iyi akşamlar kızlarr... evimize gidiyoruzzzz...
Ne yemeğiymiş o ? :26:
bende de yok kiiiiiiiiiii
bende silifkenin yoğurdunu sölim tam olsun
sedefim senın için kendımı alıntıladım 4315. sayfadaymış cevabım canım sen başka biirne cevap yazraken arada kaynamıştır...
inşallah ya çatlak dedyince ağdacıya gitmiştim kız bir müşteridme hiç çatlamadı çatlamadı son ay sen kremleri sürmeyi ihmal et göbek, sırt çatır çatır çatladı dedi aman dikkat son ay çok önemliymiş...
şanslısın valla o konuda ne güzel...amin canım hepimize inşallah...
iyi akşamlar kızlarr... evimize gidiyoruzzzz...
sen bilirsin tatlım:)
hametan ve bepanthene yara merhemi canım kullanılabilir... ben lansinoh aldım emerken silmene bile gerek olmuyor diye...
yok kuzum 10 gün ya da 1 hafta öncesi yeterli..
canım iyi olmana çok çok sevindim.. mesaj attım sana baktın mı bilmiyorumda...
benim kayınpederimde müteahhit, bizde bu işin içinde oldugumuz için ben cok iyi anlarım..
olsun kendi evin otur gönül rahatlığıyla Allah huzur, saglık versin..
inşallah herşey gönlümüze göre olur..
Allah önce sağlık versin, yuvamızın huzuru bozulmasın inşallah..
beni de neşelendirsenee yaseeeee
sabahtan beri canım sıkılıo yaa
benim de sabahtan beri ağzıma dolanan şarkıya bakk:::::
o tepedenn buu tepeyeee oyun olur muuu
on beş yaşında da nazifede hanıma doyum olur muuu
evet ilk bebeğin, acemiliği, heycanı... ikincilerde bu kadar cahil olmayız elbet :)
inşallah ya çatlak dedyince ağdacıya gitmiştim kız bir müşteridme hiç çatlamadı çatlamadı son ay sen kremleri sürmeyi ihmal et göbek, sırt çatır çatır çatladı dedi aman dikkat son ay çok önemliymiş...
şanslısın valla o konuda ne güzel...amin canım hepimize inşallah...
Ne yemeğiymiş o ? :26:
bende de yok kiiiiiiiiiii
bende silifkenin yoğurdunu sölim tam olsun
okudum canım benimm... hayat şartları işte.. inşallah herşey gönlünce olur..
ben cok masrafa giriyorsun diye üzüldüm..
inşallah Allah verir kolayını..
dikkat dikkat ;
hiç belli olmuomuş bi de dogumdan sonra görmek lazım işte o zaman cıkıyormuş çatlaklar meydana kabak gibi:18:
iyi akşamlar esram, kendine dikkat et..
bitanem hesaplatmssın cok saol teeşekkür ederimmm
cevap yazdım ama gelmedi mi:26:
aynen kuzuuu bende kendi kendimi neşelendireyim dedimm yarım saatim kaldı sonra pazara gidicem
sende mi
amanninnnnn dikkat edeyim o zaman sürüyoum ben düzenli ama inş. çatlamaz :18: sende var mı
kız seni kimler doğurdusöyle gııııııı
kızlar yarın giremeyebilirim şimdiden kadir geceniz mübarek olsunbol bol dua edelim birbirimize rabbim sağlıklı doğumlar versin sıkıntııs olanın sıkıntısını hafifletsin herkesin gönlündeki en gizli dileğini bile kabul etsin inşş
yarın büşraya bayramlık bakmaya gideceğiz akşamı buluruz zannımca merak etmeyin beni anacımmm
evet zaten mustelanın kullanımında doğumdan sonraki bir ay içerisinde de devam edin diye yazıyor...
yok gelmedi bende dedim neden bakmadı bu kız:26::26::26:
yok sadece poponun iç kısmında 1 tane var oraya da sürmek hiç aklıma gelmedi. 2 poponun kavuştuğu yer düşün artık
cümlemizin canımmmseninde mübarek olsun kuzum, Rabbim hepimizin duasını kabul eylesin inşallah....
kızlar kadir gecesinin duası rabbim affedicisin affı seversin affeyle bizi dir aklınızda bulunsunnn
bitanem hesaplatmssın cok saol teeşekkür ederimmm
cevap yazdım ama gelmedi mi:26:
cümlemizin canımmmsenin oğluşun mübarek günün yüüz hurmetine ağrı vermeyi kessin sana stres vermesin sana inşş doğum zamanına kadar sıkıntın olmasın
canım sana bısey sorcam ben bı salaklık ettım mustelayı tek tüp aldım ogluam hamıleyken tupler 200 mllıktı 3 lu almıstım 2sı nerdeyse kalmıstı ona dayanarak ama simdi tüpler 150 ml halıyle cok az kaldı ama eskıden kalan vardı ablamın eczanede bu urunlerı satan arkadasına sordurudum kullansın bısey olmaz demıs yanı tarıhı gectı basta emın olamadım surmedım ama sımdı ara ara sürüyorum sence bısey olur mu yoksa 1 tane daha alsam mı:26:
maili attım tut şekerimmmtelini ver cepten mesaj falan atalım istersen kuzum sen mailime yolla benim istersen
evet zaten mustelanın kullanımında doğumdan sonraki bir ay içerisinde de devam edin diye yazıyor...
yok gelmedi bende dedim neden bakmadı bu kız:26::26::26:
yok sadece poponun iç kısmında 1 tane var oraya da sürmek hiç aklıma gelmedi. 2 poponun kavuştuğu yer düşün artık
tam tarıh su an aklımda deıl hatırlamıyorum ama bayada oldu tabı sıcakta kalmadı ama yatak odasında dolabımın ıcındeydı hıc acmamsıtım zaten yenı actım ısteamin cümlemizin kuzum inşallah...
valla şimdi ne desem boş kuzum ne kadar geçti nerde sakladın bilemiyorum eczacıda kullansın demiş çok sıcakta falan kalmadıysa kullan istersen...
maili attım tut şekerimmm
arcak son kullanma tarihi normalde 1 yada 2 sene sonra olurmuş ama olurda yan etkilerin ağır olmaması için erken tarih yazarmış üzerinde bir doktordan duymuştum ben ne kadar doğru bilemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?