hadi güle güle git, kahkaha atarak gel e mi
Allah muradına erdirsin canım inşallah taşınırsın inşallah !
yarın keyfin yerine gelmiş şekilde görelim seni, hiç sevmedim bu halini ben
bu kızlar cok fena yaa
niye böle naslı, cilveli bunlar
analarına çekmişler belli ama bnmki çekmesin bana ben cok nazlı bişeyim ugrasamam onla öööle
Kızlar az önce bi arkadasımla konuştum 38. haftasında bugün yarın dogum yapıcam diyor,
bebek arabasından konuşuodukta mail attı bana
bunu almış;
https://www.exorbaby.com.tr/Default.asp?MenuCase=UrunDetay&AnaKategoriID=2&UrunKey={9DD2832A-F5C8-49F2-A2BD-2443B7A35FF3}
gri olanını almış onun bebişi erkek;
https://www.exorbaby.com.tr/ExorbabyResimler/EkResim/xr1350gri.jpg
cnm merhaba nasılsın araba cok hoş ama ön ıkı tekerın tek teker olmasına dıkkat et derım cıft oldugu zman kullanımı cok zor oluyo
araba alacakler chıcco lıteway tavsıye ederım yaz kıs muhtesem cok rahat hafıfı buyuk arabaya hıc gerek olmuyo soylemesı benden:)
Kızlar az önce bi arkadasımla konuştum 38. haftasında bugün yarın dogum yapıcam diyor,
bebek arabasından konuşuodukta mail attı bana
bunu almış;
https://www.exorbaby.com.tr/Default.asp?MenuCase=UrunDetay&AnaKategoriID=2&UrunKey={9DD2832A-F5C8-49F2-A2BD-2443B7A35FF3}
gri olanını almış onun bebişi erkek;
https://www.exorbaby.com.tr/ExorbabyResimler/EkResim/xr1350gri.jpg
slm annecıkler nasılsınız benım dişim agrıyo fenalardayım
MERHABA KIZLAR NASILSINIZ GUN mısafırlerım vardı özledım sızı beysal dan aldım haberlerı ama olsun yıne de eee ne var ne yok nıltt dr a gıdıyomuş ya ne kadar guzel bende özledım oğlumu haftaya prşembe gıdıcem nasıpse
beysal beysal nerelerdesınnnnnn
Selam kızlar....
Depresif anneden hepinize selamlar....
dediğiniz chicco lite way buymuş kızlar fiyatı da 250 yazıyor internette ne kadar ucuz
Eki Görüntüle 489166
dediğiniz chicco lite way buymuş kızlar fiyatı da 250 yazıyor internette ne kadar ucuz
Eki Görüntüle 489166
sagol cnm yapacak bısı yok çekıcezah cnm benım kalsıyum eksıklıgıde yapıyomuş sanırım diş ağrısıda kötuymuş cok sukur bu yaşıma kadar hıc ağrımadı ama öle dıolar calsıyumun takvıyesının dokunmasına uzuldum tatlım
cnm bende aldım ondan hatta bebgıme ılk ondan aldım derı olanından 2.bı arba daha almayı dıe sen ılk bebgındemı kullandın tatlım
MERHABA KIZLAR NASILSINIZ GUN mısafırlerım vardı özledım sızı beysal dan aldım haberlerı ama olsun yıne de eee ne var ne yok nıltt dr a gıdıyomuş ya ne kadar guzel bende özledım oğlumu haftaya prşembe gıdıcem nasıpse
Selam kızlar....
Depresif anneden hepinize selamlar....
ben derısını 349 A ALDIM CNM HEM ÖN PANELIDE VAR kışın tulumu yağmurlugu ama gelıncede cok beyendım cnm
250ye nerden buldun 319 en düşüğü benim bulduğum
sagol cnm yapacak bısı yok çekıcez
evt cnm halada kullanıyorum 9aylık oglum gebelıgım arabam heryerı gezıyorum cok hafıfı tasıma sı katlanması cok kolay tam yatıyo ve kıs ıcın ceplı tulumu var onu ıstemeyı unutmayın sakın kısın ıcıne koyuyosunuz oh mıs gıbı
bende şimdi aradım doktorumu randevum 22siydi 24ü cumaya erteledim,
bayram dönüşü cok yogun olucam şirkette cünkü...
neden depresifmişsin bakalım ?
ne bilem yazdım internete öle cıktı
319 da cok iyi ben bakıorum hep fiyatlar 700 ve üzeri :26:
cnm tulumunu yağmurlugunu ön panelınıde göndermışler bıde cantası da var aynı derıden bak mmenun olmana cok sevındım ıcım daha da rahatladıda senın 2 bebgın arasında tam 1 yaşmı olucak tama rkadaş desene benım eşimle abısı arasındada tam 1 yaş var ve ıkısıde 1 mayısat doğuş aynı gun senınde öle olabılırmı ufaklıgın cınsıyetı ne
oglum 17kasım dogumlu bu ooglumda 17kasıma denk gelıyo ama ben sezryanlıyım yanı 38haftalık alacaklar yoksa cok ıstıyorum aynı gün oldun
kızlar ya karnım da su anda depremler yapanıyo karnım bı o yana bı bu yana yamuluyo oğlumdamı mutlu oluyo topikten ne
kızlar bıde bışey soracagım sıze aras ben uyumadan hıc uyumuyo ben ne zman uyursam onda hareket kesılıyo am gece wc ye bıle kalksam hep hemen uyanıyo yada eşime bışey sorsam sızdede bölemı yoksa benım oğlum az uykulumu olucak kızım gun icinde uyudgu zmanlarda olurdu arasta tık yok paso zıplıyo
selam canım. geçmiş olsun
selam canım. biz de bu cuma gidicez :)
işi var canım, adliyeye gitti...
hadi bitirelim kızlar....
313 ayetel kürsi ve 1000 nasr suresi okuyoruz fıstıklar....
esraa86: 20 Ayetel Kürsi - 80 Nasr Suresi
Lavinya: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr Suresi
merwecik_20: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Moonsun: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Applepay: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Bulemsu : 20 ayetel kursı - 100 Nasr
Beysal: 10 ayetel kursı - 20 Nasr
Hot-ice: 20 ayetel kursı - 30 nasr
ensarnaz: 40 ayetel kursı - 100 Nasr
burcuxxx: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
tospis: 30 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Arcak81: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Milona: 20 ayetel kursı - 20 nasr
nagisce: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
Alpella: 50 Nasr
Merwecik: 13 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Tospis: 30 Nasr
Kaju: 50 Nasr
Melikemm: 10 Nasr
Hayatbanagüzel: 20 Nasr
Niltt: 10 Nasr
Kestaneşekeri: 30 Nasr
TOPLAM : 870 Nasr Suresi - 313 Ayetel Kürsi -
bende şimdi aradım doktorumu randevum 22siydi 24ü cumaya erteledim,
bayram dönüşü cok yogun olucam şirkette cünkü...
neden depresifmişsin bakalım ?
ne bilem yazdım internete öle cıktı
319 da cok iyi ben bakıorum hep fiyatlar 700 ve üzeri :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?