Nasılsınız Canlar... Bikaç gündür giremedim topiğecemi cümlemizin Kadir Gecesi Mübarek olsun canlar hayırlara vesile olsun ve inşallah bu geceyi en güzel şekliyle geçirmek ve mağfiretinden nasiplenmek hepimize kısmet olur şekerler
esrammm
dua kaldıysa banada yaz tatlım okuyayım az geç kaldım
Nasılsınız Canlar... Bikaç gündür giremedim topiğecemi cümlemizin Kadir Gecesi Mübarek olsun canlar hayırlara vesile olsun ve inşallah bu geceyi en güzel şekliyle geçirmek ve mağfiretinden nasiplenmek hepimize kısmet olur şekerler
Kızlar ben 10 nasr suresini okudum hepimiz için
Allahım kabul etsin inşallah...
yaa çizelgende bile 1300 yazıyo1.400 den aşağı değildir
canım benim ne zaman gidecek bunlar ? bu ne rahatlıktır yahu..
temizlesin tabi tamizleyecek.
sen en güzeli eşinle konuş, yine en iyi o anlayacaktır seni diye düşünüyorum.
gerci anne-babası kovamaz ki..
ben bütün topicteki herkese dua edicem!!!
hepimiz için Allahtan hayırlı doğumlar istiycem,
huzur,mutluluk,sağlık,
gönlümüzden geçen ne varsa Allahın kabul etmesi için dua edicem !
Canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
Ablanada söyle içini ferah tutsun bozulmuyor oruç.. Sonuçta muayene bu sağlık..
Canım zaten hormonlarımız tavan yapmış durumda.. Birde üstüne yükü alacak diye beklediğimiz daha fazla yük bindirince sonuç normal .. Değil kayınvalide kendi annem bile şuan benim evimde olsa bana batıyor.. Benim annem yaa başkası değil yani.. Onun için üzme kendini sabır dile allahtan, Birde şunu bil bunları yapan biz değiliz, hormonlarımız.
Valla anası 4 kg doğmuşolur mu olur..
Ay hayırlısı olsun tatlım yeter ki hep sağlıklı haberlerini alalım yeter..
Neyse ben yavaş yavaş hazırlanayım fıstıklar
güzel haberlerle dönerim inşallah öpüyorum hepiciğinizi...
bu sbah gitmiş olmaları gerekkk hiççççççç sormadım eşime,
ama bayramda yine gelecekler 1 ay bizim çatı katında kalacaklar ama zırt pırt aşşağıya iniyorlar işte,
inş. şu evi alırızda taşınırımmm bende bunun için dua edicem
inşallah gitmişlerdir...
bi an önce taşında kurtul sen de yaaa... valla ne görgüsüz insanlar var... bunların kaynanaları bunlardan çekmiştir kesin
aynen kuzum eşimede öyle diyom ayrımcılık yapmıyom annem olsada kızacağım noktalar değşmez dedimm
amin canım seninde mübarek olsun..
hoşgeldin, nasılsın şekercik ?
bende iftar sonrası okuycam inşallah..
hoşgeldin canımmm
aminnnnn...
nasılsın??
kaldı kaldı... NAsr Suresi yazıyım, kaç tane istersin??
hoşgeldin, amin canım
Valla anası 4 kg doğmuşolur mu olur..
Ay hayırlısı olsun tatlım yeter ki hep sağlıklı haberlerini alalım yeter..
Neyse ben yavaş yavaş hazırlanayım fıstıklar
güzel haberlerle dönerim inşallah öpüyorum hepiciğinizi...
bu sbah gitmiş olmaları gerekkk hiççççççç sormadım eşime,
ama bayramda yine gelecekler 1 ay bizim çatı katında kalacaklar ama zırt pırt aşşağıya iniyorlar işte,
inş. şu evi alırızda taşınırımmm bende bunun için dua edicem
aynen kuzum eşimede öyle diyom ayrımcılık yapmıyom annem olsada kızacağım noktalar değşmez dedimm
hoşbulduk şekerlerrr...Şükür bu hafta iyim canlar..Haftasonu kızımı görmeye gittik teyzesi babası ile birlikte bir heyecan bir heyecan ...bide ne görelim bizim kız dönmüş popoyu kapanmış başı ellerinin arasında hiç birşekilde göstermedi kendinibabamızda teyzemizde hayal kırıklığı yaşadı bende oh olsun size dedim kızımı küstürmüşlerdi oda onlar poposunu dönmüş esracım 30 tane okuyayım canım
hoşbulduk şekerlerrr...Şükür bu hafta iyim canlar..Haftasonu kızımı görmeye gittik teyzesi babası ile birlikte bir heyecan bir heyecan ...bide ne görelim bizim kız dönmüş popoyu kapanmış başı ellerinin arasında hiç birşekilde göstermedi kendinibabamızda teyzemizde hayal kırıklığı yaşadı bende oh olsun size dedim kızımı küstürmüşlerdi oda onlar poposunu dönmüş esracım 30 tane okuyayım canım
slm annecıkler nasılsınız benım dişim agrıyo fenalardayım
Kızlar az önce bi arkadasımla konuştum 38. haftasında bugün yarın dogum yapıcam diyor,
bebek arabasından konuşuodukta mail attı bana
bunu almış;
https://www.exorbaby.com.tr/Default.asp?MenuCase=UrunDetay&AnaKategoriID=2&UrunKey={9DD2832A-F5C8-49F2-A2BD-2443B7A35FF3}
gri olanını almış onun bebişi erkek;
https://www.exorbaby.com.tr/ExorbabyResimler/EkResim/xr1350gri.jpg
gwcmış olsun cnm benım gebelıkte sık görulebılıyomuş dayanamazan mınoset ıc derım kalsıyum kullanıyomusun cnm takvıye
parol aldım ama nafıle kalsym alamıyorum cnm asırı bulantı ve sıddetlı bas agrısı yapıyo bende bol bol yogurt ayran vs tuketıyorum ama ılk gebelıgımde baslamıstı bunda dıs gıdecek sanırım
araba alacakler chıcco lıteway tavsıye ederım yaz kıs muhtesem cok rahat hafıfı buyuk arabaya hıc gerek olmuyo soylemesı benden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?