2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
sedefim senın için kendımı alıntıladım 4315. sayfadaymış cevabım canım sen başka biirne cevap yazraken arada kaynamıştır...

okudum canım benimm... hayat şartları işte.. inşallah herşey gönlünce olur..
ben cok masrafa giriyorsun diye üzüldüm..
inşallah Allah verir kolayını..

dikkat dikkat ;
hiç belli olmuomuş bi de dogumdan sonra görmek lazım işte o zaman cıkıyormuş çatlaklar meydana kabak gibi:18:

iyi akşamlar kızlarr... evimize gidiyoruzzzz...

iyi akşamlar esram, kendine dikkat et..

bitanem hesaplatmssın cok saol teeşekkür ederimmm

cevap yazdım ama gelmedi mi:26:

aynen kuzuuu bende kendi kendimi neşelendireyim dedimm yarım saatim kaldı sonra pazara gidicem

sende mi

amanninnnnn dikkat edeyim o zaman sürüyoum ben düzenli ama inş. çatlamaz :18: sende var mı

Ne yemeğiymiş o ? :26:

bende de yok kiiiiiiiiiii

bende silifkenin yoğurdunu sölim tam olsun

kız seni kimler doğurdu söyle gııııııı

kızlar yarın giremeyebilirim şimdiden kadir geceniz mübarek olsun bol bol dua edelim birbirimize rabbim sağlıklı doğumlar versin sıkıntııs olanın sıkıntısını hafifletsin herkesin gönlündeki en gizli dileğini bile kabul etsin inşş
yarın büşraya bayramlık bakmaya gideceğiz akşamı buluruz zannımca merak etmeyin beni anacımmm

evet zaten mustelanın kullanımında doğumdan sonraki bir ay içerisinde de devam edin diye yazıyor...

bitanem hesaplatmssın cok saol teeşekkür ederimmm

cevap yazdım ama gelmedi mi:26:

yok gelmedi bende dedim neden bakmadı bu kız:26::26::26:

yok sadece poponun iç kısmında 1 tane var oraya da sürmek hiç aklıma gelmedi. 2 poponun kavuştuğu yer düşün artık

seninde mübarek olsun kuzum, Rabbim hepimizin duasını kabul eylesin inşallah....

yarın için bir dua okurmuyuz ki eğer okursanız benim nasıl haberim olacak kiakşam eşim sakalı şerifi görmeye carsıda olan bir camiye gidecek beni eve bırakırsa bende size katılırım herhalde o zamnveya sabahtan karar verelim eşim uyanana kadar evden çıkmayız nasıl olsa bilemedim

kızlar kadir gecesinin duası rabbim affedicisin affı seversin affeyle bizi dir aklınızda bulunsunnn

canım sana bısey sorcam ben bı salaklık ettım mustelayı tek tüp aldım ogluam hamıleyken tupler 200 mllıktı 3 lu almıstım 2sı nerdeyse kalmıstı ona dayanarak ama simdi tüpler 150 ml halıyle cok az kaldı ama eskıden kalan vardı ablamın eczanede bu urunlerı satan arkadasına sordurudum kullansın bısey olmaz demıs yanı tarıhı gectı basta emın olamadım surmedım ama sımdı ara ara sürüyorum sence bısey olur mu yoksa 1 tane daha alsam mı:26:

seninde mübarek olsun kuzum, Rabbim hepimizin duasını kabul eylesin inşallah....
cümlemizin canımmmsenin oğluşun mübarek günün yüüz hurmetine ağrı vermeyi kessin sana stres vermesin sana inşş doğum zamanına kadar sıkıntın olmasın

cümlemizin canımmmsenin oğluşun mübarek günün yüüz hurmetine ağrı vermeyi kessin sana stres vermesin sana inşş doğum zamanına kadar sıkıntın olmasın

amin cümlemizin kuzum inşallah...

valla şimdi ne desem boş kuzum ne kadar geçti nerde sakladın bilemiyorum eczacıda kullansın demiş çok sıcakta falan kalmadıysa kullan istersen...

telini ver cepten mesaj falan atalım istersen kuzum sen mailime yolla benim istersen
maili attım tut şekerimmm
arcak son kullanma tarihi normalde 1 yada 2 sene sonra olurmuş ama olurda yan etkilerin ağır olmaması için erken tarih yazarmış üzerinde bir doktordan duymuştum ben ne kadar doğru bilemiyorumm

yorgunum ama akşama misafirim geliyormuş az evvel aradılar bana müsade şekerler allaha emanet olun

kızlar öptükkk çıkıyoruzz birazdann

amin cümlemizin kuzum inşallah...

valla şimdi ne desem boş kuzum ne kadar geçti nerde sakladın bilemiyorum eczacıda kullansın demiş çok sıcakta falan kalmadıysa kullan istersen...
tam tarıh su an aklımda deıl hatırlamıyorum ama bayada oldu tabı sıcakta kalmadı ama yatak odasında dolabımın ıcındeydı hıc acmamsıtım zaten yenı actım ıste
sımdı alırım sorun deılde az kaldı 50 tlye baska bı ıhtıyacımı alırım yanı:26:

hmm onu hıc duymamıstım canım ıns oyledır ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…