2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

evet kuzum ya tombik 1323 gr teyzesi:)

Oyyyy maaşallah yerim o yanaklarıııı benn...Sertlik dediğin nedir canım?

canım karnımın iki yanı çok sert rahimde de görülüyor bu...

tavuklu
7 aydır ilk kez yedim, esra kır şu tabuyu diye. ama o da mahvetti.

tavuk sıcaklarda en çabuk bozulan gıdadır... kusabiliyorsan kus... üstüne de yoğurt ye

Son düzenleme:
çalışan işyerınde olan arkadaşlarım rabbım hepınıze kolaylık versın bızım evde terledımmı duşa gırme yoruldummu uzanma sansımız var gercekten ben bıyre gıdeyım bı sure sonra uzanmayınca belım agrıyo darlanıyorum terlıyorum zor arkadaşlarım sızın ıcın

tavuk sıcaklarda en çabuk bozulan gıdadır... kusabiliyorsan kus... üstüne de yoğurt ye

oh maşalla haftasından ilrdemı cıkıyo cnm kg sı ay benım oğlum kaç oldu acaba 10 gun önce 800 grdı dr bı dahakı ay 1500 cıvarları olur demıştı ay daha 20 gun var kontrole ya pufffffffff

lavinya geçmiş olsun inşallah bi sorun olmadan vaktinde doğar bebeğin..
maşallah çok güzel kilosu.. nasıl besleniyorsun özellikle dikkat ettiğin ihmal etmediğin şeyler var mı.. bize de tüyo ver biraz

AHANDA GÖRDÜM !!

HAY MAŞALLAH TOMBİŞ YANAK ÇOK TATLI OLMUŞ KIZ AĞZI DUDAKLARI NE KADAR GÜZEL ÇIKMIŞ

AYY HAYIRLISIYLA BİR DOĞSUNLARDA KUCAĞIMIZA ALALIM ARTIK

kızlar hepiciğinize geçmiş olsun

hafta sonu nazarlara mı geldiniz nettiniz.... Birer Ayetel kürsi okuyuverin kendinize

gecmış olsun cnm benım ya uzuldum sımdı

sağol canım.

Ya aynen benim de liseli ergenler gibi bıyıklarım terliyo

çıkardım canım. birazdan da yoğurt alıcam

1323 grammı !! hay maşallah
Anam neyle besliyosun sen bu çocuğu kocaman olmuş kızz
bol bol maşallah diyimde nazarım deymesin

kızlar selam ..ben bugün izinliyim..dr a gidiyorum sormak istediğiniz bişley varsa sorayım

Allahım sanırım ölüyorum.. Ter deme bana esra çok fenayım şuan ... Su felan fayda etmiyor.. İşte çok gidemiyorum Bayılıcam sanırım

sakin ol kuzum... ahh ne zaman gidicek bu sıcaklarrr??????

bi dahaki bebek için kesin tüm kış aylarında korunucam

oh maşalla haftasından ilrdemı cıkıyo cnm kg sı ay benım oğlum kaç oldu acaba 10 gun önce 800 grdı dr bı dahakı ay 1500 cıvarları olur demıştı ay daha 20 gun var kontrole ya pufffffffff

lavinya geçmiş olsun inşallah bi sorun olmadan vaktinde doğar bebeğin..
maşallah çok güzel kilosu.. nasıl besleniyorsun özellikle dikkat ettiğin ihmal etmediğin şeyler var mı.. bize de tüyo ver biraz

AHANDA GÖRDÜM !!

HAY MAŞALLAH TOMBİŞ YANAK ÇOK TATLI OLMUŞ KIZ AĞZI DUDAKLARI NE KADAR GÜZEL ÇIKMIŞ

AYY HAYIRLISIYLA BİR DOĞSUNLARDA KUCAĞIMIZA ALALIM ARTIK

1323 grammı !! hay maşallah
Anam neyle besliyosun sen bu çocuğu kocaman olmuş kızz
bol bol maşallah diyimde nazarım deymesin

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh deyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn babasına çekmiş tosunum kızlar valla yoğurt ayran cacık hayatımın bir parçası dizde bol bol yiyin başka hiç bir şey yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…