kızlarrrr bebek odasını kayınvalidemler alıyolarmışşş yihuuuuşimdi eşimle konuştum, geldiğinde beğenelim, bebek doğar doğmaz alalım dedim, o da bizimkiler alıcaklar, bitanecik torunları var dedi hihohohoho....
canım geçmiş olsunn, inan çok sevindim. inşallah bundan sonrası sorunsuz geçer canım. evham yapma... burda birbirimizi panikletmek için değil destek olmak için varız
ben bi araştırayım, ortak karar verip yapalım balım...
valla çok komik dimi, aramızda 4 yaş var sadece... ben ona abla ya da hatice diyemiyorum, teyze demeye alışmışım. çok komik oluyo gerçi teyzaaaaa diye bağırıyorum bi de
arzu teyzeeeee
kızlarrrr bebek odasını kayınvalidemler alıyolarmışşş yihuuuuşimdi eşimle konuştum, geldiğinde beğenelim, bebek doğar doğmaz alalım dedim, o da bizimkiler alıcaklar, bitanecik torunları var dedi hihohohoho....
canım geçmiş olsunn, inan çok sevindim. inşallah bundan sonrası sorunsuz geçer canım. evham yapma... burda birbirimizi panikletmek için değil destek olmak için varız
valla çok komik dimi, aramızda 4 yaş var sadece... ben ona abla ya da hatice diyemiyorum, teyze demeye alışmışım. çok komik oluyo gerçi teyzaaaaa diye bağırıyorum bi de
arzu teyzeeeee
cok guzel ama yaa özendimbenım teyzem yok bı dayım var baska ilde o da
kalabalık ve genc aılelere bayılıyorum ben kendımı cok yalnız hıssedıyorum cunku bazen
saolasın canım senınde kandılın mubarek olsunGünaydın esram.. ben süt, yogurt, peynir cok tüketmiyorum ama öle bi durumla karşılaşmadım canım..
diş eti kanaması oluyor ama az.. sen doktoruna da bi danış istersen.. ?
aysuncuk günaydın taze ev hanımıııı
takma artık şunları kuzum bırak boşver Allaha havale et...
Hilalcim günaydın canım.. ne kadar cok izin kullanıyorsun öyle, 1 sene mi yanlış mı gördüm? gerci ücretsizmiş..
Burcu günaydın canım..
Esram 2 yıl mı izin kullanacaksın ?
durun laaaa daha birinci doğmadan ikinciyi yaptınız
Arcak81 canım günaydın cok sevindim, hadi geçmiş olsun...
Alpella ; cok geçmiş olsun canım inşallah herşey yoluna girer, çok üzüldüm..
Kızçelerrrr hepinize günaydın
Kadir geceniz mübarek olsun, dualarımız kabul olur inşallah !!!
saolasın canım azcık korktum bebek asagı ındı dıye evham yaptım ama yokmus bısey sukurarcak81 hayırdır kuzum noldu çok çok geçmiş olsun neden vajinal ultrason yaptılar?
arzu teyzeeeee
benim teyzem yoookkk:2: 2 tane dayım var sadeceee
bizimde ailemiz cok az kişidir, kalabalık ailelere hep özenirdim kiiii
Allah bana kocaman geniş bir aile verdi eşimin ailesi tam bi aşiret cünkü
esra teyzenle abla-kardeşmişsiniz ne güzel yaaaa
bebek odası takımına da ayrıca sevindimmmmmm :79:
Lavinyam günaydın, bugün nasılsın ?
saolasın canım senınde kandılın mubarek olsun
saolasın canım azcık korktum bebek asagı ındı dıye evham yaptım ama yokmus bısey sukur
hadı gozunaydın esramm
dedıgın gıbı bız herseyımıze destek oluyoruzburda halımızden anlıyoruz cunku aynı syeelrı yasıyoruz erkekler ne anlar sankım
Günaydın esram.. ben süt, yogurt, peynir cok tüketmiyorum ama öle bi durumla karşılaşmadım canım..
diş eti kanaması oluyor ama az.. sen doktoruna da bi danış istersen.. ?
Esram 2 yıl mı izin kullanacaksın ?
Kızçelerrrr hepinize günaydın
Kadir geceniz mübarek olsun, dualarımız kabul olur inşallah !!!
aferim alsınlarrrr
cok guzel ama yaa özendimbenım teyzem yok bı dayım var baska ilde o da
kalabalık ve genc aılelere bayılıyorum ben kendımı cok yalnız hıssedıyorum cunku bazen
,çok güzel bir haber bu güle güle kullansın canım çok sevindim:)
benim teyzem yoookkk:2: 2 tane dayım var sadeceee
bizimde ailemiz cok az kişidir, kalabalık ailelere hep özenirdim kiiii
Allah bana kocaman geniş bir aile verdi eşimin ailesi tam bi aşiret cünkü
esra teyzenle abla-kardeşmişsiniz ne güzel yaaaa
bebek odası takımına da ayrıca sevindimmmmmm :79:
Lavinyam günaydın, bugün nasılsın ?
hadı gozunaydın esramm
dedıgın gıbı bız herseyımıze destek oluyoruzburda halımızden anlıyoruz cunku aynı syeelrı yasıyoruz erkekler ne anlar sankım
arkadaşlar ben 2 gündür hastanede yatıyorum dualarınızı bekliyorum sancım 100leri geçmişti şimdi indirdiler ama tam düzelemedim
KAdir Gecemiz mübarek olsun dualarımız kabul olsun inşAllahhh
Allah bu gece hürmetine ailelerimizle eşlerimizle huzurla imanla bereket sağlıkla büyüteceğimiz sağlıklı imanlı hayırlı vefalı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin.. Doğumumuzu kolay ve sağlıklı eylesin aminnn evlatlarımızı bize bağışlasın
kızlar günaydın
hiç iyi deilimmm uykusuzumsahurda eşimle kavga ettik kayınvalidem yüzündennn
kızlar günaydın
günaydın balım iyiyim şükürler olsun sertleşme oluyor karnımda ama psikolojik olarak kendimi şartladım zamanında doğuracağım tosuncuğu hiç niyetim yok 4-5 kilo olmadan çıkarmayakafadan bitirecem:)
canım vajinal tehlikeli değil mi zaten rahim büyüdüğü için abdominalde görülüyor açıklık?:26::26::26::26:
günaydın canım... hamilelikte olurmuş o yüzden çok sorun etmyiorum...
2 yıl mı, 1 yılmı daha kesin değil canım.. sıkılmazsam 2 yıl ama belli de olmaz :)
bizim ailemiz baya genç, eğlenceli oluyo gerçekten.
bizden sonraki nesil için yaşlı olucaklar ama bizimkilerde :)
sağol canımm
5 dayım 2 teyzem var :)
evet beraber büyüdük onunla biz :)
sağol canım... aldırıyorum, sonunda ben kazandım
sağol bitanem.
evet aynı şeyleri aynı zamanda yaşamak çok önemli... birbirimizin halinden anlıyoruz.
kızlar günaydın
kızlar günaydın
çıkarma kalsın ordaaa
bizimki de hiç durmuooo
dün gece kafası mı, sırtı mı neresini dayadıysa göbegime nefesimi kesti
ya da k.çını
bende bazen diyorum 1 sene çalışmasam ama durabilecegimi de sanmıyorum:26:
coook cook uzun bir tatil olur.. 2 yılı hiç düşünemiyorum şaka gibi
2 yıldan sonra hiç çalışması gelmez insanın yaw
sizinde aileniz kalabalıkmış ne güzel , cok seviom kalabalık aileleri ben..
kızlar günaydın
çıkarma kalsın ordaaa
bizimki de hiç durmuooo
dün gece kafası mı, sırtı mı neresini dayadıysa göbegime nefesimi kesti
ya da k.çını
bende bazen diyorum 1 sene çalışmasam ama durabilecegimi de sanmıyorum:26:
coook cook uzun bir tatil olur.. 2 yılı hiç düşünemiyorum şaka gibi
2 yıldan sonra hiç çalışması gelmez insanın yaw
sizinde aileniz kalabalıkmış ne güzel , cok seviom kalabalık aileleri ben..
kızlar herkese gunaydınlar gecmısı okuyup gelım muck bu arada kadır gecemız mubarek olsunn allah dualarımızı kabul etsın
geçmiş olsun canım şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim hayırlı haberler almanı nasip etsin inşallah
herkesin kadir gecesi mübarek olsun canlarım bugün nasılsınız
ben bu sabah duştan sonra bir üşüdüm bir üşüdüm sormayın gitsin dondum resmen umarım hasta falan olmuyorumdur :18:
işe geldik bakalım sanırım ben işe gelip gitmekten çok sıkıldım.....
canlarım günaydın...yine mesai yine bi uykusuzluk hali...aslında o kadar çok uyudumkii..neden atamıyorum üzerimden bu miskinliği anlamış değilim..sabah dişlerimi fırçalarken ağzımın için kan çanağına döndü çom afedersiniz...oluyordu bi kaç zamandır ama bu kadar fazla değildi... neyi yanlışş yapıyorum yada sütü yogurdu azmı tüketiyorum ki acaba yaaa?:44: sizdede oluyormu kızlarr?:44:
günaydın balım iyiyim şükürler olsun sertleşme oluyor karnımda ama psikolojik olarak kendimi şartladım zamanında doğuracağım tosuncuğu hiç niyetim yok 4-5 kilo olmadan çıkarmayakafadan bitirecem:)
canım vajinal tehlikeli değil mi zaten rahim büyüdüğü için abdominalde görülüyor açıklık?:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?