2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ben çok beğeniyorum asel ismini. çok güzel bir tınısı var bence
linadan vaz mı geçtin tamamen??

asel cokkkkk guzel cnm bayıldım bırınde duymuştum asel mına koymuşlardı

geçmiş olsun cnımm bende bugun iyi değilim yaa çok uykum var halsizim midem fenaa

eveeetttttt ben şirinimden nasıl vazgeçerimmmmm

Hay allah tatlım yaa.. Bu sabah bende de hafif hafif ağrılar oldu ama çok umursamadım açıkçası... Allah korusun tatlım dikkat et kendine.. 4 lt. su bana yetmiyor artık gün içinde... Resmen içim yanıyor

Aysun kızacaksın belki ama bende beğenmedim tatlım :26::26::26:

aysunumn bende ilk defa duydum o ismi ve çok hoşuma gitmedi yani ben eski isimlere takık olduğum için farklı isimler çok cazip gelmiyor

Hay allah tatlım yaa.. Bu sabah bende de hafif hafif ağrılar oldu ama çok umursamadım açıkçası... Allah korusun tatlım dikkat et kendine.. 4 lt. su bana yetmiyor artık gün içinde... Resmen içim yanıyor

aman dikkat et suyu da iç bol bol benimde öyle nasıl içim yanıyor ona rağmen böyle oldu üzüldüm.. resmini gördünmü sen bebişimin?

valla sız ıstedıgınız kadar sunu bunu yapmıycam deyın onalrı keısnlıkle yapıyorsunuz
bende sallamıycam dıyordum ama ustelık besgımız sallanıyodu kesmedı benım paşamı 15 gunden sorna bı gaz sancısı basladı nasıl sallayacagımızı sasırdık sussturmak ıcın
ayakta da sallatmıyodu elde baktık buyudukce salıncak kurudk 1 yasına kadar yanı salıncaga sıgmaz hale gelene kadar orda uyudu kuzum hatta kucukken elektrık süpürgesi acıyoduk bıde yanında salıncagın köşeisnde duruyodu ne komıktı halımz ama tabı zordu ıns kızım gazsız bı bebek olur:18:

valal bu anlamlara bende guvenemıyorum canım yaa:26:bıraz daha bak bakalım
benım esımde ıkızler oglum ıkızler olmasın dıye dua etmıstım şükür boğa oldu akrepte ıstemıyorum aslında ama cokta takmıyorum ıkızler kadar tek tanıdıgım ıkızler esım sagı solu bellı olmuyor ıste sureklı kafasında 100 fıkır var

geçmiş olsun cnımm bende bugun iyi değilim yaa çok uykum var halsizim midem fenaa

eveeetttttt ben şirinimden nasıl vazgeçerimmmmm

Sağol canım,senin midene ne oldu valla nane limon bal çok iyi geldi bana,evde olsaydın yapardın..
aa sinir oldum ama hakkaten yani, gayet sıcakkanlı arkadaş canlısı neşeli bıcır bıcır pratik zekalı bir burcuz...

aynen öyle genele konuşuyorum ikizler burcuyum deyince millet bi"ıyyyy"tarzında bakıyor oysa ki dediğin gibi neşeli ve pratik bir burçtur bizimkisi

Son düzenleme:
Aysun kızacaksın belki ama bende beğenmedim tatlım :26::26::26:

aysunumn bende ilk defa duydum o ismi ve çok hoşuma gitmedi yani ben eski isimlere takık olduğum için farklı isimler çok cazip gelmiyor

yok kız neden kızayım canım olabilir bilemedim canım yaa anlamından da emin degılımmm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…