2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
valla ben de anlamadım alttan elle bakınca biraz açılma var gibi diyolar vajinal ultrasonla yok diyolar bilmiyorum ciğer geliştirici fln yaptılar işte 5 saatte 1 nstye giriyorum normal diyolar

canım yaa kıyamam...

Rabbim şu mübarek gecelerin hürmetine hayırlısını versin hakkınızda..

inşallah iyice toparlanmadan dünyaya gelicem demez senin aceleci sıpa... kıyamam çok üzüldüm. Allah yardımcın olsun.

arkadaşlar ben 2 gündür hastanede yatıyorum dualarınızı bekliyorum sancım 100leri geçmişti şimdi indirdiler ama tam düzelemedim

geçmiş olsun canım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah

herkesin kadir gecesi mübarek olsun canlarım bugün nasılsınız
ben bu sabah duştan sonra bir üşüdüm bir üşüdüm sormayın gitsin dondum resmen umarım hasta falan olmuyorumdur :18:
işe geldik bakalım sanırım ben işe gelip gitmekten çok sıkıldım.....

canlarım günaydın...yine mesai yine bi uykusuzluk hali...aslında o kadar çok uyudumkii..neden atamıyorum üzerimden bu miskinliği anlamış değilim.. sabah dişlerimi fırçalarken ağzımın için kan çanağına döndü çom afedersiniz...oluyordu bi kaç zamandır ama bu kadar fazla değildi... neyi yanlışş yapıyorum yada sütü yogurdu azmı tüketiyorum ki acaba yaaa?:44: sizdede oluyormu kızlarr?:44:

günaydın canım dikkat et bugün kendine o zaman az önce bir akıntım oldu ki sormayın korktum resmen ama sadece iç çamaşırımı kirletecek boyutta oldu su geldi sandım

al bendende o kadar beysalım yaaa..bende istemiyorum artık işe gelmeyi...

burcucum günaydın canım sen nasılsın kuzu? sendede varmıı aynı isteksizlik işe gelip gitme konusundaa?

günaydın canım dikkat et bugün kendine o zaman az önce bir akıntım oldu ki sormayın korktum resmen ama sadece iç çamaşırımı kirletecek boyutta oldu su geldi sandım

ay o bende de oluyor ara ara ama su mu yoksa idrar mı çözemiyorum perşembe randevum çok korkuyorum ama ya genelde wc sonrası oluyor bir anda çamaşırımı ıslatacak kadar bilmiyorum korkuyorum herşey tedirgin ediyor:S

al bendende o kadar beysalım yaaa..bende istemiyorum artık işe gelmeyi...

burcucum günaydın canım sen nasılsın kuzu? sendede varmıı aynı isteksizlik işe gelip gitme konusundaa?

bende daha o duygu yok yahu...daha önce hiç evde kalmadığım için bilmiyorum ki benim beşiğim bile okuldaydı annem babam köyde öğretmenlik yaparken sonra onlarla beraber mesai yaptım sonra okumayı öğrenince okula kaydoldum. ben sanıyordum ki evde olmayı seviyorum ama şuanda hiç istemiyorum.

arkadaşlar ben 2 gündür hastanede yatıyorum dualarınızı bekliyorum sancım 100leri geçmişti şimdi indirdiler ama tam düzelemedim

valla ben de anlamadım alttan elle bakınca biraz açılma var gibi diyolar vajinal ultrasonla yok diyolar bilmiyorum ciğer geliştirici fln yaptılar işte 5 saatte 1 nstye giriyorum normal diyolar

canım geçmiş olsun.. dualarımız seninle tatlım. inşallah herşey yoluna girer... sen de bebeğin de sağlıklı olun inşallahh...

günaydın canım. bugün hava baya serin... ben de de üşüme var nedense. inşallah hasta olmayızzz :18:

günaydın canım.. vallahi gözlerimi zor açık tutuyorum... ben de iyi uyudum ama gözlerim yanıyo resmen. uyumak istiyorum
ben de de kanama oluyo canım. bu ara her dişimi fırçaladığımda oluyo nedense...
ay hilal dün sen aklıma geldin akşam :) sen ne zaman izin alıcaksın canım? ücretsiz izin düşünüyomusun?

günaydın burcu :) sabah sabah güldürdün beni beşiğin okuldamıydı annen seni çalışırken doğurmuştur heralde

günaydın şekerciklerimmm nasılsınızzz

kızımla kahvaltı yapıyoruzzz

bugün erkenciyim iş yerinden salak sekreter bir çalışanın karısına bağlamış beni bilerek yapıyor uyuzzzz kalitedeki arkadasımı arıyormus kadınn aysunla sevgi ismi benzer mii

hala benle ugrasıyor hakkım haram lsunnnn

dolayısıyla erkenciyizzz

bugün ütü yapmam lazım yaaaa :18: dun aksam yaptım 1 saat bugünde 2 saat yapmalıyımmm

hoşgeldin kuzucum afiyet bal şeker olsun efendim yavaş yavaş yaparsın kuzucum dert etme

günaydın bebeğimm... ayy kadına bak manyak mıdır nedir... işten çıkarıldın hala hıncını alamadı mı senden bağırıp çağırsaydın kızım sen problemli misin diye

hoşgeldin kuzucum afiyet bal şeker olsun efendim yavaş yavaş yaparsın kuzucum dert etme

saol kuzum inşAllah artık öyle yapıcazz

günaydın bebeğimm... ayy kadına bak manyak mıdır nedir... işten çıkarıldın hala hıncını alamadı mı senden bağırıp çağırsaydın kızım sen problemli misin diye

günaydın canımm o çıkmadı ki dogrudan aktarmışşşş uykuluydum brde uyuzzz sorunluuu normal değilll

günaydın kuzum...sende bendensin..uyuyup uyuyupda gözlerini açamayanlardan...aynen bendede her dişimi fırçaladığımda oluuyorr..bebişlerr tüm kalsiyumu çekiyor bizden sanırım...

esram bende 24 eylül itibariylee yani 34+0da almayı düşünüyorum...kardeşimin düğünü var 30 eylülde...düğün zamanı evde olmak bana iyi gelecek...yorulsam bile ertesi gün kalk işe gel derdi olmayacak...son 3 haftaya kadar çalışırım diyordum ama 3 haftada ben ekliyorum 6 hafta kala ayrılcam inşallah...

ücretsiz izin alıcam kuzum...önce tüm yasal haklarımı kullancam...20+20 =40 güne kadar rapor verebiliyormuş doktorlar...sonrasında bu senenin ve önümüzdeki senenin izinleri var 20+20=40 günde ordan var...en son olarakda 1 sene ücretsiz izin düşünüyorum..2 yıl ücretsiz biraz fazla geliyor...işe dönmek ve yeniden adapte olmak zor olur...hemde ben daha uzmanlıgımıd almadım...2 sene ücretsiz izin alsam işe dön, uzmanluıgın için seneni tamamla, yeterliliğe gir falan derken 2.çocuk çok erteleniyor...ben istiyorumki (Allahın izniyle) kızım 3 yaşındayken yeniden düşünelim doğuyum edeyim diyene kadar kızımda nerdeyse 4 yaşına gelir...

şimdilik fikrimbu kuzum? sen ne yapacaksın? 8 hafta kala çıkacakmısın?

kıyamam sana..çalışan anne çocugu olmak ne zorr yaa..benim annem ev hanımı oldugu için bunu hiç yaşamadım..bide ben çok evcimenim..evde olmayı özledimm yaaaaaaaaaaaaaaaa

KAdir Gecemiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşAllahhh

Allah bu gece hürmetine ailelerimizle eşlerimizle huzurla imanla bereket sağlıkla büyüteceğimiz sağlıklı imanlı hayırlı vefalı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin.. Doğumumuzu kolay ve sağlıklı eylesin aminnn evlatlarımızı bize bağışlasın

günaydın burcu :) sabah sabah güldürdün beni beşiğin okuldamıydı annen seni çalışırken doğurmuştur heralde

pazartesi rapor almış çarşamba doğmuşum :) beşikde annemle babam sadece ikisi çalışıyordu okulda müdür de öğretmen de babişti müdür odasında iplerden bir beşik yapmıştı ooo bitlendim bile okulda ben

Günaydın güzel anneler, kadir geceniz mübarek olsun. allah dualarımızı kabul etsin inşallah.

bugün yoğunum ara ara bakmaya çalışacağım

canım günaydın. seninde kadir gecen mübarek olsun. havalar serinledi değil mi? ama izmirde hala klimaları açıyoruz ((

Günaydın canım. geçen hafta çok miskindim bu hafta enerjim yerine geldi çok şükür. kan olayını kafana takma, ben doktora sordum çok normal dedi. benim hala burnum kanıyor.

günaydın canım geçmiş olsun. normal gibi geldi bana su baya fazla gelirmiş gelecek olsa.

günaydın canım afiyet olsun. resmen seni rahatsız etmiş. sende tersleseydin. maşallah bu iki ismi karıştırıyorsan kim bilir işlerini nasıl karıştırıyorsun, şükret arkandakilere deseydin. bağın kopmuş artık laf sokma fırsatları kaçmaz canım.

esra günaydın canım.

alpella geçmiş olsun canım. inşallah bebeğin gelişimini tamamlar , öyle gelir.

nilt geçmiş olsun. dün yazamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…