aman dikkat et suyu da iç bol bol benimde öyle nasıl içim yanıyor ona rağmen böyle oldu üzüldüm.. resmini gördünmü sen bebişimin?
Sağol canım,senin midene ne oldu valla nane limon bal çok iyi geldi bana,evde olsaydın yapardın..
aynen öyle genele konuşuyorum ikizler burcuyum deyince millet bi"ıyyyy"tarzında bakıyor oysa ki dediğin gibi neşeli ve pratik bir burçtur bizimkisi
fenaa halde yanıyor bulanıyor canımmm
esraaaa şaşır yemek çok az yedimmmm
valla sız ıstedıgınız kadar sunu bunu yapmıycam deyın onalrı keısnlıkle yapıyorsunuz
bende sallamıycam dıyordum ama ustelık besgımız sallanıyodu kesmedı benım paşamı 15 gunden sorna bı gaz sancısı basladı nasıl sallayacagımızı sasırdık sussturmak ıcın
ayakta da sallatmıyodu elde baktık buyudukce salıncak kurudk 1 yasına kadar yanı salıncaga sıgmaz hale gelene kadar orda uyudu kuzum hatta kucukken elektrık süpürgesi acıyoduk bıde yanında salıncagın köşeisnde duruyodu ne komıktı halımz ama tabı zordu ıns kızım gazsız bı bebek olur:18:
valal bu anlamlara bende guvenemıyorum canım yaa:26:bıraz daha bak bakalım
benım esımde ıkızler oglum ıkızler olmasın dıye dua etmıstım şükür boğa oldu akrepte ıstemıyorum aslında ama cokta takmıyorum ıkızler kadar tek tanıdıgım ıkızler esım sagı solu bellı olmuyor ıste sureklı kafasında 100 fıkır var
Sağol canım,senin midene ne oldu valla nane limon bal çok iyi geldi bana,evde olsaydın yapardın..
aynen öyle genele konuşuyorum ikizler burcuyum deyince millet bi"ıyyyy"tarzında bakıyor oysa ki dediğin gibi neşeli ve pratik bir burçtur bizimkisi
cnm nbr nasılsın bakım
valla sız ıstedıgınız kadar sunu bunu yapmıycam deyın onalrı keısnlıkle yapıyorsunuz
bende sallamıycam dıyordum ama ustelık besgımız sallanıyodu kesmedı benım paşamı 15 gunden sorna bı gaz sancısı basladı nasıl sallayacagımızı sasırdık sussturmak ıcın
ayakta da sallatmıyodu elde baktık buyudukce salıncak kurudk 1 yasına kadar yanı salıncaga sıgmaz hale gelene kadar orda uyudu kuzum hatta kucukken elektrık süpürgesi acıyoduk bıde yanında salıncagın köşeisnde duruyodu ne komıktı halımz ama tabı zordu ıns kızım gazsız bı bebek olur:18:
benım esımde ıkızler oglum ıkızler olmasın dıye dua etmıstım şükür boğa oldu akrepte ıstemıyorum aslında ama cokta takmıyorum ıkızler kadar tek tanıdıgım ıkızler esım sagı solu bellı olmuyor ıste sureklı kafasında 100 fıkır var
cnm benım okuduk yazdıklarını sakın takılma ama detaylı bı ınceleme yapılmasının ardındanda böle bı urum varsa ılaç kullanarak bu durumu atlatabılırsın ablamında böle problem vardı 7.aydan sonraydı sanırım kullandıgı hapla doğumu 38.haftaya kadr taşıyabıldıler ama senın durumun evet erkekn doğum olcak dıe kesınlık kazanmış bışey değil dımı tatlım
bebenın fotosu nerde cnm bende bakmak ısterım
iyiyiz kuzu sen nasılsın ne yapıyor aras bey benimki bugün pek bi durgun kıpraşmıyorz çok hafta sonu yorulduk biraz istanbulda teyzelerimiz dayımız falan bearberdik alışveriş yaptık oğluşuma biraz yorulduk sabah kalktığımda parmaklarım bile ağrıyordu
gerçekten mi maşallah sanaaaa
hatta bi de alkışşş
ben de yemekhaneden yemek istemedim, dışardan söyliyim dedim. mahvetti midemi. çok kötüyüm, çıkarıcam sanırım
aman dikkat et suyu da iç bol bol benimde öyle nasıl içim yanıyor ona rağmen böyle oldu üzüldüm.. Resmini gördünmü sen bebişimin?
hatta bi de alkışşş
ben de yemekhaneden yemek istemedim, dışardan söyliyim dedim. mahvetti midemi. çok kötüyüm, çıkarıcam sanırım
aaa etli bişey mi yedin?
yok canım doktor rsikli bir durum görürsen hemen beni arayacaksın dedi.. sertliği geçirmeye çalışıyoruz... ihtiyaç duysa verirdi zaten... ama işte insan takılıyor üzüldümyeniden ekleyeyim kuzum bakın oğluşuma...
Eki Görüntüle 481428 Eki Görüntüle 481429
yok canım doktor rsikli bir durum görürsen hemen beni arayacaksın dedi.. sertliği geçirmeye çalışıyoruz... ihtiyaç duysa verirdi zaten... ama işte insan takılıyor üzüldümyeniden ekleyeyim kuzum bakın oğluşuma...
Eki Görüntüle 481428 Eki Görüntüle 481429
hatta bi de alkışşş
off yaa hadi canım geçmiş olsun kıyamamm Allahım ne zormuşşbende çok fenayım biraz zorlasam çıkacak gibi
aaa etli bişey mi yedin?
off yaa hadi canım geçmiş olsun kıyamamm Allahım ne zormuşşbende çok fenayım biraz zorlasam çıkacak gibi
tavuklu
7 aydır ilk kez yedim, esra kır şu tabuyu diye. ama o da mahvetti.
noldu bugün bize yaaa... acayip ter bastı bide yedikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?