ah maaleseffff bir çatlamayanlardan ikincis,de yiiyorum ama kilo alamkıyorum diyenlerden olmak isterdimmm
kızlarrr kızım için " ASEL" ismi nasılllll
Asel isminin tam anlamı nedir,kız çocuğuna koymanın sakıncası var mıdır?
Asel: Cennetteki dört ırmaktan biri bal ırmağı doğrudur... internettede böyle geçiyor doğruysaa koymak isterim Asell kızımmm yavrummmm
ah maaleseffff bir çatlamayanlardan ikincis,de yiiyorum ama kilo alamkıyorum diyenlerden olmak isterdimmm
bana ikizler demeeeee kocam ikizlerrr çıldırtıyor beniiii
nasıl oldun kuzummm
aa ben kaçırdım demek tekrar bakayımmm:26:
Asel: Cennetteki dört ırmaktan biri bal ırmağı doğrudur... internettede böyle geçiyor doğruysaa koymak isterim Asell kızımmm yavrummmm
kuzum ya ben beğenmedim:26::26::26:
ben çok beğeniyorum asel ismini. çok güzel bir tınısı var bence
linadan vaz mı geçtin tamamen??
nasıl oldun kuzummm
bak ikizler erkeği bayanlarına göre daha farklıdır,ama onsuz da yapamazzzsıııııınnnnn
sağol canım bugün daha iyiyim,dün harbiden kötüydüm..
bende ikizler burcuyum ve planlı bir hamileliğim olsaydı ikizler olsun isterdim... anlayamadım neymiş bu ikizler?????
Valla yaa açılsınlar bakalım biz neymişiz böyle burçlar aleminin en zeki burcuyuz ya kıskanıyorlar şekerim
asel cokkkkk guzel cnm bayıldım bırınde duymuştum asel mına koymuşlardı
nasıl oldun kuzummm
bak ikizler erkeği bayanlarına göre daha farklıdır,ama onsuz da yapamazzzsıııııınnnnn
Valla yaa açılsınlar bakalım biz neymişiz böyle burçlar aleminin en zeki burcuyuz ya kıskanıyorlar şekerim
aa sinir oldum ama hakkaten yani, gayet sıcakkanlı arkadaş canlısı neşeli bıcır bıcır pratik zekalı bir burcuz...
bende sevdim cnım ama anlamına guvenemiyrum :26:
nasıl oldun kuzummm
gördüm canım cevap da yazdım kuzum...
çok ağrım oluyordu normal sanıyordum ben yinede söyledim Allah Allah dedi (normalde hiç krkutmaz hiç de sevmez panik doktor edalarını) neyse bebeği incelemeye başladık fotoğraf alalım dedik hem video hem fotoğraf verdi yine. neyse bebeği yine detaylıca inceledi nasıl yattığını poposunu kafasını sırtını karnımda gösterdi.. sonra dedi ki ağrım oluyor demiştin değil mi dedi evet dedim karın yanlarında sertleşme de oluyor mu dedi evet dedim.. rahim içinde bir şey gördü kas sertleşmesi fotoğarfaladı, ağrıların artarsa, kanama, akıntı rengi değişikliği ya da idrar rengi değişikliği olursa hemen geliyorsun dedi. rahim ağzına falan baktım herhangi bir açıklık yok ama sertlik ve ağrı tedirgin etti dedi. bol bol su iç dedi. 3-4 lt içiyorum dedim içebildiğin kadar iç yumuşatalım dedi.. kolay kolay paniklemez doktorum benim demezde böyle.. çıkarken sordum sertliğin olumsuzluğu ne diye erken doğum belirtisidir dedi.
aa sinir oldum ama hakkaten yani, gayet sıcakkanlı arkadaş canlısı neşeli bıcır bıcır pratik zekalı bir burcuz...
Aysun kızacaksın belki ama bende beğenmedim tatlım :26::26::26:ah maaleseffff bir çatlamayanlardan ikincis,de yiiyorum ama kilo alamkıyorum diyenlerden olmak isterdimmm
nasıl oldun kuzummm
anlamı dgrumudur acabaa of bilemedimkii
kuzum linadan vazeçtim gibi bişeyy asel evet kulağa hoş geliyor ama anlamı kesinmidir yaa internetede güvenemiyorsunn
Hay allah tatlım yaa.. Bu sabah bende de hafif hafif ağrılar oldu ama çok umursamadım açıkçası... Allah korusun tatlım dikkat et kendine.. 4 lt. su bana yetmiyor artık gün içinde... Resmen içim yanıyor
aysunumn bende ilk defa duydum o ismi ve çok hoşuma gitmedi yani ben eski isimlere takık olduğum için farklı isimler çok cazip gelmiyor
valla sız ıstedıgınız kadar sunu bunu yapmıycam deyın onalrı keısnlıkle yapıyorsunuzcanım gayet güzel.. güzel güle kullansın inşallah...
benim yatak odam siyah-beyaz-leopar ve kırmızı... bu yüzden renk olarak kırmızı, gri falan istiyorum bakalım artık...
geçen eşime dedim ben sallamıcam çocuğu, gerek yok beynini uyuşturmaya, doktorlar da önermiyolar diye... şaşırdıama olmazmış öyle.. salamadan olur mu hiç diyo.
hoşgeldin canım. e-bebekçiler siziiiihaftasonu herkesin yolu e-bebeğe uğramış sanki
nasıl oldun kuzummm
geçmiş olsun cnımm bende bugun iyi değilim yaa çok uykum var halsizim midem fenaa
eveeetttttt ben şirinimden nasıl vazgeçerimmmmm
aynen öyle genele konuşuyorum ikizler burcuyum deyince millet bi"ıyyyy"tarzında bakıyor oysa ki dediğin gibi neşeli ve pratik bir burçtur bizimkisi
Aysun kızacaksın belki ama bende beğenmedim tatlım :26::26::26:
aysunumn bende ilk defa duydum o ismi ve çok hoşuma gitmedi yani ben eski isimlere takık olduğum için farklı isimler çok cazip gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?