Canım sana sezeryanmı dedi doktor? :44::44:
kırık beyaz olabilir kuzum :)))
araştırmamız lazım bayaaa of keçi kocaa ayakların kopar sallamaktan dedi oda haklı ama :26:
ayy nerden buldun bunu yaa çok şirinnn
güzel güzel ben beğendim nevresimini sade mavi al açsın iyice daha güzel olur...
güle güle kullansın minik pipiloşun..
haydi giydir bakalım:) rengine karar verdin mi?
evet evet mevlut kıyafetini giyer oda teyzesi inşAllahhhhh
Eki Görüntüle 481296
meselaa bu nasıllll ay allahım hayırlısıyla nasip et o günleriii
kızlar günaydın...
Biz geldikk
Geçmişi okuyamadım fazla kusuruma bakmayın
pazar günü e-bebek mağazasına gittik bürchen bebek bakım ürünleri kampanyaya girmiş haberiniz olsun.. Şampuan, pişik kremi hepsi var ayrıca çokta şık çantası ve alt açma minder var. ondan aldım bir tane renkleride pusetle uyumlu oldu çok sevdim.. İsterseniz bir bakın
yok canım erken doğum riskim varmış, hayatbanagüzelde erken doğumda sezeryan olabiliyor bu ihtimale alış dedi onun üzerine gelişti konuşma...
nasıl alıştırırsan öyle gider diyorlar, alıştırmayalım diyorum eğer ağlarsa düşünürüm sallanan bişeyler...
susmazsa napıcaz esrammm:18:
canım google a " kız bebek mevlüt " yazdım görsellerde çıktı bendee bayıldıımmm
eklede bakalım...
kızlar park yatak konusu konuşulmuş arkadaşın kızı 19 aylık chıcco almış grılılerden o kadar kirlenmişki çıakrıp yıkanmıyomuşta nasıl temızlıycem dıye karar kara düşünyo bnede şu beyAzlardan isityodum fatoş mu biri almıştı....nasıl temızlerım dıye düşünmeye başladım....birlikte karar verelim ...ne alıcaz ya...
Eki Görüntüle 481308
cicş alanlar güle güle kullansın...
benimde az önce bambu havlum ve penguenlı tulum takımım geldı bayıldım çok güzeller...aldığım elbiseyi de iade ettim göğsü dar açılmaz dıye içim gitti çok güzeldi ama..
yok canım erken doğum riskim varmış, hayatbanagüzelde erken doğumda sezeryan olabiliyor bu ihtimale alış dedi onun üzerine gelişti konuşma...
nasıl alıştırırsan öyle gider diyorlar, alıştırmayalım diyorum eğer ağlarsa düşünürüm sallanan bişeyler...
evet öyle yaparım yada birde beyazlı alırım
ayy çok tatlııı
esra merak ettim yatak odanda leopar olan şey ne?
çok seksi bı oda hayl ettim kırmızı leopar felan...
merhaba canlarım nasılsınız bu gün çok yoğunum ancak fırsat bulabildim şöyle bir geçmişe göz atıp geleyim
Hayattt yatağın çok tatlı güle güle kullan tatlım.. Bizim yerimiz dar çekmece lazım diye karyola aldık bakalım gelsin koyarım resmini
sağ gözüm seyriyor dünden beri Allah hayırlara çıkarsın inşAllahhh
seksiaysun duy bakk
halım ve yatak örtüm leopar canım. çok seviyorum ben bu renkleri...
hoşgeldin canım.biraz uykusuzuz. iyiyiz sen nasılsın??
sağ gözüm seyriyor dünden beri Allah hayırlara çıkarsın inşAllahhh
gördüm gördüm şaşırmadım zatiiiii
hamilelikten sonraa seksilik konusunda çağ atlamayı dusunuyorummm
valla aysunum vermemiz lazım hemencecik :)
valla aysunum vermemiz lazım hemencecik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?