok benziyor içi semsert.
bu konuyla ilgili bi bilginiz varmı ne yapmalıyım şimdi ben ve bu olay bebişe zarar verirmi acaba offf:
canımmmm haticem benimmmmm Allahım korusunn erken dogumdan senide bizlerideee :18: Allahın izniyle bişey olmaz inşAllah kuzucummmmmm dua edelim bol boll mubarek gunler hurmetine bebeklerimiz zamanını doldurup saglıkla hayırla gelsinler inşAllahhhhh
sen çok yorma kendiniii iş yerindede ayaklarını uzat otur evde yat bol bol hızlı hareket etmeee bol su içç dinlenn canımmm sen işyeriyle konustun mu dogum izni ayrılma vs içinnn:26:
canımm hastane için ayır alıcam bu mevlut yapıcaz yaa onun için alacagım gecelikkk
kızceler cem yılmazın bebısı 5200 gram dgmus masallah.benm arkadsmn bebısı de 32 haftada 2 kıloyu gördu ondan da umıtlıyım bı tosun dogurcak masallah:)
kızceler cem yılmazın bebısı 5200 gram dgmus masallah.benm arkadsmn bebısı de 32 haftada 2 kıloyu gördu ondan da umıtlıyım bı tosun dogurcak masallah:)
günaydın canım.. ah ne iyi müdürler var
ayy bana alışveriş demeyin artık yaaa tutamıyorum kendimiii
bebek arabası ne aldın canım??
günaydın canımm...canım ikisi de sıkıntı.. ben doktorun izin vereceğini hiç sanmıyorum.
ayyy biz bu şarkıda tatile çıkmıştık geçen sene o kadar zevkliydi kibi bu bi de nil karaibrahimgilin "gelme böyle, kokma şöyle..." şarkısı var ya onda :)
günaydın canım... geçmiş olsun.
kıl dönmesi olabilir canım. ama bişi yapma doktoruna git. o seni yönlendirir mutlaka.
günaydın calımm.. geçmiş olsun. inşallah bebişin tam zamanında gelir canım. sıkma kendini hiç stresten bile erken doğum olma ihtimali yükseliyor çünkü. aynen hazırla çantanı eşyalarını yine de... 30.haftadan sonra herşey hazır olmalı bence.herkes için geçerli bu.
mevlütte gecelik giycektin sen dimi
mor güzel olur bencede :)
5200 mü .53: o ne yaaa...mecburi sezeryandır o kadınınki.
kızlar morhıpoda elıja kampanyası var pijama ve gecelıkler var mavıyı cok begendım ama en buyuk large(( large bana normalde olmuyodu sımdı hc olmass:))
galiba 41 gramdır bilmiyom kiihehe saol cnm
inş. olur olur kuzu, benim ki çok günü gününe gidiyor ne önden ne arkadan :)
sağol cnmmm
hııı mevlütte mi giyeceksinn anladımm o zaman krem yada beyaz kullanıyorlar benim gördüklerim yada kırmızı , mor ve siyah giyen görmedim nasıl durur bilmiyorum ama mevlütte güel bir elbise giyesene kuzum
canım hay maşallah ona, benimkiden 250 gram önde kıziri olacak bencede, hafta olarakta önde giidiyordu değil mi ?
hadi yaa sen zaten hissediyordun erken doğum olabilir diye, sakın takma kafana kuşum çok erken gelmesin yeter, zaten önde gelişimi, hiç merak etme hazırla hazır dursun, sıkıntı yaparsan hızlandırırsın süreci sıkıntı bir sürü dert getiriyor dua ederiz bi tanem merak etme.
evet canım günü gününe gidiyor bebeğim ne önde ne arkada :)
bende park yatağını aldım, kendi yerinde yatmaya başlayınca kayınvalideme götürücez oraya gittiğimizde haftasonları yatackkhıı anladımm kuzum bende hasır sepetleri doldurdum yılbaşında gelen eşantiyon sepetleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?