2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

aminnnnnnnnnnnnn bende hiç sevmedim gülümm inş. neşem gelemiyo uykusuzlukta var ya ondan başım ağrıyor

yarın daha iyi olurum inş.

cnm merhaba nasılsın araba cok hoş ama ön ıkı tekerın tek teker olmasına dıkkat et derım cıft oldugu zman kullanımı cok zor oluyo

araba alacakler chıcco lıteway tavsıye ederım yaz kıs muhtesem cok rahat hafıfı buyuk arabaya hıc gerek olmuyo soylemesı benden:)

bilemedim bende fikir olsun diye koydum :26:
bende hafif, rahat bi şey istiyorum, hantal arabaları hiç sevmiyorum :26:

slm annecıkler nasılsınız benım dişim agrıyo fenalardayım

selam canım. geçmiş olsun

selam canım. biz de bu cuma gidicez :)

beysal beysal nerelerdesınnnnnn

işi var canım, adliyeye gitti...

hadi bitirelim kızlar....
313 ayetel kürsi ve 1000 nasr suresi okuyoruz fıstıklar....

esraa86: 20 Ayetel Kürsi - 80 Nasr Suresi
Lavinya: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr Suresi
merwecik_20: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Moonsun: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Applepay: 20 ayetel kursı - 20 Nasr
Bulemsu : 20 ayetel kursı - 100 Nasr
Beysal: 10 ayetel kursı - 20 Nasr
Hot-ice: 20 ayetel kursı - 30 nasr
ensarnaz: 40 ayetel kursı - 100 Nasr
burcuxxx: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
tospis: 30 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Arcak81: 20 ayetel kursı - 30 nasr
Milona: 20 ayetel kursı - 20 nasr
nagisce: 20 Ayetel Kürsi - 50 Nasr
Alpella: 50 Nasr
Merwecik: 13 Ayetel Kürsi - 30 Nasr
Tospis: 30 Nasr
Kaju: 50 Nasr
Melikemm: 10 Nasr
Hayatbanagüzel: 20 Nasr
Niltt: 10 Nasr
Kestaneşekeri: 30 Nasr

TOPLAM : 870 Nasr Suresi - 313 Ayetel Kürsi -

kızlar ya karnım da su anda depremler yapanıyo karnım bı o yana bı bu yana yamuluyo oğlumdamı mutlu oluyo topikten ne
kızlar bıde bışey soracagım sıze aras ben uyumadan hıc uyumuyo ben ne zman uyursam onda hareket kesılıyo am gece wc ye bıle kalksam hep hemen uyanıyo yada eşime bışey sorsam sızdede bölemı yoksa benım oğlum az uykulumu olucak kızım gun icinde uyudgu zmanlarda olurdu arasta tık yok paso zıplıyo

sagol cnm yapacak bısı yok çekıcez
cnm bende aldım ondan hatta bebgıme ılk ondan aldım derı olanından 2.bı arba daha almayı dıe sen ılk bebgındemı kullandın tatlım

evt cnm halada kullanıyorum 9aylık oglum gebelıgım arabam heryerı gezıyorum cok hafıfı tasıma sı katlanması cok kolay tam yatıyo ve kıs ıcın ceplı tulumu var onu ıstemeyı unutmayın sakın kısın ıcıne koyuyosunuz oh mıs gıbı

bende şimdi aradım doktorumu randevum 22siydi 24ü cumaya erteledim,
bayram dönüşü cok yogun olucam şirkette cünkü...

Selam kızlar....
Depresif anneden hepinize selamlar....

neden depresifmişsin bakalım ?

ben derısını 349 A ALDIM CNM HEM ÖN PANELIDE VAR kışın tulumu yağmurlugu ama gelıncede cok beyendım cnm

250ye nerden buldun 319 en düşüğü benim bulduğum

ne bilem yazdım internete öle cıktı
319 da cok iyi ben bakıorum hep fiyatlar 700 ve üzeri :26:

cnm tulumunu yağmurlugunu ön panelınıde göndermışler bıde cantası da var aynı derıden bak mmenun olmana cok sevındım ıcım daha da rahatladıda senın 2 bebgın arasında tam 1 yaşmı olucak tama rkadaş desene benım eşimle abısı arasındada tam 1 yaş var ve ıkısıde 1 mayısat doğuş aynı gun senınde öle olabılırmı ufaklıgın cınsıyetı ne

deemk 1 gun arayla gıdıcez ay cok heyecanlı ya gecen ay 26 sında gıtmıştım gecmedı zman bı turlu bakalım bu ayda oğlumun yuzunu bu kadar net görebılcekmıyız gecen ay vesıkalıktı resmen

oglum 17kasım dogumlu bu ooglumda 17kasıma denk gelıyo ama ben sezryanlıyım yanı 38haftalık alacaklar yoksa cok ıstıyorum aynı gün oldun

oglum 17kasım dogumlu bu ooglumda 17kasıma denk gelıyo ama ben sezryanlıyım yanı 38haftalık alacaklar yoksa cok ıstıyorum aynı gün oldun

haha ay ınanmıyorum bu kadar denk gelır ama sezeryan olcagından 39 dan nce alamaz cnm ay kardesıne neler yapıcak kmıbılır bebk oldugunu anlayamayabılır cunku

oğluşun da seviyo bizi

benim belli olmuyo canım, gece onun hareketine uyandığım oluyo ama her zaman değil... bugün de çok hareketli mesela, gece uyutmıcak. gündüz hareketi azsa gece de az oluyo.

Merhaba kızlar nasılsınız?

Biz iyiyiz, odamız geldi bugün :) yatağımızda bayramdan sonra inşallah..artık kendimle ilgili şeyler kaldı gecelik iç çamaşırı bide bebek bakım çantası almadım hala..

50 Nasr suresi de bana yaz canım
ayetel kürsi de okuyacağım ben zaten

Aman depresifim işte, oğlum tekmelemiyor gene 3 gündür doğru düzgün sadece döndüğünü hissediyorum....
İstediğim şeyler istediğim gibi olmuyor, gebelik beni daha duygusal yaptı....
Ben bazı şeyleri yok saydıkça bu da böyle olsun dedikçe hiçbir şey değişmiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…