2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

cok guzel ama yaa özendimbenım teyzem yok bı dayım var baska ilde o da
kalabalık ve genc aılelere bayılıyorum ben kendımı cok yalnız hıssedıyorum cunku bazen

çok güzel bir haber bu güle güle kullansın canım çok sevindim:)

kalabalık ve genc aılelere bayılıyorum ben kendımı cok yalnız hıssedıyorum cunku bazen

benim teyzem yoookkk:2: 2 tane dayım var sadeceee
bizimde ailemiz cok az kişidir, kalabalık ailelere hep özenirdim kiiii
Allah bana kocaman geniş bir aile verdi eşimin ailesi tam bi aşiret cünkü

esra teyzenle abla-kardeşmişsiniz ne güzel yaaaa
bebek odası takımına da ayrıca sevindimmmmmm :79:

Lavinyam günaydın, bugün nasılsın ?

saolasın canım senınde kandılın mubarek olsun
arcak81 hayırdır kuzum noldu çok çok geçmiş olsun neden vajinal ultrason yaptılar?
saolasın canım azcık korktum bebek asagı ındı dıye evham yaptım ama yokmus bısey sukur

hadı gozunaydın esramm
dedıgın gıbı bız herseyımıze destek oluyoruzburda halımızden anlıyoruz cunku aynı syeelrı yasıyoruz erkekler ne anlar sankım

günaydın balım iyiyim şükürler olsun sertleşme oluyor karnımda ama psikolojik olarak kendimi şartladım zamanında doğuracağım tosuncuğu hiç niyetim yok 4-5 kilo olmadan çıkarmaya kafadan bitirecem:)

canım vajinal tehlikeli değil mi zaten rahim büyüdüğü için abdominalde görülüyor açıklık?:26::26::26::26:

günaydın canım... hamilelikte olurmuş o yüzden çok sorun etmyiorum...
2 yıl mı, 1 yılmı daha kesin değil canım.. sıkılmazsam 2 yıl ama belli de olmaz :)

aferim alsınlarrrr

bizim ailemiz baya genç, eğlenceli oluyo gerçekten.
bizden sonraki nesil için yaşlı olucaklar ama bizimkilerde :)

çok güzel bir haber bu güle güle kullansın canım çok sevindim:)
,
sağol canımm

5 dayım 2 teyzem var :)
evet beraber büyüdük onunla biz :)
sağol canım... aldırıyorum, sonunda ben kazandım

hadı gozunaydın esramm
dedıgın gıbı bız herseyımıze destek oluyoruzburda halımızden anlıyoruz cunku aynı syeelrı yasıyoruz erkekler ne anlar sankım

sağol bitanem.
evet aynı şeyleri aynı zamanda yaşamak çok önemli... birbirimizin halinden anlıyoruz.

arkadaşlar ben 2 gündür hastanede yatıyorum dualarınızı bekliyorum sancım 100leri geçmişti şimdi indirdiler ama tam düzelemedim

Çoook geçmiş olsun Alpellaa, bu güzel kadir gecesinde senin için de dua edeceğim.
Diğer rahatsızlığı olan, erken doğum riski olan tüm hamişlere de geçmiş olsun ve Allah zamanından sağlıkla yavrularımıza kavuşturmayı nasip etsin diliyorum.

Aaaaamin canım.

Hepinize hayırlı kandiller.

çıkarma kalsın ordaaa
bizimki de hiç durmuooo
dün gece kafası mı, sırtı mı neresini dayadıysa göbegime nefesimi kesti
ya da k.çını

bende bazen diyorum 1 sene çalışmasam ama durabilecegimi de sanmıyorum:26:
coook cook uzun bir tatil olur.. 2 yılı hiç düşünemiyorum şaka gibi
2 yıldan sonra hiç çalışması gelmez insanın yaw

sizinde aileniz kalabalıkmış ne güzel , cok seviom kalabalık aileleri ben..

ayyy yerim onların kıçını mıçını ya yerim..... çıldırıyorum doğsalarda yesek ham ham diye (AMA ZAMANINDA TABİSİ:))

kızlar günaydın

hiç iyi deilimmm uykusuzum sahurda eşimle kavga ettik kayınvalidem yüzündennn

günaydın canım...
noldu canım yaa...

canım pedagoglar ilk 2 yıl anne ile olan bağlılığın iletişimin önemini vurguluyorlar sürekli.. ben de çok öenm veriyorum buna.

gunaydın cnm dustan snra usumen ıyı bısey:)) demekkı sıcaklar gıdıorr:))

alpellacım cok gecmıs olsun cnm ınsallah bebısın bekler bırazcık daha

cnm yeterlı gelmıyor olabılır yedıklerın bıde hassas dısetlerı felan malum durumumuzdan öturu o yuzden normal bence

valla bılmıyorum kı canım alttan muayene ıcın bende tedrıgındıma ma engel olamıyorusnkı o anda doktor sonucta bıde baya ınceledı yanı hatta kasık agrım var su an oglumda hıc alttan muayenem olmamıstı bunda sansıma 2ncı oldu gecende su mu gelıyor dıye emın olmak ıcın doktor bı aletle bakmıstı:26: bundan sonra doguma kadar elletmem artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…