2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aman dikkat et suyu da iç bol bol benimde öyle nasıl içim yanıyor ona rağmen böyle oldu üzüldüm.. resmini gördünmü sen bebişimin?

cnm benım okuduk yazdıklarını sakın takılma ama detaylı bı ınceleme yapılmasının ardındanda böle bı urum varsa ılaç kullanarak bu durumu atlatabılırsın ablamında böle problem vardı 7.aydan sonraydı sanırım kullandıgı hapla doğumu 38.haftaya kadr taşıyabıldıler ama senın durumun evet erkekn doğum olcak dıe kesınlık kazanmış bışey değil dımı tatlım
bebenın fotosu nerde cnm bende bakmak ısterım

haklısın.. çocuk ne isterse onu veriyosun sonuçta.... ilk baştan alıştırmazsan istemez diyorum mantıken ama burda mantık pek işlemiyorum malesef :26:

elektrik süpürgesi de iyiymiş yaa

cnm nbr nasılsın bakım

iyiyiz kuzu sen nasılsın ne yapıyor aras bey benimki bugün pek bi durgun kıpraşmıyorz çok hafta sonu yorulduk biraz istanbulda teyzelerimiz dayımız falan bearberdik alışveriş yaptık oğluşuma biraz yorulduk sabah kalktığımda parmaklarım bile ağrıyordu

cnm benım bende sana katılıyorum ah neler dıo ınsan onu yapmam bunu yapmama ah bebek ıcın ne careler arıyo ınsan ben de sallayarak uyutuyodum uyuyunc YATIRIYODUM YERINE herşeyı bebış belırlıyo

yok canım doktor rsikli bir durum görürsen hemen beni arayacaksın dedi.. sertliği geçirmeye çalışıyoruz... ihtiyaç duysa verirdi zaten... ama işte insan takılıyor üzüldüm yeniden ekleyeyim kuzum bakın oğluşuma...

Eki Görüntüle 481428 Eki Görüntüle 481429

cnm benım bende sana katılıyorum ah neler dıo ınsan onu yapmam bunu yapmama ah bebek ıcın ne careler arıyo ınsan ben de sallayarak uyutuyodum uyuyunc YATIRIYODUM YERINE herşeyı bebış belırlıyo

oh ıyı yapmışın tatlım bende haftasonnu yoktum cebecıyı bılıyomusun cnm orda annemlerın yazlıktaydık
ay merak etttım neler aldın bakalım erdeme benım oğlum hıc durmuyo teyzesı gun boyu oynuyo ınan ben uyumadan oda uyumuyo kızım öle degıldı uyku dönemlerı vardı wc ye kalksam hemen uyanıyo uykusu az bı cocukmu olcak bılemedım bak

ahc cnm benı ne kadar tatlı öle yumuş yumuş tombkte yuzu var cnm ya ne kadarda yuvarlak duzgun bı yuze sahıp yerım onu ben annesı ne kaç gr olmuş
cnm rıskede gelınce ınsan endişelenıyo gercekten can taşıyoruz ufacık ıhtımal bıle takılıyo kafamıza raabbım hepııze hayırlı zmaanında doğumlar nasıp etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…