ahc cnm benı ne kadar tatlı öle yumuş yumuş tombkte yuzu var cnm ya ne kadarda yuvarlak duzgun bı yuze sahıp yerım onu ben annesı ne kaç gr olmuş
cnm rıskede gelınce ınsan endişelenıyo gercekten can taşıyoruz ufacık ıhtımal bıle takılıyo kafamıza raabbım hepııze hayırlı zmaanında doğumlar nasıp etsın
Oyyyy maaşallah yerim o yanaklarıııı benn...Sertlik dediğin nedir canım?
tavuklu
7 aydır ilk kez yedim, esra kır şu tabuyu diye. ama o da mahvetti.
kızz ne 52000 3200 gram oo magazin programında söylediler haberlerde okudum birde sen nerde gördünn
gecmıs olsun canım benımde mıdem fena bugunlerde bebek baya yukarı cıktı benı sıkıstırıyor ondan sanırım bend efazla yıyemıyorum bırde sırt agrısı yapıyor sıcaklıyor bunalıyorum pöfffSağol canım,senin midene ne oldu valla nane limon bal çok iyi geldi bana,evde olsaydın yapardın..
fenaa halde yanıyor bulanıyor canımmm
esraaaa şaşır yemek çok az yedimmmm
haklısın.. çocuk ne isterse onu veriyosun sonuçta.... ilk baştan alıştırmazsan istemez diyorum mantıken ama burda mantık pek işlemiyorum malesef :26:
elektrik süpürgesi de iyiymiş yaa
aynen oyle canım alıstırmayım dıyorsun ama yok tamamen cocugun yapısıyla alakalı bence bazı cocuk sırtına pışpış yaparsın uyur bazısıda ne yapsan uyumaz ıns uslu olur bebişlerimiz bizleri yormazlar
noldu bugün bize yaaa... acayip ter bastı bide yedikten sonra
evet kuzum ya tombik 1323 gr teyzesi:)
canım karnımın iki yanı çok sert rahimde de görülüyor bu...
tavuk sıcaklarda en çabuk bozulan gıdadır... kusabiliyorsan kus... üstüne de yoğurt ye
tavuk sıcaklarda en çabuk bozulan gıdadır... kusabiliyorsan kus... üstüne de yoğurt ye
bilmiyorum pek neşemiz yok bugün Allah yardımcımız olsun
yok canım doktor rsikli bir durum görürsen hemen beni arayacaksın dedi.. sertliği geçirmeye çalışıyoruz... ihtiyaç duysa verirdi zaten... ama işte insan takılıyor üzüldümyeniden ekleyeyim kuzum bakın oğluşuma...
Eki Görüntüle 481428 Eki Görüntüle 481429
gecmış olsun cnm benım ya uzuldum sımdı
Ya aynen benim de liseli ergenler gibi bıyıklarım terliyo
gecmıs olsun canım benımde mıdem fena bugunlerde bebek baya yukarı cıktı benı sıkıstırıyor ondan sanırım bend efazla yıyemıyorum bırde sırt agrısı yapıyor sıcaklıyor bunalıyorum pöfff
aynen oyle canım alıstırmayım dıyorsun ama yok tamamen cocugun yapısıyla alakalı bence bazı cocuk sırtına pışpış yaparsın uyur bazısıda ne yapsan uyumaz ıns uslu olur bebişlerimiz bizleri yormazlar
kuzenim bebekken ne kucağa alınmak isterdi ne sallanmak isterdi beni kendi halime bırakın dercesine
çalışan işyerınde olan arkadaşlarım rabbım hepınıze kolaylık versın bızım evde terledımmı duşa gırme yoruldummu uzanma sansımız var gercekten ben bıyre gıdeyım bı sure sonra uzanmayınca belım agrıyo darlanıyorum terlıyorum zor arkadaşlarım sızın ıcın
evde de zaman geçmiyor be canım. bu sıcaklarda da istediğin gibi dışarı çıkamazsın, günü evde geçirmek zorundasın.. en azından işyerinde vaktin nasıl geçtiğini anlamıyosun.ama şu dönemde evde olmak tabii en güzeli.
bilmiyorum pek neşemiz yok bugün Allah yardımcımız olsun
evet yaa bi zorla yazıyoruz, tam bi muhabbet açılmıyo...
açalımmı bi muhabbet aysunn?? niltt???
noldu bugün bize yaaa... acayip ter bastı bide yedikten sonra
lavinya geçmiş olsun inşallah bi sorun olmadan vaktinde doğar bebeğin..
maşallah çok güzel kilosu.. nasıl besleniyorsun özellikle dikkat ettiğin ihmal etmediğin şeyler var mı.. bize de tüyo ver biraz
cnm benımde fena uykum geldı bırazdan kestırırım heralde
sağol canım.
çıkardım canım. birazdan da yoğurt alıcam
kuzenim bebekken ne kucağa alınmak isterdi ne sallanmak isterdi beni kendi halime bırakın dercesine
evde de zaman geçmiyor be canım. bu sıcaklarda da istediğin gibi dışarı çıkamazsın, günü evde geçirmek zorundasın.. en azından işyerinde vaktin nasıl geçtiğini anlamıyosun.ama şu dönemde evde olmak tabii en güzeli.
cnm benım ama evde darlandımmı en köötu avm ye falan gıdıyorum zaman gecıyo ama ınan bu döenmde canım bıle sıkılmıyo evd bol bol dınlenıyorum he bıde bol bol uyuyunca vakıtıde anlamıyorum nasıl gectını
Allahım sanırım ölüyorum.. Ter deme bana esra çok fenayım şuan ... Su felan fayda etmiyor.. İşte çok gidemiyorumBayılıcam sanırım
kız nerdesin sennnn
ohh evdesin kestir tabiiiii
sağol canım.
çıkardım canım. birazdan da yoğurt alıcam
açalımmm kuzummmm:82::82:
oh maşalla haftasından ilrdemı cıkıyo cnm kg sı ay benım oğlum kaç oldu acaba 10 gun önce 800 grdı dr bı dahakı ay 1500 cıvarları olur demıştı ay daha 20 gun var kontrole ya pufffffffff
lavinya geçmiş olsun inşallah bi sorun olmadan vaktinde doğar bebeğin..
maşallah çok güzel kilosu.. nasıl besleniyorsun özellikle dikkat ettiğin ihmal etmediğin şeyler var mı.. bize de tüyo ver biraz
AHANDA GÖRDÜM !!
HAY MAŞALLAHTOMBİŞ YANAK ÇOK TATLI OLMUŞ KIZ AĞZI DUDAKLARI NE KADAR GÜZEL ÇIKMIŞ
AYY HAYIRLISIYLA BİR DOĞSUNLARDA KUCAĞIMIZA ALALIM ARTIK
1323 grammı !! hay maşallah
Anam neyle besliyosun sen bu çocuğukocaman olmuş kızz
bol bol maşallah diyimde nazarım deymesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?