tam tarıh su an aklımda deıl hatırlamıyorum ama bayada oldu tabı sıcakta kalmadı ama yatak odasında dolabımın ıcındeydı hıc acmamsıtım zaten yenı actım ıste
sımdı alırım sorun deılde az kaldı 50 tlye baska bı ıhtıyacımı alırım yanı:26:esımde al dıyor bakalım
maili attım tut şekerimmm arcak son kullanma tarihi normalde 1 yada 2 sene sonra olurmuş ama olurda yan etkilerin ağır olmaması için erken tarih yazarmış üzerinde bir doktordan duymuştum ben ne kadar doğru bilemiyorumm
kızlar ne ballıyım biliyormusunuz dün bizi yemeğe biri çağırmış bugun eşim onlara söz vermiş akşama gelelim diyen misafirleri iptal ettim öyle olunca içim sıkılmıştı çok yorgunum misafire nasıl hizmet edecem diye
slm guzel anneler nasılsınız bakalım kımseler kalmamıs ben gelene kadar bugun telasem var cok esımın babnnesı amcalarını falan ıftara alıyrz yemekle ugrasıyrum bıde hamıle olmasaydım neler yapıcaktım neler soylee bır marıfetımı gostercektım ama esım fazla bsy yaptrmıyr babannesı sabaktan berı naptın dye gelıyr yetstrdınmı dye hersey hazır dedım kadın sasırdı benı baya becerıksız zaannettı sanırım ben alıskınım kalabalık mısafıre yemek yapmaya dedım cok hos kadın yaaa
ben eve gelince denedim canım...göğüs uçlarımda yılladır tahin yağını hasret gibi hemencecik emiverdiii hiç kurcalamam gerekmedi...sıvı oldugu için...kremin yogunlugu bundan daha fazla (numune vermişlerdi bebek mağazasından) kremi sürerken ister istemez ovuşturmak gerekmişti...haftada 1-2 yapıcam ben inşallahh...pamugu batırdım yağa ve nazikçe sürdüm hepsi bu...
geceliğimi bi 10 dakika sonra giydim..zaten yağlanmıştım onun emmesini bekledim..leke falan olmadı göğüs bölgesinde...
saolun kızlar iyiyim ama ağrılarım var hala... iş yerinde bir kaç işim var onları halledeyim de iyi olmazsam raporumu alacağım zaten eylül başından başlayacaktı doğum iznim biraz önden başlar.. sizler nasılsınız?
aysunum bana yollayacağın bilgileri özel mesaj at da sorayım arkadaşa
valla ben de anlamadım alttan elle bakınca biraz açılma var gibi diyolar vajinal ultrasonla yok diyolar bilmiyorum ciğer geliştirici fln yaptılar işte 5 saatte 1 nstye giriyorum normal diyolar
valla ben de anlamadım alttan elle bakınca biraz açılma var gibi diyolar vajinal ultrasonla yok diyolar bilmiyorum ciğer geliştirici fln yaptılar işte 5 saatte 1 nstye giriyorum normal diyolar
yanı var gıbı derken nasıl olıuyo anlayamadım cnm ya vardır ya yoktur dımı ama
olsun cnm tum önlemler alınsıın da bebışın sağlıcakla gelışsınnınşalla sen hala hastanedesmısın cnm
yanı var gıbı derken nasıl olıuyo anlayamadım cnm ya vardır ya yoktur dımı ama
olsun cnm tum önlemler alınsıın da bebışın sağlıcakla gelışsınnınşalla sen hala hastanedesmısın cnm