cnm nbr nasılsın bakım
valla güzelim benim zaten yeğenlerden kalma baya birşeyim var ufak tefek eksikler vardı onların bir kısmını aldımoh ıyı yapmışın tatlım bende haftasonnu yoktum cebecıyı bılıyomusun cnm orda annemlerın yazlıktaydık
ay merak etttım neler aldın bakalım erdeme benım oğlum hıc durmuyo teyzesı gun boyu oynuyo ınan ben uyumadan oda uyumuyo kızım öle degıldı uyku dönemlerı vardı wc ye kalksam hemen uyanıyo uykusu az bı cocukmu olcak bılemedım bak
ah ah sorma güzelim en çok ta şu duş işi evdeyken utanmasam banyoda yaşıcam :)çalışan işyerınde olan arkadaşlarım rabbım hepınıze kolaylık versın bızım evde terledımmı duşa gırme yoruldummu uzanma sansımız var gercekten ben bıyre gıdeyım bı sure sonra uzanmayınca belım agrıyo darlanıyorum terlıyorum zor arkadaşlarım sızın ıcın
a cnm benım ne agırlık ustumdekı bellı degıl
Hayattt yatağın çok tatlı güle güle kullan tatlım.. Bizim yerimiz dar çekmece lazım diye karyola aldık bakalım gelsin koyarım resmini
gördüm gördüm şaşırmadım zatiiiii
hamilelikten sonraa seksilik konusunda çağ atlamayı dusunuyorummm
ciciler bölümüne eklede bakalım canım merak ettim...poposu desenli donu merak ettim...
park beşiği kaça aldınız?
baya bi eksik görmüşsünüz canım çok hızlısınız...maşallah...
esra...en aldıklarını ne zaman ekliyosun?
kızlar Sare isminin önüne ya da arkasına bi isim daha bulsanıza....
Annemler bi isim daha koy, böyle havada kalıyo diyolar
cnm benım ama evde darlandımmı en köötu avm ye falan gıdıyorum zaman gecıyo ama ınan bu döenmde canım bıle sıkılmıyo evd bol bol dınlenıyorum he bıde bol bol uyuyunca vakıtıde anlamıyorum nasıl gectını
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh deyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnbabasına çekmiş tosunum kızlar valla yoğurt ayran cacık hayatımın bir parçası dizde bol bol yiyin başka hiç bir şey yapmıyorum
kız nerdesin sennnn
ohh evdesin kestir tabiiiii
valla güzelim benim zaten yeğenlerden kalma baya birşeyim var ufak tefek eksikler vardı onların bir kısmını aldım
Eki Görüntüle 481470 Eki Görüntüle 481473 Eki Görüntüle 481474 Eki Görüntüle 481480 Eki Görüntüle 481482 Eki Görüntüle 481483 birkaç birşey daha vardı ama aklıma gelenler bunlar :) aldık teyzesi işte çok heyecan verici ona bişeyler alınca ben mutluluktan ölüyorum nasıl bir duyguudur bu
ah ah sorma güzelim en çok ta şu duş işi evdeyken utanmasam banyoda yaşıcam :)
sağol cnm, ben bunu yatak odasına koyucam, bebek odasına karar veremiyom, ya bunla idare edip sonra al çocuk odası diyom, yada al 2 side olsun diyorum bakıcizzzz :)
olsun kuzum iyi olmuş, gelince çek hmen unutma
sen bölede seksisinn kuzumm
valla çekcem çok üşeniyom hee, bir sürü kıyafeti aç çekpark beşiğin yatağı var sadece içinde nevresimdir, o dur budur yok cibinlik yok onları sonra alıcam, sadece sünger yatağı ve beşik var, ikisi 180 tl
evet canım baya aldık daha da alıncaklar var yani, park beişiği yatak odasına koyucam nasip olursa :)
kızım sare nasıl okunuyor sÂre olarak uzatarak ise yanına Naz olabilirhatta bitişik gibi
SÂreNaz vaaaaaay orjinal oldu
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh deyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnbabasına çekmiş tosunum kızlar valla yoğurt ayran cacık hayatımın bir parçası dizde bol bol yiyin başka hiç bir şey yapmıyorum
yavrum memleket çarptı beni
gidip geldikten sonra bi türlü muhabbete karışamadım. çok dışlanmış hissettim kendimi
valla güzelim benim zaten yeğenlerden kalma baya birşeyim var ufak tefek eksikler vardı onların bir kısmını aldım
Eki Görüntüle 481470 Eki Görüntüle 481473 Eki Görüntüle 481474 Eki Görüntüle 481480 Eki Görüntüle 481482 Eki Görüntüle 481483 birkaç birşey daha vardı ama aklıma gelenler bunlar :) aldık teyzesi işte çok heyecan verici ona bişeyler alınca ben mutluluktan ölüyorum nasıl bir duyguudur bu
gerçi orası da öyle...
lavinyammmm
canım maşallah kocaman olmuş bebek, ben kaçırmışım burasınıı :):):) sen ne kadar oldun bakıyım.az kaldı kilonu söylemen için
bi de bebişin çok sinirli bakıyo sanki.. niye rahatsız ediyosunuz beni der gibi
nazar edicez kzuucugaa olabilir cicişlerr bazı bebekler önden hızlı alır sonradan yavaslar vss
(((((lavinyam çaktırmaa nazar olmasın dıyee dusunceleri baska yone cekmeye çalısıyorummm))))
açalımmm kuzummmm:82::82:
kızım sare nasıl okunuyor sÂre olarak uzatarak ise yanına Naz olabilirhatta bitişik gibi
SÂreNaz vaaaaaay orjinal oldu
2 saattir gir yataga uyu canım sakarya okadar sıcak da değildiryani buralara göre daha serindir dinlen azıcık
güle gğle kullansın kuzun...
uyuyordu sinirli değildi teyzesi ama...
iyi yapıyon kuzum... bende öyle diyorum bir de erken doğum çıktı başımıza...
saol kuzummm dahadaaa atlamam lazımmm
Sarenin anlamı güzel hoştaa söylerken ağzın bir şekil oluyor yazzz hıhh SARENAZ dedin iyicee yamuldukk
ah cnm benım skaarya yanıyo resmen bu sene klıma taktırdık yoksa durulcak gıbı degıl ay uykum geldı ma acnm muhappet etmek ıstıyo sızle 3 gun yoktum
ağzın ne şekil oluyo nolur söyleee
gayet kolay söyleniyo yaaa. ya da ben alıştım.
2 saaat uyu da gel canım biz daha burdayız 6 ya kadarr
hıhı tabi sıcak değildir sen öyle san sakarya eski sakarya değil kuzum yanıyoruz resmen2 saattir gir yataga uyu canım sakarya okadar sıcak da değildiryani buralara göre daha serindir dinlen azıcık
sağol kuzucumnerde bizim vahşi kovboyyyyy:)
işte burdaymışşş :98: :98: :98: :98:
ayy aysun haftaya eşime kavuşucam ve haftaya 28. hafta
canım güle güle kullansın inşallah... 10lu takımın da çok güzelmiş.
sonunda biri cevap verdi....
sağol yasemincim valla sen de olmasan kimse fikir beyan etmicekti :26::26::26:
sarenaz ı ben de düşünüyorum... sare tek başına olunca saaare oluyo, sarenazla direkt sarenaz oluyo
ah cnm benım skaarya yanıyo resmen bu sene klıma taktırdık yoksa durulcak gıbı degıl ay uykum geldı ma acnm muhappet etmek ıstıyo sızle 3 gun yoktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?