Günaydn kızlar....
tatlım bendede bazen fazla oluyor günde nerdeyse 3 kere çamasır değiştiriyorum ama yinede takip etmek lazım bebişin suyumu diye...
bu dönemde zaten diş hassasiyeti artıyor,belikde daha yumuşak diş fırçası kullanmak iyi gelebilir..benimde kanıyor ama çok fazla değil..
ohh canım ne güzel kızınla evdesin ...bende evde durmayı özledim artık..hergün biraz daha zorlaşıyor işe gelmek..dün bende iş çıkısı yapTIM Üütümü bir saat sürdü neredeyse...
bi şey çıkmamasına seindim..bende dr a gitmekle en doğrusunu yaptın bu son aylarda tedbirli davranmak lazım her an bebişlerin ne yapacakları belli olmaz..
canım boşver hiç kafana takıpta üzme kendini...senin haklı olarak sinirlerin gerilmiş eşininde bunu anlaması lazım...zaten bu kayınvalideler gelinlerini hiç düşünmüyorlar ne varsa kendi annelerimizde var..
çokkkkkkkkkkk sinir bozucu kuzum haklısınneden böyle yapıyor bu erkekler anlayamıyorum....
ben çok okuyamayabilirim iftara davetliyiz kuzumaz alırım sanırım... bunların hepsi birden mi okunacak 3ünden birini mi seçeceğiz?
canım her kadın annelik fıtratı üzerine yaratılmıştır, sen kendine güvenmesen de emin ol senden daha iyi kimse çocuğuna bakamaz... tabii yine de karar senin. kayınvaliden maşallah çok tatlı bir kadın, sana çok yardımcı daha şimdiden. ama anne başkadır sanki :)
tabi herşey yine gönlüne göre olsun canım...
off yaa evlerine niye gitmiyo bunlar anlamıyorum ki? bıraksaydın temizleseydi yaa. eşin de senin haklı olduğunun farkındadır ama annesinin tarafında olma ihtiyacı hissediyodur. ne tuhaf insanlar bunlar.
sen sıkma canını, eşinle aran düzelir elbet ama eşinle konu güzelce, bak ben hamileyim, zaten hassaslığım üzerimde bi de annenin böyle davranması benim moralimi çok bozuyor falan de.
10 gündür sende kalmaları ayrı dava, kayınvalidenin böyle bir anlayışsızlık yapması ayrı dava, eşinin bu şekilde davranması ayrı dava..
hepsi cok sinir bozucu..
kayınvaliden sana yardım etmesi gerekirken sana iş cıkarıyor yaa
canım kıyamam sana, üzme sen kendini Allah büyük..
saygısızlık etmeden konuşsan ? "anne ben hamileyim nasıl yetişeyim herşeye " falan diye, anlar mı ?
eşine cok kızdım ama onu söyliyim..
bu aralar duşa girmek en büyük tutkum
inşallah cok zorlanmayız mervişim..
ınsallah tatlımm ben buyudukce zorlanıyorum ama allah beterınden korusun hepımızı
yaa sözde hem bahçe işine hem bana yardımcı olacaklar ama daha hiç evimi süpermedi kuzum,
sahura kalkıyorlar işte ben uyuyom iyi yanı buydu onda da çoğu zaman bir şekilde uyandım bu sabah gideceklerdi bayramda yine gelecekler valla istemiyom yardımmm felannn
ayetel kürsi ile nasr olsun o zaman canım...
Esram inan annemle kayınvalidem arasında hiç fark yok cok ciddiyim..
ben ikisini birbirinden ayırt edemem..
annem uzak bana avrupa yakasında o, kayınvalidem yakınımda oldugu için o ilgileniyor annemden farksız şekilde..
tabi bende bakacagım bebegime ama yardımsız zaten yapamam,
bakalım zaman ne gösterecek..
yaa sözde hem bahçe işine hem bana yardımcı olacaklar ama daha hiç evimi süpermedi kuzum,
sahura kalkıyorlar işte ben uyuyom iyi yanı buydu onda da çoğu zaman bir şekilde uyandım bu sabah gideceklerdi bayramda yine gelecekler valla istemiyom yardımmm felannn
olur canım...
canım ben anne derken senden bahsediyorum, annenden değil :)
karadenizli kayınvalideler böyle pek gelinlerine arka çıkmazlar, daha çok iş beklerler... seninki başka bişey :)
aman ne yardımı, sana iş çıkarıyolar bunlar sürekli... sana gelmek için bahane bulmuşlar, yardıma gidiyoruz diye...
bayramda siz gitseniz onlara olmaz mı? sen otur azıcvık o iş yapsın.
10 gündür sende kalmaları ayrı dava, kayınvalidenin böyle bir anlayışsızlık yapması ayrı dava, eşinin bu şekilde davranması ayrı dava..
hepsi cok sinir bozucu..
kayınvaliden sana yardım etmesi gerekirken sana iş cıkarıyor yaa
canım kıyamam sana, üzme sen kendini Allah büyük..
saygısızlık etmeden konuşsan ? "anne ben hamileyim nasıl yetişeyim herşeye " falan diye, anlar mı ?
eşine cok kızdım ama onu söyliyim..
bu aralar duşa girmek en büyük tutkum
inşallah cok zorlanmayız mervişim..
bende cok okuyamayabilirim esram
Allahtan benim şimdilik bi sorunum yok:26:
Esram inan annemle kayınvalidem arasında hiç fark yok cok ciddiyim..
ben ikisini birbirinden ayırt edemem..
annem uzak bana avrupa yakasında o, kayınvalidem yakınımda oldugu için o ilgileniyor annemden farksız şekilde..
tabi bende bakacagım bebegime ama yardımsız zaten yapamam,
bakalım zaman ne gösterecek..
Günaydn kızlar....
tatlım bendede bazen fazla oluyor günde nerdeyse 3 kere çamasır değiştiriyorum ama yinede takip etmek lazım bebişin suyumu diye...
bu dönemde zaten diş hassasiyeti artıyor,belikde daha yumuşak diş fırçası kullanmak iyi gelebilir..benimde kanıyor ama çok fazla değil..
ohh canım ne güzel kızınla evdesin ...bende evde durmayı özledim artık..hergün biraz daha zorlaşıyor işe gelmek..dün bende iş çıkısı yapTIM Üütümü bir saat sürdü neredeyse...
bi şey çıkmamasına seindim..bende dr a gitmekle en doğrusunu yaptın bu son aylarda tedbirli davranmak lazım her an bebişlerin ne yapacakları belli olmaz..
canım boşver hiç kafana takıpta üzme kendini...senin haklı olarak sinirlerin gerilmiş eşininde bunu anlaması lazım...zaten bu kayınvalideler gelinlerini hiç düşünmüyorlar ne varsa kendi annelerimizde var..
313 ayetel kürsi ve 1000 nasr suresi okuyoruz fıstıklar....
haydi bismillah:
esraa86: 20 Ayetel Kürsi - 80 Nasr Suresi
Lavinya: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr Suresi
merwecik_20: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Moonsun: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
20 ayetel kürsi - 20 nasr
10 Ayetel Kürs-i
20 Nasr
313 ayetel kürsi ve 1000 nasr suresi okuyoruz fıstıklar....
haydi bismillah:
esraa86: 20 Ayetel Kürsi - 80 Nasr Suresi
Lavinya: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr Suresi
merwecik_20: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Moonsun: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Applepay: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Bulemsu : 20 ayetel kursı - 100 Nasr
TOPLAM : 120 Ayetel Kürsi - 300 Nasr Suresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?