2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Kızlar,

bi tanıdık doğum yaptı, göğüsleri hep yara olmuş,
cocuga süt veremiomuş, 6. ayda kreme başlamak gerekliymiş.
bende başlamadım henüz ama :26:
bende başlamadım..

off bende çok ihmal ettim dün eşim kızdı gögüs kremi al diyo şimdiden başla diyor:))))o bile panik oldu ...hametan mı lansinoh mu bide garmatan mı ne ismini bilmiyorum onuda öneriyorlar hangisini alsak gıı
biraz daha bekleyelim dr. a da sorabiliriz..

canım ten yapısıyla mı ilgili ki acep eltim bişey kulnmıyo maş. göğsunde bişey yok...
arkadaşa dr. pişik için fito krem vermiş benim evde hiç kullanılmamış fito var dr. onu verirse pişik kremine ihtiyaç kalmaz...ya çokmu ince eletyip sık dokuyoruz ya...doğrumu yapıyoruz...eltime bakıyom çok rahjat marka felan bakmıyo...markette ne bulduysa alıyo....maşş kızda çok rahat oda....

canım sepete atınca kdv yı ayrı gösteryo ondan sonra alt tarafa bak kdv eklenıyo orda toplam tutara....500ml şampuan da öyle 19 küsür sepette 16 kusur dıyo sonra aldıkalrının hepsine toplu kdv eklenıyo...
bide dikkat ettinmi lansinohta son kullnam tarııh 2013 ocakmıydı ne...bu kadar kısa sürede bitirebilecekmiisn kremi.....?

göğüs ucu olmyanlar çok çekiyormuş bu acıyı ((korkulu rüyam
çok mu stres yapıyoruz yaşamdn daha ya...

yılardır böyleler canım....alıştım artık...eşimle aramı bozmamya çalışıyorum onlara sinirlenip yuvamın tadı kaçsın istemiyom...allah görüyo...

aynen bizede 110 metrekare dediler ama nerde 90 metrekare ancak...

kuzum alırken expertiz gidip bakmadı mı ? ölçümleri yapılmadı mı ?

valla çok fena hararet oluyo... ara ara bişeyler yiyince geçiyo.

uzan bakalım ev hanımı

canım mailin spama düşmüş :)

mide yanması hala oluyor mu esram ya ? bende gecti ama ilk 3 ayım felaketti

Sudemmm canım sana yazdım da, görmedin sanırım
neden masa, koltuk takımı vs. hepsini yeniliyorsunuz ? cok mu eskidi ?
ben 2 yıllık evliyim herseyim yepyeni duruyor.
masrafa girmenize ne gerek var ki o kadar cok ?

canım ten yapısı ve göğüs yapısıyla cok alakalı bence am atabı rahat olmak da ıyı bısey her anlamda herseyı stres yapmamal lazım benım ablamda 2ncı bebegınde cok cok rahattı ama bebıste usluydu belkı o streslı olmadıgı ıcn bılmıyorum bakalım ben nasıl olucam herseyı cok takarım cunku

geçmiş olsun canım, oluyor o yorgunluklar eve gidince bolca dinlenirsin..
benimde sırtım agrıo

kreme 36. haftadan sonra mı başlayalım dersin ?

en fazla 35. hafta de canım.. çok erkene gerek yok gerçekten de...

canım zaten kremi her zaman kullanmıcam... alışana kadar kullanıcam. o zamana kadar biter de bitmese de 2-3 ay olmuş olucak kullanmam zaten artık...

emlakçının tanıdıklarıydı kuzum zaten sonradan farkına varıyorsun acemilik işte...

canımm yeterki huzurumuz olsun...evlerr bomboş gelirr eşlerimizle mutlulugumuz olmazsa...Allah daha güzellerini bizlere evlatlarımıza nasip etsin...bizlerin yaşadğı sıkıntıların hiçbirini yaşamasınlar dilerimm

ee tabiki istanbul farkı farkedilecek düzeydedir kuzum...bizim ev sahibimiz satsada burayı almak istemem...12 yıllık bi bina...ben daha yeni yapı bi ev istiyorum Allah gönlümü biliyoryaa canımm:26:

ohhh mis mis...ellerinizee sağlıkk..analı kızlı yaptınız maşallahh..başka kimselere ihtiyacınızz yok kuzum yaa maşallahh esramızaaa

yılardır böyleler canım....alıştım artık...eşimle aramı bozmamya çalışıyorum onlara sinirlenip yuvamın tadı kaçsın istemiyom...allah görüyo...

aman aman sakın haaa eşinle aranıza girmelerine izin verme..la havle vela kuvvet çek..tevekkel ol ama eşinle aranı bozma canım hemde onlar yüzünden allah esirgesin...

kızlar göğüs ucu kremini geçen gittiğimde sormuştum doktorumaa...hamilelikte önermiyorum dedi...göğüs ucunu kurcalamak iyi değil dedi...

tecrübelilerden tavsiyedir: ben bunu yapmayı düşünüyorum: tahin yağı

iyi akşamlar ben çıkıyorum

aslında çok pimpirikli olmamak lazım derler ama dayanamıyoruz galiba, özellikle ilk bebeklerde daha bir ihtimamlı olunuyor gördüğüm ikincide akıllanıyor mu bilgileniyor mu desem insan daha bir ılımlı oluyor...

canım ha kremle ha yağ ile zaten sürerken kurcalamış olacağız...:26::26::26: o zaman hiç birini kullanmamalıyız...

kendi kendimi neşelendireyimmm

pencereminnnn perdesiniiiiiiii, açççççç banaaaa göster yüzüüüüüüüüünüüüüüü oh ohh

oğluşunla konuş bir yandan da sana tepki versin :)

Abaroy bir yemek yapmışım acısından yenmez yani benim için ama eşim çok sever acıyı ona göre olmuş.....

emlakçının tanıdıklarıydı kuzum zaten sonradan farkına varıyorsun acemilik işte...

benim kayınpederimde müteahhit, bizde bu işin içinde oldugumuz için ben cok iyi anlarım..
olsun kendi evin otur gönül rahatlığıyla Allah huzur, saglık versin..

inşallah herşey gönlümüze göre olur..
Allah önce sağlık versin, yuvamızın huzuru bozulmasın inşallah..

pencereminnnn perdesiniiiiiiii, açççççç banaaaa göster yüzüüüüüüüüünüüüüüü oh ohh

beni de neşelendirsenee yaseeeee
sabahtan beri canım sıkılıo yaa

benim de sabahtan beri ağzıma dolanan şarkıya bakk:::::

o tepedenn buu tepeyeee oyun olur muuu

on beş yaşında da nazifede hanıma doyum olur muuu

evet ilk bebeğin, acemiliği, heycanı... ikincilerde bu kadar cahil olmayız elbet :)

o depüklüyo zatennn tempolu

bu arada bende çatlak yok hala inş. çatlamaz yaaaaaaaaaa

inşallah ya çatlak dedyince ağdacıya gitmiştim kız bir müşteridme hiç çatlamadı çatlamadı son ay sen kremleri sürmeyi ihmal et göbek, sırt çatır çatır çatladı dedi aman dikkat son ay çok önemliymiş...

şanslısın valla o konuda ne güzel...amin canım hepimize inşallah...

Abaroy bir yemek yapmışım acısından yenmez yani benim için ama eşim çok sever acıyı ona göre olmuş.....

Ne yemeğiymiş o ? :26:

o depüklüyo zatennn tempolu

bu arada bende çatlak yok hala inş. çatlamaz yaaaaaaaaaa

bende de yok kiiiiiiiiiii

bende silifkenin yoğurdunu sölim tam olsun

canım sana upuzun bi cevap yazdıydım...dur buluyum....

tahin yağı mı ya onun lekesi çıkar mı ki?
leke düşmanıyım ben yaaaaaa

sedefim senın için kendımı alıntıladım 4315. sayfadaymış cevabım canım sen başka biirne cevap yazraken arada kaynamıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…