2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
cnm nbr nasılsın bakım

valla güzelim benim zaten yeğenlerden kalma baya birşeyim var ufak tefek eksikler vardı onların bir kısmını aldım
birkaç birşey daha vardı ama aklıma gelenler bunlar :) aldık teyzesi işte çok heyecan verici ona bişeyler alınca ben mutluluktan ölüyorum nasıl bir duyguudur bu
ah ah sorma güzelim en çok ta şu duş işi evdeyken utanmasam banyoda yaşıcam :)

Eklentiler

• $37745_0_b.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $8794_kucuk_2_ikon.webp
    496 bayt · Görüntüleme: 41
  • $9873146664.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 52
Hayattt yatağın çok tatlı güle güle kullan tatlım.. Bizim yerimiz dar çekmece lazım diye karyola aldık bakalım gelsin koyarım resmini

sağol cnm, ben bunu yatak odasına koyucam, bebek odasına karar veremiyom, ya bunla idare edip sonra al çocuk odası diyom, yada al 2 side olsun diyorum bakıcizzzz :)

olsun kuzum iyi olmuş, gelince çek hmen unutma

gördüm gördüm şaşırmadım zatiiiii

hamilelikten sonraa seksilik konusunda çağ atlamayı dusunuyorummm

sen bölede seksisinn kuzumm

valla çekcem çok üşeniyom hee, bir sürü kıyafeti aç çek park beşiğin yatağı var sadece içinde nevresimdir, o dur budur yok cibinlik yok onları sonra alıcam, sadece sünger yatağı ve beşik var, ikisi 180 tl

evet canım baya aldık daha da alıncaklar var yani, park beişiği yatak odasına koyucam nasip olursa :)

kızlar Sare isminin önüne ya da arkasına bi isim daha bulsanıza....

Annemler bi isim daha koy, böyle havada kalıyo diyolar

kızım sare nasıl okunuyor sÂre olarak uzatarak ise yanına Naz olabilir hatta bitişik gibi

SÂreNaz vaaaaaay orjinal oldu

gerçi orası da öyle...

lavinyammmm

canım maşallah kocaman olmuş bebek, ben kaçırmışım burasınıı :):):) sen ne kadar oldun bakıyım. az kaldı kilonu söylemen için

bi de bebişin çok sinirli bakıyo sanki.. niye rahatsız ediyosunuz beni der gibi

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh deyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn babasına çekmiş tosunum kızlar valla yoğurt ayran cacık hayatımın bir parçası dizde bol bol yiyin başka hiç bir şey yapmıyorum

nazar edicez kzuucugaa olabilir cicişlerr bazı bebekler önden hızlı alır sonradan yavaslar vss

(((((lavinyam çaktırmaa nazar olmasın dıyee dusunceleri baska yone cekmeye çalısıyorummm ))))

ah cnm benım gule gule kullan hepsı cok şeker bende o bıberondan ıstıyorum cnm gule gule kullanmak nasıp olsun
cnm cok sıcak dımı bız dayanamadık klıa taktırdık dayanılır gıbı degıl

saol kuzummm dahadaaa atlamam lazımmm

Sarenin anlamı güzel hoştaa söylerken ağzın bir şekil oluyor yazzz hıhh SARENAZ dedin iyicee yamuldukk

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh deyinnnnnnnnnnnnnnnnnnn babasına çekmiş tosunum kızlar valla yoğurt ayran cacık hayatımın bir parçası dizde bol bol yiyin başka hiç bir şey yapmıyorum

maşallahhhhhhhhh dedik zaten yahu
e hadi bari kolaymış yoğurt ayran diyetine giriyorum bundan sonra

güle gğle kullansın kuzun...

uyuyordu sinirli değildi teyzesi ama...

nazar edicez kzuucugaa olabilir cicişlerr bazı bebekler önden hızlı alır sonradan yavaslar vss

(((((lavinyam çaktırmaa nazar olmasın dıyee dusunceleri baska yone cekmeye çalısıyorummm ))))

iyi yapıyon kuzum... bende öyle diyorum bir de erken doğum çıktı başımıza...

açalımmm kuzummmm :82::82:

nerde bizim vahşi kovboyyyyy:)
işte burdaymışşş :98: :98: :98: :98:

ayy aysun haftaya eşime kavuşucam ve haftaya 28. hafta

canım güle güle kullansın inşallah... 10lu takımın da çok güzelmiş.

kızım sare nasıl okunuyor sÂre olarak uzatarak ise yanına Naz olabilir hatta bitişik gibi

SÂreNaz vaaaaaay orjinal oldu

sonunda biri cevap verdi....

sağol yasemincim valla sen de olmasan kimse fikir beyan etmicekti :26::26::26:

sarenaz ı ben de düşünüyorum... sare tek başına olunca saaare oluyo, sarenazla direkt sarenaz oluyo

2 saattir gir yataga uyu canım sakarya okadar sıcak da değildir yani buralara göre daha serindir dinlen azıcık

ah cnm benım skaarya yanıyo resmen bu sene klıma taktırdık yoksa durulcak gıbı degıl ay uykum geldı ma acnm muhappet etmek ıstıyo sızle 3 gun yoktum

istanbuldakiler !!!

kızlar size bi iki alışveriş tüyosu veriyim de kocişleri sevindirin :)

212'de damat tween de acayip indirim var. öyle böyle değil...

gömlekler,tişörtler 20 tl kravatlar 5 tl takım elbiseler 150 tl...

ben böyle biliyodum, bi sürü şey aldım..

kasaya geldim ki ne göreyim bi alana da bir bedavaymışşşş

bi sürü şey aldım eşime :)

güle gğle kullansın kuzun...

uyuyordu sinirli değildi teyzesi ama...

iyi yapıyon kuzum... bende öyle diyorum bir de erken doğum çıktı başımıza...

canımsınnnn Allahh korur inşAllah hepimizi benim rahmimde üsten basıkmışş doktor hamile kalmadan önce erken doguma neden olabilir demişştii Allahım koruusn hepimizi

2 saattir gir yataga uyu canım sakarya okadar sıcak da değildir yani buralara göre daha serindir dinlen azıcık
hıhı tabi sıcak değildir sen öyle san sakarya eski sakarya değil kuzum yanıyoruz resmen
sağol kuzucum
ah cnm benım skaarya yanıyo resmen bu sene klıma taktırdık yoksa durulcak gıbı degıl ay uykum geldı ma acnm muhappet etmek ıstıyo sızle 3 gun yoktum

bizde bu seneyi atlatıyoruz bir şekilde ama seneye klima şart ya cebecide böyle kuytu köşe yerler varmı bayramdan sonra bende istiyorum annemide götürmek istiyorum ama o ancak sakin kimsenin olmadığı yerlerde girebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…