2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Canım sana sezeryanmı dedi doktor? :44::44:

yok canım erken doğum riskim varmış, hayatbanagüzelde erken doğumda sezeryan olabiliyor bu ihtimale alış dedi onun üzerine gelişti konuşma...

kırık beyaz olabilir kuzum :)))

araştırmamız lazım bayaaa of keçi kocaa ayakların kopar sallamaktan dedi oda haklı ama :26:

nasıl alıştırırsan öyle gider diyorlar, alıştırmayalım diyorum eğer ağlarsa düşünürüm sallanan bişeyler...

eklede bakalım...

kızlar park yatak konusu konuşulmuş arkadaşın kızı 19 aylık chıcco almış grılılerden o kadar kirlenmişki çıakrıp yıkanmıyomuşta nasıl temızlıycem dıye karar kara düşünyo bnede şu beyAzlardan isityodum fatoş mu biri almıştı....nasıl temızlerım dıye düşünmeye başladım....birlikte karar verelim ...ne alıcaz ya...

cicş alanlar güle güle kullansın...

benimde az önce bambu havlum ve penguenlı tulum takımım geldı bayıldım çok güzeller...aldığım elbiseyi de iade ettim göğsü dar açılmaz dıye içim gitti çok güzeldi ama..

inşAllah öyle birşey olmaz canımmm kıyamam ben sanaa Rabbim korusun hepimizi

ben sana 3-4 sayfa önce yazmıştım fotolu mesajına alıntı yaptım görmedin mi

ağladıgındaa nasıl sustururuz bilmem :26:

esra merak ettim yatak odanda leopar olan şey ne?

çok seksi bı oda hayl ettim kırmızı leopar felan...

susmazsa napıcaz esrammm:18:

alıştırmayız canım sallamaya :)

canım google a " kız bebek mevlüt " yazdım görsellerde çıktı bendee bayıldıımmm

süpermiş bayıldım ben de...

e canım bu da yıkanmaz o zaman... bi de üstü çok kalabalık değil mi? çok fazla tülü var sanki.

Hay allah, nasıl böyle bir kanıya vardı doktor diye irdelicem ama canını sıkmayayım şimdi :44::44:
İnşallah olmaz tatlım öyle bişey allah korusun

esra merak ettim yatak odanda leopar olan şey ne?

çok seksi bı oda hayl ettim kırmızı leopar felan...

seksi aysun duy bakk

halım ve yatak örtüm leopar canım. çok seviyorum ben bu renkleri...

merhaba canlarım nasılsınız bu gün çok yoğunum ancak fırsat bulabildim şöyle bir geçmişe göz atıp geleyim

hoşgeldin canım.biraz uykusuzuz. iyiyiz sen nasılsın??

Hayattt yatağın çok tatlı güle güle kullan tatlım.. Bizim yerimiz dar çekmece lazım diye karyola aldık bakalım gelsin koyarım resmini

biz bebeğin odasında yatıcaz herhaldee bir çekmece birde yatak alıcaz çekyat bırakıcaz birdee napalımmm

hayırlı olsun hayatım kajummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…