ay canım geçmiş olsun o mide yanması bende de varr maalesefff :2:
bana çok az geldi yaa neyse sağlıklı olsundaa Allah büyük
ben biraz uzanayım sizleri öpüyorum
Dinleniyordun demek ben de merak ettim seni....
bende başlamadım..Kızlar,
bi tanıdık doğum yaptı, göğüsleri hep yara olmuş,
cocuga süt veremiomuş, 6. ayda kreme başlamak gerekliymiş.
bende başlamadım henüz ama :26:
biraz daha bekleyelim dr. a da sorabiliriz..off bende çok ihmal ettim dün eşim kızdı gögüs kremi al diyo şimdiden başla diyor:))))o bile panik oldu ...hametan mı lansinoh mu bide garmatan mı ne ismini bilmiyorum onuda öneriyorlar hangisini alsak gıı
canım ten yapısıyla mı ilgili ki acep eltim bişey kulnmıyo maş. göğsunde bişey yok...gozunaydın canımbebısın gayet ıyı bence benım 22 haftalıkken 470 gr dı 1 ayda 500 gr artmıstı sonra yanı bundan sonra alacak asıl kıloyu
canım ben kullanıdm am abende ıse yaramadı gercı hıcbırı yaramadı dıyebılırım cunku benım derım cok ınce bebek 1 yasına kadar yaraydı benım goguslerım bı garmastan ıyı geldı bu sefer kuru tutmak ıcın kalkan dusunuyorum bende yoska her haulkarda yara olur benım yanı
hamtanda pişik kremi diy ebılıyorum ogluma kullanıyorum hala göğüs için kullanıldıgını hıc duymadım ama kullnılsa bıel o da emzırmeden once sılınmesı grekeır
canım sepete atınca kdv yı ayrı gösteryo ondan sonra alt tarafa bak kdv eklenıyo orda toplam tutara....500ml şampuan da öyle 19 küsür sepette 16 kusur dıyo sonra aldıkalrının hepsine toplu kdv eklenıyo...çok yorgun halsizim ben bugün yaa... neyse ki arşiv odamız var bi saat bacaklarımız uzatıp dinlendim geldim... midem de yanıyo, sabah sağlık ocağına gidicem sanırım.
bence de hiç gerek yok, hemen büyüyolar zaten...
bak mesela bu eczanemizde.comda 25tl ama sepete ekleyince 21 e düşüyo canım.. her üründe öyle...ben de bunu aldım.neolur ne olmaz...
canımm hoşgeldinn.. ahh ahh sen aslında sıpayı özledin ondan böyle mırın kırın ettin dimiidoktor normal dediyse normaldir canım.... bizim 25.haftada 835gramdı. şimdiden sonra büyümesi hızlanıcak annesi
canım ben 36-37. haftadan sonra başlıcam... çok erken bence şuanda. göğüsleri çok fazla uyarmak ta iyi değil zaten.
çok mu stres yapıyoruz yaşamdn daha ya...göğüs ucu olmyanlar çok çekiyormuş bu acıyı((korkulu rüyam
yılardır böyleler canım....alıştım artık...eşimle aramı bozmamya çalışıyorum onlara sinirlenip yuvamın tadı kaçsın istemiyom...allah görüyo...sağol teyzesii...Rabbim kader güzelliği versin inşalahh kuzularımızaa...kayınvalidenler ne kadar anlayışşız davranmışlar canım yaaa çok yazık..herkesten çok sizin ihtiyacınız var bu günlerdee nasıl bu kadar basit bişeyi düşünemezlerr
kayseri genişçe bi alana bi kurulu bi şehir oldugu için evler hep böylee kuzum...fiyatlar çok düşük değil tabiki ama istanbulla karşılaştırılamaz bile...benim evim kira (Rabbim inşalahh isteyen herkesee içindede bana ev sahibi olmayıda nasip eder)bizim kiramız aidat falan dahil 800 tl civarında...yeride güzel...hem anneme hem kayınvalideme yakın
beğenmene sevindim canım beşiğimizi odamızı...inşallahh eve gelip yerleşince bitmiş hallerinide foto atcam sizee teyzoşlarrrrrrrrrr
aynen bizede 110 metrekare dediler ama nerde 90 metrekare ancak...
valla çok fena hararet oluyo... ara ara bişeyler yiyince geçiyo.
uzan bakalım ev hanımı
canım mailin spama düşmüş :)
bende başlamadım..
biraz daha bekleyelim dr. a da sorabiliriz..
canım ten yapısıyla mı ilgili ki acep eltim bişey kulnmıyo maş. göğsunde bişey yok...
arkadaşa dr. pişik için fito krem vermiş benim evde hiç kullanılmamış fito var dr. onu verirse pişik kremine ihtiyaç kalmaz...ya çokmu ince eletyip sık dokuyoruz ya...doğrumu yapıyoruz...eltime bakıyom çok rahjat marka felan bakmıyo...markette ne bulduysa alıyo....maşş kızda çok rahat oda....
canım sepete atınca kdv yı ayrı gösteryo ondan sonra alt tarafa bak kdv eklenıyo orda toplam tutara....500ml şampuan da öyle 19 küsür sepette 16 kusur dıyo sonra aldıkalrının hepsine toplu kdv eklenıyo...
bide dikkat ettinmi lansinohta son kullnam tarııh 2013 ocakmıydı ne...bu kadar kısa sürede bitirebilecekmiisn kremi.....?
çok mu stres yapıyoruz yaşamdn daha ya...
yılardır böyleler canım....alıştım artık...eşimle aramı bozmamya çalışıyorum onlara sinirlenip yuvamın tadı kaçsın istemiyom...allah görüyo...
bende başlamadım..
biraz daha bekleyelim dr. a da sorabiliriz..
canım ten yapısıyla mı ilgili ki acep eltim bişey kulnmıyo maş. göğsunde bişey yok...
arkadaşa dr. pişik için fito krem vermiş benim evde hiç kullanılmamış fito var dr. onu verirse pişik kremine ihtiyaç kalmaz...ya çokmu ince eletyip sık dokuyoruz ya...doğrumu yapıyoruz...eltime bakıyom çok rahjat marka felan bakmıyo...markette ne bulduysa alıyo....maşş kızda çok rahat oda....
canım sepete atınca kdv yı ayrı gösteryo ondan sonra alt tarafa bak kdv eklenıyo orda toplam tutara....500ml şampuan da öyle 19 küsür sepette 16 kusur dıyo sonra aldıkalrının hepsine toplu kdv eklenıyo...
bide dikkat ettinmi lansinohta son kullnam tarııh 2013 ocakmıydı ne...bu kadar kısa sürede bitirebilecekmiisn kremi.....?
yılardır böyleler canım....alıştım artık...eşimle aramı bozmamya çalışıyorum onlara sinirlenip yuvamın tadı kaçsın istemiyom...allah görüyo...
geçmiş olsun canım, oluyor o yorgunluklar eve gidince bolca dinlenirsin..
benimde sırtım agrıo
kreme 36. haftadan sonra mı başlayalım dersin ?
kuzum alırken expertiz gidip bakmadı mı ? ölçümleri yapılmadı mı ?
mide yanması hala oluyor mu esram ya ? bende gecti ama ilk 3 ayım felaketti
Sudemmm canım sana yazdım da, görmedin sanırım
neden masa, koltuk takımı vs. hepsini yeniliyorsunuz ? cok mu eskidi ?
ben 2 yıllık evliyim herseyim yepyeni duruyor.
masrafa girmenize ne gerek var ki o kadar cok ?
Dinleniyordun demek ben de merak ettim seni....
Biz evimizi alırkenb 190 m2 diye aldık ama nerdeeeee............
Anca 120 m2 net olarak kutu gibi derler ya öyle işte....
Ben bir de 80 m2 lojmanlarda oturdum darlıktan bıkmıştım ama ama işte gelin görün ki zamansızlık maddi açıdan büyük evlerin burada çok çok pahalı oluşu amenna dedirtiyor insana....
ee tabiki istanbul farkı farkedilecek düzeydedir kuzum...bizim ev sahibimiz satsada burayı almak istemem...12 yıllık bi bina...ben daha yeni yapı bi ev istiyorum Allah gönlümü biliyoryaa canımm:26:amin canım.. benimde evim kira ama kiramız baya yüksek o da istanbul farkı
bizim ev sahibimiz satmıyor evini malesef bizde cıkmak istemiyoruz cünkü hem cok geniş,cok kullanışlı,
hem şirketimize yakın.. kayınvalideme de arabayla 10-15dk mesafedeyiz..
inşallah canım hayırlısıyla yerleştirisin..
ohh be perdeleride taktım bembeyaz olmuşlar vitrinin içinide makineye koyduk mu tamamdır ablası en kısa zamanda sende bir kız doğur oldumucimcimeme ilettim sözünü teyzesiii
aysun sana sıkıntı yok demedim mi bennn
annesininbirtanesi odanız hayırlı olsun canım bebişin güzel güzel uyusun oynasın içinde
canımm yeterki huzurumuz olsun...evlerr bomboş gelirr eşlerimizle mutlulugumuz olmazsa...Allah daha güzellerini bizlere evlatlarımıza nasip etsin...bizlerin yaşadğı sıkıntıların hiçbirini yaşamasınlar dilerimm
ee tabiki istanbul farkı farkedilecek düzeydedir kuzum...bizim ev sahibimiz satsada burayı almak istemem...12 yıllık bi bina...ben daha yeni yapı bi ev istiyorum Allah gönlümü biliyoryaa canımm:26:
ohhh mis mis...ellerinizee sağlıkk..analı kızlı yaptınız maşallahh..başka kimselere ihtiyacınızz yok kuzum yaa maşallahh esramızaaa
aman aman sakın haaa eşinle aranıza girmelerine izin verme..la havle vela kuvvet çek..tevekkel ol ama eşinle aranı bozma canım hemde onlar yüzünden allah esirgesin...
kızlar göğüs ucu kremini geçen gittiğimde sormuştum doktorumaa...hamilelikte önermiyorum dedi...göğüs ucunu kurcalamak iyi değil dedi...
tecrübelilerden tavsiyedir: ben bunu yapmayı düşünüyorum: tahin yağı
iyi akşamlar ben çıkıyorum
kendi kendimi neşelendireyimmm
pencereminnnn perdesiniiiiiiii, açççççç banaaaa göster yüzüüüüüüüüünüüüüüü oh ohh
canım ha kremle ha yağ ile zaten sürerken kurcalamış olacağız...:26::26::26: o zaman hiç birini kullanmamalıyız...
oğluşunla konuş bir yandan da sana tepki versin :)
emlakçının tanıdıklarıydı kuzum zaten sonradan farkına varıyorsun acemilik işte...
canımm yeterki huzurumuz olsun...evlerr bomboş gelirr eşlerimizle mutlulugumuz olmazsa...Allah daha güzellerini bizlere evlatlarımıza nasip etsin...bizlerin yaşadğı sıkıntıların hiçbirini yaşamasınlar dilerimm
ee tabiki istanbul farkı farkedilecek düzeydedir kuzum...bizim ev sahibimiz satsada burayı almak istemem...12 yıllık bi bina...ben daha yeni yapı bi ev istiyorum Allah gönlümü biliyoryaa canımm:26:
ohhh mis mis...ellerinizee sağlıkk..analı kızlı yaptınız maşallahh..başka kimselere ihtiyacınızz yok kuzum yaa maşallahh esramızaaa
aman aman sakın haaa eşinle aranıza girmelerine izin verme..la havle vela kuvvet çek..tevekkel ol ama eşinle aranı bozma canım hemde onlar yüzünden allah esirgesin...
kızlar göğüs ucu kremini geçen gittiğimde sormuştum doktorumaa...hamilelikte önermiyorum dedi...göğüs ucunu kurcalamak iyi değil dedi...
pencereminnnn perdesiniiiiiiii, açççççç banaaaa göster yüzüüüüüüüüünüüüüüü oh ohh
aslında çok pimpirikli olmamak lazım derler ama dayanamıyoruz galiba, özellikle ilk bebeklerde daha bir ihtimamlı olunuyor gördüğüm ikincide akıllanıyor mu bilgileniyor mu desem insan daha bir ılımlı oluyor...
o depüklüyo zatennntempolu
bu arada bende çatlak yok hala inş. çatlamaz yaaaaaaaaaa
benim kayınpederimde müteahhit, bizde bu işin içinde oldugumuz için ben cok iyi anlarım..
olsun kendi evin otur gönül rahatlığıyla Allah huzur, saglık versin..
inşallah herşey gönlümüze göre olur..
Allah önce sağlık versin, yuvamızın huzuru bozulmasın inşallah..
beni de neşelendirsenee yaseeeee
sabahtan beri canım sıkılıo yaa
Abaroy bir yemek yapmışım acısından yenmez yani benim için ama eşim çok sever acıyı ona göre olmuş.....
o depüklüyo zatennntempolu
bu arada bende çatlak yok hala inş. çatlamaz yaaaaaaaaaa
benim de sabahtan beri ağzıma dolanan şarkıya bakk:::::
o tepedenn buu tepeyeee oyun olur muuu
on beş yaşında da nazifede hanıma doyum olur muuu
evet ilk bebeğin, acemiliği, heycanı... ikincilerde bu kadar cahil olmayız elbet :)
canım sana upuzun bi cevap yazdıydım...dur buluyum....
kuzum alırken expertiz gidip bakmadı mı ? ölçümleri yapılmadı mı ?
mide yanması hala oluyor mu esram ya ? bende gecti ama ilk 3 ayım felaketti
Sudemmm canım sana yazdım da, görmedin sanırım
neden masa, koltuk takımı vs. hepsini yeniliyorsunuz ? cok mu eskidi ?
ben 2 yıllık evliyim herseyim yepyeni duruyor.
masrafa girmenize ne gerek var ki o kadar cok ?
tahin yağı mı ya onun lekesi çıkar mı ki?canımm yeterki huzurumuz olsun...evlerr bomboş gelirr eşlerimizle mutlulugumuz olmazsa...Allah daha güzellerini bizlere evlatlarımıza nasip etsin...bizlerin yaşadğı sıkıntıların hiçbirini yaşamasınlar dilerimm
canım 5 yıllık evliyim eşimden 1,5 yıl ayrı kaldım o dönem sadece yatak odam vardı...sonra küçük bi ev kiraladık sadece 1 oda döşedik....
sonra diğer eve göre daha büyük 2+1 e geçtik ben diğer odayı çocuk odası yaptırcam dıye döşetmedim 3 yıl direndim...evimiz azcık deniz manzaralı denize karşı sallanıp çay kahve içelim dedim...ankarad göksu parkında eşimle salıncak kafelerde çok yapardık onu semaver alıp ....aynısını evımde yapayım dedim bi çılgınlık yapıp eve salıncak aldım...ama gel gör ki ne binen var ne sallanan....tv ve ınternetın başındayız nerde slaıncakta sallanan çay içen romantık çift....şimdi salıncağı söküp onun yerine koltuk alıcaz....yanı anlayacağın evi parça parça döiediğimzi ve kiracı oldumuz için boşa koysan dıoldumyo doluya koysan almıyo hesabı....masa takımı bile daha almadım eve...
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?